{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Arbejd frivilligt med vilde dyr

Frivilligt arbejde med dyr i udlandet | KILROY
Frivilligt arbejde med dyr i udlandet | KILROY

Frivilligt arbejde med dyr i udlandet

Har du en passion for vilde dyr og vil du gøre en forskel for dyr i nød? Hvis ja, så behøver du ikke lede videre! Vi tilbyder unikke og helt specielle muligheder for at arbejde frivilligt i udlandet. Du vil komme til at arbejde sammen med folk, som er dedikeret til at forbedre dyrevelfærd. Uanset om du vil redde dyr, beskyttelse og bevaring, sætte dyr tilbage i naturen efter de er blevet raske eller rehabilitering, så er der et projekt som kan bruge din hjælp.

Gør en forskel for truede dyr

Vores frivillige projekter med vilde dyr bidrager til bevare truede dyrearter. Ved at tage afsted med os får du en hands-on oplevelse, og du kommer til at hjælpe med at beskytte nogle af verdens mest udsatte dyr. Dyrevelfærd er utrolig vigtigt for os og vi ville ikke være komfortable med at sende rejsende afsted til projekter, vi ikke støtter 100%. Derfor vælger vi vores frivillige projekter dedikeret til vilde dyr med stor omhu, og derfor samarbejder vi kun med nogle af de mest dedikerede mennesker, du nogensinde vil møde. Så kan du være helt sikker på, at din indsats er med til at gøre en reel forskel.

Vi tror på, at alle dyr skal have lige vilkår for at overleve, og når du er frivillig på et af vores samarbejds projekter, er du med til at gøre det til en realitet. Som frivillig med dyr hjælper du dyr med at klare sig selv og komme tilbage i naturen, hvor de hører til. Du kan være frivillig i 1-6 uger, og du vil kunne hjælpe dyr som elefanter, aber eller skildpadder, både i naturen og med at hjælpe dem tilbage i naturen. Vi har mange forskellige spændende projekter over hele verden og på langt de fleste projekter er logi og de fleste måltider inkluderet. Frivilligt arbejde med dyr betyder, at du kan gøre en stor forskel for verdens dyr og møde andre dyreelskere fra hele verden.

Har du spørgsmål til frivilligt arbejde med dyr?

Så svarer vi gerne på dine spørgsmål! Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det frivillige arbejde, der passer til dine drømme, dine ønsker, dit budget og din rejse. En oplevelse som frivillig med dyr vil give dig god erfaring og både minder og venner for livet!

Book et møde og hør mere!

Hvorfor skal vi hjælpe dig med at arbejde frivilligt?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser, og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Få inspo!

Andre rejseblogs

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.