Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Hvilken Interrail-billet skal jeg vælge?

Hvilken Interrail-billet skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken billet du skal gå efter?

Bare rolig! Vi ved godt, at der er mange forskellige typer billetter, når det gælder Interrail. Her har vi forsøgt at indsnævre mulighederne for dig. Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid række ud til os, og så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige billet for lige præcis dit eventyr.

Få hjælp til planlægningen

De forskellige billettyper:
Interrail Global Pass:
Billettypen er også kendt som det originale Interrail-pas, og giver dig adgang til et tognetværk i 33 lande over hele Europa. Du kan vælge mellem op til 10 forskellige pas, og de er primært opdelt i to kategorier - "fleksibel" eller "sammenhængende" pas. Det fleksible pas giver dig adgang til et bestemt antal rejsedage inden for en bestemt rejseperiode, hvorimod det "sammenhængende" pas give dig ubegrænset rejse så længe din billet er gyldig.
One Country Pass:
Billetten giver dig kun mulighed for at rejse i ét land, og det kan være en rigtig god måde at rejse superlokalt i det land, du rejser til. Ledighed og pris afhænger af, hvilket land du besøger, og du skal både starte og slutte din rejse i det land, du vælger at købe billetten til.

Find den rette Interrail-billet til dit næste eventyr

Det kan virke lidt uoverskueligt at vælge billettype til dit næste Interrail-eventyr. Skal du have et 5-dags eller sammenhængende pas for én eller to måneder? Og hvad er et One Country Pass egentlig?

I forlængelse af det har vi lavet en lille guide til dig med de spørgsmål, du skal stille dig selv for at finde frem til, hvilken Interrail-billet, du skal have til dit næste Interrail-eventyr.

1. Din alder

Din alder for tidspunktet for din rejse afgør hvilken billettype du hører til, og om du har mulighed for at få en god rabat. Nedenfor finder du de forskellige kategorier:

 • Barn (4-11): Børn i alderen 4-11 år kan rejse gratis, hvis de rejser med en eller flere voksne. Der kan max rejse to børn gratis på en voksen-billet, og børnebilletten er kun muligt, når man også tilkøber en voksenbillet. Børn under 4 år kan altid rejse gratis når de rejser med en voksne, og her vil en Interrail-billet ikke være nødvendigt.
 • Ung (12-27): Rejsende mellem 12 til 27 år på dagene for deres rejser, får en rabat i Ung-kategorien, og det gælder for alle Interrail-billetter.
 • Voksen (28-59)
 • Senior (60 og derover): Rejsende der er 60 år eller derover får en senior-rabat gældende på alle Interrail-billetter.

2. Hvor lang tid skal din rejse vare?

Alle pas er gyldige mellem 15 dage og tre måneder. De mest populære pas er gyldige for minimum en måned fra den dag, du markerer som din første rejsedag, men kan også vare op til tre måneder.

3. Hvor mange dage vil du rejse med tog?

Dette spørgsmål er mere vigtig end selve rejsens varighed, for det det kan hjælpe dig med at svare på spørgsmålet om du skal købe et fleksibelt pas eller et sammenhængende. Hvis du planlægger at rejse med tog fra destination til destination hver dag, bør du købe et sammenhængende pas. Her får du nemlig ubegrænset rejse så længe din billet er gyldig.

Hvis du planlægger at rejse ca. hver 2. til 4. dag, og/eller også planlægger at bruge andre typer transport på din rejse, så vil en fleksibel billet være det rette valg for dig. Dette pas er billigere sammenlignet med det sammenhængene pas, men her får du et specifikt antal rejsedage du kan rejse inden for en sat tidsramme (fx. 5-7 rejse dage på en måned eller 10-15 rejsedage på to måneder)

Nogle ruter vil måske ikke være forbundet med tog eller måske gøre brug af en privat samarbejdspartner, og her vil passet ikke være gyldigt. Det er bedst at løbe rejseplanerne igennem før afgang ved at bruge Interrail Planner App'en eller ved at tale med rejsekonsulent her hos KILROY, så du er sikker på, at du vælger den perfekte billettype til dine behov og ønsker for rejsen.

4. Er du en backpacker eller en flashpacker? 

Du kan vælge enten at rejse på første eller anden klasse. På første klasse får du lidt bredere sæder, der er ofte færre folk og mere stille, men det er prisen også efter. På anden klasse er meget standard og uden de småting der følger med en opgradering til første klasse. Vær opmærksom på, at hvis du køber en billet til første klasse, så skal du også tilkøbe pladsreservation, og der er det ofte dyrere end på anden klasse.

5. Hvor vil du rejse hen?

Hvis du planlægger at besøge flere lande, er det her ikke ligeså relevant, men hvis du kun planlægger at besøge ét land, så vil One Country Pass være den bedste løsning for dig. Her kan du rejse, ligesom på et Global Pass, dog kun inden for det ene land og for færre penge. Ræk ud til os, hvis du vil vide mere om tilgængeligheden og prisen for et One Country Pass.

6. Hvornår vil du rejse?

Hvis du ved hvornår du vil starte din rejse (og hvorfra), så er det ikke så vigtigt ift. hvilken billet du skal vælge, men det er stadig en vigtigt detalje at gøre sig overvejelser omkring. Startdato og startsted skal nemlig være printet på billetten, og det er derfor ikke muligt at købe en billet uden den information.

NB: The Mobile Pass kræver ikke en startdato og derfor endnu mere fleksible ift. hvornår du ønsker at starte din rejse.

Pladsreservation - en god huskeregel

Husk, at når du har købt din Interrail-billet, skal du stadig foretage pladsreservationer på nogle strækningen og det kan give en ekstra udgift alt efter hvilket tog og hvilken linje du skal med. Læs mere på pladsreservation, og hvordan og hvornår du bør foretage en pladsreservation. Du skal se Interrail-billetten som en adgangsbillet til det europæiske tognetværk og så er en pladsreservation en reel reservation på et specifik tog. Det er derfor vigtigt at medregne det i dine samlede udgifter for rejsen (en generel tommelfingerregel er, at du bør lægge ekstra 0-25% til beløbet).

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du i gang med planlægningen af dit Interrail-eventyr gennem Europa helt på egen hånd? Sådan fungerer det:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.