Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
Grand Canyon - USAs Vestkyst
Kort over rundrejsen i USA

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Los Angeles & San Diego - Lufthansa

Los Angeles & San Diego 3 dage

Din rejse starter i verdens største hot spot for underholdning, Los Angeles! Hop på en cykel og udforsk de mange skæve kroge og personligheder langs Venice Beach og Santa Monica Pier, tag en gåtur langs Hollywood Boulevard eller besøg det populære Universal Studios. Efter en nat i Englenes By begiver I jer raskt afsted på en fantastisk køretur sydpå gennem Orange County og langs kysten mod den festlige storby, San Diego. I San Diego finder I et charmerende mix af amerikansk og mexicansk kultur samt en overflod af sol, strand og god mad! Når solen går ned er Gaslamp Quarter District et perfekt sted til en god bytur. Dagen efter begiver I jer videre mod mere naturcentrerede oplevelser. Bemærk at én dag kan være kort tid til at opleve Los A...

Lake Havasu City & Grand Canyon - Lufthansa

Lake Havasu City & Grand Canyon 3 dage

Efter et par aftener i vestkystens festlige storbyer, begiver I jer mod Joshua Tree National Park. Her får I jeres første indtryk af det Californiske ørkenlandskab og de imponerende "Joshua Trees" før I får muligheden får at tage en dukkert i Colorado River ved Lake Havasu City.
Derefter kører I mod verdens største kløft og en af Nordamerikas vildeste naturoplevelser, Grand Canyon. Her kan I få nogle smukke billeder fra de mange udsigtsposter langs klippekanten, tage en vandre-/cykeltur gennem dalen eller få et indtrykt af kløftens enorme omfang fra en helikopter.

Monument Valley & Las Vegas - Lufthansa

Monument Valley & Las Vegas 3 dage

Efter Grand Canyon kører I videre mod endnu en vanvittig naturoplevelse, når I krydser statsgrænsen til Utah på vejen mod Monument Valley, hvis røde klippelandskab mest af alt ligner noget fra en anden planet. Her kan I tage på en guidet jeep tour gennem den dramatiske natur og nyde en velfortjent øl under den flotte stjernehimmel.
Efter en række dage med nogle uforglemmelige naturoplevelser, begiver I jer langs Route 66 mod Las Vegas og den ikoniske hovedgade "The Strip". Prøv lykken på et af de mange kasinoer, nyd en drink ved poolen, kør i VIP limousine nedad hovedgaderne og fang et af de verdenskendte shows, som byen er kendt for.

Sierra Nevadas & Yosemite National Park - Lufthansa

Sierra Nevadas & Yosemite National Park 3 dage

Husk at drikke masser af vand! Dette skyldes ikke kun de sandsynlige tømmermænd, som du medbringer fra Las Vegas, men mest af alt fordi I nu begiver jer mod det varmeste og tørreste sted i verden, Death Valley!
Efter at have beundret det vilde ørkenlandskab - og takket guderne for bilens air conditioning - begiver I jer videre mod det fantastiske skovlandskab i Sierra Nevadas og Yosemite National Park. Her kommer I til at opleve nogle af USAs smukkeste vandreture langs blomsterfyldte enge, brusende vandfald, høje klipper og gigantiske træer.

San Francisco, Morro Bay & Los Angeles - Lufthansa

San Francisco, Morro Bay & Los Angeles 3 dage

Jeres rejse lakker mod en ende, men ikke før I har oplevet en af USAs mest kulturrige storbyer, San Francisco. Tag en af de ikoniske sporvogne gennem flotte og stejle shoppinggader, besøg Fisherman's Wharf og se søløverne dovne den på kajen, hvor du også kan få et glimt af Alcatraz fængslet. Og glem ikke at cykle en tur i de smukke parker og rundt omkring de vilde udsigtsposter over Golden Gate Bridge.
Efter San Francisco slutter I rejsen med en køretur langs Highway 1 forbi det flotte kystlandskab ved Big Sur, tids nok til at nå en smuk solnedgang ved Morro Bay. På jeres sidste dag kører I forbi Santa Barbara, inden I fuldender en rejse for livet tilbage i Los Angeles.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 uger

Antal stater

4

Rejseform

Rundrejse med andre

Inkluderet i prisen

Fly & rundrejse

Pris fra*
18.212 DKK
USAs vestkyst er spækket til med spændende storbyer og vanvittige naturoplevelser. Med KILROY og Lufthansa kommer du og en gruppe af andre backpackere til at rejse fra den ene vilde oplevelser til den anden, når I kører rundt i det vestlige USA på en fantastisk og populær 15 dages tur gennem Californien, Arizona, Utah og Nevada.

Flyv afsted med Lufthansa fra Danmark mod Los Angeles og ankom helt afslappet og klar til dit amerikanske eventyr efter en flyvetur med god mad og den nyeste underholdning. I løbet af rejsen kommer I bl.a. til at opleve vestkystens storbyliv i LA, Las Vegas, San Diego og San Francisco. Derudover kommer I til at opleve den vilde udsigt ved verdens største kløft, Grand Canyon, beundre nogle af verdens højeste og ældste træer i Yosemite National Park og spejde ud over det smukke ørkenlandskabet i Death Valley og Monument Valley.

Få et overblik over hele turen og de mange højdepunkter her.

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

 

Hvad er inkluderet?
 • Flybillet med Lufthansa: Danmark - Los Angeles
 • Flybillet med Lufthansa: Los Angeles - Danmark
 • Oplevelsesrejse: 15 dages rundrejse i det vestlige USA (Californien, Arizona, Nevada & Utah)
 • Transport på rundrejsen: Privat køretøj med air conditioning
 • 14 overnatninger
 • Enkelte måltider: 9 x morgenmad, 8 x frokost, 9 x aftensmad 
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vacciner
 • Nogle måltider (medbring mellem 210-275 USD til måltider, som ikke er inkluderet)
 • Overnatninger og rejser på egen hånd

 

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Er du klar til at planlægge din rejse?

Uanset om du er i den tidlige planlægningsfase eller spontant på vej af sted, kan vi hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige oplevelser, så du får mest muligt ud af din rejse.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Kort over rundrejsen i USA

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Los Angeles & San Diego 3 dage

Los Angeles & San Diego - Lufthansa

Din rejse starter i verdens største hot spot for underholdning, Los Angeles! Hop på en cykel og udforsk de mange skæve kroge og personligheder langs Venice Beach og Santa Monica Pier, tag en gåtur langs Hollywood Boulevard eller besøg det populære Universal Studios.
Efter en nat i Englenes By begiver I jer raskt afsted på en fantastisk køretur sydpå gennem Orange County og langs kysten mod den festlige storby, San Diego. I San Diego finder I et charmerende mix af amerikansk og mexicansk kultur samt en overflod af sol, strand og god mad! Når solen går ned er Gaslamp Quarter District et perfekt sted til en god bytur. Dagen efter begiver I jer videre mod mere naturcentrerede oplevelser.

Bemærk at én dag kan være kort tid til at opleve Los Angeles på, og hvis du gerne vil have mere tid til at opleve byen på, hjælper vi dig selvfølgelig med at booke et par ekstra overnatninger.

Lake Havasu City & Grand Canyon 3 dage

Lake Havasu City & Grand Canyon - Lufthansa

Efter et par aftener i vestkystens festlige storbyer, begiver I jer mod Joshua Tree National Park. Her får I jeres første indtryk af det Californiske ørkenlandskab og de imponerende "Joshua Trees" før I får muligheden får at tage en dukkert i Colorado River ved Lake Havasu City.
Derefter kører I mod verdens største kløft og en af Nordamerikas vildeste naturoplevelser, Grand Canyon. Her kan I få nogle smukke billeder fra de mange udsigtsposter langs klippekanten, tage en vandre-/cykeltur gennem dalen eller få et indtrykt af kløftens enorme omfang fra en helikopter.

Monument Valley & Las Vegas 3 dage

Monument Valley & Las Vegas - Lufthansa

Efter Grand Canyon kører I videre mod endnu en vanvittig naturoplevelse, når I krydser statsgrænsen til Utah på vejen mod Monument Valley, hvis røde klippelandskab mest af alt ligner noget fra en anden planet. Her kan I tage på en guidet jeep tour gennem den dramatiske natur og nyde en velfortjent øl under den flotte stjernehimmel.
Efter en række dage med nogle uforglemmelige naturoplevelser, begiver I jer langs Route 66 mod Las Vegas og den ikoniske hovedgade "The Strip". Prøv lykken på et af de mange kasinoer, nyd en drink ved poolen, kør i VIP limousine nedad hovedgaderne og fang et af de verdenskendte shows, som byen er kendt for.

Sierra Nevadas & Yosemite National Park 3 dage

Sierra Nevadas & Yosemite National Park - Lufthansa

Husk at drikke masser af vand! Dette skyldes ikke kun de sandsynlige tømmermænd, som du medbringer fra Las Vegas, men mest af alt fordi I nu begiver jer mod det varmeste og tørreste sted i verden, Death Valley!
Efter at have beundret det vilde ørkenlandskab - og takket guderne for bilens air conditioning - begiver I jer videre mod det fantastiske skovlandskab i Sierra Nevadas og Yosemite National Park. Her kommer I til at opleve nogle af USAs smukkeste vandreture langs blomsterfyldte enge, brusende vandfald, høje klipper og gigantiske træer.

San Francisco, Morro Bay & Los Angeles 3 dage

San Francisco, Morro Bay & Los Angeles - Lufthansa

Jeres rejse lakker mod en ende, men ikke før I har oplevet en af USAs mest kulturrige storbyer, San Francisco. Tag en af de ikoniske sporvogne gennem flotte og stejle shoppinggader, besøg Fisherman's Wharf og se søløverne dovne den på kajen, hvor du også kan få et glimt af Alcatraz fængslet. Og glem ikke at cykle en tur i de smukke parker og rundt omkring de vilde udsigtsposter over Golden Gate Bridge.
Efter San Francisco slutter I rejsen med en køretur langs Highway 1 forbi det flotte kystlandskab ved Big Sur, tids nok til at nå en smuk solnedgang ved Morro Bay. På jeres sidste dag kører I forbi Santa Barbara, inden I fuldender en rejse for livet tilbage i Los Angeles.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.