{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Mellemamerika

Rejser til Mellemamerika | KILROY
Rejser til Mellemamerika | KILROY

Rejser til Mellemamerika - småt og godt

Mellemamerika er et forunderligt område med masser af sol, varme og fantastiske mennesker. Her er både naturen og kulturen enestående, og du kan både drive dagene væk i hængekøjen på stranden eller udforske mayaruiner og vulkaner. Mellemamerika strækker sig fra Guatemala i nord til Panama i syd. Det er lille og ret overskueligt område, med mange forskellige lande og derfor perfekt hvis du er til backpacking! Det er oplagt at zig-zagge sig gennem landene fra kyst til kyst! Du har også mulighed for at starte din rejse med at lære spansk eller du kan blive frivillig med dyr og natur.

Skriv til os og hør mere!

Costa Rica har det hele

Costa Rica er gennem årene blevet den mest populære destination i området og er derfor også det nemmeste land at rejse rundt i. Turismen er veludviklet her, med massevis af spændende aktiviteter: surfing, rafting, klatring, rapelling, hule-vandringer og meget andet. Costa Rica er med rette også berømt for sin fantastiske dyreliv og naturlige skønhed.

Panama og kanalen

Panama er lidt større end naboen Costa Rica, men mindre i turistmæssig forstand. Til gengæld byder dette uspolerede land på en række fortræffeligheder, der minder om Costa Ricas: smukke, lange sandstrande og sorgløse dage i hængekøjen i charmerende og typiske backpacker-hangouts.

Indianerkultur i Guatemala

I Guatemala finder man den mest omfattende indianske kultur i regionen. Især området omkring byen Antigua har en tydelig indiansk arv, der lader sig se mange steder. I Guatemala må man heller ikke snyde sig selv for maya-ruinerne ved Tikal, som stadig er under udgravning. Endelig kan et ophold ved den caribiske kyst varmt anbefales, især når det gælder en af de hyggelige junglehytter nær en af de vilde floder, der løber her.

Honduras og Belize

Er man til dykning og snorkling, skal man besøge Honduras og Belize. Ud for disse lande finder man faktisk verdens næststørste koralrev, The Belize Barrier Reef, og skønheden her under havoverfladen er uovertruffen. Disse små lande byder samtidig på masser af smukke sandstrande og spændende mayaruiner.

Nicaragua og El Salvador

Nicaragua og El Salvador er Centralamerikas mindst udviklede lande og har derfor også færre turistområder og -faciliteter. Dette gør dog ikke disse lande mindre interessante, nærmest tværtimod. For netop deres uspolerethed gør dem charmerende og attraktive, f.eks. når man kan få fornøjelsen af at bestige deres vulkaner og sejle i kajak på de smukke søer helt for sig selv. Store dele af kysten her indbyder til surfing, og så er her masser af hyggelige og smukke landsbyer.

Årstider i Mellemamerika

Takket være de store forskelle i højderne varierende fra havniveau til omkring 3000 meter, er der også store forskelle i temperaturerne, men ved kysten og i de lavtliggende jungler er det altid varmt. Der er også forskel på mængden af regn fra årstid til årstid, og generelt kan man tale om to sæsoner: regntiden løber fra maj til oktober, og den tørre årstid mellem november og april.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.