Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Studietur til Moskva


se de flotte slotte og bygninger på studieturen til Moskva
{{ data.SplashText }}

{{ data.PriceOverviewHeader }}

Vis mere Vis mindre

GRUNDET DEN NUVÆRENDE SITUATION, HAR VI MIDLERTIDIGT INDSTILLET ALLE REJSER TIL RUSLAND


Rejs på en spændende studietur til Moskva. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Moskva. Vi hjælper jer med at arrangere den bedste studietur til Moskva.

Moskva har de sidste 10 år forandret sig mere radikalt end de foregående 50 år tilsammen. Butikker, der før var tomme, er nu eksklusive restauranter, designerbutikker eller '7-Eleven' lignende butikker, bilparken er skiftet ud fra Skoda og Lada til Mercedes og VW, og indbyggerne er moderne mennesker med tro på fremtidens Rusland. Moskva har meget at tilbyde for studieture og studierejser.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Moskva
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere (eller ønske færre) overnatninger på studieturen til Moskva. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Om studieturen til Moskva

Moskva har været Ruslands åndelige og kulturelle centrum i mere end 850 år og været Ruslands hovedstad siden 1918. I dag opleves et farverigt menneskemylder og mange interessante og uventede oplevelser i byens centrum. Moskva har forandret sig radikalt i forhold til den tidligere, benhårde kommunisme; i dag ses f.eks. unge russiske kvinder, som læser Cosmopolitan, er klædt i Benetton, løber på rulleskøjter i weekenden og spiser pizza med gedeost og basilikum. En studietur til Moskva er en spændende oplevelse, og vi glæder os til at hjælpe jer med at skræddersy årets studietur.

Kultur og seværdigheder på studierejsen til Moskva

Moskva bugner af seværdigheder, og det er svært at vælge på en studietur. Byen har utallige museer, men med mindre I kan russisk, så kan et museumsbesøg godt være lidt langhåret, da der kun få steder optræder engelsk tekst på de russiske museer. Men så er der jo heldigvis de utallige bygningsværker. I må heller ikke snyde jer selv for en tur med Moskvas verdensberømte metro, der med sine prægtige underjordiske stationer leder tankerne hen på underjordiske paladser. Metroen har tolv linjer - den første åbnede i 1935. Hvis I drømmer om en teateroplevelse på jeres studietur til Moskva, så overvej en forestilling i det berømte Bolsjoj-teater - også selvom I måske ikke forstår så meget af stykket. Men teatret er enestående i sig selv, og en fed oplevelse på jeres studietur til Moskva.

Læs mere

Det siger vores kunder

Michelle, vi har endnu en gang haft et meget tilfredsstillende samarbejde med dig. Du er meget hurtig, professionel og hjælpsom, så vi håber, at vi også fremover, kan arrangere studieture i samarbejde med dig.

Christina ,

Hjørring Private Realskole

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Moskva har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse eller studietur til Moskva. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Faligt program i Moskva

Godt at vide

Studietur til Moskva - et studie i samtidshistorie

For vesteuropæere er det vigtigt at huske, at Moskva er Europas største by med sine mere end 10 mio. indbyggere. Alligevel er det de færreste vesterlændinge som nogensinde besøger byen, og det er en stor skam, for historierne om Moskvas placering i verdenspolitikken er mange, og kun ved at besøge storbyen i det centrale Rusland, forstår man de tidligere lederes storhedsvanvid og totalitære styreform. Studieture til Moskva kan anbefales for alle, der er interesserede i samtidshistorie, og i at udvide horisonterne.

Det I bør se og opleve på studieturen til Moskva:

 • Kreml
 • Den Røde Plads
 • Vasilij Katedralen
 • Lenin-mausolæet

Det I bør se og opleve udenfor Moskva:

 • Sergiev Possad
 • Suzdal

Moskva - mere end sightseeing:

 • Besøg hos en russisk familie
 • Besøg på en avis
 • Besøg på en skole

Bygninger på studierejsen til Moskva

Vasilij-katedralen med de farverige løgkupler er vel nok det mest berømte vartegn for Moskva. Den unikke katedral stod færdig i 1561, og der er adgang til kirkens indre. En anden verdensberømt klassiker på Den røde Plads er Lenins Mausoleum. Her har Lenin ligget til skue siden sin død i 1924. Dog valgte man at 'evakuere' Lenin under 2. verdenskrig, da tyskerne nærmede sig Moskva. Kreml er en verden for sig. Et lille minisamfund med en lang række offentlige funktioner og kirker gemt bag en to kilometer lang ringmur, der også understreger at Kreml oprindeligt var en borg. Der er offentlig adgang til Kreml, der har en mængde forskellige seværdigheder med dybe rødder i russisk kultur og historie. Så hav god tid. Du kan sagtens bruge en hel dag i selve Kreml på jeres studietur til Moskva.

Godt at vide inden studieturen til Moskva

Moskva er den store utæmmelige, russiske bjørn, Boris Jeltsin og Vladimir Putin, den kolde krig, Den Røde Plads, mellemdistanceraketter i 80'erne, vodka og kaviar, og et spirende demokrati, der stadig prøver at finde det rette ben at stå på. Moskva er trods jerntæppets fald og Sovjetunionens opløsning stadig en magtfaktor på den internationale scene, og det gør naturligvis byen ekstra fascinerende på en studietur eller studierejser. Moskva er uden sammenligning Europas største millionby med - hold nu godt fast: over 10 millioner indbyggere. Så Moskva er altså ikke en by, du lige sluger i en mundfuld. Men hvis I afsætter lidt tid, kommer I langt på jeres studietur til Moskva.

Den Røde Plads er om noget symbolet på Moskva. Den 300 meter lange plads har næsten altid været Moskvas centrum, og har gennem tiderne lagt brosten til masser af historiske begivenheder. Det var her, at Lenin og før ham zarerne holdt nogle af deres flammetaler, og det var her at det militære isenkram blev vist frem i Sovjetdagene. Og det var her at vovehalsen Mathias Rust landede sit lille privatfly i 1987, hvorefter både den russiske forsvarsminister og chefen for det russiske luftforsvar blev fyret på gråt papir.

Tilbage til toppen

Andre spændende byer

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.