Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
besøg mostar på din rejse i bosnien
tjek de små gader ud i sarajevo i bosnien

Rejser til Bosnien-Hercegovina

Gør dig klar til en fantastisk rejse gennem Bosnien-Hercegovina. Forestil dig dette: Du sidder ombord på en bumlende bus til tonerne af lyriske kærlighedssange, lokal folkemusik og dybe technorytmer i et samsurium fra højtaleren fra den lokale radio. Du passerer halvsovende landsbyer, og du spotter mænd i træningsdragter, der ryger cigaretter og drikker kaffe som om de har al tid i verden. Nyd synet af de små restauranter i vejsiden, der serverer stegt lam for lastbilchaufførerne alt imens, verden passerer forbi på vejene - smukt indre billede, ik?   

Bosnien-Hercegovina er et smukt hjerteformet land i Balkan, omringet af Kroatien mod nord og vest, Serbien mod øst og Montenegro mod sydøst. Her er der masser af smukke steder at besøge på din rejse til det ægte Balkan. 

Ved du allerede, at du gerne vil besøge Bosnien-Hercegovina, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Jeg vil vide mere om rejser til Bosnien

Et land med perfekte omgivelser

Landet er frodigt, bjergrigt og fyldt med søer og floder, der er perfekte for fiskeri, rafting og kajaksejlads. Med alle de muligheder, landet har at tilbyde, er der kun en enkelt ting, som landet virkelig mangler: strande! Men hvem har brug for perfektion, når du kan få overraskende adventure? 

Faktisk er det kun omkring den lille by, Neum, at der er mulighed for at tilbringe tid ved kysten - så hvis du absolut skal ud og bade, så er der altså mulighed for det.  

Ud over den fantastiske natur, bør du også prioritere at bruge tid på at besøge de charmerende middelalderlige landsbyer som Blagaj og Jajce. I mere end 400 år var Bosnien-Hercegovina en vigtig del af det Ottomanske rige med travle bazaarer og små hyggelige orientalske te- og kaffesteder - alt sammen influeret af den tyrkiske kultur. 

I Banja Luka kan du beundre smuk arkitektur, der har rødder i det østrig-ungarnske rige, og gennem mange år har præget Bosniens større byer. Foruden arkitektur er Banja Luka et glimrende sted at besøge, hvis du er til rafting. Få bygget en fornuftigt appetit op mens du suser ned af Vrbas-floden og besøg nogle af de små lokale pastry-bikse, der serverer bagværk med alverdens slags fyld 24/7.

Det er folket der skaber landet

På trods af landets barske historie og lange, lange genopbygning vil du opleve, at Bosniere har en god humoristisk sans og arbejder stenhårdt for at få tingene til at fungere. Det er godt at vide, hvis du undervejs på din rejse bliver overrasket over ting, der ikke er, som du havde forestillet dig.

Et godt eksempel på de lokales ironi og letsindige væremåde er det modige krigsmonument, der blev opstillet i Sarajevo: en meter høj dåse med ICAR kød på en cementplatform. Under krigen i begyndelsen af 90'erne, satte FN gang i et humanitært projekt, der i sin 3 års løbetid gik alt andet end som planlagt. Befolkningen blev præsenteret for kød på dåse, der var udløbet, og som resultat af dette takkede Sarajevos befolkning ironisk for støtten ved at lade dette alternative monument rejse i byen.

Et land fyldt med oplevelser

Du kender sandsynligvis mest til Bosnien-Hercegovina fra historiebøgerne, og har formentlig hørt om krigen i begyndelsen af 90'erne, men landet har meget mere at byde på en barske krigshistorier. Ja, landet og lokalbefolkingen er den dag i dag stadig berørt af krigen, men landet er på samme tid blevet en smeltedige af forskellige kulturer, traditioner og religioner, hvilket gør det til et utrolig spændende og farverigt land for enhver globetrotter.

Når du skal omkring i landet, kan du hoppe ombord på en bus på det relativt brede busnetværk, men vi anbefaler, at du ind imellem hopper ombord på toget også, og nyder den fantastiske natur, som ses bedst fra et togsæde. Ruten fra Sarajevo til Mostar er i særdeleshed værd at rejse ombord på et tog!

Det er som udgangspunkt sikkert at rejse rundt i Bosnien-Hercegovina, men der findes stadig områder, hvor miner udgør en seriøst fare. Du skal altid tage advarselsskilte seriøst - de er alt andet end blot dekorationer.

På din must-do-liste i Bosnien

Bosnien-Hercegovina er som sagt en imponerende legeplads for naturelskere. Tjek det smukke Kravica-vandfald ud, hike blandt gamle olympiske levn og besøg bobslædebanen fra Sarajevos olympiske lege i 1984. Området er dog fyldt med miner, der aldrig er eksploderet, så du skal holde dig indenfor de stier, der er lavet. Ingen off road her!

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Hvad bør du prøve i Bosnien?

Der er masser af fede aktiviteter, du kan kaste dig ud i, når du rejser Bosnien.

Kommende events

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.