{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dagsture

city-tours-japan-street-cover
Active Day Tours Canyoning

Vil du spice dit eventyr op med en dagstur?

Hvis du har lidt ekstra tid til overs på din rejse, er der altid nogle cool dagsture, du kan prøve kræfter med. Turenes varighed veksler mellem et par timer til heldagsture, og fælles for dem alle er, at de er aktive på den ene eller anden måde. Det kan være alt fra canyoning, flyve luftballon, paragliding, rafting, ziplining eller cruise rundt på SUP. Whatever du er i humør til egentlig.

Så glem hængekøjen på stranden for en dag, og tag sammen med andre rejsende af sted på en dagstur fyldt med fede oplevelser. Der er dagsture for enhver, inklusiv dig!

Hvad kan du forvente af en dagstur?

Well, for det første kan du forvente at det er velplanlagte ture. Vi samarbejder med de sejeste engelsksprogede partnere rundt omkring, og de skal nok sørge for, at du får en god omgang adventure, uanset hvilken dagstur, du vælger. Nå ja. Og eftersom disse dagsture er aktive, skal du ikke være bange for at svede lidt! Det er sådan set hele idéen med konceptet. Du kommer til at elske det!

 

Hvorfor rejse med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.