Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Adrenalin og adventure er ikke en mangelvare i slovenien

Rejser til Slovenien

Slovenien er det oplagt valg for alle, der elsker at være udendørs og elsker adventure på deres rejser. Landet har spektakulære landskaber, og slovenerne ved hvordan man får mest muligt ud af dem. I weekenderne vil du se mange af storbyens beboere hoppe i sportstøjet og sætte kursen mod naturen. 

Så, hvis du overvejer at rejse til Slovenien, er det bare om at huske trekkingskoene. Et godt sted at starte er Mount Triglav (2.864 m), der, ifølge rygterne, er et af de steder, enhver ægte slovener vil forsøge at bestige mindst én gang i livet.

Ved du allerede, at du gerne vil rejse til Slovenien, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse!

Jeg vil vide mere om rejser til Slovenien

Eventyr i vildmarken

Hvis du finder vej til Triglav National Park eller Soča Valley så kan du godt forberede dig på et adrenalinfyldt eventyr. Soča River, der er dalens livline, strømmer igennem i alverdens smukke farver, men er samtidig meget mere end blot et smukt syn. Floden er perfekt til at sejle kajak eller til at rafte sammen med andre adrenlinjunkier. Du kan også se dalen fra oven, mens du racer gennem luften via en af de to store ziplineparker, der er i øvrigt er de største af sin slags i Europa. 

Slovenien tilbyder desuden fantastiske omgivelser, hvis du er til cykling. Kast dig ud i nogle af de mest populære og krævende ruter, inklusiv Vrsic-passet i skiområdet omkring Kranjska Gora eller Mangart-bjerget i de julianske alper.

I den nordøstlige del af landet, tæt på nabolandet Østrig, finder du Mariborsko Pohorje, der også hører blandt nogle af de bedste områder for cykelentusiaster. Og når du har brug for et break, kan du vælge mellem mange forskellige typer spa-ophold i Štajerska-området.

Lille land - store oplevelser

Det kan godt være, at Slovenien er et af de mindste lande i EU, men hvad det ikke har i størrelse og antal indbyggere, har det så sandelig i store oplevelser. Du kan opleve forskellige klimazoner, og på samme dag tage på ski i bjergene om morgenen hvorefter du kan besøge sandstrandene om eftermiddagen. 

I Slovenien kan du få ondt i nakken af at beundre de smukke bjerglandskaber, men vi anbefaler, at du også besøger en af de mange undergrundsgrotter i Karst-området mellem Venedig og hovedstaden Ljubljana. Heriblandt Skocjan-grotterne, der består af vanvittige klippeformationer og en flod, der løber igennem. Det var her Jules Vernes hentede inspiration til at skrive Rejsen til jordens indre", og du kan ved selvsyn se, om fiktion overgår virkeligheden, eller om det er omvendt! 

Slovenien er enhver foodies paradis!

Med en beliggenhed mellem Pannonias fertile sletter, Alperne og det solrige Middelhav, er Slovenien influereret af mange forskellige madtraditioner. I den nord- og østlige del af Slovenien finder du solide østrigsk inspirerede pølseanretninger, schnitzler, sauerkraut og strudel. I Prekmurje, tæt på Ungarn, bliver store mængde bograč (en slovensk gullaschvariant) sat til livs, og langs kysten kan du finde anretninger inspirereret af det italienske køkken bestående af bl.a. ravioli, gnocchi, risotto eller den lokale pastavariant fuži.

Ud over de traditionelle retter, er mange unge dygtige kokke begyndt at blomstre og bidrage til den slovenske gastronomi, og nogle har endda været med til at løfte maden til et helt nyt niveau. Tjek f.eks. Ana Roš og hendes restaurant Hiša Franko ud. I 2017 blev hun udnævnt til at være verdens bedste kvindelige kok! 

Hvis du i øvrigt er interesseret i at finde frem til, hvor de lokale lækkerier bliver dyrket, kan du rejse ud i landskabet eller til kystbyer som Piran og Portoroz og f.eks. gå på trøffeljagt. 

Som med alt andet gastronomisk i Slovenien, oplever landet desuden stor fremgang i dets virkelig gode vin. Flere lokale vinproducenter har fået internationalt gennembrud, så slovensk kvalitetsvin er egentlig ikke en hemmelighed længere - men det er stadig værd at smage på!

Jugo-nostalgi

Når du rejser rundt i Slovenien vil du med stor sandsynlighed støde på Tito-billeder, t-shirts med røde stjerne og andre souvenirs fra det gamle Jugoslavien. Slovenien har en pæn portion jugo-nostalgikere som gennem gamle bånd, partisanerfilm eller på anden vis har en tilknytning til det gamle kommunistiske liv som en del af Jugoslavien. 

Slovenien er blandt de mest progressive Balkan-lande, og i øvrigt et de lande der har oplevet størst økonomisk fremgang blandt de gamle republikker i Jugoslavien. Og sammenlignet med Kroatien og Bosnien, har man også haft det nemmere, når det kommer til krig. Dog så har transformationen fra socialistisk økonomi til markedsøkonomi ikke været en lang dans på roser, og Slovenien har både haft finanskriser og politiske korruptionskandaler siden landets uafhængighed i 1991.

Få det meste ud af din rejse til Slovenien

Offentlig transport fungerer ganske udmærket i Slovenien, og det er relativt nemt at komme rundt med bus. Vi anbefaler virkelig, at du kommer ud i kandets afkroge - også til de steder, du har svært ved at udtale! De to store byer Maribor og Ljubljana er godt forbundne med tog, og det er i øvrigt heller ikke svært at rejse videre til storbyer som Wien eller Zagreb udenfor landets grænser.

Brug for mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Aktiviteter i Slovenien

Der er masser af fede aktiviteter i Slovenien, og helt sikkert også noget for dig!

Se alle

Kommende events

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.