Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Den fedeste grupperejse fra San Francisco til Los AngelesGrupperundrejse fra San Francisco til Los Angeles | KILROY
usa-california-nevada-arizona-bundle-map-1380x776px-en

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev San Francisco på din rundrejse i USA | KILROY

San Francisco

San Francisco er en af de mest hippe byer i USA. Udover de klassiske seværdigheder som Pier49, Alcatraz og Golden Gate Bridge, bør du også hoppe ombord på en af de ikoniske sporvogne, der cruiser op og ned af byens bakkede gader. Union Square er naturligvis også et besøg værd. Fisherman's Wharf og det trendy område Haight-Ashbury bør du også besøge, når du endelig er på disse kanter.

Besøg Yosemite National Park på rejsen til Californien | KILROY

Yosemite National Park

Du rejser gennem Sierra Nevada-bjergene fra San Francisco, inden I kører ind i en af Californiens allermest populære nationalparker, Yosemite. Nationalparken byder på den vildeste natur, stejle klippevægge, gigantiske Sequoia-træer og smukke vandfald. Det får du selvfølgelig mulighed for at opleve på egen hånd, når I skal ud på et fantastisk hike undervejs.

Death Valley på rundrejsen i USA | KILROY

Death Valley National Park

Fra Yosemite Nationalpark fortsætter I mod det tørreste sted i Californien, som i øvrigt om sommeren endda er et af de varmeste steder i verden; Death Valley! Nationalparken er beliggende på grænsen mellem Californien og Nevada, og landskabet veksler mellem blandt andet et område, Badwater Basin, der er beliggende 86 meter under havoverfladen og til Mount Whitney, der peaker højdemæssigt med 4.421 meter.

Rejs til Las Vegas når du er i USA | Rundrejser til Las Vegas | KILROY

Las Vegas

Samme dag som du kører igennem Death Valley, ender I også i Las Vegas om aftenen. Glæd dig til at opleve de mange neonbelyste casinoer langs The Strip. Du kan overveje, om du har lyst til at give rouletten et skud, eller om du er mere til en festlig aften på en af de partystemte barer i byen.

Oplev Grand Canyon på rundrejsen i USA | KILROY

Grand Canyon

Fra Las Vegas går turen langs den ikoniske Route 66 hele vejen til Grand Canyon, der er et af verdens mest imponerende syn. I lægger ud i den sydlige del af kløften, hvor klippevæggen går mere eller mindre lodret ned næsten 1000 meter. Så pas på, du ikke kommer for tæt på kampen. Om aftenen får I mulighed for at opleve solnedgangen over en af USA's mest kendte naturseværdigheder.

Besøg Lake Havasu og Colorado River i Arizona | KILROY

Lake Havasu & Colorado River

Fra Grand Canyon går turen forbi Lake Havasu og Colorado River, hvor I får mulighed for at tage en dukkert i det krystalklare vand. I får desuden mulighed for at besøge London Bridge, der er en ældgammel bro fra 1800-tallet oprindeligt bygget i London, inden den i 1967 blev flyttet til Lake Havasu i Arizona.

Rundrejser til Los Angeles | Grupperejser i Californien | KILROY

Los Angeles

På sidstedagen går turen fra Arizona og forbi Joshua Tree National Park i Californien, hvor der vil være mulighed for et kort hike. Herefter går turen fra nationalparken og ud mod kysten, hvor turen endegyldigt slutter i området omkring Santa Monica. Selv om grupperejsen slutter her, anbefaler vi, at du bruger et par dage i byen, og får set nogle af de ikoniske ting, som LA er kendt for; Hollywood, Universal Studios, Venice og Santa Monica Beach og meget meget mere.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Min. 10-14 dage

Antal stater

3

Rejseform

Rundrejse med andre

Inkluderet i prisen

Fly & rundrejse

Pris fra*
9.528 DKK
Var det noget med en grupperejse fra San Francisco gennem flere af Californiens fedeste nationalparker, Las Vegas og hele vejen tilbage til vestkysten og Los Angeles? Så kunne den adventurerejse være noget for dig!

Du flyver til San Francisco hvor rejsen starter. Desto tidligere du lander, jo mere kan du nå at opleve, inden du skal videre sammen med gruppen. Fra San Francisco går turen ind i landet gennem Sierra Nevada-bjergene, hvor første højdepunkt er den smukke nationalpark, Yosemite. Herfra går turen forbi Death Valley, der er landets største nationalpark, hvis vi tager nationalparkerne i staten Alaska ud af ligningen. Efter et besøg i det tørre ørkenlandskab, bringer rejsen jer til Las Vegas! Her kan du gamble, feste og så er det et oplagt sted at fange en stor, saftig burger!

Fra Las Vegas går turen yderligere østpå, hvor næste stop er den majestætiske kløft, Grand Canyon. Nyd en solnedgang her, og glæd dig til at opleve en af de mest spektakulære naturoplevelser i USA. Turen går herefter vestpå igen, hvor du lægger vejen forbi først Lake Havasu og dernæst Joshua Tree National Park, inden rejsen slutter af i kendismekkaet, Los Angeles. 

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Fly til San Francisco og hjem fra Los Angeles
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
 • 6 overnatninger
 • Transport til alle aktiviteter på turen
 • 4 x morgenmad, 4 x frokost samt 4 x aftensmad

 

 

Inkluderede aktiviteter du kan glæde dig til
 • San Franciscos charmerende kvarterer
 • Yosemite National Parks fantastiske naturlandskaber
 • USA's mest ekstreme nationalpark, Death Valley
 • Det neonbelyste Las Vegas
 • Solnedgangen over Grand Canyon
 • En lækker dukkert i det krystalklare vand i Colorado River
 • Joshua Tree National Park
 • Los Angeles og den fede Cali-vibe

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om en rundrejse med andre i det vestlige USA?

Uanset om du overvejer denne rundrejse som den er, eller som en del af en større rundrejse, kan vi hjælpe dig med planlægningen.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

usa-california-nevada-arizona-bundle-map-1380x776px-en

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

San Francisco

Oplev San Francisco på din rundrejse i USA | KILROY

San Francisco er en af de mest hippe byer i USA. Udover de klassiske seværdigheder som Pier49, Alcatraz og Golden Gate Bridge, bør du også hoppe ombord på en af de ikoniske sporvogne, der cruiser op og ned af byens bakkede gader. Union Square er naturligvis også et besøg værd. Fisherman's Wharf og det trendy område Haight-Ashbury bør du også besøge, når du endelig er på disse kanter.

Yosemite National Park

Besøg Yosemite National Park på rejsen til Californien | KILROY

Du rejser gennem Sierra Nevada-bjergene fra San Francisco, inden I kører ind i en af Californiens allermest populære nationalparker, Yosemite. Nationalparken byder på den vildeste natur, stejle klippevægge, gigantiske Sequoia-træer og smukke vandfald. Det får du selvfølgelig mulighed for at opleve på egen hånd, når I skal ud på et fantastisk hike undervejs.

Death Valley National Park

Death Valley på rundrejsen i USA | KILROY

Fra Yosemite Nationalpark fortsætter I mod det tørreste sted i Californien, som i øvrigt om sommeren endda er et af de varmeste steder i verden; Death Valley! Nationalparken er beliggende på grænsen mellem Californien og Nevada, og landskabet veksler mellem blandt andet et område, Badwater Basin, der er beliggende 86 meter under havoverfladen og til Mount Whitney, der peaker højdemæssigt med 4.421 meter.

Las Vegas

Rejs til Las Vegas når du er i USA | Rundrejser til Las Vegas | KILROY

Samme dag som du kører igennem Death Valley, ender I også i Las Vegas om aftenen. Glæd dig til at opleve de mange neonbelyste casinoer langs The Strip. Du kan overveje, om du har lyst til at give rouletten et skud, eller om du er mere til en festlig aften på en af de partystemte barer i byen.

Grand Canyon

Oplev Grand Canyon på rundrejsen i USA | KILROY

Fra Las Vegas går turen langs den ikoniske Route 66 hele vejen til Grand Canyon, der er et af verdens mest imponerende syn. I lægger ud i den sydlige del af kløften, hvor klippevæggen går mere eller mindre lodret ned næsten 1000 meter. Så pas på, du ikke kommer for tæt på kampen. Om aftenen får I mulighed for at opleve solnedgangen over en af USA's mest kendte naturseværdigheder.

Lake Havasu & Colorado River

Besøg Lake Havasu og Colorado River i Arizona | KILROY

Fra Grand Canyon går turen forbi Lake Havasu og Colorado River, hvor I får mulighed for at tage en dukkert i det krystalklare vand. I får desuden mulighed for at besøge London Bridge, der er en ældgammel bro fra 1800-tallet oprindeligt bygget i London, inden den i 1967 blev flyttet til Lake Havasu i Arizona.

Los Angeles

Rundrejser til Los Angeles | Grupperejser i Californien | KILROY

På sidstedagen går turen fra Arizona og forbi Joshua Tree National Park i Californien, hvor der vil være mulighed for et kort hike. Herefter går turen fra nationalparken og ud mod kysten, hvor turen endegyldigt slutter i området omkring Santa Monica. Selv om grupperejsen slutter her, anbefaler vi, at du bruger et par dage i byen, og får set nogle af de ikoniske ting, som LA er kendt for; Hollywood, Universal Studios, Venice og Santa Monica Beach og meget meget mere.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.