Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

New Zealand & Cook øerne


cook-islands-paradise-beach-cover
NZ And Cook Islands

Rejseforslag New Zealand & Cook øerne

Hjem - Auckland - Bay of Islands - Hamilton - Rotorua - Taupo - New Plymouth - Whanganui - Wellington - Cook Islands - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejser og hjælper gerne med insider tips.

new-zealand-auckland-city-image

Auckland Start dit roadtrip her!

Auckland er med sine pulserende stemning, havn, strande og øer også kendt som "City of Sails". Vi har inkluderet overnatning så du lige kan komme på plads efter den lange flyvetur. Auckland er en virkelig fed by, hvilket også er grunden til at vi har inkluderet to overnatninger på et hostel inden du starter dit roadtrip. Du vil blive hentet i lufthavnen, så du ikke behøves bekymre dig om at komme ind til byen. Brug et par dage på at slappe af inden roadtrippet går igang.

New Zealand Paihia View Over Bay From Above

Bay of Islands Afslapning ved bugten

Du skal køre forbi Auckland og med GPS'en indstillet til Bay of Islands, der befinder sig cirka 3 timer nord for Auckland. Oplev den lille og utrolig smukke by Paihai, hvor der er en hyggelig og afslappende stemning og en masse barer, restauranter og lækre strande. Hvis du har tid så tag en smut forbi Russel, der ligger tæt på, hvor du kan udforske marine livet som blandt andet inkluderer sæler, delfiner og måske endda hvaler, hvis du er heldig. Du burde også tage forbi Poor Knights Island, hvor marine livet er helt fænomenalt hvis du kan lide at snorkle eller dykke.

northern-island-new-zealand-hobbiton-cover

Hamilton Oplev Hobbiton film sættet

Brug den lille og hyggelige by Hamilton, som din base, når du kan slappe lidt af. Cirka 45 minutter øst for Hamilton finder du nemlig den meget kendte lokation fra Hobbit filmene, og det er helt klart et besøg værd og rejser du tilgengæld 45 minutter i modsatte retning og derfor vest, finder du Raglan som er verdenskendt for deres surfing!

new-zealand-rotorua-steam-cover

Rotorua Mud Pools & Gejsere

Mud pools, gejsere og adventure! Rotorua er et af de steder i verden med mest geotermisk akvititet. Udforsk de boblende mud pools og gejsere i den termiske dal Whakarewarewa eller få opfyldt dit adrenalin behov igennem en masse andre adventure aktiviter, som stedet kan tilbyde. Besøg Te Puia for at opleve Maori kulturen og lære om den fascinerende historie der tilhører New Zealands indfødte.

new-zealand-huka-falls-taupo-cover

Taupo Lake Taupo & Huka vandfald

Depart from Rotorua and head on to Taupo, home of the famous Lake Taupo and the nearby Huka Falls. We encourage you to check out both actually, and if you feel active, you can choose to hike to the top of Mt. Tauhara and enjoy the nice view. After the hike you can relax yourself in a natural spa pool at Otumuheke varme kilder.

new-zealand-wellington_from the water

Wellington Sidste stop på roadtrippen!

Film produktion og en fantastisk mad scene. Beliggende på den sydlige spids af nordøen finder du Wellington, som er hjemsted for Weta workshops og Weta grote. Her får du mulighed for at se hvordan man laver film behind-the-scenes og du kan udforske de nærliggende film lokationer. Nyd byens fantastiske mad og vin muligheder, en tur i deres cable car der går op til Kelburn, hvor du finder et fantastisks udsigtspunkt over havneområdet. Hvis du leder efter et godt sted at spise, kan vi varmt anbefale Chocolate Fish Café, som er beliggende lidt udenfor byen. Det er en lokal café og ruten derhen langs kysten er helt fænomenal! Aflever bilen og brug 2 overnatning i byen inden du boarder flyet til Cook øerne!

samoa-sandy-beach-bungalows-cover

Cook Islands Strand stemning og bounty atmosfære

Sidste stop på rejsen er Cook øerne. Et paradis i stillehavet, hvor du kan se frem til nogle helt fantastiske og afslappede dage. Vi har inkluderet fly hertil fra Wellington, men hvad du gør efterfølgende er helt op til dig. Slap af på stranden, udforsk junglen og lær de den lokale kultur at kende i nogle af de mange små landsbyer rundt omkring. Du kan bruge så meget tid her som du har lyst til inden du enten stiger ombord på et fly hjemad eller fortsætter din rejse, hvis du ikke er helt klar til at tage hjem.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 uger

Antal lande

2

Temaer

Road trip, natur & strande

Rejseform

Backpacking

Pris fra*

22.625 DKK

Skriv til os
Dette er ikke den klassiske backpacker rejse! Kombiner smuk natur med vilde natur landskaber, som du kan få undervejs på et roadtrip igennem New Zealand med Cook øernes fantastiske strand stemning.

Du flyver til Auckland, hvor vi har arrangeret de første to overnatninger til dig på et backpacker hostel, hvor du lige kan komme dig over det værste jetlag inden rejsen rigtigt går igang. Find dig til rette i byen, mød en masse andre backpackere og udforsk alt hvad Auckland har at byde på. 

Hent din lejebil og start rejsen igennem New Zealands vilde naturlandskaber. Vi har inkluderet en lejebil i 10 dage i prisen, men du kan selvfølgelig vælge at have den i længere tid, hvis du har lyst. Det afhænger af, hvor lang tid du har til rådighed og hvad du drømmer om at opleve. Roadtrippen slutter i Wellington, hvor bilen skal afleveres og her kan du med fordel bruger et par dage, som vi også har inkluderet før du stiger ombord på flyet med kurs mod de eksotiske Cook øer. Du er helt fri til at gøre hvad du har lyst til og du kan blive her lige så længe du har lyst til. Bare skriv til os også skal vi nok få det til at ske. 

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme. Føler du at dette lige er rejsen for dig, så skal du blot tage fat i os, så skal vi nok hjælpe med at få dine drømme til at gå i opfyldelse! 

*Prisen er en fra pris, baseret på to personer over 25, som rejser sammen

 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Auckland 
 • 2 overnatninger på et hostel i Auckland
 • 10 dages billeje 
 • 2 overnatninger på et hostel i Wellington inkl. transfer til lufthavnen 
 • Fly fra Wellington til Cook øerne
 • Fly hjem fra Cook øerne 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med dette)
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem inkluderet i adventurerejserne)
 • Valgfrie aktiviteter

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag New Zealand & Cook øerne

Hjem - Auckland - Bay of Islands - Hamilton - Rotorua - Taupo - New Plymouth - Whanganui - Wellington - Cook Islands - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejser og hjælper gerne med insider tips.

Auckland Start dit roadtrip her!

Auckland er med sine pulserende stemning, havn, strande og øer også kendt som "City of Sails". Vi har inkluderet overnatning så du lige kan komme på plads efter den lange flyvetur. Auckland er en virkelig fed by, hvilket også er grunden til at vi har inkluderet to overnatninger på et hostel inden du starter dit roadtrip. Du vil blive hentet i lufthavnen, så du ikke behøves bekymre dig om at komme ind til byen. Brug et par dage på at slappe af inden roadtrippet går igang.

Bay of Islands Afslapning ved bugten

Du skal køre forbi Auckland og med GPS'en indstillet til Bay of Islands, der befinder sig cirka 3 timer nord for Auckland. Oplev den lille og utrolig smukke by Paihai, hvor der er en hyggelig og afslappende stemning og en masse barer, restauranter og lækre strande. Hvis du har tid så tag en smut forbi Russel, der ligger tæt på, hvor du kan udforske marine livet som blandt andet inkluderer sæler, delfiner og måske endda hvaler, hvis du er heldig. Du burde også tage forbi Poor Knights Island, hvor marine livet er helt fænomenalt hvis du kan lide at snorkle eller dykke.

Hamilton Oplev Hobbiton film sættet

Brug den lille og hyggelige by Hamilton, som din base, når du kan slappe lidt af. Cirka 45 minutter øst for Hamilton finder du nemlig den meget kendte lokation fra Hobbit filmene, og det er helt klart et besøg værd og rejser du tilgengæld 45 minutter i modsatte retning og derfor vest, finder du Raglan som er verdenskendt for deres surfing!

Rotorua Mud Pools & Gejsere

Mud pools, gejsere og adventure! Rotorua er et af de steder i verden med mest geotermisk akvititet. Udforsk de boblende mud pools og gejsere i den termiske dal Whakarewarewa eller få opfyldt dit adrenalin behov igennem en masse andre adventure aktiviter, som stedet kan tilbyde. Besøg Te Puia for at opleve Maori kulturen og lære om den fascinerende historie der tilhører New Zealands indfødte.

Taupo Lake Taupo & Huka vandfald

Depart from Rotorua and head on to Taupo, home of the famous Lake Taupo and the nearby Huka Falls. We encourage you to check out both actually, and if you feel active, you can choose to hike to the top of Mt. Tauhara and enjoy the nice view. After the hike you can relax yourself in a natural spa pool at Otumuheke varme kilder.

Wellington Sidste stop på roadtrippen!

Film produktion og en fantastisk mad scene. Beliggende på den sydlige spids af nordøen finder du Wellington, som er hjemsted for Weta workshops og Weta grote. Her får du mulighed for at se hvordan man laver film behind-the-scenes og du kan udforske de nærliggende film lokationer. Nyd byens fantastiske mad og vin muligheder, en tur i deres cable car der går op til Kelburn, hvor du finder et fantastisks udsigtspunkt over havneområdet. Hvis du leder efter et godt sted at spise, kan vi varmt anbefale Chocolate Fish Café, som er beliggende lidt udenfor byen. Det er en lokal café og ruten derhen langs kysten er helt fænomenal! Aflever bilen og brug 2 overnatning i byen inden du boarder flyet til Cook øerne!

Cook Islands Strand stemning og bounty atmosfære

Sidste stop på rejsen er Cook øerne. Et paradis i stillehavet, hvor du kan se frem til nogle helt fantastiske og afslappede dage. Vi har inkluderet fly hertil fra Wellington, men hvad du gør efterfølgende er helt op til dig. Slap af på stranden, udforsk junglen og lær de den lokale kultur at kende i nogle af de mange små landsbyer rundt omkring. Du kan bruge så meget tid her som du har lyst til inden du enten stiger ombord på et fly hjemad eller fortsætter din rejse, hvis du ikke er helt klar til at tage hjem.

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.