Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Rundrejse til Andes & AmazonasOplev Andesbjergene og Amazonas - KILROY
få kort over rundrejsen i ecuador og peru

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Banos, Ecuador

Uge 1 Quito, Tena & Banos

Turen starter i Quito. Brug rejsens første dag til at vandre gennem og udforske Ecuadors hovedstad. Derefter rejser du til Tena, junglebyen som ligger i udkanten af Amazonas. Efter 3 dage i Tena, fyldt med spændende aktiviteter, hvor du bl.a. lærer at lave chokolade, er det på tide at rejse videre til Banos på dag fem. Elsker du, når adrenalinen pumper i kroppen, så er Banos dit nye yndlingssted. Her kan f.eks. du prøve mountainbiking, rafting, zip-lining af. I slutningen af ugen, fortsætter turen til Cuenca.

mancora peru strand

Uge 2 Cuenca, Mancora, Trujillo & Lima

Den anden uge af rejsen starter i Ecuadors tredjestørste by, Cuenca. Byen har en hyggelig provinsiel atmosfære med sin koloniale arkitektur, kunstgallerier og museer. Efter Cuenca går turen til Mancora, der er en kystby, hvor du kan nyde livet på stranden. Har du lyst til mere action, kan enten tage på en ridetur eller kaste dig ud i en omgang surfing, mens du er her. På dag 11 tager I natbus videre til Trujillo, hvor I skal være de næste 2 dage. I Trujillo kan du besøge det imponerende arkæologiske område, Chan Chan, tage et billede ved den kendte gule kolonikirke eller besøge den lille oase i ørkenen, Huanchaco, hvor du bl.a. kan prøve sandboarding. Sidste etape af rejsen er til Lima, hvor du kan glæde dig til at udforske den peruvianske ...

Se hele rejseforslaget her

Varighed

15 dage

Start i

Quito

Slut i

Lima

Inkluderet i prisen

Flybilletter & oplevelsesrejse

Pris fra*
15.925 DKK
Drømmer du om at opleve Sydamerika? Denne rundrejse tager dig på et episk eventyr fra Quito i Ecuador til Lima i Peru. Du kommer til at opleve både Andesbjergene og Amazonas på samme rejse, og hvis du har mod på det kan du jo, efter rundrejsen er slut, vælge at nappe trek til ikoniske Machu Picchu.

Ecuador og Peru

Denne tur tager dig med på en uforglemmelig rejse fra Ecuador til Peru. Fra hovedstaden Quito rejser du sydpå gennem Tena, Banos (som i øvrigt er perfekt for dig, der elsker et godt adrenalinkick), Cuenca, Mancora og Huanchaco til Perus hovedstad Lima. I løbet af de 15 dage rejser du forbi de mest autentiske dele af de to sydamerikanske lande, og vil få helt unikke rejseoplevelser undervejs.

Oplevelser i Sydamerika

Udover at være en god og tryg måde at opleve Sydamerika på, vil denne rundrejse også være en rejse spækket med smuk natur og cool aktiviteter. Desuden rejser du sammen med andre eventyrlystne backpackere fra hele verden, som vil gøre oplevelserne endnu federe, eftersom du har andre at dele dem med. Oplev Inkaruiner, tag på vandring gennem de gamle koloniale gader, lær mere om Amazonas og kom tæt på de lokalsamfund, der bor i junglen. Gør dig klar til en tur, hvor du vil opleve fantastiske nationalparker, slappe af i varme kilder, chille på strande og udforske små charmerende landsbyer. 

Slut rundrejsen af med et trek til Machu Picchu

Har du endnu ikke været forbi den legendariske ruinby, Machu Picchu, er det oplagt, når du alligevel er på disse breddegrader. Turen slutter officelt i Lima, men det betyder ikke, at din rejse også slutter her. Hvorfor ikke rejse videre til Cuzco på egen hånd, og join en mindre gruppe, der tager dig langs Inkastien hele vejen op til Machu Picchu.

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Jeg vil vide mere om rundrejsen!

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter DK - Quito // Lima - DK
 • Alle skatter og afgifter
 • Bookinggebyr
 • Egen rejsekonsulent
 • Gyldighed i 12 måneder
 • 15 dages oplevelsesreise fra Quito til Lima 
  • Alle overnatninger
  • Al lokal transport
  • 6 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x aftensmad
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (Vi kan hjælpe dig med dette)
 • Måltider som ikke er inkluderet i oplevelsesrejsen
 • Lommepenge

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om at opleve Sydamerika?

Uanset om du drømmer om præcis denne rundrejse, eller om du er mere til et andet eventyr i Sydamerika, så lad os hjælpe dig med planlægningen! 

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

få kort over rundrejsen i ecuador og peru

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Uge 1 Quito, Tena & Banos

Banos, Ecuador

Turen starter i Quito. Brug rejsens første dag til at vandre gennem og udforske Ecuadors hovedstad. Derefter rejser du til Tena, junglebyen som ligger i udkanten af Amazonas. Efter 3 dage i Tena, fyldt med spændende aktiviteter, hvor du bl.a. lærer at lave chokolade, er det på tide at rejse videre til Banos på dag fem. Elsker du, når adrenalinen pumper i kroppen, så er Banos dit nye yndlingssted. Her kan f.eks. du prøve mountainbiking, rafting, zip-lining af. I slutningen af ugen, fortsætter turen til Cuenca.

Uge 2 Cuenca, Mancora, Trujillo & Lima

mancora peru strand

Den anden uge af rejsen starter i Ecuadors tredjestørste by, Cuenca. Byen har en hyggelig provinsiel atmosfære med sin koloniale arkitektur, kunstgallerier og museer. Efter Cuenca går turen til Mancora, der er en kystby, hvor du kan nyde livet på stranden. Har du lyst til mere action, kan enten tage på en ridetur eller kaste dig ud i en omgang surfing, mens du er her. På dag 11 tager I natbus videre til Trujillo, hvor I skal være de næste 2 dage. I Trujillo kan du besøge det imponerende arkæologiske område, Chan Chan, tage et billede ved den kendte gule kolonikirke eller besøge den lille oase i ørkenen, Huanchaco, hvor du bl.a. kan prøve sandboarding. Sidste etape af rejsen er til Lima, hvor du kan glæde dig til at udforske den peruvianske hovedstad og dens kultur.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.