Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Buspas fra Stray i Australien

Buspas fra Stray i Australien
Pris fra* 907 DKK
Prisen er en fra-pris
Hvad er inkluderet?
Buspas fra Stray i Australien

Hvis du leder efter en sjov og fleksibel rejseform langs østkysten i Australien, hvis du gerne vil møde masser af nye mennesker, hvis du gerne vil opleve de smukkeste steder og hvis du gerne vil have fuld fleksibilitet på rejsen, så er Stray den ideelle løsning!

Strays rejsenetværk rækker fra Sydney til Cairns, og tager dig til nogle af de mest afsides og interessante steder i Australien, som ellers er svære at komme frem til. Din guide vil sikre, at du får det maksimale ud af din tur, og vil både hjælpe med lokale tips og anbefalinger. Det bedste af det hele er, at Strays Freestyle rejsepas giver dig frihed til at hoppe af og på, hvor du har lyst på ruten. På den måde kan du skræddersy din rejse, så den passer til din tidsplan, dit budget og dine interesser. 

Activiteter langs Strays rejserute

Australien er et gigantisk land, og der er SÅ meget at lave. Når du rejser for din hårdt tjente opsparing, vil du sandsynligvis gerne have det meste ud af din rejse Down Under. Stray i Australien arbejder med nogle af de mest cool samarbejdspartnere langs østkysten, og ofte kan du få rabat, når du booker gennem Stray. Nedenfor er en liste over nogle af de aktiviteter, du kan opleve hvert sted. For at for rabat på aktiviteterne, skal du booke gennem appen eller via din chauffør.

 • Sydney: Blue Mountains-tur eller Skydiving
 • Barrington Tops: River Tubing
 • Spot X: Surfing
 • Byron Bay: Cape Byron Kajak-tur / Skydiving / Surfing / Dykning / Sunrise Walk
 • Brisbane: Skydiving / Adventure Moreton Island Wrecks
 • Noosa: Fraser Island tour / Noosa-tur
 • Rainbow Beach: Fraser Island-tur
 • Emu Park: Treasure Island Adventure
 • Airlie Beach: Whitsundays Sejltur inkl. snorkelling
 • Cairns: Rafting / Skydiving / Bungy Jump / Jungle Swing / Great Barrier Reef Snorkelling eller Dykning / Cape Tribulation-tur / Vandfald og regnskov samt dyreliv

Strays Freestyle Rejsepas:

 • Kommer med de fordele du har ved at rejse i en gruppe med en guide, men giver dig samtidig fleksibilitet til at gøre, hvad du vil.
 • Er gyldig i 12 måneder.
 • Tager dig forbi unikke, off the beaten track-steder, som du måske ikke ville finde på egen hånd.
 • Er nemt!
 • Bliver guidet af en lokal legende.
 • Inkluderer ikke aktiviteter og overnatning, men giver dig mulighed for at vælge de ting, du gerne vil opleve.

Det mest populære buspas er "Mick", der starter i Sydney og slutter i Cairns. Denne rejse sætter hak ved de fleste bucketlist-steder mellem de to byer!

Aktiviteter

Aktiviteter med Stray i Australien

Aktiviteter er ikke inkluderet i prisen, når du rejser med Stray, men din buschauffør kan hjælpe med at finde de fedeste aktiviteter på hver destination, og du kan booke dem direkte i appen "Stray Mate" med rabat. Der vil dog også være aktiviteter undervejs, som er gratis.

På en typisk dag ombord på bussen kan du være heldig at spotte vilde kænguruer på stranden, besøge et koala-redningshjem eller nyde en svømmetur inden frokost. Læs mere

Strays guider

Strays guider

Alle Strays busrejser er guidet a en sjov og udadvendt guide, hvis job er at sikre, at du har den fedeste tur! Disse legender er din lokale genvej til de mest autentiske aussie-oplevelser, uanset om du leder efter billige spisesteder, hemmelige vandhuller, smukke strande eller noget helt fjerde.

Har du brug for hjælp, spørger du bare. De kan derudover hjælpe dig med at booke overnatning, aktiviteter og meget andet undervejs, hvis du har brug for det. Læs mere

Gyldighed på et Stray-buspas

Gyldighed på et Stray-pas

Dit Stray-buspas er gyldigt i 12 måneder, så du kan endda hoppe af og på for at arbejde eller studere undervejs. Du har fleksibiliteten til at stoppe som det passer dig på den rute, du vælger. Læs mere

Overnatning

Overnatning

Australien har nogle af de allerfedeste overnatningsmuligheder for backpackere, og med Stray får du hjælp til at finde dem! Der er masser af muligheder, især på østkysten hvor du kan vælge mellem hostels, private lodges og camping-tipier - alle steder er der gode muligheder for at socialisere med andre backpackere. Overnatning er ikke inkluderet i dit hop-af / hop-på buspas, så du kan vælge at stoppe lige hvor det passer dit budget bedst. Med et Stray-buspas er du garanteret en seng på din første nat. Du kan nemt booke overnatning på farten med Strays app, eller via din chauffør, hvis du foretrækker det. Normale backpackerhostels ligger i et prisleje omkring: Ca. 115 - 205 kroner per person for en seng i et fællesværelse Ca. 200 - 425 kr... Læs mere

Transportmuligheder med Stray

Transportmuligheder med Stray

Rejs komfortabelt ombord på Strays moderne busser med aircon mellem Sydney og Cooroy/Gympie. Fra Cooroy/Gympie til Cairns rejser du med Queensland Rail (alle togrejser inkluderet i prisen). Her anbefaler vi, at du booker sæde i forvejen - især i højsæsonen omkring jul, fra januar til marts og i de offentlige helligdage, hvor der er mange, der rejser med tog.

Stray laver mange stop undervejs for at vise de fantastiske ting, I passerer. Det kan være vandfald, mindre vandre ture, lokal mad eller vilde landskaber. Læs mere

Mere info

Strays rejsenetværk i Australien

Strays rejsenetværk i Australien

Hvad er inkluderet?

 • Transport: Al transport er inkluderet. Busser mellem Sydney og Rainbow Beach, tog mellem Rainbow Beach og Cairns samt færgen t/r til Magnetic Island.
 • Aktiviteter: Du rejser ikke blot fra A til B. Stray tager dig forbi en masse episke spots på ruten. Du kan være heldig at spotte kænguruer på stranden, se de vildeste landskaber eller finde hemmelige strande under vejs.
 • Guiderne: Din guide er meget mere end en buschauffør eller togkoordinator. De er problemløsere, rejsekammerater og alt andet, du har brug for på rejsen.
 • Stray Mate App: Denne app er dit planlægningsværktøj til rejsen. Du kan booke bus, overnatning og aktiviteter i appen. Hop af og på, som du har lyst. Du skal blot sikre dig, at der er plads ombord på bussen, når du skal af sted igen.

Hvorfor rejse med Stray i Australien?

 • Oplev mere: Med Stray går turen off the beaten track i Australien, og du vil opleve steder og aktiviteter som du aldrig vil glemme!
 • Alt det ekstra: En normal busrute tager dig fra A til B, men med Stray kommer du til at opleve en masse fede stop undervejs mod din næste destination. Mange af tingene er endda gratis!
 • Skræddersy din rejse: Et fleksibelt buspas som dette tillader dig at være kreativ og at freestyle, når du rejser. Du vælger selv hvilken del af ruten du ønsker at rejse på samt hvor lang tid du vil bruge.
 • "No worries, mate": Stray er 'no stress'-rejseformen, når du skal op eller ned af den australske østkyst. Du behøver hverken køre, navigere, planlægge eller noget andet. Du kan slappe af i et komfortabelt bussæde, med aircon i den lækre australske sommer.

Kommende events

Muligheder

Aktiviteter

Aktiviteter er ikke inkluderet i prisen, når du rejser med Stray, men din buschauffør kan hjælpe med at finde de fedeste aktiviteter på hver destination, og du kan booke dem direkte i appen "Stray Mate" med rabat. Der vil dog også være aktiviteter undervejs, som er gratis.

På en typisk dag ombord på bussen kan du være heldig at spotte vilde kænguruer på stranden, besøge et koala-redningshjem eller nyde en svømmetur inden frokost.

Strays guider

Alle Strays busrejser er guidet a en sjov og udadvendt guide, hvis job er at sikre, at du har den fedeste tur! Disse legender er din lokale genvej til de mest autentiske aussie-oplevelser, uanset om du leder efter billige spisesteder, hemmelige vandhuller, smukke strande eller noget helt fjerde.

Har du brug for hjælp, spørger du bare. De kan derudover hjælpe dig med at booke overnatning, aktiviteter og meget andet undervejs, hvis du har brug for det.

Gyldighed på et Stray-buspas

Dit Stray-buspas er gyldigt i 12 måneder, så du kan endda hoppe af og på for at arbejde eller studere undervejs. Du har fleksibiliteten til at stoppe som det passer dig på den rute, du vælger.

Overnatning

Australien har nogle af de allerfedeste overnatningsmuligheder for backpackere, og med Stray får du hjælp til at finde dem! Der er masser af muligheder, især på østkysten hvor du kan vælge mellem hostels, private lodges og camping-tipier - alle steder er der gode muligheder for at socialisere med andre backpackere.

Overnatning er ikke inkluderet i dit hop-af / hop-på buspas, så du kan vælge at stoppe lige hvor det passer dit budget bedst. Med et Stray-buspas er du garanteret en seng på din første nat. Du kan nemt booke overnatning på farten med Strays app, eller via din chauffør, hvis du foretrækker det.

Normale backpackerhostels ligger i et prisleje omkring:

Ca. 115 - 205 kroner per person for en seng i et fællesværelse
Ca. 200 - 425 kroner per person for et dobbeltværelse

Stray garanterer en seng i et fællesværelse per stop langs ruten for antallet af minimum-nætter i rejseplanen. For de fleste steder er det en enkelt nat, men der er andre steder, hvor der stoppes for 2 nætter (Byron Bay f.eks.), og her er der garanteret 2 nætter.

For at sikre din seng fra Stray, skal du booke gennem appen eller via chaufføren inden 'cut off time', hvilket typisk er omkring 48 timer før check-in. I højsæsonen mellem oktober og april, anbefaler vi, at du booker overnatning i god tid.

Transportmuligheder med Stray

Rejs komfortabelt ombord på Strays moderne busser med aircon mellem Sydney og Cooroy/Gympie. Fra Cooroy/Gympie til Cairns rejser du med Queensland Rail (alle togrejser inkluderet i prisen). Her anbefaler vi, at du booker sæde i forvejen - især i højsæsonen omkring jul, fra januar til marts og i de offentlige helligdage, hvor der er mange, der rejser med tog.

Stray laver mange stop undervejs for at vise de fantastiske ting, I passerer. Det kan være vandfald, mindre vandre ture, lokal mad eller vilde landskaber.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.