{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Job i rejsebranchen

Vil du arbejde i en ung, dynamisk og international virksomhed? Vil du arbejde for Danmarks fedeste Travel Brand? Så søg job hos KILROY, og bliv en del af vores unge, engagerede og talentfulde team. Hvor vi alle – uanset jobfunktion - har det til fælles, at vi har en passion for at rejse og møde verden, dens befolkning og forskellige kulturer. På en bæredygtig måde.

Vi er altid på udkig efter dedikerede, berejste og talentfulde medarbejdere, som har samme passion som os og samtidig har lyst til at dele ud af den, i et job, hvor der foruden passion ligeledes er stort fokus på salg og service.

Et job hos KILROY betyder udvikling af dig og din karriere

Vi har en ung og dynamisk organisation, og et internationalt fokus. Vi er altid åbne for at lære mere om os selv og verden omkring os. Vi skal kunne forstå og inspirere vores kunder, og det er derfor vigtigt, at du har rejst, studeret eller arbejdet i udlandet - alt afhængig af hvilket område du ønsker at arbejde inden for. Og at du forsat har mod på mere!

I KILROY lægger vi stor vægt på kompetenceudvikling. Ud over et struktureret Onboarding forløb, har vi et kontinuerligt fokus på at bygge på den enkeltes kompetencer.  Vi kalder det KILROY Development og beskriver det bedst som, at du Onboarder KILROY med din rygsæk, hvori du har en smule indhold. I takt med din udvikling, fyldes der mere og mere indhold i din rygsæk.  

Desuden er der fokus på udvikling gennem studieture, samarbejde og networking med vores partnere i hele verden.

Da KILROY er en international virksomhed og hvor vi arbejder sammen og sparrer med hinanden på tværs af lande og markeder, foregår træning og intern kommunikation på engelsk. Gode engelskkundskaber er derfor et must.

Vi er er et ungt team, og har derfor et naturligt stort fokus på det sociale, og der er masser af sjove sociale arrangementer, du kan deltage i.

Ledige stillinger

Herunder kan du se hvilke ledige stillinger vi har på nuværende tidspunkt. Klik dig ind på den enkelte stilling for at læse mere om rollen og arbejdsopgaverne samt den profil og de kompetencer vi søger.

Vi rekrutterer ofte flere gange om året, så har vi ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt, så upload gerne en uopfordret ansøgning! Se længere nede.

 

 

Sådan håndterer vi din ansøgning

Vi læser alle ansøgninger! Hvis du søger en opslået stilling, modtager du straks en bekræftelse på din ansøgning. Efter deadline og når vi har haft lejlighed til at gennemgå alle ansøgninger, vil du ligeledes modtage et svar på din ansøgning og information om den videre proces.

Uopfordrede ansøgninger

Er der ingen ledige stillinger, der passer til din interesse, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vil du arbejde som rejsekonsulent?

Vil du arbejde som rejsekonsulent, vægter vi højt, at du har en solid rejseerfaring med dig i rygsækken og gerne af forskellig varighed og fra flere forskellige kontinenter.

Derudover er det at være rejsekonsulent, et salgsjob, hvorfor det - foruden en passion for at rejse – er en forudsætning, at du brænder for at sælge og for at yde en personlig og oplevelse, med fokus på at forstå kundens mål og rejsedrømme og få disse til gå i opfyldelse.

Der er meget at holde styr på som rejsekonsulent! Derfor forudsætter jobbet, at du kan arbejde struktureret og jonglere med flere bolde på samme tid.

Jobbet som rejsekonsulent er en udadvendt rolle og vi møder vores kunder på alle mulige måder og platforme. Derfor er det en klar fordel, at man er en stærk kommunikator.

 

 

Internationale stillinger

For at se ledige stillinger på vores internationale hovedkontor i København, skal du besøge KILROYs engelske hjemmeside.

Her vil du også kunne søge uopfordret stillinger inden for økonomi, international marketing, IT, kundeservice og forretningsudvikling.

 

 

 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.