Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Travel to Montenegro in the Balkans

Rejser til Montenegro

Far vild i de mere end 1000 år gamle landsbyer med brostensbelagte gader, chill i små fiskerlandsbyer langs kysten eller dans hele natten på de mange udendørs natklubber. Når du rejser til Montenegro, rejser du til et land fyldt med smukke landskaber og rå natur. Landet er ikke vildt stort, og dækker blot godt 14.000 km2, men giver dig mulighed for at besøge Balkans største sø, besøge den længste strand langs Adriaterhavet, sejle rundt i Europas sydligst beliggende fjord, besøge kontinentets største fuglereservat og en af Europas sidste eksisterende fortidsskove.   

Ved du allerede, at du gerne vil besøge Montenegro, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Jeg vil vide mere om rejser til Montenegro

Bjerge, søer og Adriaterhavet

Montenegro, eller Crna Gora (der betyder de sorte bjerge) er i sandhed et bjergrigt land med masser af muligheder, hvis du elsker at rejse til steder, der giver anledning til udendørs adventureoplevelser. Du kan finde fantastiske trekkingruter i området ved Biogradska Gora omkring Kolašin, i Lovćen National Park og så selvfølgelig i Durmitor National Park, der er på listen over UNESCO's fredsbevarede området. Landet har hele 23 bjerge der er højere end 2300 meter, og der er massevis af vilde floder som Piva og Tara, hvilket giver Durmitor-området de perfekte forudsætninger, hvis du er til trekking, klatring, cykling eller rafting. 

Med et skønt middelhavsklima langs de snævre kystbælte mellem Kroatien og Albanien, det kontinentale klima i det centrale Montenegro, og et alpinsk klima i det nordlige og østlige del af Montenegro, har landet et exceptionelt varieret plante og dyreliv. Brug en dag ved Lake Skadar og oplev områdets mangfoldige fauna med mere end 270 forskellige fuglearter og mere end 50 forskellige fiskearter i søen. Du kan også være heldig at se bjørne, ulve, vildsvin, rådyr og ørne i de omringliggende bjergområder. 

Til trods for det varierede dyreliv, er Montenegros mest populære feriedestination langs den 300 kilometer lange kyststrækning mellem Kroatien og Albanien. Hvis du vil have en lækker tan og dukkert i det lune hav, skal du besøge Budva og de charmerende landsbyer i nærheden - heriblandt Bečići, Petrovac, den gamle romerske by Budva og den ekstremt fotogene halv-ø Sveti Stefan, der er kendt for de dyre hoteller og resorts, der blandt andet tiltrækker film- og sportsstjerner.

Kotor og Podgorica

Den lille befæstede by, Kotor, er en charmerende og lille speciel by mde kirker og paladser, der daterer sig tilbage til mellem det 14. og 18. århundrede. Du vil ikke fortryde, hvis du tager turen til toppen af San Giovanni-fortet, der tilbyder en helt fantastisk udsigt over både byen og Kotor-bugten.

Montenegro har omkring 650.000 indbyggere og er fyldt med naturskønne områder, men er egentlig en relativt undervurderet rejsedestination. Hvis du er på jagt efter noget, der minder om storbyoplevelse, er Podgorica et godt bud. Der er masser af sjove ting at tage sig til, og byen er nemt tilgængelig fra kysten. 

Montenegro er overordnet set et nemt land at rejse rundt i. Der er omfattende busnetværk, der gør det nemt at komme rundt i alle landets afkroge. Tognetværket derimod er ikke overvældende, men du kan alligevel tage på nogle spektakulære rejser med tog, og især rejsen fra Bar ved kysten, gennem Virpazar ved Lake Skadar og til Podgorica er rigtig smuk. Du kan desuden fortsætte denne rejse ind i Serbien, hvis du gerne vil opleve mere end Montenegro. 

Et land fyldt med olivenolie og mælk

Din madoplevelser i Montenegro vil afhænge af, hvilken region du besøger. Ved Adriaterhavet og Bay of Kotor får du masser af fiskeanretninger - ofte serveret med masser af oliven og polenta. Omkring Lake Skadar er der masser af tørrede frugt som blommer, æbler og kvæde. I bjergregionernes køkken omkring Durmitor er maden rustik og præget af gamle traditioner. Prøv ispod saća, der er en lækker lammeret. Den er lavet under et klokkeformet låg, hvilket gør, at kødet forbliver utrolig saftigt. Montenegrinerne er desuden svært begejstrede for mejeriprodukter. Hjemmelavet ost og mælk bliver anvendt på mange forskellige måder i mange forskellige retter, og f.eks. laver man ofte lam i fåremælk. Prøv f.eks. kajmak, der er en sur, lettere saltet ost lavet af det øverste lag af kogt mælk, der efterfølgende bliver kølet ned. Kajmak ovenpå brød til morgenmad er desuden en lækker måde at starte dagen på. 

Montenegro er en ny nation

Du skal ikke være for hård ved dig selv, hvis du ikke ved så meget om Montenegro. Det er et af de yngste uafhængige lande i verden. I maj 2006 blev landet en suveræn stat efter at blot omkring 55% af befolkningen stemte for ved en afstemning. Indtil da var Montenegro en del af landet Serbien & Montenegro. Et land der i øvrigt først blev stiftet 3 år tidligere. 

Steder du bør opleve i Montenegro

Der er masser af fede steder at opleve i Montenegro.

Brug for mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Hvad kan du lave i Montengro?

Montenegro tilbyder masser af aktiviteter, og vandsport samt trekking i bjergene er blandt de mest populære.

Se alle aktiviteter i Montenegro

Rejseforslag til Montenegro

Tjek nogle af disse fede rejseforslag ud, der tager dig forbi Montenegro

Kommende events

Se alle aktiviteter

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.