{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studieture og grupperejser

Web (3)

De bedste studieture og grupperejser til hele verden

Hvis I er en gruppe på 10 personer eller flere, så kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres studietur eller grupperejse til udlandet. Vi har arrangeret grupperejser og studieture til alle verdens hjørner i over 50 år, og vi ved, hvor vigtigt det er at være billige, fleksible og hurtige.

Vi har specialaftaler med flyselskaberne, så vi har mulighed for at lave billige grupperejser til hele verden. Vi kan også skræddersy jeres rejse med tog eller bus - I bestemmer!

Det er altid gratis at modtage en pris på jeres studietur eller grupperejse.

Få et gratis tilbud

Spørgsmål? Skriv til os

 

Det siger vores kunder

Vi har flere gange rejst med KILROY og vi har valgt at bruge jer, da vi generelt har været tilfredse med turene og den service, vi har fået. Det er af stor betydning, at jeg har en fast rejsekonsulent, som jeg kommunikerer med. Det gør det meget lettere, når der opstår problemer af forskellig art eller når vi har brug for assistance og vi har altid fået hurtig svar. Jeg kan godt lide, at man får den personlige service.

Helle,

Holstebro Gymnasium

Når jeg bestiller studietur hos jer oplever jeg service, hurtighed, professionalisme, venlighed og omsorg for, at aftalerne overholdes og at vi får det, vi har ønsket. Med KILROY i ryggen er det ingen sag at rejse til pulserende storbyer med en flok unge mennesker. I følger os fra start til slut, og det bliver simpelthen ikke bedre.

Tania,

Morsø Gymnasium

Hvad er inkluderet i prisen?

Hvorfor KILROY?

ikon for tid på studietur til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for 24-timers nødtelefon på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen. Personlig rejsekonsulent
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.