Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Nordmakedonien byder på helt spektakulære naturoplevelser
Besøg Skopje på din rundrejse i Nordmakedonien

Rejser til Nordmakedonien

Glæd dig til et sansebombardement i Nordmakedonien. Luften er fyldt med toner fra både sækkepiber og tamburiner, akkompagneret af skønne damestemmer. Det kunne nemt være det scenarie, der møder dig enten på en lokal café eller ombord på en bus i Nordmakedonien.

Jeg vil vide mere om rejser til Nordmakedonien

Landet blev stiftet i forbindelse med Jugoslaviens opbrud i 1991, og Nordmakedonien er i dag en spændende ny rejsedestination og indlandsdestination fyldt med bjerge, søer og gamle landsbyer bygget i et mix af både europæisk og ottomansk arkitektur. Landes lille, men dog meget mangfoldige, befolkning reflekterer områdets fascinerende historie. Ud over omkring en million makedonere, bor her omkring en halv million albanere, 80.000 tyrkere og en større minoritet af romaer, serbere og folk fra Bosnien.

Hvad kan man lave i Nordmakedonien?

I landets hovedstad, Skopje, kommer du ikke udenom den travle gamle Bazar, og hvis du er interesseret i historie, bør du besøge nogle af de gamle bygninger, der i dag er omdannet til museer, inklusiv Makedoniens Nationalmuseum, der er indkvarteret i et gammelt tyrkisk badekompleks fra 1500-tallet.

Du bør også besøge den hyggelige by, Ohrid, der er beliggende ved søen af samme navn i den sydvestlige del af landet. Byen har et middelalderligt præg, en smuk kirke og et slot på toppen af et bjerg, hvilket får det til at fremstå helt eventyr-agtigt. Både byen og søen er UNESCO fredsbevarede steder, og eftersom landet har et tørt middelhavsklima og intet hav, er Ohrid Lake også det åbenlyse sted, hvis du vil have lidt strand-vibe på din ferie. 

Eftersom Nordmakedonien er fyldt med smukke naturoplevelser, er du nødt til at teste din form ved at tage et trek i bjergene. Du kan f.eks. trekke hele vejen fra Skopje tæt på grænsen til Kosovo og til Lake Ohrid, eller fra Ljuboten til Struga langs grænsen til Albanien - et lille hyggetrek på små 200 km.

Sådan rejser du rundt i Nordmakedonien

Det er relativt nemt at rejse rundt i landet, også på mere bekvemme måder end ved at vandre. Du har dog begrænsede muligheder med tog, men busnetværket dækker alle de større ruter, og er den langt mest benyttede transportform i landet. Vær dog opmærksom på, at selvom vejene snor sig igennem de smukke landskaber, kan der være pænt med hårnålesving, når I kører op og ned i bjerglandskaberne. Hvis du har tendens til at blive køresyg, er det nok ikke dumt at medbringe piller mod dette. 

Bortset fra de til tider lidt for snævre bjergpas, er Nordmakedonien et sikkert sted at rejse rundt i. LGBT-scenen er dog ikke videre udbredt, og det vil mest sandsynligt blive anset som mærkeligt, hvis ikke stødende, hvis par af samme køn viser deres kærlighed i det offentlige rum. 

Navnetvisten

I mange år efter Jugoslaviens opbrud var der en tvist om landets navn mellem Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien (FYROM) og nabolandet, Grækenland. FYR Makedonien var kontroversielt for grækerne, fordi landet benyttede sig af samme navn, som den nordlige græske region. Tvisten førte til, at grækerne blokerede for Makedoniens forsøg på at joine NATO og EU, men i juni 2018 kom de to stridende lande endelig frem til løsning, hvorefter landet blev døbt Republikken Nordmakedonien.  

Madscenen i Nordmakedonien

Det makedonske køkken er inspireret af både de omkringliggende lande ved Middelhavet samt tyrkerne. Som i Tyrkiet består et måltid ofte af forskellige former for forretter, kaldet meze. En klassisk én af slagsen er ajvar, der er et lækkert, og til tider stærkt, brød bestående af bl.a. chili. Det er kendt og populært i de fleste gamle jugoslaviske republikker, men den ægte vare får du her i Nordmakedonien. Grillet kød og friskfanget fisk er ofte en del af menuen, især karper og ørred bliver flittigt spist.

Du er nødt til at…

Smage: Ajvar
Se: Ohrid Lake
Prøve: At tage på et trek i de smukke omgivelser i Nordmakedoniens bjerglandskaber
Opleve: Den gamle Bazar i Skopje

Vis mig Nordmakedonien

Byer og steder du bør besøge i Nordmakedonien

Brug for mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Hvad skal du opleve i Nordmakedonien?

Nordmakedonien byder på masser af fantastiske oplevelser. Der er noget for alle, og helt sikkert også dig!

Se alle aktiviteter i Nordmakedonien

Kommende events

Ture, aktiviteter og rundrejser i Nordmakedonien

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.