Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

10 ting du kan komme ud for på din første Interrail-rejse

10 ting du kan komme ud for på din første Interrail-rejse i Europa

Vær ikke overrasket, hvis nogle af disse ting sker for dig

Vi har prøver Interrail nogle gange efterhånden, så vi kan ligeså godt dele nogle af de ting, som du muligvis vil komme ud for på din første (eller trejde) Interrail-rejse. Bare så du er forberedt... Og bare rolig, det er også sket for os.

1) I tvivl om, hvor den korrekte platform på stationen er

Nogle af togstationerne i Europa er enorme, og derfor er det ingen overraskelse at det kan være svært at finde den rigtige platform nogle gange. Tag fx Paris - Gare du Nord - hvor stationen nærmest er en lille miniby i sig selv, hvor der er både butikker, restauranter og endda et område, hvor du kan få et brusebad. Der er intet mindre end hele 32 platforme, og det kan altså tage tid at navigere på stationer i den størrelse.

Det vigtigste er, at du ankommer til stationen i god tid, så du ikke ender i panik når du skal lede efter platformen. Planlæg at ankom i en større by/på en central banegård ca. 40 minutter før afgang og på de mindre stationer ca. 20 minutter før afgang. De fleste stationer på tværs af Europa har en stor elektronisk skærm ved hovedindgangene, der viser den destination, du skal mod samt afrejsetidspunkt og hvilken platform, du skal finde. 

Du skal ikke tjekke ind nogle steder ift. dit tog, du skal faktisk bare gå hen til platformen og stige ombord på toget med din Interrail-billet og rejsedagbogen, hvori du har skrevet togrejsen ind, og så er du godt på vej.

2) Mister tidsfornemmelsen mens du rejser, og nyder det!

Ofte er nogle af de første tanker man har om sit Interrail-eventyr, de mange timer man bruger på selve toget. 2 timers flyvetur vs. 6 timers togrejse; hvorfor vil du overhovedet det? Altså bortset fra den ofte relativt stressende proces med at ankomme i lufthavnen timer før dit fly vs. det at møde op lige inden dit tog afgør...? Det at rejse langsomt (slow travel) kan virkelig være det hele værd. Hvorfor? Fordi du mister fornemmelsen af tiden når du rejser med toget, fordi du bare kan læne dig tilbage og nyde den flotte udsigt langs jernbanen. At se det ændre sig direkte fra dit sæde i toget mens du nyder et måltid mad fra en af togets restauranter.

På de fleste lyntog vil du ofte også opleve bede komfort end et fly kan tilbyde. Og når din rejse med toget er forbi ankommer du lige midt i centrum af destinationen, og du kan ganske enkelt gå direkte fra toget med din baggage - uden at skulle arrangere dyr transport fra lufthavnen. Og vi vil vædde med, at når du er helt hjemme igen efter din Interrail-tur, så vil du værdsætte den stille rejseform endnu mere. Du får nemlig et nyt perspektiv på tiden på toget og forbinder det i stedet med afslapning og tid til refleksion.

3) Pludselige ændringer i dine planer

Så du har din Interrail-billet og har mappet ud, hvor du gerne vil hen forud for dit eventyr begynder, men pludselig er der et at togene, der ændrer i sin afgang eller er forsinket. Hvor annullerede togafgange sker i mindre grad end fly, er det smukke ved en Interrail-billet at du har fleksibiliteten til at tage den med ro, for du kan tilpasse dine planer på vejen.

Nogle af de bedste og mest spændende Interrail-eventyr er dem, der ikke er planlagt ned til mindste detalje. Det kan være fristende at booke alting på forhånd, men i denne moderne tech-tid er det let at booke on the go, hvilket blot øger fleksibiliteten på din rejse.

Det sker ret ofte, at du ankommer til en destination, hvor det egentlig var meningen at du kun skulle være i en enkelt dag, men finder ud af at der er så meget mere at udforske, eller måske møder du en anden gruppe af rejsende på dit hostel, som du ikke lige vil sige farvel til lige foreløbigt. Det er præcis den frihed Interrail giver. Uanset om du ønsker at blive et par dage ekstra eller ændre helt i dine planer, så er der uendelige muligheder med en Interrail-billet.

4) Misser toget

Når man rejser længere distancer (primært når du bevæger dig fra ét land til et andet) med tog, kræver det ofte at du sætter din alarm til tidligt om morgenen, vågner og tager direkte til stationen for at nå toget. Nogle gange kan sene aftener ude, nye indtryk og gåture gennem byen gøre din krop så træt at du måske sover over dig og simpelthen misser toget, som du ellers havde planlagt at rejse med. Frygt dog ikke! Det er her at fleksibiliteten virkelig kommer til sin ret, for det giver dig mulighed for at planlægge noget nyt eller finde en anden forbindelse til din næste destination.

Hvis du havde en pladsreservation og du misster dit tog, er det desværre et tab for dig, og du vil blive nødsaget til at lave en ny reservation, hvis det er påkrævet, men du misser ikke ud på din rejse, som du fx ville, hvis du skulle flyve.

5) Misser stationen

På de lange strækninger kan det virkelig gå hen og blive afslappende, man falder måske helt i søvn eller bliver optaget af noget der gør, at man misser den station, man skulle være stået af på. Igen er det præcis det smukke med at rejse med Interrail, for du kan bare stå af på næste station og enten blive der, eller tage et tog tilbage igen ad samme strækning, så du står af det rigtige sted. Husk blot at notere det i din rejsedagbog.

Det bliver ikke altid annonceret hvilket stop, man standser på, og sjældent på andre sprog end det lokale. Vær derfor opmærksom på, hvilket ankomsttidspunkt, der er opgivet på stationen før den, du skal af på, så du er forberedt på at skulle stå af toget, når det så ankommer til den rette station. Stationernes navne er tydelige på platformene, så du kigger blot ud af vinduet og dobbelttjekker.

6) En pludselig erkendelse af, hvor langt væk hjemmefra du er

Efter at have rejse ind og ud af forskellige lande, er det ret naturligt, at du får et øjebliks ro til at reflektere. Pludselig bliver du opmærksom på hvor langt væk hjemmefra du egentlig er med de over 350.000 km jernbaner der er i Europa. Skål for at du er nået så langt! På det her tidspunkt har du nok allerede overkommet nogle bump på vejen, set en masse landskaber fra vinduet i toget, mødt nye mennesker, fået nye indtryk og udbredt dit geografiske perspektiv på Europa.

7) To nætter på en destination er ikke ligesom to dage på en destination!

Det lyder måske indlysende, men målet er ikke at nå så mange destinationer på kortest tid, hvis du bare har en kort rejse planlagt. Du vil ende med at bruge mere tid på farten end på at nyde tiden på de destinationer, du kommer forbi, og det vil føles som om at du bare tjekker ind og ud af de forskellige overnatningssteder og rejser med tog. Giv dig selv tid til at udforske hver destination på dit Interrail-eventyr.

8) Finder ud af hvad der sker, hvis du ikke har en pladsreservation på en længere rejse

For mange ville Interrail være noget lettere, hvis man ikke skulle forholde sig til pladsreservation, men der er en grund til at de findes, og de kan helt sikkert gøre din rejse endnu mere afslappende. En pladsreservation garanterer dig en plads på din rejse fra A til B. Hvis du ikke foretager en pladsreservation på lyntogene på længere distancer, vil du med stor sandsynlighed skulle flytte plads mange gange for andre rejsende, der har reserveret den plads, du sidder på. Det kan være ret besværligt at skulle pakke alle sine ting sammen, flytte bagage og finde et nyt sæde gang på gang, og det kan let undgås ved at du bruger et par ekstra euro på at reservere en plads for afrejse.

Husk dog på, at det ikke er alle toge der kræver pladsreservation. Hvis du ønsker at undgå pladsreservation, kan du vælge at rejse med de langsomme regionaltog. Den dårlige side ved det er, at de ofte tager noget længere tid, har mange flere stop på vejen, og kræver at du ofte skifter tog undervejs. Hvis du føler dig energisk og du ikke tænker så meget på hvor lang tid det skal tage at nå frem, kan du let forbinde forskellige regionale tog med hianden. Nogle gange kan du endda ende med at bruge et par timer i en ny by, du ikke regnede med, fordi du venter på et andet tog, og så tilføjer det jo bare ekstra eventyr til din Interrail-rejse.9) Krydse grænser i Europa

Når du krydser en grænsen inden for Schengeen vil der sjældent være tjek. Hvis du derimod rejser til et land udenfor Schengen og derefter skal ind i et Schengen-land igen, kan det være at toget stopper for at togkontrolløren kan tjekke alle pas i grænsekontrollen. 

Nogle nattoge vil måske kræve at passene bliver indsamlet i starten af rejsen, hvis grænseovergangen sker i løbet af natten, så du ikke skal vækkes. Hvis det sker, skal du ikke være bekymret for om dit pas kommer retur næste morgen. Når du krydser en grænse på den måde, skal du også have din Interrail-billet og rejsedagbog klar til at blive tjekket et par gange, særligt hvis togkontrolløren skifter, så det er en god idé at have det tæt på dig under din rejse.

10) Når forbindelserne går samtidig

Hvis du skal skifte og forbinde tog halvvejs på din rejse, så vær sikker på at der er minimum 20 minutter mellem afgangene. Hvis du bruger Interrail app'en kan du indsætte din rute, og så fortæller den dig, hvilke toget du kan tage, men tjek altid hvor lang tid du har mellem togene. Nogle kan kan det være at appen viser en mulighed hvor der kun er 3 minutter imellem, og det er nærmest umuligt at nå. Hvis du planlægger at tage en kort togforbindelse, så tjek også om der er alternativer, hvis nu du skulle misse afgangen.

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du i gang med planlægningen af dit Interrail-eventyr gennem Europa helt på egen hånd? Sådan fungerer det:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.