Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Brasilien, Uruguay og Argentina med LufthansaOplevelsesrejse i Brasilien, Uruguay og Argentina | KILROY
roundtrip-lufthansa-campaign-in-search-of-iguassu-map

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Rio de Janeiro | KILROY

Rio De Janeiro 3 dage

Glæd dig til at svinge hofterne til strandfest på Copacabana og til at beundre udsigten over Rio de Janeiro fra den ikoniske Cristo Redentor statue. Få en smagsprøve på det lokale og barske liv i de farverige favelaer og hop ombord på svævebanen op til endnu en vanvittige udsigt fra Sugarloaf Mountain. Og glem nu ikke at nyde en velfortjent øl eller en lokal Caipirinha cocktail efter nogle indholdsrige dage i en af Sydamerikas mest charmerende storbyer.

Ilha Grande & Paraty | KILROY

Ilha Grande & Paraty 4 dage

Hvem har ikke drømt om at sole sig på en brasiliansk paradisø, mens man beundre det vanvittige sceneri, som er Brasiliens østkyst? Ilha Grande er det perfekte sted at slappe af og samtidig få en smagsprøve af den Sydamerikanske natur gennem en af øens mange spændende aktiviteter, der inkluderer trekking, surfing, dykning, cykelture og snorkeling.

Herefter går turen mod Paraty, hvor I kommer til at opleve en autentisk sydamerikansk havneby med brostensbelagte gader, gode restauranter frodige omgivelser. Her kan I også tage en tur ind i junglen og gå på jagt efter vandfald eller leje en båd og øhoppe rundt i Costa Verdes krystalklare vand.

Iguassu Falls og Estancia/Ranch Stay | KILROY

Iguassu Falls og Estancia/Ranch Stay 5 dage

Efter en række afslappende dage langs Brasiliens kyst, er det nu tid til at begive sig med indenrigsfly fra Brasiliens største by, Sao Paulo, ind i landet mod grænsen til Argentina. Her venter en af Sydamerikas absolut største seværdigheder på sig, når I møder vandfaldet, Iguazu. Det er svært at forstille sig, hvor uendeligt store mængder vand, der hver dag bruser igennem dette fantastiske naturvidunder, og det er et syn, der bare skal opleves i virkeligheden! Efter at have beundret Iguassu fra mange forskellige vinkler, begiver I jer over grænsen til Uruguay, hvor I skal overnatte på en ægte Sydamerikansk ranch, eller 'estancia'. Her får I en autentisk lokal oplevelse, når I får lov til at prøve kræfter med hverdagen som Uruguayansk land...

Montevideo & Colonia | KILROY

Montevideo & Colonia 3 dage

Jeres rejse fortsætter mod Uruguays hovedstad, Montevideo, hvor I har mulighed for at udforske de charmerende markeder, cykle langs den smukke kyststrækning eller tage en dagstur til Punta del Este. I Punta del Este kan I bl.a. se en skulptur af en gigantisk hånd, der stikker op ad stranden, og hvem har ikke altid drømt om det?!

Inden I krydser grænsen til Argentina, får I også lige lagt et hurtigt stop forbi den smukke landsby, Colonia Del Sacramento, hvor I kan nyde en rolig da på byens hyggelige gadecaféer i byens flotte brostensbelagte gader.

Buenos Aires | KILROY

Buenos Aires 2 dage

Inden I flyver hjem eller begiver jer videre mod flere eventyr, skal I lige forbi Buenos Aires, og trods turens hidtil fantastiske oplevelser, må denne by ikke undervurderes! Argentinas livlige storby er kendt for sine fantastiske og farverige gader, hvor dit øje altid vil blive mødt af spændende kulturindtryk. Og glem nu ikke, at Buenos Aires også er verdenskendt for at tilbyde vin og steaks i allerhøjeste klasse til rigtige gode priser.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 uger

Antal lande

3

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly & rundrejse

Pris fra*
21.647 DKK
Tag på et ægte latinamerikansk eventyr med Lufthansa og KILROY og oplev nogle af de bedste oplevelser, som Sydamerika har at byde på. Sammen med en gruppe andre backpackere rejser du gennem Brasilien, Uruguay og Argentina på en fantastisk 17 dages rejse fra Rio de Janeiro til Buenos Aires.

Denne 17 dages rejse tager dig med på en grupperejse gennem nogle af de vildeste oplevelser langs Sydamerikas østkyst. Flyv ud med Lufthansa fra Danmark mod Rio De Janeiro og ankom udhvilet og klar til at starte dit eventyr efter nogle timer i luften med god mad og den nyeste underholdning. Herefter tager rejsen jer gennem Rios festlige gader, ned langs den smukke brasilianske kyst mod paradisøen, Ilha Grande og den charmerende kystby Paraty. Herfra går rejsen videre mod grænsen til Argentina, hvor den overdøvende brusen og de fantastiske udsigter fra Iguazu Falls venter på sig. Efter det storslåede syn begiver I jer over grænsen mod en række spændende og autentiske stop i Uruguay, inden I slutter turen med at udforske Buenos Aires pulserende og farverige gader. Buenos Aires er i øvrigt det perfekte sted at mindes rejsens mange gode oplevelser på en af byens mange lækre restauranter over et dejligt glas vin og en god steak. 

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Flybillet med Lufthansa: Danmark - Rio de Janeiro
 • Flybillet med Lufthansa: Buenos Aires - Danmark
 • Oplevelsesrejse: 17 dage fra Rio de Janeiro til Buenos Aires
 • Lokal Transport på rejsen
 • 16 overnatninger
 • Enkelte måltider: 10 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad 
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet
 • Lommepenge
 • Vacciner
 • Nogle måltider (medbring ca. 600 USD til måltider, som ikke er inkluderet)
 • Overnatninger og rejser på egen hånd

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Er du klar til at planlægge din rejse?

Uanset om du er i den tidlige planlægningsfase eller spontant på vej af sted, kan vi hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige oplevelser, så du får mest muligt ud af din rejse.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

roundtrip-lufthansa-campaign-in-search-of-iguassu-map

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Rio De Janeiro 3 dage

Rio de Janeiro | KILROY

Glæd dig til at svinge hofterne til strandfest på Copacabana og til at beundre udsigten over Rio de Janeiro fra den ikoniske Cristo Redentor statue. Få en smagsprøve på det lokale og barske liv i de farverige favelaer og hop ombord på svævebanen op til endnu en vanvittige udsigt fra Sugarloaf Mountain. Og glem nu ikke at nyde en velfortjent øl eller en lokal Caipirinha cocktail efter nogle indholdsrige dage i en af Sydamerikas mest charmerende storbyer.

Ilha Grande & Paraty 4 dage

Ilha Grande & Paraty | KILROY

Hvem har ikke drømt om at sole sig på en brasiliansk paradisø, mens man beundre det vanvittige sceneri, som er Brasiliens østkyst? Ilha Grande er det perfekte sted at slappe af og samtidig få en smagsprøve af den Sydamerikanske natur gennem en af øens mange spændende aktiviteter, der inkluderer trekking, surfing, dykning, cykelture og snorkeling.

Herefter går turen mod Paraty, hvor I kommer til at opleve en autentisk sydamerikansk havneby med brostensbelagte gader, gode restauranter frodige omgivelser. Her kan I også tage en tur ind i junglen og gå på jagt efter vandfald eller leje en båd og øhoppe rundt i Costa Verdes krystalklare vand.

Iguassu Falls og Estancia/Ranch Stay 5 dage

Iguassu Falls og Estancia/Ranch Stay | KILROY

Efter en række afslappende dage langs Brasiliens kyst, er det nu tid til at begive sig med indenrigsfly fra Brasiliens største by, Sao Paulo, ind i landet mod grænsen til Argentina. Her venter en af Sydamerikas absolut største seværdigheder på sig, når I møder vandfaldet, Iguazu. Det er svært at forstille sig, hvor uendeligt store mængder vand, der hver dag bruser igennem dette fantastiske naturvidunder, og det er et syn, der bare skal opleves i virkeligheden!

Efter at have beundret Iguassu fra mange forskellige vinkler, begiver I jer over grænsen til Uruguay, hvor I skal overnatte på en ægte Sydamerikansk ranch, eller 'estancia'. Her får I en autentisk lokal oplevelse, når I får lov til at prøve kræfter med hverdagen som Uruguayansk landmand!

Montevideo & Colonia 3 dage

Montevideo & Colonia | KILROY

Jeres rejse fortsætter mod Uruguays hovedstad, Montevideo, hvor I har mulighed for at udforske de charmerende markeder, cykle langs den smukke kyststrækning eller tage en dagstur til Punta del Este. I Punta del Este kan I bl.a. se en skulptur af en gigantisk hånd, der stikker op ad stranden, og hvem har ikke altid drømt om det?!

Inden I krydser grænsen til Argentina, får I også lige lagt et hurtigt stop forbi den smukke landsby, Colonia Del Sacramento, hvor I kan nyde en rolig da på byens hyggelige gadecaféer i byens flotte brostensbelagte gader.

Buenos Aires 2 dage

Buenos Aires | KILROY

Inden I flyver hjem eller begiver jer videre mod flere eventyr, skal I lige forbi Buenos Aires, og trods turens hidtil fantastiske oplevelser, må denne by ikke undervurderes! Argentinas livlige storby er kendt for sine fantastiske og farverige gader, hvor dit øje altid vil blive mødt af spændende kulturindtryk. Og glem nu ikke, at Buenos Aires også er verdenskendt for at tilbyde vin og steaks i allerhøjeste klasse til rigtige gode priser.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.