Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip i det østlige Canada

Road trip i det østlige Canada
få overblik over ruten på dit road trip i det østlige canada

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Start dit road trip i det østlige Canada i havnebyen Halifax

Halifax, Nova Scotia

Eventyret begynder i Halifax! Hent lejebilen i lufthavnen, og giv dig tid til at nyde bylivet i et par dage. Det Maritime Museum kan klart anbefales, og Halifax byder også på et farverigt natteliv og gode forhold, hvis du er til kajaksejlads.

Peggy's Cove er et must visit på dit road trip det østlige Canada

Peggy's Cove, Nova Scotia

Følg vejen ud til kysten, og gå på opdagelse i den lille fiskerlandsby, Peggy's Cove. Byen er mest kendt for fyrtårnet, som står solidt placeret ved klipperne langs kysten. Få vind i håret og nyd udsigten over Atlanterhavet.

Hyg dig i landsbyen Lunenburg i Nova Scotia i det østlige Canada

Lunenburg, Nova Scotia

Byen Lunenburg har en lang og stolt tradition for skibsbyggeri, og er især kendt for det berømte fiskerskib, Bluenose. Tag på tur gennem de hyggelige gader, og tjek både de små butikker og gallerier, inden du slår dig ned på en af byens hyggelige restauranter, der serverer alt godt fra havet. Besøg Bluenose Museum, og tjek de mange majestætiske sejlskibe langs havnepromenaden.

Glæd dig til naturoplevelserne i Kejimkujik National Park i Canada

Kejimkujik National Park, Nova Scotia

Gør som Mi'kmaq indianerne og udforsk Kejimkujik-parken i kano. Vandreture i nationalparken er også meget populære, og ruterne har åbent året rundt. Du kan leje en hytte ved en af søerne eller slå telt op på en af de mange campingpladser.

Nyd udsigten over fjelde og søer fra Annapolis Royal i Canada

Annapolis Royal, Nova Scotia

Den maritime by Annapolis Royal er idyllisk placeret mellem fjelde og søer. Den romantiske havnefront har flere lokale butikker, og Annapolis Royal har en særlig plads i områdets historie. Længe før europæerne indtog Canada, var byen anset som det vigtigste sted for Mi'kamaq indianerne, som i årtusinder var de eneste beboere i Nova Scotia.

Stop i Saint John på dit road trip i det østlige Canada

Saint John, New Brunswick

Hop på en kort færgetur til Saint John, som er hovedstaden i provinsen New Brunswick. Udforsk de charmerende gader, hvor en blanding af gammelt og nyt skaber en interessant atmosfære. Tag på hvalsafari ved Grand Manan Island, før du rejser videre - det er en kæmpe oplevelse. Der er størst chance for at se hvaler i august måned.

Glæd dig til at besøge Hopewell Cape i New Brunswick

Hopewell Cape, New Brunswick

Et af de absolut mest imponerende naturfænomener i Canada er det spektakulære tidevand, som rammer Bay of Fundy to gange dagligt - særligt omkring Hopewell Rocks Tidal. Ved nymåne og højvande kan bølgerne blive op til 14 meter høje!

Prince Edward Island på dit road trip i Canada

Charlottetown & Prince Edward Island

Det næste stop er Prince Edward Island, den mindste provins i Canada. Tilbring nogle dage med at udforske Charlottetown og få en autentisk ø-oplevelse med grønne dale, idylliske landsbyer og en imødekommende befokning. Efter opholdet kan du nemt tage færgen tilbage til Nova Scotia-provinsen.

Smukke Cape Breton er et af de smukkeste steder du kommer til at besøge på dit road trip

Cape Breton Highlands National Park, Nova Scotia

Det imponerede nordlige område er populært om sommeren. Sydney er den største by på øen, og stedets lufthavn har gentagne gange modtaget forvirrende rejsende, som er landet i 'Sydney Airport, Nova Scotia' i stedet for 'Sydney Airport, Australia'.

Besøg det smukke fyrtårn i den lille by Baddeck i Canada

Baddeck, Nova Scotia

I den lille by Baddeck kan du tage den flotte vandrerute Cabot Trail. Det er et favoritsted for både langtidschauffører, sejlere og dig på road trip, for det er perfekt til at slappe af og strække benene i den rolige natur.

Udsigten over Atlanterhavet fra det smukke fort i Louisbourg er fænomenal

Louisbourg, Nova Scotia

Fortet i Louisbourg tager dig tilbage til en af de travleste havne i det 18. århundrede. Tilbring en dag ved denne mægtige historiske fæstning, før du vender snuden tilbage mod fastlandet og Halifax.

Slut dit road trip Halifax i det østlige Canada

Halifax, Nova Scotia

Back to the beginning! Det er blevet tid til at returnere bilen. Måske er du ikke helt færdig med Canada, og så kan du vælge at tilbringe et par ekstra dage i Halifax, før det er tid til at rejse hjem - eller måske videre til en helt anden destination?

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 2-3 uger

Antal kilometer

Ca. 2100

Antal stop

11

Autocamper eller billeje?

Få tips til dit road trip

Dette er kun et ruteforslag*
Vil du høre mere?
Et road trip i det østlige Canada er perfekt for dig, som elsker livet tæt på havet. Her får du hyggelige kystbyer og skønne madoplevelser. Turen tager udgangspunkt i Nova Scotia, og langs det maritime road trip kan du udforske uberørte kystlinjer, se berømte fyrtårn og blive dus med den ekstremt venlige og gæstfri lokalbefolkning.

Ruteforslag til road trip:

Halifax - Peggy's Cove - Lunenburg - Kejimakujik - Annapolis Royal - Saint John - Hopewell Cape - Charlottetown - Cape Breton - Baddeck - Louisebourg - Halifax

Antal kilometer: Ca. 2.100 km
Anbefalet varighed: Ca. 2-3 uger

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i Canada

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

få overblik over ruten på dit road trip i det østlige canada

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Halifax, Nova Scotia

Start dit road trip i det østlige Canada i havnebyen Halifax

Eventyret begynder i Halifax! Hent lejebilen i lufthavnen, og giv dig tid til at nyde bylivet i et par dage. Det Maritime Museum kan klart anbefales, og Halifax byder også på et farverigt natteliv og gode forhold, hvis du er til kajaksejlads.

Peggy's Cove, Nova Scotia

Peggy's Cove er et must visit på dit road trip det østlige Canada

Følg vejen ud til kysten, og gå på opdagelse i den lille fiskerlandsby, Peggy's Cove. Byen er mest kendt for fyrtårnet, som står solidt placeret ved klipperne langs kysten. Få vind i håret og nyd udsigten over Atlanterhavet.

Lunenburg, Nova Scotia

Hyg dig i landsbyen Lunenburg i Nova Scotia i det østlige Canada

Byen Lunenburg har en lang og stolt tradition for skibsbyggeri, og er især kendt for det berømte fiskerskib, Bluenose. Tag på tur gennem de hyggelige gader, og tjek både de små butikker og gallerier, inden du slår dig ned på en af byens hyggelige restauranter, der serverer alt godt fra havet. Besøg Bluenose Museum, og tjek de mange majestætiske sejlskibe langs havnepromenaden.

Kejimkujik National Park, Nova Scotia

Glæd dig til naturoplevelserne i Kejimkujik National Park i Canada

Gør som Mi'kmaq indianerne og udforsk Kejimkujik-parken i kano. Vandreture i nationalparken er også meget populære, og ruterne har åbent året rundt. Du kan leje en hytte ved en af søerne eller slå telt op på en af de mange campingpladser.

Annapolis Royal, Nova Scotia

Nyd udsigten over fjelde og søer fra Annapolis Royal i Canada

Den maritime by Annapolis Royal er idyllisk placeret mellem fjelde og søer. Den romantiske havnefront har flere lokale butikker, og Annapolis Royal har en særlig plads i områdets historie. Længe før europæerne indtog Canada, var byen anset som det vigtigste sted for Mi'kamaq indianerne, som i årtusinder var de eneste beboere i Nova Scotia.

Saint John, New Brunswick

Stop i Saint John på dit road trip i det østlige Canada

Hop på en kort færgetur til Saint John, som er hovedstaden i provinsen New Brunswick. Udforsk de charmerende gader, hvor en blanding af gammelt og nyt skaber en interessant atmosfære. Tag på hvalsafari ved Grand Manan Island, før du rejser videre - det er en kæmpe oplevelse. Der er størst chance for at se hvaler i august måned.

Hopewell Cape, New Brunswick

Glæd dig til at besøge Hopewell Cape i New Brunswick

Et af de absolut mest imponerende naturfænomener i Canada er det spektakulære tidevand, som rammer Bay of Fundy to gange dagligt - særligt omkring Hopewell Rocks Tidal. Ved nymåne og højvande kan bølgerne blive op til 14 meter høje!

Charlottetown & Prince Edward Island

Prince Edward Island på dit road trip i Canada

Det næste stop er Prince Edward Island, den mindste provins i Canada. Tilbring nogle dage med at udforske Charlottetown og få en autentisk ø-oplevelse med grønne dale, idylliske landsbyer og en imødekommende befokning. Efter opholdet kan du nemt tage færgen tilbage til Nova Scotia-provinsen.

Cape Breton Highlands National Park, Nova Scotia

Smukke Cape Breton er et af de smukkeste steder du kommer til at besøge på dit road trip

Det imponerede nordlige område er populært om sommeren. Sydney er den største by på øen, og stedets lufthavn har gentagne gange modtaget forvirrende rejsende, som er landet i 'Sydney Airport, Nova Scotia' i stedet for 'Sydney Airport, Australia'.

Baddeck, Nova Scotia

Besøg det smukke fyrtårn i den lille by Baddeck i Canada

I den lille by Baddeck kan du tage den flotte vandrerute Cabot Trail. Det er et favoritsted for både langtidschauffører, sejlere og dig på road trip, for det er perfekt til at slappe af og strække benene i den rolige natur.

Louisbourg, Nova Scotia

Udsigten over Atlanterhavet fra det smukke fort i Louisbourg er fænomenal

Fortet i Louisbourg tager dig tilbage til en af de travleste havne i det 18. århundrede. Tilbring en dag ved denne mægtige historiske fæstning, før du vender snuden tilbage mod fastlandet og Halifax.

Halifax, Nova Scotia

Slut dit road trip Halifax i det østlige Canada

Back to the beginning! Det er blevet tid til at returnere bilen. Måske er du ikke helt færdig med Canada, og så kan du vælge at tilbringe et par ekstra dage i Halifax, før det er tid til at rejse hjem - eller måske videre til en helt anden destination?

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.