Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Vanvittig natur og ø-hop i IndonesienOplev Sumatras vanvittige landskaber og natur på en rundrejse i Indonesien
Singapore Malaysia Indonesia Map 1380X776px EN

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Første stop på rundrejsen er Singapore

Stop #1: Singapore

De første par dage på din rundrejse er i Singapore. Vi har allerede sørget for overnatningen, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at tjekke byens mange fede spots ud. Nap en drink på tagterrasen på Marina Bay Sands Hotel, og få den vildeste udsigt over hele byen. Besøg Singapore Flyer, Chinatown og et af de mange, mange shoppingcentre, inden du fortsætter rejsen til Sumatra.

Sumatra har natur og dyreliv i verdenklasse

Stop #2: Medan, Nordlige Sumatra

Næste stop på rundrejsen er Medan i den nordlige del af Sumatra. Hvis du forventer frodig grøn jungle, bjerglandskaber og episke jungletreks... Well, så er du kommet til det rigtige sted. Sumatra er verdens 6. største ø, og kendt for sine kæmpemæssige jungler, hvor dyrelivet blandt andet inkluderer Sumatra-tigeren, Sumatra-næsehornet, elefanter, leoparder og naturligvis den søde orangutang. I Medan vil du rejse sammen med andre backpackere på en fed 7 dages rundrejse, der vil vise den nordlige del af øen frem fra sin bedste side!

Udforsk Bali, Gili og Nusa-øerne på rundrejsen i Indonesien

Stop #3: Bali og de omkringliggende øer

Fra tæt jungle til et legendarisk ø-hop og dertilhørende paradisstrande. Du flyver fra Medan til Denpasar, hvor dit Bali-eventyr starter. 14 dages rundrejse til Bali og de omkringliggende øer lyder ikke så ringe, vel? Den første del af rundrejsen foregår på Bali, hvor du både besøger Canggu og Ubud . Derefter skal du ombord på en båd, der tager dig med til Gili Islands, der primært består af de dér hvide sandstrande, som du så ofte ser, når du søger efter paradis på Google (jo, du gør så!). Nyd en cocktail eller to, inden I sætter kursen mod Nusa Penida og Nusa Lembongan, og inden du ser dig om, så er de 14 dage gået. Fortsæt rejsen i Indonesien på egen hånd, eller tag hjemad, hvis de sidste 3-4 ugers eventyr har været nok i denne omgang.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3-4 uger

Hvor?

Singapore, Sumatra, Bali & øerne omkring

Rejseform

Backpacking

Anbefalet lommepenge

Ca. 5-8.000 kr.

Pris fra*
16.605 DKK
Bliv blæst bagover af en naturoplevelse i absolut verdenklasse, et vildt dyreliv og charmerende junglelandsbyer! Indonesien kommer med både fede lokale oplevelser og nogle af de smukkeste strande, som verden har at tilbyde. På denne episke rundrejse, får du mulighed for at opleve det hele!

Pak tasken, og gør dig klar til et inspirerende eventyr gennem et af de mest spektakulære lande i Asien. Et land rig på kulturarv, frodig natur og hvide sandstrande, der ville få dig til at ønske, at du kunne blive hængende forevigt. Men først; et kort stop i Singapore!

Hop ombord på flyet med Singapore Airlines, spænd sikkerhedsbæltet og nyd turen til Singapore, der er første stop på denne rundrejse. Vi har arrangeret en ankomstpakke til dig, hvilket betyder, at du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Rucksacker Inn, der skal være din base de næste par dage. Singapore er en travl, multikulturel storby, der på mange måde minder om de større europæiske storbyer. Der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget før dit næste eventyr begynder.

Flyv fra Singapore til Medan, der er beliggende på den nordlige del af Sumatra - en kæmpe indonesisk ø, kendt for sin spektakulære natur og omfattende dyreliv. I Medan mødes du med en gruppe af ligesindede backpackere, der, ligesom dig, er nysgerrig på at finde ud af, hvad Sumatra har at tilbyde. Du møder sandsynligvis en orangutang, og du skal på cykeltur gennem de smukke landskaber på indlands-øen, Samosir. Det er denne rundrejse, du skal på de næste 7 dage

Fra Sumatra flyver du til Denpasar på Bali, hvor du skal på et lækkert 14 dages ø-hop. Her venter, ud over Bali, nogle af de omkringliggende smukke øer, og du kan glæde dig til at opleve både Gili Islands og begge Nusa-øer, Penida og Lembongan.

Du kan enten vælge at rejse hjem igen, eller fortsætte med at udforske Indonesien på egen hånd. Hvordan lyder et surfkursus eksempelvis? Eller hvad med en tur til den berømte Komodo Island, hvor Komododragen udgør den primære befolkningsgruppe? Vi vil lade dig om at bestemme, hvad der skal ske herfra!

Hvad er inkluderet?
 • Fllybilletter t/r Singapore Airlines
 • Alle bookinggebyrer
 • Ankomstpakke inkl. transfer og 2 nætter i Singapore
 • 7 dages rundrejse i det nordlige Sumatra
 • Fly fra Sumatra til Bali
 • 14 dages ø-hop fra Bali
 • Overnatning alle nætter på ovenstående 2 ture
 • Din egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem inkluderede i rundrejserne)
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du vide mere om denne rundrejse?

Drømmer du om et legendarisk eventyr i Indonesien, så lad os hjælpe dig med planlægningen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Singapore Malaysia Indonesia Map 1380X776px EN

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Stop #1: Singapore

Første stop på rundrejsen er Singapore

De første par dage på din rundrejse er i Singapore. Vi har allerede sørget for overnatningen, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at tjekke byens mange fede spots ud. Nap en drink på tagterrasen på Marina Bay Sands Hotel, og få den vildeste udsigt over hele byen. Besøg Singapore Flyer, Chinatown og et af de mange, mange shoppingcentre, inden du fortsætter rejsen til Sumatra.

Stop #2: Medan, Nordlige Sumatra

Sumatra har natur og dyreliv i verdenklasse

Næste stop på rundrejsen er Medan i den nordlige del af Sumatra. Hvis du forventer frodig grøn jungle, bjerglandskaber og episke jungletreks... Well, så er du kommet til det rigtige sted. Sumatra er verdens 6. største ø, og kendt for sine kæmpemæssige jungler, hvor dyrelivet blandt andet inkluderer Sumatra-tigeren, Sumatra-næsehornet, elefanter, leoparder og naturligvis den søde orangutang. I Medan vil du rejse sammen med andre backpackere på en fed 7 dages rundrejse, der vil vise den nordlige del af øen frem fra sin bedste side!

Stop #3: Bali og de omkringliggende øer

Udforsk Bali, Gili og Nusa-øerne på rundrejsen i Indonesien

Fra tæt jungle til et legendarisk ø-hop og dertilhørende paradisstrande. Du flyver fra Medan til Denpasar, hvor dit Bali-eventyr starter. 14 dages rundrejse til Bali og de omkringliggende øer lyder ikke så ringe, vel? Den første del af rundrejsen foregår på Bali, hvor du både besøger Canggu og Ubud . Derefter skal du ombord på en båd, der tager dig med til Gili Islands, der primært består af de dér hvide sandstrande, som du så ofte ser, når du søger efter paradis på Google (jo, du gør så!). Nyd en cocktail eller to, inden I sætter kursen mod Nusa Penida og Nusa Lembongan, og inden du ser dig om, så er de 14 dage gået. Fortsæt rejsen i Indonesien på egen hånd, eller tag hjemad, hvis de sidste 3-4 ugers eventyr har været nok i denne omgang.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.