Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Volkswagen Touran fra Balkan Campers

Lej en Volkswagen Touran fra Balkan Campers
FRA* 443
Per dag i uden for højsæsonen. Et obligatorisk rengøringsgebyr på 23 Euro vil blive pålagt. Min. 4 dages leje.
Hvad er inkluderet?
Lej en Volkswagen Touran fra Balkan Campers

Denne Volkswagen Touran har plads til 2 personer sovende, og 4 personer når I kører. Den kører på diesel og har en dobbeltseng indeni. Den er en pålidelig camper til dit road trip i Slovenien, Kroatien eller et ethvert andet sted i Balkan-området.

"Tara" er navnet på denne Volkswagen Touran autocamper fra 2008. Den blev opkaldt efter den smukke flod, der snor sig igennem Durmitor Nationalpark i Montenegro. Det er næppe nødvendigt at forklare, men denne autocamper er selvfølgelig oplagt til et road trip i selvsamme nationalpark, hvor du kan nyde en af Europas smukkeste bjerglandskaber. 

Denne Tara er en moderne autocamper, der både er økonomisk og nem at køre. Om aftenen kan den på kort tid laves om til det perfekte soveværelse, når du skal campere i de smukke omgivelser.

2 eller 4 passagerer - med et valgfrit tagtelt

Denne autocamper er beregnet til 2 personer. Bagerst i modellen kan sæderne transformeres til en seng på et par minutter. Hvis I rejser flere end 2, kan der sidde 4 personer mens I kører, og så kan I enten medbringe jeres eget ekstratelt, eller leje et telt til at placere på taget af camperen. 

Vær opmærksom på, at det er begrænset med opbevaringsplads. Så pak let og gerne i bløde tasker for nemmere at få plads til al bagagen.

Kør på landevejene og ikke motorvejen!

Det er tilladt for denne model at køre på alle veje, men vi anbefaler alligevel "slow travel" gennem balkan. Så hvis det er muligt, vil vi anbefale at I kører på landevejene og holder jer fra motorvejene. På den måde vil I også nyde jeres road trip mere, når I tager det stille og roligt. Du får mulighed for at nyde de smukke landskaber, og der er bedre muligheder for at stoppe ved de små hyggelige landsbyer og vejside-restauranter.

Plant et træ på dit road trip

Når du booker en autocamper fra Balkan Campers gennem os, får du mulighed for at reducere dit klimaaftryk og hjælper med at genopbygge de slovenske skove efter massive naturkatastrofer. Tilbage i 2014 blev næsten 50% af de slovenske skove ødelagt af en hård isstorm, og i 2017 ødelagde en orkan endnu mere skov.

Hvis du vælger at reducere dit CO2-udslip, får du udleveret et lille træ når du henter din autocamper i Slovenien. Du skal plante dit træ undervejs på dit road trip, og der medfølger instruktioner for hvordan du gør det samt hvor. Det er et vigtigt initiativ, fordi du som rejsende udleder Co2 ved at rejse til Balkan, men også når du kører rundt i regionen i en autocamper. 

Volkswagen Touran fra 2008 - virker den overhovedet?

Alle autocampere bliver checket grundigt Balkan Campers' garage og de er i glimrende stand. Hvis en mindre defekt skulle opstå, har du 24/7 vejhjælp inkluderet i lejeprisen, og professionelle vil afhjælpe situationen i løbet af timer. Men du behøver ikke være nervøs, disse retrocampere virker bare!

Road trippin' og camping i Balkan

Naturen i Balkan er fantastisk og vild! Kulturen er rig og lokalbefolkningen er søde. Det er derfor, at Balkan-regionen er det perfekte valg for et road trip i en retro autocamper. Det er sikkert og interessant ud over det sædvanlige.

In Balkan-regionen er det ikke tilladt at parkere og overnatte tilfældige steder. Der er dog mange alternativer, og nogle af overnatningsstederne er enten gratis eller meget billige. 

Søg efter fede steder at campere og overnatte i Balkan her:

Mange der road-tripper benytter appen "Park4Night", som du kan hente til din telefon. Derudover er der flere restauranter, gårde og øko-turismesteder i Balkan der tillader, at du overnatter en eller to nætter mod at du køber et måltid mad eller nogle lokale produkter. 

Hvis du rejser i højsæsonen (juli-august) er det nødvendigt at booke de mest populære campingsteder på forhånd, mens du i lavsæsonen blot kan finde et sted for natten, mens du rejser.

Når du kører og sover

Når du kører i sover

Denne Volkswagen Touran er nem at køre, og har manuelle gear samt en dieselmotor.

Det er en kompakt mode, der er oplagt for 2 rejsende, selvom der er plads til 4 personer i bilen, når I kører.

Dobbeltsengen er beliggende inde i bilen. Hvis I er 4 personer, så skal I blot medbringe et ekstra telt for de 2 øvrige passagere. Du kan også leje et telt til at putte på toppen af camperen.

Der er begrænset med opbevaringsplads, så vi anbefaler, at du pakker let og i bløde tasker, så de er nemmere at få plads til. Læs mere

Køkkenfaciliteter

Køkkenfaciliteter

Inkluderede køkkenfaciliteter i denne model:

Køleskab - 220 V
Gasblus
Gryder og pander
Glas
Bestik
Gasflaske Læs mere

Her kan du leje autocamperen

Her kan du leje autocamperen

Den bedste løsning for afhentning af autocamperen er i Tržič, 45 km nordvest for Ljubljana, ikke langt fra den østrigske grænse. Hvis du ankommer i Ljubljana, er der en gratis privattransfer til udlejningssteder i Tržič. Fra busstationen vil turen tage ca. 40 minutter og fra lufthavnen ca. 20 minutter. Desuden er det også gratis, hvis du gerne vil have autocamperen leveret ved enten busstationen eller lufthavnen i Ljubljana. Hvis du ankommer i Trieste (Italien) eller Zagreb (Kroatien), er der mulighed for at tilkøbe en transfer til Tržič for 98 Euro. Hvis du gerne vil hente eller aflevere din autocamper i Kroatien, Italien eller Østrig, koster det et envejsgebyr på: Zagreb, Kroatien: 98 Euro Pula, Kroatien: 82 Euro Split, Kroatien... Læs mere

Alder for leje af autocamper

Alder for leje af autocamper

Du skal være fyldt minimum 18 for at kunne leje og køre denne autocamper. Derudover er det et krav, at du har haft kørekort i 2 år. Hvis du ikke har haft dit kørekort i 2 år, bliver der pålagt en obligatorisk udvidet forsikring (No Worries Premium Plus). Læs mere

Ekstraudstyr og øvrige ting til leje

Ekstraudstyr og øvrige ting til leje

Du har mulighed for at leje følgende mod et gebyr:

"No worries"-forsikring (16 Euro per dag)
Retrocykler (6 Euro per dag)
Sengetøj (12 Euro per person)
GPS Navigation (25 Euro)
Elektrisk varmeapparat (12 Euro)
Telt (25 Euro)
Transportabelt toilet (41 Euro)
Markisse (41 Euro)
Cykelstativ (41 Euro)
Telt til taget (57 Euro)
Transportabel gasvarmer (41 Euro)
Solopvarmet brusebad (8 Euro)
Sikkerhedsboks (8 Euro) Læs mere

Forsikring ved leje af autocamper

Forsikring ved leje af autocamper

Der er en basis forsikringspakke inkluderet samt 24 timers vejhjælp. Der er forsikring for chauffør, passagerer, skade på andre køretøjer og skader på autocamperen såfremt disse er forvoldt af andre. Vi anbefaler altid "No worries"-forsikringen til 16 Euro per dag. Denne inkluderer, udover forsikringen, også skade på autocamperen, hvis det er selvforskyldt, samt skade på autocamperen i forbindelse med en naturkatastrofe samt hvis autocamperen bliver stjålet. Personlige ejendele stjålet fra autocamperen er dog ikke dækket heraf. Der er en selvrisiko på op til 500 Euro, såfremt skaden er forårsaget af dig selv, hvilket ikke bliver dækket af ovenstående forsikringer. Tjek evt. med din private rejseforsikring. Hvis du vælger No Worries-forsik... Læs mere

Hvad koster det at leje en Touran Autocamper?

Hvad koster det at leje en Touran Autocamper?

Lejeprisen varierer afhængig af sæson. Du får den laveste pris, hvis du rejser i lavsæsonen der er december til marts, mens højsæsonen i august eksempelvis er dyrest. Se alle priser herunder: 01 Jan - 26 Apr: 59 Euro/dag 27 Apr - 03 Maj: 81 Euro/dag 04 May - 31 Maj: 65 Euro/dag 01 Jun - 14 Jul: 81 Euro/dag 15 Jul - 31 Jul: 89 Euro/dag 01 Aug - 15 Aug: 87 Euro/dag 16 Aug - 30 Sep: 81 Euro/dag 01 Oct - 30 Nov: 65 Euro/dag 01 Dec - 31 Dec: 59 Euro/dag Du skal booke i god tid, for at være garanteret netop denne camper model - og skal minimum leje camperen i 4 dage. Desuden skal du betale en fast pris på 23 Euro. Du skal også tilkøbe en KILROY-pakke for 62 Euro, der inkluderer håndklæder, en grill, en hængekøje, en pakke med spil og camping stole. Læs mere

Mere info

Her kan du leje din Balkan autocamper

Her kan du leje din Balkan autocamper

Inkluderer

 • 300 kilometer per dag
 • Forsikring (kan opgraderes mod et gebyr)
 • 24/7 Check-ind
 • 24/7 Vejhjælp
 • Vignette (obligatorisk afgift på landeveje)
 • Green card (nødvendigt internationalt certifikat for bilforsikring)
 • Campingbord
 • Campingstole
 • Camping-kabel
 • Køkkenudstyr
 • Gryder & pander
 • Glas & bestik
 • Kort
 • Rengøringsudstyr
 • Road trip guide
 • Håndklæder
 • Hængekøje
 • Grill
 • "Fun package" - inkl. spillekort, frisbee, badmintonketsjer, 6-pack øl & en overraskelse

Autocamperen indeholder

 • 4 siddepladser (men bedst til 2 personer)
 • 2 sovepladser inde i camperen

Kommende events

Muligheder

Når du kører og sover

Denne Volkswagen Touran er nem at køre, og har manuelle gear samt en dieselmotor.

Det er en kompakt mode, der er oplagt for 2 rejsende, selvom der er plads til 4 personer i bilen, når I kører.

Dobbeltsengen er beliggende inde i bilen. Hvis I er 4 personer, så skal I blot medbringe et ekstra telt for de 2 øvrige passagere. Du kan også leje et telt til at putte på toppen af camperen.

Der er begrænset med opbevaringsplads, så vi anbefaler, at du pakker let og i bløde tasker, så de er nemmere at få plads til.

Køkkenfaciliteter

Inkluderede køkkenfaciliteter i denne model:

Køleskab - 220 V
Gasblus
Gryder og pander
Glas
Bestik
Gasflaske

Her kan du leje autocamperen

Den bedste løsning for afhentning af autocamperen er i Tržič, 45 km nordvest for Ljubljana, ikke langt fra den østrigske grænse.

Hvis du ankommer i Ljubljana, er der en gratis privattransfer til udlejningssteder i Tržič. Fra busstationen vil turen tage ca. 40 minutter og fra lufthavnen ca. 20 minutter.

Desuden er det også gratis, hvis du gerne vil have autocamperen leveret ved enten busstationen eller lufthavnen i Ljubljana.

Hvis du ankommer i Trieste (Italien) eller Zagreb (Kroatien), er der mulighed for at tilkøbe en transfer til Tržič for 98 Euro.

Hvis du gerne vil hente eller aflevere din autocamper i Kroatien, Italien eller Østrig, koster det et envejsgebyr på:

Zagreb, Kroatien: 98 Euro
Pula, Kroatien: 82 Euro
Split, Kroatien: 205 Euro
Dubrovnik, Kroatien: 328 Euro
Trieste, Italien: 98 Euro
Venice, Italien: 164 Euro
Klagenfurt, Østrig: 49 Euro
Graz, Østrig: 74 Euro

Alder for leje af autocamper

Du skal være fyldt minimum 18 for at kunne leje og køre denne autocamper. Derudover er det et krav, at du har haft kørekort i 2 år. Hvis du ikke har haft dit kørekort i 2 år, bliver der pålagt en obligatorisk udvidet forsikring (No Worries Premium Plus).

Ekstraudstyr og øvrige ting til leje

Du har mulighed for at leje følgende mod et gebyr:

"No worries"-forsikring (16 Euro per dag)
Retrocykler (6 Euro per dag)
Sengetøj (12 Euro per person)
GPS Navigation (25 Euro)
Elektrisk varmeapparat (12 Euro)
Telt (25 Euro)
Transportabelt toilet (41 Euro)
Markisse (41 Euro)
Cykelstativ (41 Euro)
Telt til taget (57 Euro)
Transportabel gasvarmer (41 Euro)
Solopvarmet brusebad (8 Euro)
Sikkerhedsboks (8 Euro)

Forsikring ved leje af autocamper

Der er en basis forsikringspakke inkluderet samt 24 timers vejhjælp. Der er forsikring for chauffør, passagerer, skade på andre køretøjer og skader på autocamperen såfremt disse er forvoldt af andre.

Vi anbefaler altid "No worries"-forsikringen til 16 Euro per dag. Denne inkluderer, udover forsikringen, også skade på autocamperen, hvis det er selvforskyldt, samt skade på autocamperen i forbindelse med en naturkatastrofe samt hvis autocamperen bliver stjålet. Personlige ejendele stjålet fra autocamperen er dog ikke dækket heraf.

Der er en selvrisiko på op til 500 Euro, såfremt skaden er forårsaget af dig selv, hvilket ikke bliver dækket af ovenstående forsikringer. Tjek evt. med din private rejseforsikring. Hvis du vælger No Worries-forsikringen, der det 100 Euro.

Hvis du ikke har haft dit kørekort i minimum 2 år, er det et krav, at du vælger "No Worries Premium Plus"-forsikring, der har en selvrisiko på 300 Euro.

Såfremt køretøjet er brugt ulovligt, dækker forsikringen ikke skader på andre køretøjer.

Hvad koster det at leje en Touran Autocamper?

Lejeprisen varierer afhængig af sæson. Du får den laveste pris, hvis du rejser i lavsæsonen der er december til marts, mens højsæsonen i august eksempelvis er dyrest. Se alle priser herunder:

01 Jan - 26 Apr: 59 Euro/dag
27 Apr - 03 Maj: 81 Euro/dag
04 May - 31 Maj: 65 Euro/dag
01 Jun - 14 Jul: 81 Euro/dag
15 Jul - 31 Jul: 89 Euro/dag
01 Aug - 15 Aug: 87 Euro/dag
16 Aug - 30 Sep: 81 Euro/dag
01 Oct - 30 Nov: 65 Euro/dag
01 Dec - 31 Dec: 59 Euro/dag

Du skal booke i god tid, for at være garanteret netop denne camper model - og skal minimum leje camperen i 4 dage. Desuden skal du betale en fast pris på 23 Euro. Du skal også tilkøbe en KILROY-pakke for 62 Euro, der inkluderer håndklæder, en grill, en hængekøje, en pakke med spil og camping stole.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.