Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip på Nord- og Sydøen i 4 uger

Road trip i New Zealand | Road trip på nord- og sydøen
kort over dit road trip i new zealand i 4 uger

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Start dit store road trip i New Zealand i storbyen Auckland

Auckland

Mange af Aucklands attraktioner er i og omkring byen, ved havnefronten og byens gamle parker som Albert Park og Victoria Park. På den vulkanske top One Tree Hill, får du en fantastisk udsigt over byen, havnene og de omkringliggende øer. Men er du virkelig draget af højder bør du tage glaselevatoren til toppen af Sky Tower, der er intet mindre end 318 meter højt.

Oplev Waitomo Caves på nordøen i New Zealand

Waitomo Caves

De truende klipper, usædvanlige kalkstens-formationer og den forhistoriske skov ved Mangaotaki Rocks skaber den perfekte baggrund for Midgård. Staddles Farm og Trollshaw Forest blev filmet her, inklusiv udgangen fra Troll Hoarde Cave, the Gundabad Wargs og Orcs attack og Gandalf der skænker Sting på Bilbo. 45 minutter væk fra dette optagelsessted ligger Waitomo Caves; en fascinerende labyrint af underjordiske huller, grotter og floder, alt sammen beliggende under grønt landskab. Tag en gåtur eller en bådtur, prøv black water rafting eller zip lining gennem mørket - hvis du er modig nok!

Hvis du elsker Ringenes Herre skal du besøge Hobbitton på Nordøen i New Zealand

Hobbiton

Hop med på en guidet rundvisning af filmsettet, hvor Ringenes Herre blev optaget. Her findes den fortryllende verden af Hobbitboliger i livagtig størrelse, som udgør 'The Shire' i den ikoniske fantasytrilogi. Hop med på en rundvisning af Hobbiton, hvor din kyndige guide vil gøre dig klogere på historien bag trilogien og film-processen. Få også et glas ale på Green Dragon Pub, eller snup en let frokost på Shire's Rest Café.

Tongariro Crossing er et must-see hvis du kan lide at vandre i naturen

Ruapehu

Oplev den øde skønhed ved disse varierede, smukke landskaber. Hike langs Tongariro Crossing, kendt som en af de bedst dags-vandreture i verden! Du kan også tage på hestetrek gennem frodige skove og marker, eller, hvis du kommer om vinteren kan du stå på ski på Mount Ruapehu.

Se Rotoruas termiske kilder på dit road trip

Rotorua

Rotorua er blandt de steder i verden med det mest intensive niveau for geothermalsk aktivitet. Se de boblende mud-pools, landmasser fyldt med damp og geysere og få gang i adrenalinen med en af de fantastiske aktivoplevelser, der udbydes. Oplev en fascinerende kulturel optræden med det indfødte Maori-folk, eller få løsnet op for ømme kropsdele i en af de naturligt opvarmede mineral-bade.

Wellington på dit road trip i New Zealand

Wellington

Placeret på den sydligste spids af nordøen er Wellington hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et enestående indblik i havd der foregår bag kameraet når der skabes film magi. Prøv også byens store udbud af mad og vin, og snup en cable-car til Kelburn lookout for at se en helt fantastisk udsigt over havnen.

Nyd solnedgangen over Nelson i New Zealand

Nelson

På den nordligste spids af Sydøen finder du Nelson, den mest solbeskinnede del af New Zealand. Nelson er kendt for sine smukke strande, frodige nationalparker og specielle små byer, og er derfor et sted, hvor du nemt kan få flere dage til at gå.

Oplev smukke Kaikoura på østkysten af Sydøen i New Zealand

Kaikoura

Kaikoura ligger på østkysten af Sydøen midt mellem Kaikoura Range og Stillehavet. Hvaler, sæler og delfiner lever permanent i kystvandet her, og området er berømt for sine havpattedyr. Du har mulighed for at tage på ture, hvor du kan spotte hvaler flere gange om dagen, og den lokale sælkoloni er altid underholdende.

Se de mange smukke gletsjere på New Zealands syd-ø

Gletsjerne på Vestkysten

På Sydøens vestkyst finder du nogle af de vildese gletsjere. Tjek f.eks. både The Fox og Franz Josef Gletcherne, der er mere end 10.000 år gamle og næsten når ned til havniveau. Når du er ved foden af disse gletchere, vil du blive helt overvældet af deres enorme størrelse!

Nyd den smukke udsigt over Queensland fra de omkringliggende bjerge

Queenstown

Omgivet af betagende bjerge og en krystalklar sø er Queenstown en af New Zealand's mest besøgte destinationer. Her finder du et stort udbud af oplevelsesaktivteter, ski (om vinteren), gourmetmad og vin på tilbud.

Fiordland er et af de smukkeste steder i hele New Zealand

Fiordland

Fiordland er et af de mest fortryllende steder i New Zealand med sine vandfald, der løber flere hundrede meter ned i dybe mørke fjorde og ældgamle regnskove, som slingrer sig langs tårnhøje bjerge. Unikke skabninger svømmer dybt under mørke søer og granittoppe skinner i solen - prøv Milford Track, et 4-dages hike der tager dig gennem store dale og uberørte søer.

Besøg det centrale Otago på dit road trip i New Zealand

Centrale Otago

Slap af i det solrige centrale Otago mellem store grønne områder og brusende floder. Stedet er kendt for sin lækre mad- og vinkultur, og her er oplagt at nyde et glas pinot og lidt gastronomiske lækkerier. Hvis du gerne vil ud og opleve lidt, kan du prøve Central Otago Rail Trail, der er et 4-dages eventyr, som følger ruten fra den gamle jernbane. Undervejs vil du komme forbi charmerende små byer fyldt med historie fra guldfeber-tiden.

Slut dit legendariske road trip i Christchurch

Christchurch

Slut af i Christchurch - en eklektisk by fyldt med elegance og moderne kultur. Nyd en cykeltur langs den smukke Avon River, tag på mountainbike ned af vejene i Port Hills eller besøg en af de mange restauranter i centrum af byen.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 4 uger

Antal kilometer

Ca. 3100

Antal stop

13

Autocamper eller lejebil?

Få tips til dit road trip!

Dette er kun et ruteforslag*
Vil du høre mere?
Denne episke rejse vil guide dig gennem alle de magiske områder, New Zealand har at tilbyde. Tag på eventyr gennem smukke enge, besøg ældgamle gletsjere og snedækkede bjerge og oplev en af klodens mest spektakulære naturdestinationer.

Ruteforslag til road trip:

Auckland - Waitomo Caves - Hobbiton - Ruapehu - Rotorua - Wellington - Nelson - Kaikoura - Glestjerne på Vestkysten - Queenstown - Fiordland - Centrale Otago - Christchurch

Antal kilometer: Ca. 3.100 km
Anbefalet varighed: Min. 3, men helst 4 uger

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i New Zealand

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

kort over dit road trip i new zealand i 4 uger

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Auckland

Start dit store road trip i New Zealand i storbyen Auckland

Mange af Aucklands attraktioner er i og omkring byen, ved havnefronten og byens gamle parker som Albert Park og Victoria Park. På den vulkanske top One Tree Hill, får du en fantastisk udsigt over byen, havnene og de omkringliggende øer. Men er du virkelig draget af højder bør du tage glaselevatoren til toppen af Sky Tower, der er intet mindre end 318 meter højt.

Waitomo Caves

Oplev Waitomo Caves på nordøen i New Zealand

De truende klipper, usædvanlige kalkstens-formationer og den forhistoriske skov ved Mangaotaki Rocks skaber den perfekte baggrund for Midgård. Staddles Farm og Trollshaw Forest blev filmet her, inklusiv udgangen fra Troll Hoarde Cave, the Gundabad Wargs og Orcs attack og Gandalf der skænker Sting på Bilbo. 45 minutter væk fra dette optagelsessted ligger Waitomo Caves; en fascinerende labyrint af underjordiske huller, grotter og floder, alt sammen beliggende under grønt landskab. Tag en gåtur eller en bådtur, prøv black water rafting eller zip lining gennem mørket - hvis du er modig nok!

Hobbiton

Hvis du elsker Ringenes Herre skal du besøge Hobbitton på Nordøen i New Zealand

Hop med på en guidet rundvisning af filmsettet, hvor Ringenes Herre blev optaget. Her findes den fortryllende verden af Hobbitboliger i livagtig størrelse, som udgør 'The Shire' i den ikoniske fantasytrilogi. Hop med på en rundvisning af Hobbiton, hvor din kyndige guide vil gøre dig klogere på historien bag trilogien og film-processen. Få også et glas ale på Green Dragon Pub, eller snup en let frokost på Shire's Rest Café.

Ruapehu

Tongariro Crossing er et must-see hvis du kan lide at vandre i naturen

Oplev den øde skønhed ved disse varierede, smukke landskaber. Hike langs Tongariro Crossing, kendt som en af de bedst dags-vandreture i verden! Du kan også tage på hestetrek gennem frodige skove og marker, eller, hvis du kommer om vinteren kan du stå på ski på Mount Ruapehu.

Rotorua

Se Rotoruas termiske kilder på dit road trip

Rotorua er blandt de steder i verden med det mest intensive niveau for geothermalsk aktivitet. Se de boblende mud-pools, landmasser fyldt med damp og geysere og få gang i adrenalinen med en af de fantastiske aktivoplevelser, der udbydes. Oplev en fascinerende kulturel optræden med det indfødte Maori-folk, eller få løsnet op for ømme kropsdele i en af de naturligt opvarmede mineral-bade.

Wellington

Wellington på dit road trip i New Zealand

Placeret på den sydligste spids af nordøen er Wellington hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et enestående indblik i havd der foregår bag kameraet når der skabes film magi. Prøv også byens store udbud af mad og vin, og snup en cable-car til Kelburn lookout for at se en helt fantastisk udsigt over havnen.

Nelson

Nyd solnedgangen over Nelson i New Zealand

På den nordligste spids af Sydøen finder du Nelson, den mest solbeskinnede del af New Zealand. Nelson er kendt for sine smukke strande, frodige nationalparker og specielle små byer, og er derfor et sted, hvor du nemt kan få flere dage til at gå.

Kaikoura

Oplev smukke Kaikoura på østkysten af Sydøen i New Zealand

Kaikoura ligger på østkysten af Sydøen midt mellem Kaikoura Range og Stillehavet. Hvaler, sæler og delfiner lever permanent i kystvandet her, og området er berømt for sine havpattedyr. Du har mulighed for at tage på ture, hvor du kan spotte hvaler flere gange om dagen, og den lokale sælkoloni er altid underholdende.

Gletsjerne på Vestkysten

Se de mange smukke gletsjere på New Zealands syd-ø

På Sydøens vestkyst finder du nogle af de vildese gletsjere. Tjek f.eks. både The Fox og Franz Josef Gletcherne, der er mere end 10.000 år gamle og næsten når ned til havniveau. Når du er ved foden af disse gletchere, vil du blive helt overvældet af deres enorme størrelse!

Queenstown

Nyd den smukke udsigt over Queensland fra de omkringliggende bjerge

Omgivet af betagende bjerge og en krystalklar sø er Queenstown en af New Zealand's mest besøgte destinationer. Her finder du et stort udbud af oplevelsesaktivteter, ski (om vinteren), gourmetmad og vin på tilbud.

Fiordland

Fiordland er et af de smukkeste steder i hele New Zealand

Fiordland er et af de mest fortryllende steder i New Zealand med sine vandfald, der løber flere hundrede meter ned i dybe mørke fjorde og ældgamle regnskove, som slingrer sig langs tårnhøje bjerge. Unikke skabninger svømmer dybt under mørke søer og granittoppe skinner i solen - prøv Milford Track, et 4-dages hike der tager dig gennem store dale og uberørte søer.

Centrale Otago

Besøg det centrale Otago på dit road trip i New Zealand

Slap af i det solrige centrale Otago mellem store grønne områder og brusende floder. Stedet er kendt for sin lækre mad- og vinkultur, og her er oplagt at nyde et glas pinot og lidt gastronomiske lækkerier. Hvis du gerne vil ud og opleve lidt, kan du prøve Central Otago Rail Trail, der er et 4-dages eventyr, som følger ruten fra den gamle jernbane. Undervejs vil du komme forbi charmerende små byer fyldt med historie fra guldfeber-tiden.

Christchurch

Slut dit legendariske road trip i Christchurch

Slut af i Christchurch - en eklektisk by fyldt med elegance og moderne kultur. Nyd en cykeltur langs den smukke Avon River, tag på mountainbike ned af vejene i Port Hills eller besøg en af de mange restauranter i centrum af byen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.