Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
A-boat-in-a-blue-lagoon-Mljet-croatia

Rejser til Kroatien - en perle i Sydeuropa

Hvad skal man se i Kroatien? På en rejse til Kroatien vil du opleve det bedste fra Middelhavsregionen til billigere priser end man finder i de mere kendte Middelhavslande Italien, Grækenland og Spanien: indbydende strande, dejligt vejr, rent badevand, smuk natur, en afslappet livsstil, masser af god mad - og ikke mindst næsten 100 procents garanti for sol og blå himmel i sommermånederne. Landet er ikke nær så besøgt som så mange andre populære Middelhavslande, men det er så småt ved at ændre sig - så hvorfor ikke besøge Kroatien nu, inden alle andre kaster sig over landet?

Skriv til os og hør mere!

Kroatiens mange skønne øer

Kroatien ligger ud til Adriaterhavet med Italien lige ovre på den anden side. Denne indbydende og smukke del af Middelhavet byder sig til med varmt badevand og en perlerække af smukke øer - perfekt hvis du længes efter afslapning på stranden med mulighed for at hoppe fra ø til ø. Prøv eksempelvis øen Vis hvis du er til lokal mad og vin, Brac hvis du er til vandsportsaktiviteter og Mljet hvis du længes efter uspoleret natur.

Øen Pag har de bedste beach parties og natklubber med fuld tryk på i sommernatten, mens den lille Palagruza midt ude i Adriaterhavet tilbyder det totalt modsatte: fred, ro og komplet isolation. Her er kun én bygning: et fyrtårn med to dobbeltværelser. Husk forsyningerne - på denne øde plet kommer ingen leverancer af mad m.m., så dette er virkelig chancen for en helt unik og isoleret ferie. På øen med det mærkelige navn Krk, er som resten af landets øer og kyst er benådet af fantastiske solnedgange i Adriaterhavet mod vest samt brillant seafood og fisk til langt billigere priser, end tilfældet er i bl.a. nabolandet Italien.

Kroatiens smukkeste by: Dubrovnik

Længst mod syd i Kroatien finder man den smukke by Dubrovnik, der byder på velbevaret arkitektur i særklasse. Denne smukke by med Adriaterhavet til alle sider rummer massevis af gamle, smukke huse og gader, beliggende i byens gamle del, der fuldt fortjent er placeret på UNESCO's World Heritage List. Den gamle bydel er kendt som lokation fra Game of Thrones, og en åbenlys turistmagnet, men vi anbefaler også, at du besøger området Lapad. Du kan desuden tage forskellige færger fra Dubrovnik og besøge nogle af de små omkringliggende øer, der blandt andet har en vild population af påfugle.

Er man først rejst til Dubrovnik, kan vi anbefale, at man også besøger den større by Split et stykke nordpå på kysten samt de indbydende badebyer Makarska og Podgora på vejen.

Det centrale Kroatien

Længere mod nord og inde i den centrale del af Kroatien finder man landets største nationalpark, Plitvice Lakes National Park. Et gudesmukt naturområde, der fuldt forståeligt er på UNESCO's World Heritage List. Stedet er især kendt for sine karakteristiske turkisgrønne, spejlblanke søer, der ligger i et bjergrigt område med dramatiske limstensklipper til flere sider. Efter heftig regn kan man ofte opleve disse utroligt smukke søer blive overstrømmet af vandfald fra klipperne over dem, et paradisisk syn. Denne nationalpark er et klart must på rejsen til Kroatien, og giver du dig tid til at vandre lidt rundt her, vil du opdage, at søerne skifter farve afhængig af mineraler og organismer i vandet samt solens vinkel.

Rejser man videre mod nordøst, kommer man til hovedstaden, Zagreb. Her mødes det gamle og moderne Kroatien. Byen rummer både skyskrabere, historiske monumenter og typiske, østeuropæiske betonforstæder. Man skal huske at se den katolske katedral og det meget flotte nationalteater.

Plitvice Lakes Nationalpark

I den nordlige del af det centrale Kroatien, findes landets største nationalpark, Plitvice Lakes Nationalpark. Et helt fantastisk sted, der naturligvis er på UNESCO's verdensarvsliste. Parken er særlig kendt for sine krystalklare søer omringet af smukke kalkstensklipper. Når det regner i nationalparken kan du se små vandfald, der falder fra klipperne, og det er næsten som at være på besøg i paradis.

Rejsetips til Kroatien

 • Rejser du til den nordøstlige del af landet, kommer du til hovedstaden Zagreb. Her mødes det gamle og det moderne Kroatien. Byen har både skyskrabere, historiske monumenter og østeuropæisk arkitektur.

 • Afslut en perfekte rejse langs den nordlige kyst på øen med det mundrette navn, Krk. Ligesom på resten af landets øer er Krk velsignet med smukke solnedgange og seafood i absolut verdensklasse.

Brug for mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Aktiviteter i Kroatien

Kroatien byder på masser af fede aktiviteter. Tag på road trip, lær at kitesurfe eller tag på sejltur, hvis vi lige skal nævne et par stykker.

Se alle aktiviteter

Kommende events

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.