Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
Rundrejser i Sydamerika | Backpacking i Sydamerika | KILROY
campaign-novdec-map-panama-colombia-ecuador-peru_1380x776px_EN

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Backpacking i Colombia | Rundrejser i Colombia | KILROY

Stop #1: Bogota, Colombia

Bogota er en stor by, der tilbyder alt det, som du kan forvente fra enhver anden stor by i Sydamerika, inklusiv farverige nabolag, et pulserende natteliv, masser af restauranter og smukke monumenter. Bogota bliver mere og mere populær, men er stadig en fed by at besøge, hvis du gerne vil opleve en del af Sydamerika, uden at være omringet af turister. Bogota er desuden et super udgangspunkt, hvis du drømmer om at opleve det bedste af Colombia. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage på en rundrejse hele vejen til den nordlige kyst og tilbage igen?

Backpacking i Ecuador | Rundrejser til Sydamerika | KILROY

Stop #2: Quito, Ecuador

Ecuadors hovedstad, Quito, har masser at tilbyde, og særligt udsigten fra Angel of Quito er helt fænomenal. La Floreste er et område, der er i rivende udvikling, og hvis du er i området, skal du prøve restauranten Urko - du vil ikke fortryde det! På trods af, at Quito er et fantastisk sted at tilbringe sin tid, så tager langt de fleste backpackere hurtigt videre for bl.a. at udforske Galapagos-øerne. Når du er blevet træt af at hænge ud med 100 år gamle havskildpadder, kan du nappe en tur i den frodige jungle og hænge ud med papegøjer og piratfisk i stedet.

Rundrejser i Sydamerika | KILROY

Rundrejse: Fra Quito til Lima

Du kan godt begynde at glæde dig til denne 15-dages rundrejse, der tager dig hele vejen fra Quito til Lima gennem nogle af de mest autentiske steder i Sydamerika. Især Banos er blandt vores favoritter, og der er masser af fede aktiviteter, hvis du kan lide at få pulsen lidt op. Ud over, at det er en god og sikker måde at opleve Sydamerika på, kan du, sammen med de andre rejsende, se frem til nogle vanvittig fede naturoplevelser. Udforsk Inka-ruiner, gå på opdagelse i gamle smalle koloni-stræder og få en fed introduktion til Amazonas og dets folk, når I kommer forbi de små lokale junglesamfund.

Backpacking i Peru | Rundrejser i Sydamerika | KILROY

Stop #3: Lima, Peru

Lima er så meget mere end bare en storby! Her kan du paraglide langs kysten, tage ud og sand-boarde eller du kan tjekke nogle af de historiske områder ud. Når du tænker på Peru, tænker nok helt sikkert også på Machu Picchu. Hvis du beslutter dig for at hike til toppen af dette imponerende inka-imperie, kan du forvente både en udfordring og et af de absolut største højdepunkter på din rundrejse i Sydamerika! Udover Perus hovedattraktion, bør du også aflægge den gamle inka-hovedstad, Cuzco, et besøg. Her kan du lære spansk, det bliver du glad for senere på din rejse i Syd- og Mellemamerika, ligesom du kan besøge verdens højest beliggende sø, Lake Titicaca. Nå ja, og den lille landsby Huacachina og de enorme sanddynger, der omringer byens smu...

Oplevelser i Mellemamerika | Backpacking i Mellemamerika | KILROY

Stop #4: Panama City, Panama

Panama City er et glimrende startsted, hvis du skal udforske Mellemamerikas smukke lande. Tjek Panama-kanalen ud, de smukke hvide sandstrande og paradisøerne, San Blas. Fra Panama City er det, foruden Panama selv, oplagt, at rejse ind i nabolandet, Costa Rica. Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold i Mellemamerika, inden du igen går ombord i KLM-flyet, og sætter kursen mod Danmark.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

2 måneder

Antal lande

4

Gyldighed

12 måneder

Billettype

For alle

Pris fra*
20.175 DKK
Denne rundrejse til Syd- og Mellemamerika tager dig forbi flere helt fantastiske steder! Glæd dig til at opleve alt det bedste af magiske Colombia, Peru og det majestætiske Machu Picchu, Ecuador og alle de farverige udtryk og sidst, men ikke mindst, Panama og de smukke strande!

Find dit boardingpass fra KLM frem, og hop ombord på flyet, der skal fragte dig hjemmefra og hele vejen til Bogota - den pulserende hovedstad i Colombia! Nyd nogle dage i storbyen, inden du bevæger dig på eventyr i et af Sydamerikas mest undervurderede lande på egen hånd. Vi anbefaler, at du lægger vejen forbi landets nordlige kyst, hvor der venter dig det Caribiske Hav, de frodige jungler og kolonibyen Cartagena. Rejs retur til Bogota, hvor du skal med flyet til Ecuadors hovedstad Quito. 

Når du ankommer til Quito, har vi arrangeret, at du bliver hentet i lufthavnen, hvor du bliver kørt til Selina Hostel i hjertet af byen. Her har du to nætter inkluderet, inden du kan vælge om du vil rejse til Galapagos-øerne, ind i Amazonas eller et smut forbi Cotopaxi-vulkanen. Har du ekstra meget tid, kan du overveje, om du vil arbejde frivilligt på et af de fede projekter på Galapagos, som vi samarbejder med. Det er en billig og autentisk måde at opleve klodens, måske, mest fantastiske dyreparadis.

Herefter står den på en super fed rundrejse sammen med andre eventyrlystne! Du skal nemlig på en 15-dages rundrejse fra Quito til Lima i Peru. På denne rejse vil der være masser af mulighed for at opleve den autentiske sydamerikanske kultur, når I passerer de små junglesamfund eller stopper ved nogle af de historiske inka-ruiner, blot for at nævne et par eksempler. 

Rundrejsen tager dig fra én hovedstad til en anden. Fra Quito går turen sydpå gennem junglebyen Tena, Baos (hvis du er på jagt efter et adrenalinfix), Cuenca, Mancora, Huanchaco og selvfølgelig Perus hovedstad, Lima. Glæd dig til at opleve smukke nationalparker, slappe af i varme kilder, få sand mellem tæerne på lækre strande og hyggelige små landsbyer

Mens du er i Peru må du ikke misse muligheden for at udforske ikoniske Machu Micchu - én af de syv nye wonders of the world. Når du ankommer til Lima, ankommer du også til den sidste sydamerikanske destination. Herfra flyver du nemlig til Panama City i Mellemamerika, der i øvrigt er et fantastisk udgangspunkt, hvis du skal opleve de mellemamerikanske perler, inden turen enten går hjem til Danmark igen eller videre ud i verden.

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Flybillet: Hjem - Bogota - Quito samt Lima - Panama City - Hjem
 • 15 dages grupperundrejse fra Quito til Lima (inkl. 14 nætter, lokal transport samt 6 x morgenmad, 3 x frokost & 3 x aftensmad.) 
 • Ankomstpakke inklusiv lufthavnstransfer samt to overnatninger i Quito i Ecuador
 • Alle bookinggebyrer
 • Rådgivning og assistance fra rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatning (udover hvad der er nævnt i 'hvad er inkluderet')
 • Måltider - Udover dem der er nævnt i rundrejsen
 • Øvrige aktiviteter, rundrejser etc.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Klar til at planlægge din rejse?

Uanset om du er i den tidlige planlægningsfase eller spontant på vej af sted, kan vi hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige oplevelser, så du får mest muligt ud af din rejse.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle vores oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

campaign-novdec-map-panama-colombia-ecuador-peru_1380x776px_EN

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Stop #1: Bogota, Colombia

Backpacking i Colombia | Rundrejser i Colombia | KILROY

Bogota er en stor by, der tilbyder alt det, som du kan forvente fra enhver anden stor by i Sydamerika, inklusiv farverige nabolag, et pulserende natteliv, masser af restauranter og smukke monumenter. Bogota bliver mere og mere populær, men er stadig en fed by at besøge, hvis du gerne vil opleve en del af Sydamerika, uden at være omringet af turister. Bogota er desuden et super udgangspunkt, hvis du drømmer om at opleve det bedste af Colombia. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage på en rundrejse hele vejen til den nordlige kyst og tilbage igen?

Stop #2: Quito, Ecuador

Backpacking i Ecuador | Rundrejser til Sydamerika | KILROY

Ecuadors hovedstad, Quito, har masser at tilbyde, og særligt udsigten fra Angel of Quito er helt fænomenal. La Floreste er et område, der er i rivende udvikling, og hvis du er i området, skal du prøve restauranten Urko - du vil ikke fortryde det! På trods af, at Quito er et fantastisk sted at tilbringe sin tid, så tager langt de fleste backpackere hurtigt videre for bl.a. at udforske Galapagos-øerne. Når du er blevet træt af at hænge ud med 100 år gamle havskildpadder, kan du nappe en tur i den frodige jungle og hænge ud med papegøjer og piratfisk i stedet.

Rundrejse: Fra Quito til Lima

Rundrejser i Sydamerika | KILROY

Du kan godt begynde at glæde dig til denne 15-dages rundrejse, der tager dig hele vejen fra Quito til Lima gennem nogle af de mest autentiske steder i Sydamerika. Især Banos er blandt vores favoritter, og der er masser af fede aktiviteter, hvis du kan lide at få pulsen lidt op. Ud over, at det er en god og sikker måde at opleve Sydamerika på, kan du, sammen med de andre rejsende, se frem til nogle vanvittig fede naturoplevelser. Udforsk Inka-ruiner, gå på opdagelse i gamle smalle koloni-stræder og få en fed introduktion til Amazonas og dets folk, når I kommer forbi de små lokale junglesamfund.

Stop #3: Lima, Peru

Backpacking i Peru | Rundrejser i Sydamerika | KILROY

Lima er så meget mere end bare en storby! Her kan du paraglide langs kysten, tage ud og sand-boarde eller du kan tjekke nogle af de historiske områder ud. Når du tænker på Peru, tænker nok helt sikkert også på Machu Picchu. Hvis du beslutter dig for at hike til toppen af dette imponerende inka-imperie, kan du forvente både en udfordring og et af de absolut største højdepunkter på din rundrejse i Sydamerika!

Udover Perus hovedattraktion, bør du også aflægge den gamle inka-hovedstad, Cuzco, et besøg. Her kan du lære spansk, det bliver du glad for senere på din rejse i Syd- og Mellemamerika, ligesom du kan besøge verdens højest beliggende sø, Lake Titicaca. Nå ja, og den lille landsby Huacachina og de enorme sanddynger, der omringer byens smukke palmefyldte lagune.

Stop #4: Panama City, Panama

Oplevelser i Mellemamerika | Backpacking i Mellemamerika | KILROY

Panama City er et glimrende startsted, hvis du skal udforske Mellemamerikas smukke lande. Tjek Panama-kanalen ud, de smukke hvide sandstrande og paradisøerne, San Blas. Fra Panama City er det, foruden Panama selv, oplagt, at rejse ind i nabolandet, Costa Rica. Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold i Mellemamerika, inden du igen går ombord i KLM-flyet, og sætter kursen mod Danmark.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.