Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip i det nordlige Californien

Road trip i det nordlige Californien
Kort over dit road trip i det nordlige californien

Få et overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Besøg San Francisco på dit road trip i det nordlige Californien

San Francisco

Dette uforglemmelige road trip starter i San Francisco. Sørg for at have et par ekstra dage, så du kan udforske denne hippe storby, inden du henter lejebilen og sætter afsted. Selvom det måske kan virke som åbenlyse attraktioner, så må du bare ikke gå glip af højdepunkter som Golden Gate Bridge, Alcatraz, Haight Asbury, Pier 39 og Chinatown!

usa-road-trip-usa-northern-california-map-cover

Få et overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip-ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Smag den gode vin i Sonoma County i Californien

Santa Rosa i Sonoma County

Vend snuden (og smagsløgene) mod Santa Rosa i Sonoma County, som også er kendt som "the wine country". Med over 400 vinproducenter i regionen, skal du sørge for at besøge mindst et par stykker af dem, mens du er i Sonoma. Selv hvis du ikke er specielt glad for vin, så er det smukke landskab og den idyliske atmosfære på vingårdene et besøg værd i sig selv!

Besøg Mendocino på dit road trip i Californien

Mendocino

På vejen til den lille kystby Mendocino kommer du til at køre gennem smukke Navarro River State Park. Her skal du sørge for at have dit kamera klar, da landskabet her er helt fantastisk! Oplev bl.a. Glass Beach, der oprindeligt var en gammel losseplads. Ja, det lyder ikke så lækkert - men efter flere årtier er det eneste spor fra skraldet en strand fyldt med slebet glas i alle de farver, du kan forestille dig.

Eureka på dit road trip i Californien

Eureka

Eureka er det administrative centrum i Humbult County og den største kystby mellem San Francisco og Portland, Oregon. Eureka er hovedsædet i Humbult County, og den største kystby mellem San Francisco og Portland, Oregon. Her er det oplagt at tage en gåtur gennem Eurekas gamle historiske bydel.

Redding er et must see på dit road trip i Californien

Redding

kke langt fra Eureka venter Redding, og på vejen kan du passere gennem de storslåede Trinity Alps og køre langs Trinity River. Halvvejs på køreturen kan du desuden gøre et stop ved Big Bar, hvor du kan prøve en af de fedeste aktiviteter på dette road trip: Rafting på Trinity River!

Besøg Lassen Volcanic Park i det nordlige Californien

Lake Amanor & Lassen Volcanic National Park

Ikke langt fra den den idylliske Lake Almanor ligger Lassen Volcanic National Park. Her kan du udforske mere end 240 km vandrestier forbi blomsterfyldte enge, små vulkaner og bjergsøer. Denne vulkanske park er desuden hjem til massevis af hydrotermisk aktivitet, som bl.a. skaber fumaroler, mudderbade, boblende bassiner og damp fra jorden.

Rejser til Mammoth Lakes i USA

Mammoth Lakes

Mammoth Lakes er et mekka for rejsende, som elsker at være aktive. Her har du et hav af udendørsaktiviteter at vælge mellem året rundt. Området tilbyder en masse forskellige aktiviteter alt efter hvilken årstid man besøger nationalparken i. Om vinteren byder Mammoth Lakes på fantastiske snowboard- og skiforhold, og om sommeren er der mulighed for at trekke på de smukke vandrestier eller kaste sig ud i fede aktiviteter såsom SUP, sejle i kajak, at fiske og terræncykling.

Besøg smukke Yosemite National Park i USA

Yosemite National Park

Yosemite National Park er bjergkæden Sierra Nevadas store juvel! Denne nationalpark stopper aldrig med at begejstre de besøgende med sine fantastiske og dramatiske landskaber. Nationalparken er blandt andet kendt for sine massive vertikale klipper, hvoraf nogen er så høje som 1000 meter. Derudover er parken kendt for sine imponerende vandfald, fredelige søer, blomsterfyldte enge, dybe dale og enorme mammuttræer, også kendt som kæmpe sequoiatræer.

Se de mange smukke træer i Sequoia National Park i USA

Kings Canyon & Sequoia National Park

Beliggende side om side i det sydlige Sierra Nevada og øst for San Joaquin Valley finder du Kings Canyon og Sequoia Nationalpark. Disse nationalparker byder på et stort udvalg af enorme kløfter, gigantiske mammuttræer, flotte vandrestier, høje bjerge og dybe grotter, og det er derfor ikke et mysterie, hvorfor parkerne er så populære. Desuden finder du her et ligeså varierende udvalg af aktiviteter som naturen selv, og vi garanterer dig for, at du finder noget, der falder i din smag.

Den lille by Solvang er meget danskinspireret

Solvang

Solvang er en lille dansk perle beliggende i hjertet af Santa Ynez Valley i Californien. Blandt byens mange hyggelige danske indtryk, finder man en kopi af Den Lille Havfrue og en park dedikeret til H.C Andersen, og så afholder de hvert år en festival for at fejre byens danske arv. Festivalen foregår midt i September og varer i 3 dage, og er en perfekt måde at fejre den danske og amerikanske kultur i fællesskab.

Slut dit road trip af i Los Angeles

Los Angeles

Du ankommer til den sidste destination på dit road trip, Los Angeles, og selv om det måske er lidt trist, så har du fortsat mange ting at glæde dig til, før du begiver dig hjem eller videre på din rejse. Som du nok ved, er der masser at se i L.A., og for bare at nævne et par stykker, må du ikke gå glip af Universal Studios, Venice Beach, Hollywood, Santa Monica Pier og Beverly Hills.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

2 uger

Antal kilometer

2900

Antal stater?

1

Autocamper eller lejebil?

Få tips til dit road trip!

Dette er kun et ruteforslag*
Vil du høre mere?
Vil du opleve det bedste Californien har at byde på? Så er dette road trip perfekt for dig. På denne rute kommer du til at opleve alt fra vingårde til fantastiske nationalparker og enorme storbyer. Gør dig klar til at se det bedste af Californien på et lidt anderledes road trip fra San Francisco til Los Angeles.

Ruteforslag til road trip:

San Francisco - Santa Rosa - Mendocino - Eureka - Redding - Lake Almanor - Mammoth Lakes - Yosemite National Park - Kings Canyon & Sequoia National Park - Solvang - Los Angeles

Antal kilometer: Ca. 2.900 km
Anbefalet varighed: Minimum 2 uger

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i USA

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få et overblik over ruten

Kort over dit road trip i det nordlige californien

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

San Francisco

Besøg San Francisco på dit road trip i det nordlige Californien

Dette uforglemmelige road trip starter i San Francisco. Sørg for at have et par ekstra dage, så du kan udforske denne hippe storby, inden du henter lejebilen og sætter afsted. Selvom det måske kan virke som åbenlyse attraktioner, så må du bare ikke gå glip af højdepunkter som Golden Gate Bridge, Alcatraz, Haight Asbury, Pier 39 og Chinatown!

Få et overblik over ruten

usa-road-trip-usa-northern-california-map-cover

Her får du et overblik over road trip-ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Santa Rosa i Sonoma County

Smag den gode vin i Sonoma County i Californien

Vend snuden (og smagsløgene) mod Santa Rosa i Sonoma County, som også er kendt som "the wine country". Med over 400 vinproducenter i regionen, skal du sørge for at besøge mindst et par stykker af dem, mens du er i Sonoma. Selv hvis du ikke er specielt glad for vin, så er det smukke landskab og den idyliske atmosfære på vingårdene et besøg værd i sig selv!

Mendocino

Besøg Mendocino på dit road trip i Californien

På vejen til den lille kystby Mendocino kommer du til at køre gennem smukke Navarro River State Park. Her skal du sørge for at have dit kamera klar, da landskabet her er helt fantastisk! Oplev bl.a. Glass Beach, der oprindeligt var en gammel losseplads. Ja, det lyder ikke så lækkert - men efter flere årtier er det eneste spor fra skraldet en strand fyldt med slebet glas i alle de farver, du kan forestille dig.

Eureka

Eureka på dit road trip i Californien

Eureka er det administrative centrum i Humbult County og den største kystby mellem San Francisco og Portland, Oregon. Eureka er hovedsædet i Humbult County, og den største kystby mellem San Francisco og Portland, Oregon. Her er det oplagt at tage en gåtur gennem Eurekas gamle historiske bydel.

Redding

Redding er et must see på dit road trip i Californien

kke langt fra Eureka venter Redding, og på vejen kan du passere gennem de storslåede Trinity Alps og køre langs Trinity River. Halvvejs på køreturen kan du desuden gøre et stop ved Big Bar, hvor du kan prøve en af de fedeste aktiviteter på dette road trip: Rafting på Trinity River!

Lake Amanor & Lassen Volcanic National Park

Besøg Lassen Volcanic Park i det nordlige Californien

Ikke langt fra den den idylliske Lake Almanor ligger Lassen Volcanic National Park. Her kan du udforske mere end 240 km vandrestier forbi blomsterfyldte enge, små vulkaner og bjergsøer. Denne vulkanske park er desuden hjem til massevis af hydrotermisk aktivitet, som bl.a. skaber fumaroler, mudderbade, boblende bassiner og damp fra jorden.

Mammoth Lakes

Rejser til Mammoth Lakes i USA

Mammoth Lakes er et mekka for rejsende, som elsker at være aktive. Her har du et hav af udendørsaktiviteter at vælge mellem året rundt. Området tilbyder en masse forskellige aktiviteter alt efter hvilken årstid man besøger nationalparken i. Om vinteren byder Mammoth Lakes på fantastiske snowboard- og skiforhold, og om sommeren er der mulighed for at trekke på de smukke vandrestier eller kaste sig ud i fede aktiviteter såsom SUP, sejle i kajak, at fiske og terræncykling.

Yosemite National Park

Besøg smukke Yosemite National Park i USA

Yosemite National Park er bjergkæden Sierra Nevadas store juvel! Denne nationalpark stopper aldrig med at begejstre de besøgende med sine fantastiske og dramatiske landskaber. Nationalparken er blandt andet kendt for sine massive vertikale klipper, hvoraf nogen er så høje som 1000 meter. Derudover er parken kendt for sine imponerende vandfald, fredelige søer, blomsterfyldte enge, dybe dale og enorme mammuttræer, også kendt som kæmpe sequoiatræer.

Kings Canyon & Sequoia National Park

Se de mange smukke træer i Sequoia National Park i USA

Beliggende side om side i det sydlige Sierra Nevada og øst for San Joaquin Valley finder du Kings Canyon og Sequoia Nationalpark. Disse nationalparker byder på et stort udvalg af enorme kløfter, gigantiske mammuttræer, flotte vandrestier, høje bjerge og dybe grotter, og det er derfor ikke et mysterie, hvorfor parkerne er så populære. Desuden finder du her et ligeså varierende udvalg af aktiviteter som naturen selv, og vi garanterer dig for, at du finder noget, der falder i din smag.

Solvang

Den lille by Solvang er meget danskinspireret

Solvang er en lille dansk perle beliggende i hjertet af Santa Ynez Valley i Californien. Blandt byens mange hyggelige danske indtryk, finder man en kopi af Den Lille Havfrue og en park dedikeret til H.C Andersen, og så afholder de hvert år en festival for at fejre byens danske arv. Festivalen foregår midt i September og varer i 3 dage, og er en perfekt måde at fejre den danske og amerikanske kultur i fællesskab.

Los Angeles

Slut dit road trip af i Los Angeles

Du ankommer til den sidste destination på dit road trip, Los Angeles, og selv om det måske er lidt trist, så har du fortsat mange ting at glæde dig til, før du begiver dig hjem eller videre på din rejse. Som du nok ved, er der masser at se i L.A., og for bare at nævne et par stykker, må du ikke gå glip af Universal Studios, Venice Beach, Hollywood, Santa Monica Pier og Beverly Hills.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.