Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

New Zealand & Samoa


samoa-sandy-beach-bungalows-cover
Oceaniacustomized NZ & Samoa

Ruteforslag New Zealand & Samoa

✈️ Hjem - Auckland - Bay of Islands - Hamilton - Rotorua - Taupo - New Plymouth - Whanganui - Wellington - Apia (Samoa) - Hjem ✈️

Husk, at dette kun er et eksempel på en tur, og at du kan skræddersy dette rejseforslag, så det passer lige præcis til dine ønsker og behov! Måske vil du forkorte antallet af dage? Måske vil du rejse mere? Vi har masser af muligheder til dig, så bare kontakt os!

new-zealand-auckland-city-image

Auckland Start dit road trip her!

Auckland er en pulserende by med havne, strande og øer, og er kendt som "City of Sails". Vi har inkluderet de første overnatninger, så du kan tage det stille og roligt, når du ankommer efter en lang flyvetur. Du bliver hentet i lufthavnen, så du behøver heller ikke bekymre dig om at komme til byen. Auckland er faktisk en rigtig fed by med masser at seværdigheder og lækre restauranter. Så brug et par dage på at slappe af, før dit road trip starter.

New Zealand Paihia View Over Bay From Above

Bay of Islands Slap af ved bugten

Du kører omkring 3 timer nord for Auckland, før du finder Bay of Islands. Tjek den lille billedskønne by Paihia ud. Byen har en dejlig hyggelig stemning og byder på masser af barer og restauranter samt en skøn sandstrand. Hvis du har tid, kan du tilmelde dig en tur til det nærliggende Russell, eller du kan se noget af marine livet, herunder sæler, delfiner eller endda hvaler, hvis du er heldig. Du bør også besøge Poor Knights Island, hvor livet under overfladen er helt ekstraordinært, hvis du er til snorkling eller dykning.

northern-island-new-zealand-hobbiton-cover

Hamilton Se hobbiton-filmsættet

Bo i Hamilton, en lille hyggelig by, hvor du kan slappe af en dag. Omkring 45 minutter øst for Hamilton finder du det berømte Hobbiton-filmsæt, som bestemt er værd at tjekke ud. Åh, og hvis du kører den anden vej (vest for Hamilton) i ca. 45 minutter, ender du i Raglan, berømt for sin verdensklasse surfing!

new-zealand-rotorua-steam-cover

Rotorua Mudderbassiner og gejsere

Mudderbassiner, gejsere og eventyr. Rotorua er et af verdens mest livlige områder for geotermisk aktivitet. Udforsk de sprudlende mudderbassiner og gejsere i Whakarewarewa Thermal Valley, eller få din adrenalin til at pumpe med nogle af de fantastiske eventyraktiviteter, der tilbydes. Besøg Te Puia for at opleve Maori-kulturen og lære om New Zealands oprindelige folks fascinerende historie.

new-zealand-huka-falls-taupo-cover

Taupo Lake Taupo & Huka Falls

Tag afsted fra Rotorua videre til Taupo, som er hjemsted for den berømte Lake Taupo og de nærliggende Huka Falls. Vi anbefaler dig på det kraftigste til at tjekke begge steder ud, og hvis du føler dig aktiv, kan du vælge at vandre til toppen af Tauhara-bjerget og nyde den flotte udsigt. Efter vandreturen kan du slappe af i en naturlig spa-pool ved Otumuheke Stream.

new-zealand-wellington_from the water

Wellington Sidste stop på dit road trip!

Filmproduktion og en pulserende madscene. Wellington ligger på den sydligste spids af Nordøen og er hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et kig bag kulisserne og opleve live filmmagi og se de nærliggende optagelsessteder. Forkæl dig selv med byens fortrinelige mad- og vinscene, og nyd en svævebanetur til Kelburn-udkigsposten for en fantastisk udsigt over havnen. Hvis du leder efter et godt sted at spise, kan vi anbefale Chocolate Fish Café lidt uden for byens centrum. Det er en lokal café, og køreturen her langs kysten er utrolig smuk! Aflever din bil i Wellington og tilbring 2 nætter i byen, før du går ombord på flyet til Samoa!

samoa-sandy-beach-bungalows-cover

Apia, Samoa Strand & Bounty vibes

Sidste stop på rejseplanen er Samoa. Et stillehavsparadis, hvor du kan se frem til nogle fantastisk afslappede dage. Vi har inkluderet flyrejsen fra Wellington til hovedstaden Apia, men hvad du gør herefter er helt op til dig. Slap af ved stranden, udforsk junglen eller lær mere om den lokale kultur i nogle af de små landsbyer rundt om på øen. Brug så meget tid her, som du vil, før du enten går ombord på flyet hjem til Danmark eller videre til din næste destination, hvis du ikke er færdig med at rejse endnu.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3 uger

Antal lande

2

Vibes

Road trip, natur & strande

Rejsetype

Backpacking

Pris fra*
14.500 DKK
Dette er ikke din typiske backpacking tur! Kombiner den smukke natur og fantastiske landskaber, du får på et road trip gennem New Zealand med Samoa's enestående sandstrande.

Du starter din tur i Auckland, hvor vi har arrangeret de 2 første nætter på et fedt backpacker hostel, så du får den mest afslappede start på dit eventyr. Slip af med jetlag, mød andre backpackere og nyd den cool atmosfære i byen.  

Hent din lejebil og gør dig klar til dit livs eventyr gennem New Zealands fantastiske landskaber. Vi har inkluderet 10 dages billeje i prisen, men du kan selvfølgelig vælge flere dage, hvis du vil. Det afhænger af, hvor meget tid du har, og hvad du drømmer om at se. Du afslutter dit road trip i Wellington, hvor du afleverer din bil og tilbringer et par nætter, som vi også har arrangeret for dig, inden du går ombord på flyet, der tager dig til det eksotiske Samoa. Du har fuldstændig frihed til at gøre, hvad du vil her, og du kan blive så længe, ​​du vil. Bare sig til, så får vi det til at ske!

Husk, at denne rejseplan kun er et forslag, og at du kan skræddersy den, som du vil. Hvis du føler, at dette er noget for dig, så tag fat i os, og vi vil forvandle dine drømme til virkelighed!

*Fra-pris per person baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Auckland
 • 2 nætter på hostel i Auckland inkl. lufthavnstransport
 • 10-dages billeje 
 • 2 nætter på hostel i Wellington inkl. lufthavnstransport
 • Fly fra Wellington til Apia (Samoa)
 • Fly hjem fra Samoa
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Ruteforslag New Zealand & Samoa

Oceaniacustomized NZ & Samoa

✈️ Hjem - Auckland - Bay of Islands - Hamilton - Rotorua - Taupo - New Plymouth - Whanganui - Wellington - Apia (Samoa) - Hjem ✈️

Husk, at dette kun er et eksempel på en tur, og at du kan skræddersy dette rejseforslag, så det passer lige præcis til dine ønsker og behov! Måske vil du forkorte antallet af dage? Måske vil du rejse mere? Vi har masser af muligheder til dig, så bare kontakt os!

Auckland Start dit road trip her!

new-zealand-auckland-city-image

Auckland er en pulserende by med havne, strande og øer, og er kendt som "City of Sails". Vi har inkluderet de første overnatninger, så du kan tage det stille og roligt, når du ankommer efter en lang flyvetur. Du bliver hentet i lufthavnen, så du behøver heller ikke bekymre dig om at komme til byen. Auckland er faktisk en rigtig fed by med masser at seværdigheder og lækre restauranter. Så brug et par dage på at slappe af, før dit road trip starter.

Bay of Islands Slap af ved bugten

New Zealand Paihia View Over Bay From Above

Du kører omkring 3 timer nord for Auckland, før du finder Bay of Islands. Tjek den lille billedskønne by Paihia ud. Byen har en dejlig hyggelig stemning og byder på masser af barer og restauranter samt en skøn sandstrand. Hvis du har tid, kan du tilmelde dig en tur til det nærliggende Russell, eller du kan se noget af marine livet, herunder sæler, delfiner eller endda hvaler, hvis du er heldig. Du bør også besøge Poor Knights Island, hvor livet under overfladen er helt ekstraordinært, hvis du er til snorkling eller dykning.

Hamilton Se hobbiton-filmsættet

northern-island-new-zealand-hobbiton-cover

Bo i Hamilton, en lille hyggelig by, hvor du kan slappe af en dag. Omkring 45 minutter øst for Hamilton finder du det berømte Hobbiton-filmsæt, som bestemt er værd at tjekke ud. Åh, og hvis du kører den anden vej (vest for Hamilton) i ca. 45 minutter, ender du i Raglan, berømt for sin verdensklasse surfing!

Rotorua Mudderbassiner og gejsere

new-zealand-rotorua-steam-cover

Mudderbassiner, gejsere og eventyr. Rotorua er et af verdens mest livlige områder for geotermisk aktivitet. Udforsk de sprudlende mudderbassiner og gejsere i Whakarewarewa Thermal Valley, eller få din adrenalin til at pumpe med nogle af de fantastiske eventyraktiviteter, der tilbydes. Besøg Te Puia for at opleve Maori-kulturen og lære om New Zealands oprindelige folks fascinerende historie.

Taupo Lake Taupo & Huka Falls

new-zealand-huka-falls-taupo-cover

Tag afsted fra Rotorua videre til Taupo, som er hjemsted for den berømte Lake Taupo og de nærliggende Huka Falls. Vi anbefaler dig på det kraftigste til at tjekke begge steder ud, og hvis du føler dig aktiv, kan du vælge at vandre til toppen af Tauhara-bjerget og nyde den flotte udsigt. Efter vandreturen kan du slappe af i en naturlig spa-pool ved Otumuheke Stream.

Wellington Sidste stop på dit road trip!

new-zealand-wellington_from the water

Filmproduktion og en pulserende madscene. Wellington ligger på den sydligste spids af Nordøen og er hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et kig bag kulisserne og opleve live filmmagi og se de nærliggende optagelsessteder. Forkæl dig selv med byens fortrinelige mad- og vinscene, og nyd en svævebanetur til Kelburn-udkigsposten for en fantastisk udsigt over havnen. Hvis du leder efter et godt sted at spise, kan vi anbefale Chocolate Fish Café lidt uden for byens centrum. Det er en lokal café, og køreturen her langs kysten er utrolig smuk! Aflever din bil i Wellington og tilbring 2 nætter i byen, før du går ombord på flyet til Samoa!

Apia, Samoa Strand & Bounty vibes

samoa-sandy-beach-bungalows-cover

Sidste stop på rejseplanen er Samoa. Et stillehavsparadis, hvor du kan se frem til nogle fantastisk afslappede dage. Vi har inkluderet flyrejsen fra Wellington til hovedstaden Apia, men hvad du gør herefter er helt op til dig. Slap af ved stranden, udforsk junglen eller lær mere om den lokale kultur i nogle af de små landsbyer rundt om på øen. Brug så meget tid her, som du vil, før du enten går ombord på flyet hjem til Danmark eller videre til din næste destination, hvis du ikke er færdig med at rejse endnu.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.