Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

3,5 måned i Sydamerika, Sydafrika og Sydøstasienperu-sand-boarding
Kort over rejsen jorden rundt

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

oplev peru og machu picchu på din rundrejse

Peru - Cuzco, Inka-kultur & Machu Picchu

Din rejser starter i Lima, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til dit hostel i byen. Her har du et par dage til lige at lande ordentligt, inden du tager på turens første rundrejse fra Lima til Cuzco. Her vil der være massevis af aktiviteter inkluderet, og du kommer ikke til at kede dig! Du rejser med et fleksibelt buspas, hvor du kan tilpasse rejsen fuldkommen, som det passer dig. Vi anbefaler i dette rejseforslag, at du bruger mellem 25 og 30 dage på rejsen, men det er som sagt op til dig! Når du har været i Cuzco i et par dage for at vænne dig til højden, skal du på et 5-dags trek til et af Sydamerikas største højdepunkter, Machu Picchu. Slut dit eventyr i Peru af med en flyvetur til Sao Paulo i Brasilien, hvor du har m...

Oplev Sydafrika på din jordomrejse

Sydafrika - Safari, Zuluer & smukker nationalparker

Første stop i Sydafrika er i Johannesburg, hvor du igen bliver hentet i lufthavnen, og kørt direkte til mødestedet, hvor gruppen de næste 16 dage rejser gennem Sydafrikas smukke landskaber. Turen starter med en vild safarioplevelse i en af Afrikas mest kendte nationalparker, Krüger. Hvis du er heldig, oplever du the Big Five, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Rejs gennem Swaziland, ud til Durban og ned langs kysten og hele vejen ind til Cape Town.

Glæd dig til at opleve halong bay når du rejser rundt i vietnam

Vietnam - Hanoi, Halong Bay & Ho Chi Minh City

Fra Sydafrika kommer du til en helt anden kultur, når du ankommer til pulserende Hanoi i Vietnam. Du får mulighed for at vandre rundt i de travle og til tider hektiske gader i storbyen, inden du sætter kursen mod Halong Bay - den fortryllende bugt med de tusindvis af smukke kalkstensklipper. Efter 3 dage her, er det tid til et lækkert 5-dags trek i regionen Sapa i det nordlige Vietnam. Herefter er det op til dig selv, hvordan resten af dit vietnamesiske eventyr skal udarte sig. Du rejser på egen hånd ned gennem landet, hvorfra flyet afgår fra Ho Chi Minh City med retning sydpå mod Indonesien og Bali.

Bali er et oplagt stop på din rundrejse i asien

Bali - Ubud, fantastisk mad og bountystrande

Sidste stop på rejsen er Bali og Indonesien. Her har du som udgangspunkt fri leg, inden du skal nyde livet i 5 dage på det lækre Villa Grasia Resort & Spa på nærliggende Gili Trawangan. På Bali kan du glæde dig til at smage det lækre balinesiske køkken, opleve de smukke strande, og den grønne frodige jungle midt på øen. Hvis du er i humør til det, kan du overveje at lære at surfe på en surfcamp sammen med andre backpackere.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

Ca. 3,5 måned

Antal lande

5

Rejseform

Backpacking & mindre grupperejser

Anbefalet lommepenge

25-30000 kr.

Pris fra*
51.926 DKK
Denne 3,5 måneders rejse er skræddersyet til dig, der drømmer om at rejse til nogle af de fedeste steder i Sydamerika, Sydafrika og Sydøstasien, hvor mange ting er inkluderet, men hvor der stadig er plads til masser af oplevelser på egen hånd.

På denne oplevelsesrejse kan du glæde dig til at komme i nærkontakt med den autentiske Inka-kultur i Peru, få et indblik i Zulu-traditionerne i det sydlige Afrika, opleve skønne Vietnam fra nord og hele vejen til syd og sidst men ikke mindst få balinesisk madkultur og de fantastiske bountystrande helt ind under huden.

 

 

 

Hvad er inkluderet?

Flybilletter: 

 • Hjem - Lima
 • Cuzco - Sao Paulo
 • Sao Paulo - Johannesburg
 • Cape Town - Hanoi
 • Ho Chi Minh City - Bali (Denpasar)
 • Bali - Hjem

Oplevelser og overnatning: 

Bemærk: Alle oplevelsesture har overnatning og enkelte måltider inkluderet

Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatninger på egen hånd (I dette rejseforslag er mange overnatninger inkluderede)
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Rejserute: 


Peru - Brasilien - Sydafrika - Vietnam - Bali (Indonesien)


Rundrejsen starter ud i Peru, hvor du kan glæde dig til at rejse rundt i et land, der byder på en helt vanvittig natur. Du har et buspas til at rejse rundt i landet fuldkommen, som du har lyst - og i dette rejseforslag anbefaler vi, at du bruger 25-30 dage. Blandt højdepunkterne finder du naturligvis Cuzco og Machu Picchu, den ikoniske sø, Lake Titicaca og den lille landsbyoase Huacachina, der er omgivet af sandbanker.


Herefter sætter du kursen mod først Sao Paulo i Brasilien, hvor du selv planlægger hvad du vil opleve, og herefter suser du videre til Sydafrika, hvor du laver touchdown i Johannesburg. Der venter en vanvittig rejse fra Johannesburg, forbi Krüger National Park, igennem Swaziland, et smut forbi Durban og ned langs The Garden Route og hele vejen til Cape Town. Du får både vilde landskaber, smukke kyststrækninger og et dyreliv ud over det sædvanlige. 


Når du har fået set Sydafrika, går turen til Asien, og nærmere betegnet Vietnam i første omgang. Oplev Halong Bays tusindvis af klippeøer, Hanois travle gader, trekking i regionen Sapa i det nordlige Vietnam, og begiv dig herefter af sted på eventyr på egen hånd ned gennem landet, til du når frem til Ho Chi Minh City. Brug et par dage her, inden turen går til Bali og de omkringliggende øer i Indonesien. Her får du fantastisk mad og lækre bountystrande.


Denne oplevelses rejser slutter af på Bali, men husk at det blot er et forslag. Du kan selvfølgelig tilpasse rejsen, så den passer til dine drømme og dit budget.

Tilbage til toppen

Vil du vide mere om denne oplevelsesrejse?

Kilder det i maven efter at komme af sted på en rejse, der minder om denne? Så lad os hjælpe dig med planlægningen af dit eventyr! 

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle vores oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Kort over rejsen jorden rundt

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Peru - Cuzco, Inka-kultur & Machu Picchu

oplev peru og machu picchu på din rundrejse

Din rejser starter i Lima, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til dit hostel i byen. Her har du et par dage til lige at lande ordentligt, inden du tager på turens første rundrejse fra Lima til Cuzco. Her vil der være massevis af aktiviteter inkluderet, og du kommer ikke til at kede dig! Du rejser med et fleksibelt buspas, hvor du kan tilpasse rejsen fuldkommen, som det passer dig. Vi anbefaler i dette rejseforslag, at du bruger mellem 25 og 30 dage på rejsen, men det er som sagt op til dig!

Når du har været i Cuzco i et par dage for at vænne dig til højden, skal du på et 5-dags trek til et af Sydamerikas største højdepunkter, Machu Picchu.

Slut dit eventyr i Peru af med en flyvetur til Sao Paulo i Brasilien, hvor du har mulighed for at bruge nogle dage, inden turen går mod Sydafrika.

Sydafrika - Safari, Zuluer & smukker nationalparker

Oplev Sydafrika på din jordomrejse

Første stop i Sydafrika er i Johannesburg, hvor du igen bliver hentet i lufthavnen, og kørt direkte til mødestedet, hvor gruppen de næste 16 dage rejser gennem Sydafrikas smukke landskaber. Turen starter med en vild safarioplevelse i en af Afrikas mest kendte nationalparker, Krüger. Hvis du er heldig, oplever du the Big Five, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Rejs gennem Swaziland, ud til Durban og ned langs kysten og hele vejen ind til Cape Town.

Vietnam - Hanoi, Halong Bay & Ho Chi Minh City

Glæd dig til at opleve halong bay når du rejser rundt i vietnam

Fra Sydafrika kommer du til en helt anden kultur, når du ankommer til pulserende Hanoi i Vietnam. Du får mulighed for at vandre rundt i de travle og til tider hektiske gader i storbyen, inden du sætter kursen mod Halong Bay - den fortryllende bugt med de tusindvis af smukke kalkstensklipper. Efter 3 dage her, er det tid til et lækkert 5-dags trek i regionen Sapa i det nordlige Vietnam. Herefter er det op til dig selv, hvordan resten af dit vietnamesiske eventyr skal udarte sig. Du rejser på egen hånd ned gennem landet, hvorfra flyet afgår fra Ho Chi Minh City med retning sydpå mod Indonesien og Bali.

Bali - Ubud, fantastisk mad og bountystrande

Bali er et oplagt stop på din rundrejse i asien

Sidste stop på rejsen er Bali og Indonesien. Her har du som udgangspunkt fri leg, inden du skal nyde livet i 5 dage på det lækre Villa Grasia Resort & Spa på nærliggende Gili Trawangan. På Bali kan du glæde dig til at smage det lækre balinesiske køkken, opleve de smukke strande, og den grønne frodige jungle midt på øen. Hvis du er i humør til det, kan du overveje at lære at surfe på en surfcamp sammen med andre backpackere.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.