Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Hvorfor skal du tage på Interrail?

Interrail handler om at rejse langsomt. Det handler om at udforske. Interrail er et godt valg, hvis du ønsker at gå i dybden med historie og kulturen i en destination, og hvis du ikke ønsker det høje tempo. Læs meget mere om hvorfor du bør rejse på Interrail herunder, eller klik på knappen nedenfor og få hjælp til planlægningen.

Få hjælp til planlægningen

Hvad går Interrail ud på?

Interrail er tilbage. I de gyldne 80'ere forbandt man KILROY med Interrail. Interrail & KILROY var synonymer for frihed, at rejse med åbent sind; både når det gjaldt tid, rute og mindset. Tusindvis af unge, uafhængere rejsende tog afsted mod de fjerne afkroge af Europa. Med en miljøbevidsthed i den ene hånd og nysgerrighed i den anden, tror vi fortsat på at Interrail er den perfekte måde at opleve Europa på. Der findes stadig en masse ukendte spots, som er værd at besøge i det område vi kalder "Exotic Nearby". I Balkan-området, Østeuropa, det nordlige Spanien, Skandinavin og mange flere steder. Tage på opdagelse, mød det uventede, kom bag facaden. Undgå steder, der døjer med overturisme. Gå efter det lokale.

En rejse på togskinnerne åbner landskabet. Togskinnerne skærer gennem højlandet og i de dybe dale i hjertet af Europa. Så det er med at bruge stoppene til din fordel. Det fantastiske ved en togrejse er, at du er styrmand - og du definerer hvor der stoppes. Stop et andet sted end du først havde planlagt, bare lige en enkelt gang måske. Og se dig omkring. Bland natur med kultur, de cool steder med de mere afsidesliggende, og det langsomme med det hurtige tempo.

En togrejse handler om at rejse langsomt. Vi ved godt, at der findes lyntog, men i virkeligheden er togrejser en noget langsommere rejseform end hvis du fløj til destinationerne. Og du har tid til at falde ned fra din travle hverdag og komme i et godt flow. Og komme helt ned i gear.

Rejs som en lokal og mød lokalbefolkningen. Både på toget og omkring dine stop. Vær åben og ræk ud. Vi garanterer, at jo mere du rækker ud, jo mere bliver du inviteret ind. Find et sæde ved siden af en lokal, der måske bare lige pendler fra en station til en anden og start en samtale. Vi taler af erfaring, når vi siger, at det potentielt kan blive dit bedste minde fra hele rejsen.

Gør tiden ombord på toget til en rejse i sig selv, med all lyde og begævelser i flowet. Du har jo tiden. Tid til at sige landskabet, farverne, lyset, og livet på den anden side af vinduet til dig. Du har tiden til at møde andre ombord på toget, dele historier, diskutere, få venner, gå rundt og hænge ud forskellige stedet. Stå af for et øjeblik når toget stopper. Lav en fed spilleliste der følger togets rytme og lyt til den.

En togrejse er klimavenlig. Ligesom med busser, er det en ret bæredygtig måde at tage på opdagelse. Dine aftryk er meget lave. Ved hver destination skal du i øvrigt prøve lokale transportmuligheder af. Lej en cykel. Det giver dig en frihed og tager dig endnu tættere på de lokale.

Fakta om Interrail

Interrail er et togpas og en fleksibel måde at opdage Europa på. Med togforbindelser til mere end 40.000 destinationer gennem 33 lande, har du uendelige muligheder for at skabe et personligt eventyr! Den globale Interrail-billet giver adgang til et stort antal togruter i Europa kun med meget få undtagelser. Og selvom den globale Interrail-billet giver adgang til de fleste togruter, vil der altid være nogle ekstra udgifter på specielle tog eller specielle ruter, hvor en reservation er nødvendig.

Et par ord om overturisme

Turisme vokser år efter år. Og turister har det md at besøge de samme steder, hvilket kan skabe en flaskehals og dermed overturisme. Påvirkningen af det kan potentielt være enorm. Barcelone og Venedig er begge gode eksempler på steder, der kæmper med balancen mellem at være en turistdestination, en attraktiv by at besøge men også en attraktiv by for lokale at bo i. 

Turisme kan dog også have en positiv indvirkning på den lokale økonomi og livskvalitet. Men lokale er, med god grund, begyndt at sætte spørgsmålstegn ved masseturisme og indvirkningen af det.

Tidspunktet for hvornår vi rejser, hvad vi oplevelser og de lokale vi møder, har ofte stor betydning for hvordan selve rejsen som helhed føles efterfølgende. Så hvis de lokale ikke er glade for at leve hvor de gør - for at sætte det lidt på spidsen - er det heller ikke et sted vi som turister vil nyde at besøge. Så det handler om at finde en balance.

Det er en stor opgave, og nogle byer arbejder allerede på at finde denne balance ved at involvere lokale i processen. Vi kan som rejsebureau og du som rejsende også gøre en kæmpe forskel i forhold til måden vi rejser på og hvor vi rejser hen for at være en del af løsningen.

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du i gang med planlægningen af dit Interrail-eventyr gennem Europa helt på egen hånd? Sådan fungerer det:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.