Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Volkswagen Golf 1 fra Balkan Campers

Lej en Volkswagen Golf 1 fra Balkan Campers
FRA* 293
Per dag uden for højsæsonen. Et obligatorisk rengøringsgebyr på 23 Euro vil blive pålagt. Min. 4 dages leje.
Hvad er inkluderet?
Lej en Volkswagen Golf 1 fra Balkan Campers

"Vučko"-autocamperen er baseret på den legendariske Golf 1 model. Den er prisvenlig, kører på diesel og du sover dejligt i teltet på taget af camperen. Der er krav om minimum 4 dages leje.

Denne autocamper er bedst for 2 personer, selvom der er siddeplads til 4 personer. Navnet på autocamperen, Vučko, er inspireret af maskotten fra OL i 1984 i Sarajevo. Hvis I er et kærestepar eller et par venner, der gerne vil udforske Balkan på budget, så er denne model det rette valg.

Sov på taget! 

Denne Vučko autocamper har soveplads for 2 personer i det rummelige telt på taget. Det er dog muligt at sætte yderligere et telt op på jorden for 2 passagerer. Husk at medbring et ekstra telt og det nødvendige campingudstyr. 

Hvis I rejser 4 personer sammen i denne model, skal I være opmærksomme på, at der er begrænset med opbevaringsplads. Pak gerne let og i bløde tasker for at få plads til bagagen.

Kørebegrænsninger

Med denne Balkan autoamper rejser du old school men får samtidig et pålideligt køretøj! Du må køre op til 200 km per dag. Det svarer til omkring 4-6 timers kørsel, og giver dig mulighed for at opleve de steder du besøger også!

Kør på landeveje - ikke motorveje!

Denne model må udelukkende køre på almindelige landeveje, og ikke motorveje. Det giver dig også bedre mulighed for at nyde dit road trip, når I tager det stille og roligt igennem landskaberne. Det gør det desuden nemmere at lave impulsive stop undervejs. 

Hvis du har brug for en autocamper der kan køre på motorveje, ubegrænset antal kilometer og iøvrigt er både nyere og hurtigere, skal du kigge på Touran-modellen

Plant et træ på dit road trip

Når du booker en autocamper fra Balkan Campers gennem os, får du mulighed for at reducere dit klimaaftryk og hjælper med at genopbygge de slovenske skove efter massive naturkatastrofer. Tilbage i 2014 blev næsten 50% af de slovenske skove ødelagt af en hård isstorm, og i 2017 ødelagde en orkan endnu mere skov.

Hvis du vælger at reducere dit CO2-udslip, får du udleveret et lille træ når du henter din autocamper i Slovenien. Du skal plante dit træ undervejs på dit road trip, og der medfølger instruktioner for hvordan du gør det samt hvor. Det er et vigtigt initiativ, fordi du som rejsende udleder CO2 ved at rejse til Balkan, men også når du kører rundt i regionen i en autocamper. 

Retro Volkswagen Golf 1 - virker den overhovedet?

Alle autocampere bliver checket grundigt Balkan Campers' garage og de er i glimrende stand. Hvis en mindre defekt skulle opstå, har du 24/7 vejhjælp inkluderet i lejeprisen, og professionelle vil afhjælpe situationen i løbet af timer. Men du behøver ikke være nervøs, disse retrocampere virker bare!

Road trippin' og camping i Balkan

Naturen i Balkan er fantastisk og vild! Kulturen er rig og lokalbefolkningen er søde. Det er derfor, at Balkan-regionen er det perfekte valg for et road trip i en retro autocamper. Det er sikkert og interessant ud over det sædvanlige.

In Balkan-regionen er det ikke tilladt at parkere og overnatte tilfældige steder. Der er dog mange alternativer, og nogle af overnatningsstederne er enten gratis eller meget billige. 

Søg efter fede steder at campere og overnatte i Balkan her:

Mange der road-tripper benytter appen "Park4Night", som du kan hente til din telefon. Derudover er der flere restauranter, gårde og øko-turismesteder i Balkan der tillader, at du overnatter en eller to nætter mod at du køber et måltid mad eller nogle lokale produkter. 

Hvis du rejser i højsæsonen (juli-august) er det nødvendigt at booke de mest populære campingsteder på forhånd, mens du i lavsæsonen blot kan finde et sted for natten, mens du rejser.

Når du kører og sover

Når du kører og sover

Volkswagen Golf 1 autocamper er nem at køre, og har manuelle gear og dieselmotor.

Den er meget kompakt i størrelsen, og er beregnet for to rejsende. Der kan dog sidde op til 4 personer i modellen, når den køres.

Sengen finder du på toppen af bilen i et pop-op telt, hvor stigen er inkluderet. Hvis I er 4 personer, skal I blot medbringe et ekstra telt eller leje et ved afhentning af modellen.

Opbevaringsplads findes i modellens bagende, men er begrænset, eftersom det også er her du finder køleskabet, gas-blus, gryder og pander, bestik, camping bord og gasflaske.

Vi anbefaler, at du pakker let og i bløde tasker, da de er nemmere at få til at passe ind. Læs mere

Køkkenfaciliteter

Køkkenfaciliteter i Volkswagen Golf 1

I denne model er følgende ting inkluderet blandt køkkenfaciliteterne:

Køleskab - 12V & 220 V
Gas blus
Gryder og pander
Glas
Bestik
Gasflaske
USB-oplader Læs mere

Her kan du leje autocamperen

Her kan du leje autocamperen

Den bedste løsning for afhentning af autocamperen er i Tržič, 45 km nordvest for Ljubljana, ikke langt fra den østrigske grænse. Hvis du ankommer i Ljubljana, er der en gratis privattransfer til udlejningssteder i Tržič. Fra busstationen vil turen tage ca. 40 minutter og fra lufthavnen ca. 20 minutter. Desuden er det også gratis, hvis du gerne vil have autocamperen leveret ved enten busstationen eller lufthavnen i Ljubljana. Hvis du ankommer i Trieste (Italien) eller Zagreb (Kroatien), er der mulighed for at tilkøbe en transfer til Tržič for 98 Euro. Hvis du gerne vil hente eller aflevere din autocamper i Kroatien, Italien eller Østrig, koster det et envejsgebyr på: Zagreb, Kroatien: 98 Euro Pula, Kroatien: 82 Euro Split, Kroatien... Læs mere

Alder for leje af autocamper

Alder for leje af autocamper

Du skal være fyldt minimum 18 for at kunne leje og køre denne autocamper. Derudover er det et krav, at du har haft kørekort i 2 år. Hvis du ikke har haft dit kørekort i 2 år, bliver der pålagt en obligatorisk udvidet forsikring (No Worries Premium Plus). Læs mere

Ekstraudstyr og øvrige ting til leje

Ekstraudstyr og øvrige ting til leje

Du har mulighed for at leje følgende mod et gebyr:

"No worries"-forsikring (16 Euro per dag)
Retrocykler (6 Euro per dag)
Sengetøj (12 Euro per person)
GPS Navigation (25 Euro)
Elektrisk varmeapparat (12 Euro)
Telt (25 Euro)
Transportabelt toilet (41 Euro)
Markisse (41 Euro)
Cykelstativ (41 Euro)
Telt til taget (57 Euro)
Transportabel gasvarmer (41 Euro)
Solopvarmet brusebad (8 Euro)
Sikkerhedsboks (8 Euro) Læs mere

Forsikring ved leje af autocamper

Forsikring ved leje af autocamper

Der er en basis forsikringspakke inkluderet samt 24 timers vejhjælp. Der er forsikring for chauffør, passagerer, skade på andre køretøjer og skader på autocamperen såfremt disse er forvoldt af andre. Vi anbefaler altid "No worries"-forsikringen til 16 Euro per dag. Denne inkluderer, udover forsikringen, også skade på autocamperen, hvis det er selvforskyldt, samt skade på autocamperen i forbindelse med en naturkatastrofe samt hvis autocamperen bliver stjålet. Personlige ejendele stjålet fra autocamperen er dog ikke dækket heraf. Der er en selvrisiko på op til 500 Euro, såfremt skaden er forårsaget af dig selv, hvilket ikke bliver dækket af ovenstående forsikringer. Tjek evt. med din private rejseforsikring. Hvis du vælger No Worries-forsik... Læs mere

Hvad koster det at leje en Vučko Golf 1 autocamper?

Hvad koster det at leje en Vučko Golf 1 autocamper?

Lejeprisen varierer afhængig af sæson. Du får den laveste pris, hvis du rejser i lavsæsonen der er december til marts, mens højsæsonen i august eksempelvis er dyrest. Se alle priser herunder: 01 Jan - 26 Apr: 39 Euro/dag 27 Apr - 03 Maj: 48 Euro/dag 04 May - 31 Maj: 43 Euro/dag 01 Jun - 14 Jul: 48 Euro/dag 15 Jul - 31 Jul: 51 Euro/dag 01 Aug - 15 Aug: 59 Euro/dag 16 Aug - 30 Sep: 48 Euro/dag 01 Oct - 30 Nov: 43 Euro/dag 01 Dec - 31 Dec: 39 Euro/dag Du skal booke i god tid, for at være garanteret netop denne camper model - og skal minimum leje camperen i 4 dage. Desuden skal du betale en fast pris på 23 Euro. Du skal også tilkøbe en KILROY-pakke for 62 Euro, der inkluderer håndklæder, en grill, en hængekøje, en pakke med spil og camping stole. Læs mere

Mere info

Her kan du leje din Balkan autocamper

Her kan du leje din Balkan autocamper

Inkluderer

 • 200 kilometer per dag
 • Forsikring (kan opgraderes mod et gebyr)
 • 24/7 Check-ind
 • 24/7 Vejhjælp
 • Vignette (obligatorisk afgift på landeveje)
 • Green card (nødvendigt internationalt certifikat for bilforsikring)
 • Campingbord
 • Campingstole
 • Camping-kabel
 • Køkkenudstyr
 • Gryder & pander
 • Glas & bestik
 • Kort
 • Rengøringsudstyr
 • Road trip guide
 • Håndklæder
 • Hængekøje
 • Grill
 • "Fun package" - inkl. spillekort, frisbee, badmintonketsjer, 6-pack øl & en overraskelse

Autocamperen indeholder

 • 4 siddepladser (men bedst til 2 personer)
 • 2 sovepladser (i telt på taget)
 • Klassiske 1980'er bilradio
 • Sikkerhedsbælte
 • INGEN servostyring
 • INGEN aircondition (åben vinduerne)
 • INGEN Parkeringsensor (brug spejlene)
 • INGEN mørkelagte vinduer
 • Tagstativ
 • Kør langsomt - ingen kørsel på motorveje!

Kommende events

Muligheder

Når du kører og sover

Volkswagen Golf 1 autocamper er nem at køre, og har manuelle gear og dieselmotor.

Den er meget kompakt i størrelsen, og er beregnet for to rejsende. Der kan dog sidde op til 4 personer i modellen, når den køres.

Sengen finder du på toppen af bilen i et pop-op telt, hvor stigen er inkluderet. Hvis I er 4 personer, skal I blot medbringe et ekstra telt eller leje et ved afhentning af modellen.

Opbevaringsplads findes i modellens bagende, men er begrænset, eftersom det også er her du finder køleskabet, gas-blus, gryder og pander, bestik, camping bord og gasflaske.

Vi anbefaler, at du pakker let og i bløde tasker, da de er nemmere at få til at passe ind.

Køkkenfaciliteter

I denne model er følgende ting inkluderet blandt køkkenfaciliteterne:

Køleskab - 12V & 220 V
Gas blus
Gryder og pander
Glas
Bestik
Gasflaske
USB-oplader

Her kan du leje autocamperen

Den bedste løsning for afhentning af autocamperen er i Tržič, 45 km nordvest for Ljubljana, ikke langt fra den østrigske grænse.

Hvis du ankommer i Ljubljana, er der en gratis privattransfer til udlejningssteder i Tržič. Fra busstationen vil turen tage ca. 40 minutter og fra lufthavnen ca. 20 minutter.

Desuden er det også gratis, hvis du gerne vil have autocamperen leveret ved enten busstationen eller lufthavnen i Ljubljana.

Hvis du ankommer i Trieste (Italien) eller Zagreb (Kroatien), er der mulighed for at tilkøbe en transfer til Tržič for 98 Euro.

Hvis du gerne vil hente eller aflevere din autocamper i Kroatien, Italien eller Østrig, koster det et envejsgebyr på:

Zagreb, Kroatien: 98 Euro
Pula, Kroatien: 82 Euro
Split, Kroatien: 205 Euro
Dubrovnik, Kroatien: 328 Euro
Trieste, Italien: 98 Euro
Venice, Italien: 164 Euro
Klagenfurt, Østrig: 49 Euro
Graz, Østrig: 74 Euro

Alder for leje af autocamper

Du skal være fyldt minimum 18 for at kunne leje og køre denne autocamper. Derudover er det et krav, at du har haft kørekort i 2 år. Hvis du ikke har haft dit kørekort i 2 år, bliver der pålagt en obligatorisk udvidet forsikring (No Worries Premium Plus).

Ekstraudstyr og øvrige ting til leje

Du har mulighed for at leje følgende mod et gebyr:

"No worries"-forsikring (16 Euro per dag)
Retrocykler (6 Euro per dag)
Sengetøj (12 Euro per person)
GPS Navigation (25 Euro)
Elektrisk varmeapparat (12 Euro)
Telt (25 Euro)
Transportabelt toilet (41 Euro)
Markisse (41 Euro)
Cykelstativ (41 Euro)
Telt til taget (57 Euro)
Transportabel gasvarmer (41 Euro)
Solopvarmet brusebad (8 Euro)
Sikkerhedsboks (8 Euro)

Forsikring ved leje af autocamper

Der er en basis forsikringspakke inkluderet samt 24 timers vejhjælp. Der er forsikring for chauffør, passagerer, skade på andre køretøjer og skader på autocamperen såfremt disse er forvoldt af andre.

Vi anbefaler altid "No worries"-forsikringen til 16 Euro per dag. Denne inkluderer, udover forsikringen, også skade på autocamperen, hvis det er selvforskyldt, samt skade på autocamperen i forbindelse med en naturkatastrofe samt hvis autocamperen bliver stjålet. Personlige ejendele stjålet fra autocamperen er dog ikke dækket heraf.

Der er en selvrisiko på op til 500 Euro, såfremt skaden er forårsaget af dig selv, hvilket ikke bliver dækket af ovenstående forsikringer. Tjek evt. med din private rejseforsikring. Hvis du vælger No Worries-forsikringen, der det 100 Euro.

Hvis du ikke har haft dit kørekort i minimum 2 år, er det et krav, at du vælger "No Worries Premium Plus"-forsikring, der har en selvrisiko på 300 Euro.

Såfremt køretøjet er brugt ulovligt, dækker forsikringen ikke skader på andre køretøjer.

Hvad koster det at leje en Vučko Golf 1 autocamper?

Lejeprisen varierer afhængig af sæson. Du får den laveste pris, hvis du rejser i lavsæsonen der er december til marts, mens højsæsonen i august eksempelvis er dyrest. Se alle priser herunder:

01 Jan - 26 Apr: 39 Euro/dag
27 Apr - 03 Maj: 48 Euro/dag
04 May - 31 Maj: 43 Euro/dag
01 Jun - 14 Jul: 48 Euro/dag
15 Jul - 31 Jul: 51 Euro/dag
01 Aug - 15 Aug: 59 Euro/dag
16 Aug - 30 Sep: 48 Euro/dag
01 Oct - 30 Nov: 43 Euro/dag
01 Dec - 31 Dec: 39 Euro/dag

Du skal booke i god tid, for at være garanteret netop denne camper model - og skal minimum leje camperen i 4 dage. Desuden skal du betale en fast pris på 23 Euro. Du skal også tilkøbe en KILROY-pakke for 62 Euro, der inkluderer håndklæder, en grill, en hængekøje, en pakke med spil og camping stole.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.