{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Trekking og mindfulness i Nepal – re:charge


Michael Clarke Ydu 9K9mkni Unsplash (1) (1) (1)
Nepal (2000 1300)

Dag 1 - Ankomst til Katmandu

Velkommen til Katmandu! Det er her, din tur begynder. Det er op til dig, om du vil ankomme tidligere, men i dag er dagen, hvor du møder resten af de mennesker, du skal dele denne fantastiske rejse med. Du bliver budt velkommen med traditionel Nepalesisk the inden I får lidt tid til at falde til på jeres værelser. I aften deler I en velkomstmiddag som gruppe.

Lesly Derksen Esqmxnb Njs Unsplash

Dag 2: Buddhisme & Hinduisme i Nepal

I dag bliver du introduceret til de traditioner og steder der kredser om de to største religioner i Nepal: Buddhisme og hinduisme. Dagen begynder på toppen af en bakke ved Swayambhunath – et gammelt religiøst kompleks bestående af en stupa, en række helligdomme og templer omgivet af skov. Efterfølgende tager vi retur til Katmandu for at udforske nogle af de vigtigste buddhistiske og hinduistiske steder i byen.

Meditation2

Dag 3: Introduktion til meditation & yoga

Det er blevet tid til lidt selvudforskning. I dag kigger vi indad i en interaktiv introduktion til nogle af de værktøjer, der ligger i meditation og yoga. Der ligger endeløse muligheder inde i dig der venter på at blive udforsket. Denne workshop skal give dig større indsigt i, hvem du er, så du bedre kan udnytte dit fulde potentiale og dermed blive en bedre version af dig selv.

Du bliver instrueret i yogiske vejrtrækningsøvelser, der skal hjælpe dig til at frigøre stress og angst og vende tilbage til klare og positive tanker. Du får også nogle lette yogastillinger, du kan indarbejde i din daglige rutine for at få et bedre helbred, større fokus og bedre afslapning.

Kathmandustreets

Dag 4: Tid til refleksion og udforskelse

I dag har du fri til at udforske Katmandu alene eller med dine medrejsende. Katmandu er en unik blanding af kunst, kultur og historie. Grib muligheden for at lære dine nye rejsefæller bedre at kende, øv jer i noget af det, I lærte i går og forbered dig på de kommende dage i bjergene. Fyld lommerne med snacks og kontanter (der er ingen hæveautomater de næste mange dage), og nyd en dag med afslapning i farverige Katmandu.

IMG 56522

Dag 5: Transfer til Dhunche

Sæt dig til rette! Denne dag bliver mest brugt på at køre op i bjergene fra Katmandu til Dhunche. Køreturen burde tage omkring syv timer, så vær sikker på, du har downloadet en god podcast eller forberedt en leg du kan spille med dine rejsefæller under køreturen. Du kan selvfølgelig også blot nyde et stille øjeblik, mens du passerer Himalaya-bjergene, terrassemarker og rustikke landsbyer. Dagen slutter i 1960 meters højde, hvor I bliver indkvarteret i et lokalt 'tea house' for natten.

Grouptrek

Dag 6: Første vandredag

Dagen begynder med at køre det sidste stykke mens du kan prøve at fange et glimt af Langtang og de Tibetanske områder.

Vandreturen begynder i Bharku, hvor du begynder stigningen mod Thulo Syabru. På vejen passerer I æblegårde, fyrreskove og et par bygder. Det går mest opad bakke i dag, dog uden at være alt for stejlt. Vandreturen slutter ved 2250 meters højde i Thulo Syabru, hvor I endnu engang skal bo i et traditionelt tea house.

Toomas Tartes U3ayusaht20 Unsplash

Dag 7: Vandring langs Langtang floden

Med omkring seks timers vandring foran dig, er det en god ide at starte dagen med nogle af de yoga-øvelser fra jeres session i Katmandu, inden I starter dagens vandretur. I dag passerer I bl.a. en hængebro, der kryder Langtang-floden, den lille landsby Pairo Besi og tæt, Nepalesisk skov. Vi holder pause i en lille landsby, Bamboo, mens vi forbereder os på dagens sidste nedtælling mod vores endelige destination i dag. Det sidste stykke af dagens vandring er også den hårdeste del, da det bliver mere stejlt og med masser trapper. Heldigvis kan vi nyde trætheden med et varmt måltid traditionelt mad.

Langtang (1)

Dag 8: Trek til Langtang-dalen

Forbered dig på endnu en dags vandrig mod Langtang landsby. I dag er muligvis den sværeste vandredag på turen. Du kan opleve bjergtagende udsigter af Langtang Lirung i løbet af dagen som vi passerer steder såsom Ghore Tabela. Vi kommer desuden forbi vandmøller, buddhistiske bedehjul og chortens med hellige høje af udskårne klipper, og ikke mindst kommer vi forbi midlertidige bosættere. Disse bliver brugt af hyrder der tager deres kvæg med herop for at græsse i sommermånederne. Dagens rute går mest opad, men det er en blid stigning indtil du når Langtang-dalen i slutningen af dagen.

IMG 0085

Dag 9: Halvdags vandring og tid til at slappe af

Endnu en vandredag – dog en kort en af slagsen. Derfor er der også tid til at komme sig efter fire timer op ad bakke. I dag er der mulighed for at opleve bitte små landsbyer, stenbyggede huse, vandløb og moræner. Vi afslutter vandringen i Kyanjin, hvor der er tid til at udforske området, give dine ben et tiltrængt hvil, eller simpelthen blot at nyde udsigten af sneklædte bjergtoppe, der omslutter dig. Der er også mulighed for at besøge et kloster eller ostefabrik, hvis du stadig er fuld af energi og har lyst til at opleve endnu mere.

Travelgroup

Dag 10: Valgfri vandretur eller hviledag

Har du brug for at opdatere din dagbog og give dine ben en mulighed for at komme sig? Gode nyheder! I dag kan du læne dig tilbage, lægge benene op og nyde de vilde udsigter i alle retninger. Du kan også tage en slentretur i landsbyen og måske finde en ny ven?

Hvis du ikke har fået nok vandring, er der også en valgfri vandretur til Tserko Ri. Det er uden tvivl det værd, hvis dine ben kan klare til det, for det er også en hård, heldagsvandretur. Forhåbentlig kan udsigterne på turen hjælpe dig udover den værste udmattelse.

Nepalgroup

Dag 11: Nedstigningen begynder

Ovenpå flere dages optur, begynder det nu at gå ned ad bakke. Forbered dine knæ eller find en god vandrepind. Det er muligvis lettere for vejrtrækningen at gå ned, men også hårdere for visse muskelgrupper, du måske end ikke vidste du havde. I dag går vi samme rute tilbage fra Kyanjin gennem Langtang landsby til Lama hotel, mens vi fanger udsigten af bjergene fra en ny vinkel. Afslut dagen med at lave nogle tiltrængte yoga-øvelser.

Nepalhike (1)

Dag 12: Sidste vandredag

Som I fortsætter nedstigning, grib muligheden for at skabe dybere relationer med dine medrejsende. Det kan somme tider være sværere på vejen op, hvor du måske har haft større fokus på vejrtrækningen og indre tanker, men nu har du mulighed for at lidt 1:1-tid med de andre der vandrer i samme tempo som dig. Prøv at grave et lag dybere og del en hemmelighed med en af de andre eller fortæl lidt om, hvorfor du havde brug for at genoplade i Nepal.

IMG 5765

Dag 13: Retur til Katmandu

Stå tidligt op og nyd morgenen i bjergene inden vi begynder køreturen tilbage til Katmandu. Find på noget kreativ underholdning til dig og dine medrejsende til dele af turen, gør jer komfortable og forbered jer på en lang lur eller nyd udsigten der suser forbi udenfor. I nat er du tilbage i en behagelig hotelseng efter et langt, velfortjent bad.

Massage

Dag 14: Tid til afslapning

Ovenpå en uges vandring, har du brug for lidt forkælelse. Giv din krop en velfortjent massage og prøv at bruge nogle af de vejrtrækningsøvelser I fik på dag 3 hvis smerten når til randen af din komfortzone. Husk at du altid kan fortælle massøren, hvis det er for hårdt. Du kan også bruge dine nye meditationsteknikker for at give din krop og dit sind den ultimative afslapning.

Img7 (1)

Dag 15: Første dag i buddhistisk kloster

Sluk telefonen og gør dig klar til en dybere forbindelse til dig selv og verden omkring dig. De næste par dage skal I bo i et buddhistisk kloster på det hellige område, Padmasambhava. Her er det meningen at du kommer tættere på harmoni, fred og tilfredshed, hvis du hengiver dig til processen. Det inkluderer at lade telefonen være slukket, og hengive dig til oplevelsen med yoga og meditation. Hvis du formår dette, kan du vende dårlige vaner til gode og komme tættere på en salig tilværelse.

Img15

Dag 16: Yoga & meditation

Vågn op til en hel dags yoga, meditation og indre udforskning. Du får en dybere forståelse for Asana yoga, der vil være vejrtrækningsøvelser og du kan lære forskellige meditationsteknikker. Vi søger vished om den evige livsrejse og livet på den anden side. Disse dage kan virke intense, men prøv at overgive dig til det, du lærer. På den måde kan du bruge dine meditationsfærdigheder, vejrtrækningsarbejde og yoga i dit daglige virke, når du kommer hjem og formår du at integrere dem, kan de være vejen mod et bedre og gladere liv.

Solomeditation (1)

Dag 17: Sidste dag i buddhistisk kloster

Vi står tidligt op i dag for at deltage i bøn med klosterets monke samt morgen-yoga. Efter morgenmaden er vi klar til en kort vandretur til grotten, hvor Guru Rinpoche mediterede og fandt oplysning. Ovenpå den sidste frokost i klosteret er det tid til at sige farvel og bevæge os tilbage til Katmandu til den sidste aften sammen. Vi fejrer tiden vi har haft sammen med en afskedsmiddag.

Fares Nimri V6ufg Olrcc Unsplash

Dag 18: Afrejsedag

Nu er det tid til at finde hinanden på sociale medier eller udveksle kontaktinformationer så I kan holde kontakten ved lige! Det er tid til at pakke jeres tasker en sidste gang og sige farvel til jeres værter, guider og rejsefæller.

Du kan også vælge at forlænge dit ophold – der er stadig masser at se og lave i Nepal. Men nogle af jer er naturligvis nødt til at tage hjem, og til de af jer, der har skal til lufthavnen i dag, er der en transfer.

Se hele rejseforslaget her

Varighed?

18 dage

Hvor?

Kathmandu, Thulo Syabru, Lama, Langtang dal, Kyanjing Gompa, Syabru Besi, Padmasambhav

Hvad lærer du?

Mindfulness & yoga

Anbefalet lommepenge

2.000-2.500 DKK

Pris fra*

11.215 DKK

Skriv til os
Gå offline og find ægte nærvær gennem meditation og vandring i Nepalesiske Himalaya

Giv slip på hverdagen og opnå en dybere forståelse for dig selv og din værdi. Denne rejse handler ikke kun om at lære værdien i at give slip på de digitale medier, men også om det du får retur: Værktøjerne til at fokusere, koncentration, og hvordan du håndterer dine inderste tanker.

Find den sande betydning af at leve i nuet. Giv slip på din telefon, se op og opdag en hel ny verden af vidundere. Der findes næppe et bedre sted til fordybelse i øjeblikket end Nepal med de bjergtagende Himalaya-bjergkæder som baggrund for et eventyr uden lige.

Denne tur giver dig evnen til at være tilstede i nuet og i det der sker lige nu. Ikke i går, ikke i morgen og ikke på Instagram. Dette nærvær med dine rejsefæller kan give jer en helt anden forbindelse til hinanden – en der er ægte og ikke kun digital. Fordi der er begrænset adgang til internettet undervejs bliver du og de andre rejsende tvunget til at leve dem den til tider akavede stilhed, der kan opstår, uden at kunne forsvinde ind i jeres telefon – og dette vil transformere jeres sociale interaktion til det bedre, hvis du lader det ske!

Hvad er indkluderet?
 •  17 nætters overnatning
 •  Alle nødvendige vandretilladelser Necessary trekking permits 
 •  Guidede meditation- & yoga-sessioner
 •  1 times massage
 •  Måltider som beskrevet i rejseplanen
 •  Transport mellem destinationer (som beskrevet i rejseplanen)
 •  Engelsktalende guides
 •  Transfer til og fra lufthavnen ved ankomst og afgang
 • Fælleskabsfacilitering
Hvad er ikke indkluderet?
 •  Personlig rejseforsikring
 • Fritidsaktiviteter der ikke er beskrevet i rejseplanen
 •  Drikkepenge til guides og portører
 •  Transport til og fra Nepal
 •  Måltider der ikke er beskrevet i rejseplanen
 •  Varme bade og badeværelser under vandreturen (lokale gebyrer)

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er muligt at bestille rejsen i forbindelse med andre grupperejser, eller som en del af en større skræddersyet rejse med Kilroy. Tag fat i vores rejsekonsulenter for vejledning.


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1.000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Dag 1 - Ankomst til Katmandu

Velkommen til Katmandu! Det er her, din tur begynder. Det er op til dig, om du vil ankomme tidligere, men i dag er dagen, hvor du møder resten af de mennesker, du skal dele denne fantastiske rejse med. Du bliver budt velkommen med traditionel Nepalesisk the inden I får lidt tid til at falde til på jeres værelser. I aften deler I en velkomstmiddag som gruppe.

Dag 2: Buddhisme & Hinduisme i Nepal

I dag bliver du introduceret til de traditioner og steder der kredser om de to største religioner i Nepal: Buddhisme og hinduisme. Dagen begynder på toppen af en bakke ved Swayambhunath – et gammelt religiøst kompleks bestående af en stupa, en række helligdomme og templer omgivet af skov. Efterfølgende tager vi retur til Katmandu for at udforske nogle af de vigtigste buddhistiske og hinduistiske steder i byen.

Dag 3: Introduktion til meditation & yoga

Det er blevet tid til lidt selvudforskning. I dag kigger vi indad i en interaktiv introduktion til nogle af de værktøjer, der ligger i meditation og yoga. Der ligger endeløse muligheder inde i dig der venter på at blive udforsket. Denne workshop skal give dig større indsigt i, hvem du er, så du bedre kan udnytte dit fulde potentiale og dermed blive en bedre version af dig selv.

Du bliver instrueret i yogiske vejrtrækningsøvelser, der skal hjælpe dig til at frigøre stress og angst og vende tilbage til klare og positive tanker. Du får også nogle lette yogastillinger, du kan indarbejde i din daglige rutine for at få et bedre helbred, større fokus og bedre afslapning.

Dag 4: Tid til refleksion og udforskelse

I dag har du fri til at udforske Katmandu alene eller med dine medrejsende. Katmandu er en unik blanding af kunst, kultur og historie. Grib muligheden for at lære dine nye rejsefæller bedre at kende, øv jer i noget af det, I lærte i går og forbered dig på de kommende dage i bjergene. Fyld lommerne med snacks og kontanter (der er ingen hæveautomater de næste mange dage), og nyd en dag med afslapning i farverige Katmandu.

Dag 5: Transfer til Dhunche

Sæt dig til rette! Denne dag bliver mest brugt på at køre op i bjergene fra Katmandu til Dhunche. Køreturen burde tage omkring syv timer, så vær sikker på, du har downloadet en god podcast eller forberedt en leg du kan spille med dine rejsefæller under køreturen. Du kan selvfølgelig også blot nyde et stille øjeblik, mens du passerer Himalaya-bjergene, terrassemarker og rustikke landsbyer. Dagen slutter i 1960 meters højde, hvor I bliver indkvarteret i et lokalt 'tea house' for natten.

Dag 6: Første vandredag

Dagen begynder med at køre det sidste stykke mens du kan prøve at fange et glimt af Langtang og de Tibetanske områder.

Vandreturen begynder i Bharku, hvor du begynder stigningen mod Thulo Syabru. På vejen passerer I æblegårde, fyrreskove og et par bygder. Det går mest opad bakke i dag, dog uden at være alt for stejlt. Vandreturen slutter ved 2250 meters højde i Thulo Syabru, hvor I endnu engang skal bo i et traditionelt tea house.

Dag 7: Vandring langs Langtang floden

Med omkring seks timers vandring foran dig, er det en god ide at starte dagen med nogle af de yoga-øvelser fra jeres session i Katmandu, inden I starter dagens vandretur. I dag passerer I bl.a. en hængebro, der kryder Langtang-floden, den lille landsby Pairo Besi og tæt, Nepalesisk skov. Vi holder pause i en lille landsby, Bamboo, mens vi forbereder os på dagens sidste nedtælling mod vores endelige destination i dag. Det sidste stykke af dagens vandring er også den hårdeste del, da det bliver mere stejlt og med masser trapper. Heldigvis kan vi nyde trætheden med et varmt måltid traditionelt mad.

Dag 8: Trek til Langtang-dalen

Forbered dig på endnu en dags vandrig mod Langtang landsby. I dag er muligvis den sværeste vandredag på turen. Du kan opleve bjergtagende udsigter af Langtang Lirung i løbet af dagen som vi passerer steder såsom Ghore Tabela. Vi kommer desuden forbi vandmøller, buddhistiske bedehjul og chortens med hellige høje af udskårne klipper, og ikke mindst kommer vi forbi midlertidige bosættere. Disse bliver brugt af hyrder der tager deres kvæg med herop for at græsse i sommermånederne. Dagens rute går mest opad, men det er en blid stigning indtil du når Langtang-dalen i slutningen af dagen.

Dag 9: Halvdags vandring og tid til at slappe af

Endnu en vandredag – dog en kort en af slagsen. Derfor er der også tid til at komme sig efter fire timer op ad bakke. I dag er der mulighed for at opleve bitte små landsbyer, stenbyggede huse, vandløb og moræner. Vi afslutter vandringen i Kyanjin, hvor der er tid til at udforske området, give dine ben et tiltrængt hvil, eller simpelthen blot at nyde udsigten af sneklædte bjergtoppe, der omslutter dig. Der er også mulighed for at besøge et kloster eller ostefabrik, hvis du stadig er fuld af energi og har lyst til at opleve endnu mere.

Dag 10: Valgfri vandretur eller hviledag

Har du brug for at opdatere din dagbog og give dine ben en mulighed for at komme sig? Gode nyheder! I dag kan du læne dig tilbage, lægge benene op og nyde de vilde udsigter i alle retninger. Du kan også tage en slentretur i landsbyen og måske finde en ny ven?

Hvis du ikke har fået nok vandring, er der også en valgfri vandretur til Tserko Ri. Det er uden tvivl det værd, hvis dine ben kan klare til det, for det er også en hård, heldagsvandretur. Forhåbentlig kan udsigterne på turen hjælpe dig udover den værste udmattelse.

Dag 11: Nedstigningen begynder

Ovenpå flere dages optur, begynder det nu at gå ned ad bakke. Forbered dine knæ eller find en god vandrepind. Det er muligvis lettere for vejrtrækningen at gå ned, men også hårdere for visse muskelgrupper, du måske end ikke vidste du havde. I dag går vi samme rute tilbage fra Kyanjin gennem Langtang landsby til Lama hotel, mens vi fanger udsigten af bjergene fra en ny vinkel. Afslut dagen med at lave nogle tiltrængte yoga-øvelser.

Dag 12: Sidste vandredag

Som I fortsætter nedstigning, grib muligheden for at skabe dybere relationer med dine medrejsende. Det kan somme tider være sværere på vejen op, hvor du måske har haft større fokus på vejrtrækningen og indre tanker, men nu har du mulighed for at lidt 1:1-tid med de andre der vandrer i samme tempo som dig. Prøv at grave et lag dybere og del en hemmelighed med en af de andre eller fortæl lidt om, hvorfor du havde brug for at genoplade i Nepal.

Dag 13: Retur til Katmandu

Stå tidligt op og nyd morgenen i bjergene inden vi begynder køreturen tilbage til Katmandu. Find på noget kreativ underholdning til dig og dine medrejsende til dele af turen, gør jer komfortable og forbered jer på en lang lur eller nyd udsigten der suser forbi udenfor. I nat er du tilbage i en behagelig hotelseng efter et langt, velfortjent bad.

Dag 14: Tid til afslapning

Ovenpå en uges vandring, har du brug for lidt forkælelse. Giv din krop en velfortjent massage og prøv at bruge nogle af de vejrtrækningsøvelser I fik på dag 3 hvis smerten når til randen af din komfortzone. Husk at du altid kan fortælle massøren, hvis det er for hårdt. Du kan også bruge dine nye meditationsteknikker for at give din krop og dit sind den ultimative afslapning.

Dag 15: Første dag i buddhistisk kloster

Sluk telefonen og gør dig klar til en dybere forbindelse til dig selv og verden omkring dig. De næste par dage skal I bo i et buddhistisk kloster på det hellige område, Padmasambhava. Her er det meningen at du kommer tættere på harmoni, fred og tilfredshed, hvis du hengiver dig til processen. Det inkluderer at lade telefonen være slukket, og hengive dig til oplevelsen med yoga og meditation. Hvis du formår dette, kan du vende dårlige vaner til gode og komme tættere på en salig tilværelse.

Dag 16: Yoga & meditation

Vågn op til en hel dags yoga, meditation og indre udforskning. Du får en dybere forståelse for Asana yoga, der vil være vejrtrækningsøvelser og du kan lære forskellige meditationsteknikker. Vi søger vished om den evige livsrejse og livet på den anden side. Disse dage kan virke intense, men prøv at overgive dig til det, du lærer. På den måde kan du bruge dine meditationsfærdigheder, vejrtrækningsarbejde og yoga i dit daglige virke, når du kommer hjem og formår du at integrere dem, kan de være vejen mod et bedre og gladere liv.

Dag 17: Sidste dag i buddhistisk kloster

Vi står tidligt op i dag for at deltage i bøn med klosterets monke samt morgen-yoga. Efter morgenmaden er vi klar til en kort vandretur til grotten, hvor Guru Rinpoche mediterede og fandt oplysning. Ovenpå den sidste frokost i klosteret er det tid til at sige farvel og bevæge os tilbage til Katmandu til den sidste aften sammen. Vi fejrer tiden vi har haft sammen med en afskedsmiddag.

Dag 18: Afrejsedag

Nu er det tid til at finde hinanden på sociale medier eller udveksle kontaktinformationer så I kan holde kontakten ved lige! Det er tid til at pakke jeres tasker en sidste gang og sige farvel til jeres værter, guider og rejsefæller.

Du kan også vælge at forlænge dit ophold – der er stadig masser at se og lave i Nepal. Men nogle af jer er naturligvis nødt til at tage hjem, og til de af jer, der har skal til lufthavnen i dag, er der en transfer.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.