{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Working Holiday i udlandet

Working Holiday i udlandet - tjen penge mens du rejser

Tjen penge mens du rejser

Tag på Working Holiday i Australien, New Zealand eller Canada. Hvis du er mellem 18 og 30 år kan vi hjælpe dig med at opfylde din drøm om at bo og arbejde i Australien og New Zealand. I Canada kan du tage på working holiday helt til du er 35 år. Rejs og oplev disse fascinerende lande mens du tjener penge!

Kombinationen af arbejde og ferie giver dig en unik oplevelse såvel som en god indsigt i den lokale kultur og den lokale befolkning. Du har mulighed for at opleve alt det, som den almindelige turist aldrig kommer tæt på, og det gælder uanset om du vælger at benytte dig af muligheden i Australien, New Zealand, Canada. 

Book et møde og hør mere!

Er det let at finde job i udlandet?

Under planlægningen af Working Holiday vil der højst sandsynligt være en del spørgsmål; Er det let at finde et job? Hvor meget kan jeg forvente at tjene? Hvordan finder jeg et sted at overnatte? Hvordan kombinerer man et almindeligt job med fornøjelse og oplevelser?

Det er ofte intet problem at finde et job - det afhænger i de fleste tilfælde af dine egne krav og forventninger til et job. Du skal ikke forvente at stige nævneværdigt i din akademiske karriere under et Working Holiday, men hvis du er tilfreds med et job i en restaurant, med rengøring, som picolo eller måske endda et job som guide, dykkerinstruktør eller kvægfarmer, så kan vi garantere dig et succesfuldt og oplevelsesrigt ophold, og international erfaring er et boost til dit CV. Intentionen med Working Holiday er uden tvivl også ferie, men hvor du arbejder og derved finansierer oplevelserne undervejs.

Hvorfor arbejde i udlandet på din rejse?

Der kan være mange gode grunde til at arbejde i udlandet, mens du rejser rundt. For det første er det en glimrende mulighed for at danne sig nogle nye sociale relationer. I mange af de jobs du kan få på et working holiday-visum, vil du opleve, at du kommer til at møde en masse spændende mennesker, der, ligesom dig, har valgt at stoppe op undervejs på rejsen for at benytte muligheden for at tjene nogle penge til den videre færd. 

Der er en vis sandsynlighed for at du undervejs på din store rejse finder ud af, at du har budgetteret lidt rigeligt stramt. Vi kender alle det med, at man gerne vil det hele når man først er af sted, og det kan give et betydeligt indhug i budgettet. Et working holiday-visum kan rette lidt op på din situation, uden du går på kompromis med hele formålet med dit eventyr, nemlig at rejse. Ofte kan du få et job, hvor du samtidig har mulighed for at rejse rundt på dine fridage. Et arbejde behøver altså ikke begrænse dine rejsemuligheder, og du kan ofte selv vælge, hvor længe du har lyst til at arbejde.

Hvad bør man være opmærksom på?

Som nævnt ovenfor, så skal man ikke forvente at finde et job på et akademisk højt niveau. De fleste jobs er i servicesektoren eller med tilknytning til landbruget. Du kan altså forvente et relativt lavpraktisk job, som du i øvrigt heller ikke bliver rig af. Det er dog en god tilføjelse til budgettet, og det kan forlænge din rejses varighed, afhængig af, hvor meget du er villig til at arbejde. 

Hvem vælger at arbejde i udlandet på et Working Holiday-visum?

Working Holiday-visa er typisk beregnet for unge under 35. Vores oplevelse er, at de fleste der benytter sig af muligheden er unge, der er afsted på den store sabbatårsrejse. Det er typisk her, der er mulighed for at tage en længere rejse, der har plads til et længere ophold på en enkelt destination. Det betyder også, at når du arbejder på dit Working Holiday-visum, vil du ofte møde en masse andre unge mennesker fra hele verden. Working Holiday er en glimrende mulighed, hvis din rejse er længere end 6 måneder, og programmet ikke er for komprimeret i forvejen. Giv dig selv plads til at være fleksibel, for du ved ikke om du ender med at arbejde 1 måned eller 3 måneder, når først du er af sted. 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.