{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Lev som de lokale og arbejd frivilligt på Galapagos

Oplev det mangfoldige dyreliv på Galapagos | KILROY
Novicell

Er du klar på et fantastisk eventyr?

Galapagos, en ø-gruppe af vulkanøer, der især er kendt for det mangfoldige dyreliv, blev studeret af Charles Darwin. Resultaterne af disse studier fra 1835 har bidraget til evolutionsteorien og hele tankegangen bag naturlig selektion. I dag er Galapagos stadig farverigt og fyldt med traditioner, gamle historier, smuk natur og  et dyreliv, du ikke vil opleve andetsteds. Som frivillig her får du mulighed for at bo på Galapagos, mens du passerer solbadende sæler på vej til arbejde. Det her er ikke noget, du kan opleve hver dag, så hvad venter du på?

Arbejd frivilligt på Galapagos | KILROY

Er du interesseret i at blive frivillig?
Her kan du få mere information om frivilligprojektet. hvor du arbejder med at bevare naturen på San Cristobal Island.
Frivillig på Galapagos

Vil du arbejde med at bevare naturen?

Arbejd med naturen som frivillig på Galapagos.

Det naturbevarende projekt, som vi samarbejder med på Galapagos, er beliggende i de smukkeste grønne omgivelser på San Cristobal Island, hvor du i øvrigt får den vildeste udsigt. Projektet er utrolig bæredygtigt, og arbejder tæt sammen med Galapagos National Parks officielle repræsentanter samt lokale skoler. Som frivillig kommer du til at bruge dine morgener på at rydde nationalparken for invaderende dyrearter, ligesom du skal hjælpe ø-gruppens indfødte skildpaddearter med at genvinde deres naturlige habitat. Om eftermiddagen har du fri, så du kan udforske øen.

Vil du vide mere om dette frivilligprojekt?
Læs mere om muligheden for at arbejde frivilligt på en skole på San Cristobal Island i Galapagos.
Frivilligt arbejde på Galapagos

Arbejd frivilligt med børn

Playing football with the children | Volunteering on the Galapagos with KILROY

Alle tænker på dyrelivet, når de tænker på Galapagos, men der bor faktisk 26.000 mennesker spredt ud over de forskellige øer. Hvis du er interesseret i at arbejde med lokalsamfundet, kan du arbejde frivilligt på den skolen på San Cristobal Island. Her går mere end 550 børn i alderen 6-15 år. Over årene har skolen fået etableret hold i både fodbold, bordtennis, basket og skak. 

Du kommer til at arbejde om morgenen og eftermiddagen, afhængig hvilket klassetrin du underviser. Som frivillig, kommer du til at arbejde frivilligt med engelsk- og idrætsundervisning. Du kan godt forvente MANGE entusiastiske børn!

Hvad er inkluderet?

Oplev det unikke dyreliv i Ecuador og på Galapagos | KILROY

Alle frivilligprojekterne på Galapagos indeholder følgende:

  • Overnatning når du lander i Quito, Ecuador
  • Overnatning på Galapagos-øerne
  • Fly mellem Quito og Galapagos
  • Transport til og fra frivilligprojektet
  • En helt unik mulighed som frivillig på et af klodens mest spektakulære steder

Paradis i Stillehavet

Travel like Darwin and spot wildlife on the Galapagos | KILROY

Når du vælger at arbejde frivilligt på Galapagos, får du også masser af fritid til at udforske de fantastiske øer. Og tro os, der er MEGET at se! Glæd dig til at opleve den overvældende mængde eksotiske dyr; heriblandt de ikoniske leguaner - der er det eneste firben i verden, der svømer. Eller hvad med de oldgamle havskildpadder, de gigantiske røde krabber, og den verdenskendte blåfodede sule? For natur- og dyreelskere er det her virkelig et paradis at opholde sig!

Sørg for at besøge Floreana, en afsides og unik ø i Galapagos-øgruppen. Her kan du hike i underjordiske lava-tunneller, dykke eller snorkle, spotte unikke fugle og gigantiske havskildpadder. Der ligger et lokalt skildpadde-reservat, som du kan besøge, hvis du vil lære mere om de imponerende skabninger. 

Et besøg på Floreanas postkontor er også et must! Hvorfor, tænker du nok? Her efterlader man et adresseret postkort uden frimærke i en tønde i håbet om at en fellow rejsende, tager kortet med videre og afleverer det personligt. En gammel sømandstradition, der har fungeret i mere end 200 år!

Frivilligprojekter på Galapagos

Arbejd frivilligt på Galapagos | KILROYEr du interesseret i at blive frivillig på Galapagos? Du kan både arbejde som undervisningsassistent, idrætsassistent eller med at bevare naturen på de fantastiske øer. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.