{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


re:discover - tema grupperejser

Pigegruppe der udforsker og går langs flod breden

Find din perfekte oplevelse!

Re:discover giver 25-35 årige mulighed for at tage på tema grupperejser for dem som er eventyrlystne, drømmer om at udfordre sig selv, lære nye færdigheder at kende og møde ligesindede rejsende. Har du lyst til at der skal ske noget, så tag med på denne rejse, som tager begrebet ferie til et helt nyt niveau. En re:discover rejse kan være lige det du har brug for! 

Hvad handler re:discover om?

Re:discover rejser indeholder 3 primære elementer, som fokuserer på at give dig en bedre oplevelse. 

  • Muligheden for at udforske og udvikle nye færdigheder imens du rejser
  • Chancen for at bonde med andre ligesindede rejsende 
  • Tid til at reflektere, således at du kan rejse hjem med fornyet energi, nye perspektiver og nye vendskaber

Hvilke typer personer tager typisk med på en re:discover rejse?

På trods af at alle rejsende hver især kommer med et unikt perspektiv og oplevelser i bagagen, har vi fundet ud af at re:discover rejserne typisk er for dem, der leder efter en unik rejseoplevelse, der tilbyder en smule mere end den normale ferie. De rejsende er typisk: 

  • Mellem 25 og 35 år gamle, med det rette mindset! 
  • Leder efter en badass oplevelse!
  • Har en interesse i at opleve noget nyt, så de kan rejse hjem med nye eller forbedrede færdigheder samt nye venner, der har lignende værdier.
  • Har lyst til at rejse off the beaten path - vi har fundet ud af at de fleste rejsende som tager med på en re:discover rejse har rejseerfaring men ønsker at udforske mindre kendte områder rundt på kloden.
  • Søger efter at knytte bånd til andre internationale rejsende, destinationer de har besøgt og dem selv.

Hvad er inkluderet og hvad er ikke inkluderet?

Det varierer fra re:discover rejse til re:discover rejse hvad der er inkluderet og hvad der ikke er inkluderet. Generelt kan du forvente at overnatning, indenrigstransport i landet samt aktiviteter, der har noget af gøre med temaet for rejsen er inkluderet i den oplyste pris. Du kan se præcist hvad der er inkluderet og hvad der ikke er inkluderet på de forskellige afgange ved at gå ind på den specifikke rejses side. Fordi re:discover rejsende kommer fra forskellige steder, er transport til og fra start og slut destinationen noget du selv skal stå for. Det giver dig mulighed for at ankomme et par dage før eller bliver lidt længere tid, så du kan fortsætte med at udforske området. 

Hvor mange rejsende er der på hver afgang? 

På re:discover rejser kan vi godt lide at grupperne er forholdsvis små. På den måde er det nemmere at lære de lokalesamfund at kende, som du besøger samt det giver dig mulighed for virkelig at lære de andre rejsende at kende. Gruppestørrelsen varierer men du kan forvente mellem 6 til 12 personer plus din lokale guide og underviser. 

Har du spørgsmål til en specifik rejse eller til konceptet generelt? Tag kontakt til os, vi vil meget gerne hjælpe gerne dig!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.