Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Oceanien rundt: Australien, New Zealand og FijiOceanien rundt: Australien, New Zealand og Fiji
Oceanien Rundt

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Dubai & Sydney

Dubai & Sydney

Din rejse starter med et par dage i Dubai, hvor du i løbet af en enkelt dag kan opleve ørkenen i en buggy eller på en kamelryg, gå amok i overdådige shoppinggader og se udsigten fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Fra Dubai flyver du videre mod Sydney, hvor der er sørget for overnatning, så du har en god base, hvorfra du kan opleve Australiens mest sprudlende storby. Tag en tur forbi operahuset, spis massevis af god mad og lær at surfe og tale som en rigtig 'ozzie' ved Bondi Beach.

Campervan i New Zealand

Campervan i New Zealand

Fra Sydney går rejsen videre mod Christchurch i New Zealand. Herfra samler du din Campervan op, som kan fås i flere forskellige størrelser og i en valgfri periode. Dette rejseforslag tager udgangspunkt i 26 dage med en Jucy Cabana, hvilket giver rigtig gode forhold for at opleve, hvor smuk og ufattelig varierende New Zealands natur er!

Glæd dig bl.a. til at se Waitomo Caves, Hobbiton, Rotorua, Wellington, Franz Josef Glacier, Queenstown, Milford Sound, Central Otago og meget mere!

13 dages ø-hop i Fiji

13 dages ø-hop i Fiji

Efter New Zealand er der dømt 'paradise on earth', når rejsen går videre mod Fiji og 13 dages ø-hop. På denne oplevelsestur skal du ikke koncentrere dig om andet end, hvilken farverig cocktail der er din yndlings, hvilken solnedgang der er flottest, hvor mange smukke fisk, rokker og koraler du kan spotte på en dag, og hvor meget af dagen du vil tilbringe i en hængekøje på stranden.

I løbet af de 13 dage som ø-hoppet varer, kommer du til at bo på de tre fantastiske resorts: Barefoot Kuata Resort, Mantaray Resort & Blue Lagoon Resort.

Buspas i Australien

Buspas i Australien

Når du er helt gennemafslappet, rejser du tilbage mod Australien - som selvfølgelig byder på meget mere end bare Sydney! Du lander i Brisbane, hvor du har et Whimit Buspass i en valgfri periode, som giver dig mulighed for at rejse ubegrænset rundt i hele Australien!

Australien er hjem til utømmelige muligheder, og du bestemmer helt selv, hvilke busruter du tager! Vil du langs østkysten mod Whitsundays øerne og Great Barrier Reef i Cairns? Vil du hellere ind det centrale Australien og opleve ørkenlandskabet, Ayers Rock ('Uluru') og Alice Springs? Eller vil du mod vestkysten og se The Pinnacles, Shark Bay og opleve Perth? Take your pick!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 2 måneder

Antal lande

3

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly, camperleje, buspas, 13 dages færgepas

Pris fra*
28.438 DKK
Glæd dig til den ultimative rundrejse i Oceanien, når dette rejseforslag tager dig forbi Australiens smukke kyster og vilde storbyer, New Zealands vanvittige landskaber og adrenalinpumpende aktivitetsmuligheder hele vejen til Fijis smukke dykkerspots og gyldne paradisstrande! Rejseforslaget er sammensat, så du har god tid og masser af fleksibilitet til at tage oplevelserne day-to-day lige som det passer dig.

Rejseforslaget er først og fremmest sammensat af en virkelig fed flykombination, som giver dig mulighed for at få den fulde oplevelse af Australien, New Zealand og Fiji uden at skulle grave bunden ud af lommerne.

Efter et hurtigt stop i Dubai, hvor du bl.a. kan tage en dagstur i ørkenen og se verdens højeste bygning, Burj Khalifa, flyver du videre mod Sydney! I Sydney er der sørget for overnatninger, så du har en god base, hvorfra du kan opleve Australiens mest sprudlende storby.

Efter at have tjekket Sydneys operahus ud, spist tonsvis af god mad og lært australsk slang og surferhåndtegn på Bondi Beach, går rejsen videre mod Christchurch i New Zealand. Herfra samler du din Campervan op, som kan fås i flere forskellige størrelser og i en valgfri periode. Dette rejseforslag tager udgangspunkt i 26 dage med en Jucy Cabana, hvilket giver rigtig gode forhold for at opleve, hvor smuk og ufattelig varierende New Zealands natur er! 

Efter New Zealand er der dømt 'paradise on earth', når rejsen går videre mod Fiji for at tage på 13 dages ø-hop. På denne oplevelsestur skal du ikke koncentrere dig om andet, end hvilken farverig cocktail der er din yndlings, hvilken solnedgang der er flottest, hvor mange smukke fisk og koraler du kan spotte på en dag, og hvor meget af dagen du vil tilbringe i en hængekøje på stranden. 

Straks som du har vænnet dig til livet i Fijis paradis, rejser du tilbage mod Australien - som selvfølgelig byder på meget mere end bare Sydney! Du lander i Brisbane, hvor du har et Whimit Buspass i en valgfri periode, som giver dig mulighed for at rejse ubegrænset rundt i hele Australien! 

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Fly: DK - Dubai
 • Overnatning: 2 nætter i Dubai på Hilton Garden Inn Mall of the Emirates
 • Fly: Dubai - Sydney
 • Overnatning: 4 nætter i Sydney på YHA Sydney Harbour
 • Fly: Sydney - Melbourne - Christchurch
 • Overnatning: 1 nat i Christchurch
 • Campervan: 26 dages leje af Jucy Cabana (Pickup: Christchurch // Dropoff: Auckland)
 • Fly: Auckland - Nadi (Fiji)
 • Oplevelse: 13 Day Fiji Explorer
 • Fly: Nadi (Fiji) - Brisbane
 • Buspas: Whimit Pass med start i Brisbane
 • Fly: Sydney - Dubai - DK
 • Bookinggebyr

 

Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vacciner
 • Måltider ikke inkluderet i oplevelserne
 • Overnatninger og rejser på egen hånd

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Brug for hjælp til planlægningen?

Uanset om du er i den tidlige planlægningsfase eller spontant på vej af sted, kan vi hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige oplevelser, så du får mest muligt ud af din rejse.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Få overblik over rejsen

Oceanien Rundt

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Dubai & Sydney

Dubai & Sydney

Din rejse starter med et par dage i Dubai, hvor du i løbet af en enkelt dag kan opleve ørkenen i en buggy eller på en kamelryg, gå amok i overdådige shoppinggader og se udsigten fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Fra Dubai flyver du videre mod Sydney, hvor der er sørget for overnatning, så du har en god base, hvorfra du kan opleve Australiens mest sprudlende storby. Tag en tur forbi operahuset, spis massevis af god mad og lær at surfe og tale som en rigtig 'ozzie' ved Bondi Beach.

Campervan i New Zealand

Campervan i New Zealand

Fra Sydney går rejsen videre mod Christchurch i New Zealand. Herfra samler du din Campervan op, som kan fås i flere forskellige størrelser og i en valgfri periode. Dette rejseforslag tager udgangspunkt i 26 dage med en Jucy Cabana, hvilket giver rigtig gode forhold for at opleve, hvor smuk og ufattelig varierende New Zealands natur er!

Glæd dig bl.a. til at se Waitomo Caves, Hobbiton, Rotorua, Wellington, Franz Josef Glacier, Queenstown, Milford Sound, Central Otago og meget mere!

13 dages ø-hop i Fiji

13 dages ø-hop i Fiji

Efter New Zealand er der dømt 'paradise on earth', når rejsen går videre mod Fiji og 13 dages ø-hop. På denne oplevelsestur skal du ikke koncentrere dig om andet end, hvilken farverig cocktail der er din yndlings, hvilken solnedgang der er flottest, hvor mange smukke fisk, rokker og koraler du kan spotte på en dag, og hvor meget af dagen du vil tilbringe i en hængekøje på stranden.

I løbet af de 13 dage som ø-hoppet varer, kommer du til at bo på de tre fantastiske resorts: Barefoot Kuata Resort, Mantaray Resort & Blue Lagoon Resort.

Buspas i Australien

Buspas i Australien

Når du er helt gennemafslappet, rejser du tilbage mod Australien - som selvfølgelig byder på meget mere end bare Sydney! Du lander i Brisbane, hvor du har et Whimit Buspass i en valgfri periode, som giver dig mulighed for at rejse ubegrænset rundt i hele Australien!

Australien er hjem til utømmelige muligheder, og du bestemmer helt selv, hvilke busruter du tager! Vil du langs østkysten mod Whitsundays øerne og Great Barrier Reef i Cairns? Vil du hellere ind det centrale Australien og opleve ørkenlandskabet, Ayers Rock ('Uluru') og Alice Springs? Eller vil du mod vestkysten og se The Pinnacles, Shark Bay og opleve Perth? Take your pick!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.