Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Interrail til Europas alternative destinationer

Interrail til Europas alternative og eksotiske destinationer

Interrail til Europas alternative destinationer

Der er sikkert mange af os, der går med tanken om at besøge mindre befærdede steder end vores sædvanlige destinationer. Efteråret er perfekt timing ift. Interrail, og derfor har vi her samlet en lang liste af destinationer, som ikke er kendt af så mange, men som er inden for overskuelig rækkevidde. Du kan nemlig komme hertil på Interrail. Tjek dem ud, eller lad os hjælpe dig med at skræddersy dit Interrail-eventyr.

Få hjælp til planlægningen

Opdag de skjulte skatte i Tyskland

Berlin og München er to favoritter for dem, der vælger en Interrail-billet. Men hvad med at prøve noget nyt, og rejse væk fra folkemængden og mod de mindre byer, der også gemmer sig i Tyskland. Med over 5.400 togstationer og intet mindre end 41.315 km jernbane, er der ikke mange begrænsninger for hvordan du skræddersyr dit eventyr i Tyskland.

Bacharach

Den lille by Bacharach ligger kun en lille time fra Frankfurt.

Du vil blive forbløffet over udsigten på toget fra Frankfurt, når du suser op ad Rhinen og ankommer til den lille by i det rolige område. Når efteråret nærmer sig, skifter vinmarkernes farver til gyldenbrun og orange toner, der dækker Bacharach fra alle vinkler. Så gør dig selv en tjeneste og hav kameraet klar! Tag på en vandretur rundt i vinmarkerne, nyd den lokale tyske vin og mad på en af de mange restauranter i byen. Du kan endda overnatte i et slot ved navn Stahleck Castle, som er et befæstet slot fra det 12. århundrede, og i dag altså bruges som et hostel med udsigt til Rhinen.

Tjek Rhineland Tourism for mere information. 
Tjek Stahleck Castle for hostel-reservationer i Bacharach.

Dresden

Dresden, også kaldet Firenze ved Elben, og hovedstaden i den østtyske delstat Sachsen, er kendt for sine kunstmuseer og klassiske arkitektur i den rekonstruerede gamle bydel. Byen lever med universitetslivet, storslåede paladser og katedraler. Dresdens mix af kunst, historie, kultur, og dens placering ved floden, kombineret med vedvarende skønhed, både nyt som gammelt, gør også, at Dresden konstant fornyer sig selv. Det er let at komme til Dresden med almindeligt tog, da det kun ligger et par timer fra Berlin.

Tjek Visit Dresden for mere information. 

Saxon Switzerland National Park

Dem der søger natur tæt på bylivet, kan let tage på denne times rejse fra Dresden mod Saxon Switzerland National Park. De mere eventyrlystne kan endda krydse grænsen til Tjekkiet og bruge et par dage på at vandre i the Bohemian Switzerland National Park. Tyskland og Tjekkiet deler nationalparken, og med et mystisk landskab af fyrreskove, dybe dale og fantastiske klippeformationer vil du med sikkerhed blive overvældet af dette helt særlige sted mellem de to lande.


Tjek Visit Saxon Switzerland eller Visit Czech Switzerland for mere information.

Freiburg

Tag toget ned til det dybe Tyskland og ankom til den pulserende universitetsby, Freiburg, i det sydvestlige Tyskland. Freiburg betragter sig selv som et af fødestederne for miljøbevægelsen. Freiburgs bæredygtighedsproces begyndte allerede tilbage i 1970'erne, og byen betragtes som den bedste enkeltstående by for bæredygtig byudvikling. Byen fungerer som port til Tysklands berømte Schwarzwald, der har en imponerende længde på 160 km og bredde på 50 km. Freiburg ligger omkring 3 timers togrejse fra Berlin, og er i øvrigt af Tysklands mest solrige byer. Også i det tidlige efterår er de lokale ude og nyde livet, og vi anbefaler at du lejer en cykel, og prøver nogle af de mange ruter rundt i Freiburg i det milde efterårsvejr.

Tjek Visit Freiburg for mere information.
Tjek Black Forest for mere information.

Tag mod Schweiz

Med fantastiske togforbindelser fra Tyskland, er det relativt let at komme til Schweiz med tog. Med betagende natur og bjerglandskaber kombineret med moderne togruter, vil Schweiz garantere dig en masse minder på dit Interrail-eventyr. Nyd naturen eller en af de landets byer, Basel eller Bern.

Basel

Basel ligger i hjertet af Europa på begge bredder af Rhinen. Den schweiziske by er centrum for den idylliske grænsetrekant i Frankrig, Tyskland og Schweiz. Basel er Schweiz' kulturelle hovedstad med masser af museer, og kunstelskere vil absolut ikke blive skuffet af de mange tilbud, der findes i den relativt lille by.
Efteråret er det perfekte tidspunkt at besøge byen, da de lokale nyder den sidste varme fra solen ved de mange udendørsfaciliteter langs Rhinen. Hvert hostel og hotel i Basel tilbyder et Basel Card, som giver dig gratis transport i byen og 50% på en lang række attraktioner samt leje af cykel til at komme rundt. Du kan også vælge at gå eller cykle i små 20 minutter og krydse landegrænsen.

Tjek VisitBasel for mere information. 

Thun

En time fra Basel vil du opdage smukke Thun; en idyllisk, schweizisk by ud til søen med både borge og snedækkede bjerge. Thun ligger med udsigt til tre bjerge rundt om søen, Lake Thun, som er the Stockhorn, Niesen og Niederhorn, der alle er populære vandresteder og fritidsområder. Alle bjergene der omringer Lake Thun har adgang til mountainbike-ruter, som giver en smuk udsigt fra højderne.


I efteråret er det stadig muligt at svømme, surfe, kajakke eller prøve kræfter med SUP på Lake Thun. Tag en badetur om aftenen og se solen gå ned over Berner Alperne, hvor himlen skinner i gule og orange toner, hvilket får bjergtoppene til at lyse op.


Tjek flere aktiviteter enten på eller rundt om Lake Thun her.
Tjek MySwitzerland for mere information om Thun.

Et stykke med Italien

Italien er et land, der kan opleves i alle fire årstider, men at tage på Interrail i efteråret skaber en følelse af at være en del af det lokale liv, særligt når du tager på opdagelse i de mange byer og landsbyer. Byerne ved strandene i det sydlige Italien er meget mere stille, og bruges primært af lokale i den milde efterårssol. Oppe nordpå tilbyder bjergene perfekt crisp vejr, cool vandremuligheder og høstfestivaler i Toscana for foodies. Hvis vintervejret melder sin ankomst, er der heldigvis også mange indendørs aktiviteter.

Palermo

Mange ved slet ikke, at det er muligt at nå Palermo på Sicilien med tog. Sicilien er jo en ø, omringet af vand, men toget kører på færgen uden ekstra omkostninger på Interrail-billetten. De der er klar på et episk eventyr, kan derfor gå ombord på nattoget i Milano, der afgår kl. 20.00, og ankommer i Palermo på Sicilien næste dag kl. 20.00. Dette eventyr med toget vil vise dig noget af den smukkeste italienske natur - fyldt med dramatiske forandringer i landskabet fra det nordlige til det sydlige Italien, slutteligt med at du om morgenen vil vågne med udsigt til det dybe blå Middelhav, mens toget ruller mod Calabrien.

Overalt i Palermo er der fantastiske fotomuligheder; lige fra de små gader til lokale markeder fyldt med frisk frugt og grønt fra middelhavsområdet, ej at forglemme at Palermo er et paradis for foodies med alt ligefra sicilianske is-sandwiches til de store Arancini-bolde. Street food er en stor del af Palermo, hvor maden er frisk, billig og autentisk italiensk. Hvis maden ikke var nok, er arkitekturen i Palermo helt anderledes end hvad du ellers kender fra Europas normer, og hver bygning fortæller sin egen historie.

Cefalù

Blot en time med tog fra Palermo finder du Cefalù. I højsommeren er byen propfyldt med turister, men i september og oktober er byen mere stille, og den venter bare på at blive udforsket. Du finder både barer og restauranter med udsigt til havet, der alle vil have plads til dig. Nogle lokale vil måske sige, at vandet er for koldt til at hoppe i, men faktisk er havets temperatur omkring 22 grader, så afsted med dig! Du kan også tage på en mindre vandretur op til La Rocca for en fantastisk udsigt over Sicilien.

Planlæg også at bruge en dag i Cefalù til at gå på opdagelse i de mange gader, lær mere om den middelalderlige fortid og tag en dukkert på stranden.


Tjek Visit Sicily for mere information. 

Fortsæt rejsen til Kroatien

Zagreb

Tag på Interrail gennem det skønne Kroatien. Zagreb ligger i den nordlige del af Kroatien med internationale forbindelse til München, Ljubljana, Wien og Budapest. Zagreb er derfor let tilgængeligt med tog og bestemt et besøg værd - vi anbefaler, at du bruger 2-3 dage her. 

Byen er oplagt at besøge i sensommeren, hvor byens befolkning nyder sommerens sidste krampetrækninger. Vejret er nemlig fortsat mildt her.

Tjek Visit Zagreb for mere information.

Plitvice Lake - Kroatien

Når storbylivet bliver for meget, så prøv at besøge en af Kroatiens smukke nationalparker - Plitvice Lakes, der ligger i den centrale del af det nordlige Kroatien. Nationalparken er kendt for sine 16 krystalklare terrasse-lignende søer, der er forbundet med vandfald, der strækker sig ind i en kalkstensørken. Nationalparken har nogle fantastiske vandreture, og er værd at besøge henover et par dage. Den nærmeste jernbanelinje til nationalparken findes 5,2 km væk i den lille by, Vrhovine, med direkte togforbindelser fra Kroatiens største byer Zagreb, Split, Zadar og Rijeka. Flere gange dagligt kører der tog, og ruten garanterer et smukt udsigt fra vinduet.

Tjek Visit Plitvice Lakes for mere information.

Baltiske overraskelser

ESTLAND

Som noget nyt i 2020 blev Estland en del af de lande, du kan rejse til med Interrail, som dermed bringer det totale antal lande op på 33. Tognetværket er blevet markant forbedret over de seneste år, hvilket blandt andet betyder, at du på de fleste toge kan tage din cykel med uden nogle ekstra omkostninger. En femtedel af Estland består af skov eller nationalparker, så alle der besøger Estland, får rig mulighed for at gå opdagelse i landets skønne natur. Estland har også gode togforbindelser til Riga mod syd og fra den nordlige del af landet kan du tage en færge til Helsinki eller Stockholm. Færgepriserne er nedsat for alle der rejser på en Interrail-billet.

Tartu

Tartu er Estlands næststørste by, og ligger 186 km sydøst og 2 timer med tog fra Tallinn, mens der er 245 km nordøst for Riga. Tartu huser et af landets ældste universiteter, der blomstrer med fed street art for den yngre del af befolkningen. Tartus graffiti og urbane kunstscene og arkitektur kræver helt sikkert to dages visit i byen.

Tjek Visit Tartu for mere information.  

Lahemaa National Park

Beliggende i det nordlige Estland, og kun en time fra Tallinn med tog, er en af Europas største nationalparker på over 1000 km2. Lahemaa kan oversættes fra estisk til "bugtens land", og er et af Estlands største nationalparker. Et besøg i Lahemaa er perfekt til simple vandreture og cykling langs de afmærkede stier, ligesom der er mulighed for overnatning i de omkringliggende byer på vejen. Vandrere kan forvente at komme igennem alt lige fra moser, og tyk skov, til ruter langs havet eller igennem områder bestående af vilde bær og smukke blomster.

Tjek Visit Estonia for mere information. 
Tjek Trains In Estonia for mere information om at rejse på Interrail i Estland.

LITAUEN

At udforske Litauen kunne ikke være lettere. At tage på Interrail i Litauen garanterer en tilfredsstillelse i at udforske the uudforskede i Europa. Det litauiske jernbanenet tager dig rundt i det meste af landet, og forbinder dig let til nabolandet, Polen.

Vilnius

Til trods for at være hovedstaden i Litauen, er byen stadig en mindre kendt by for Interrail-rejsende, og byen har heller ikke lige så mange besøgende som mange andre europæiske byer. I Vilnius finder du den historiske UNESCO fredsbevarede bydel, Old Town, der er fyldt med arkitektur fra barokken. Desuden finder du en masse fantastiske caféer og små hyggelige gader.

Trakai

Bare 30 minutter med tog fra Vilnius ligger Trakai, der er en lille by klemt ind mellem to søer i midten af Trakai Historical National Park. En ting der er populært, er en endagstur fra Vilnius til slottet, der med sin gotiske arkitektur er elsket af mange litauere - særligt for muligheden for en gåtur væk fra byens støj i skønne omgivelser. Efteråret er et perfekt tidspunkt at besøge det smukke område i, hvor du vil være vidne til et foranderligt landskab omringet af de smukke efterårsfarver.


Tjek Visit Lithuania for mere information. 

LETLAND

Træd tilbage i tiden, og rejse ind i en æra med sovjetiske tog i Letland. At komme til Letland med Interrail-billetten er let og der er direkte forbindelser til Polen via jernbanen. En Interrail-billet giver tilmed 30% rabat på færgefarten fra både Tyskland og Sverige. Book via Stena Line med rabatkoden: EURAIL.

Riga

For alle arkitekturelskere og fotoentusiaster, er Riga et oplagt visit. Byen består af en særlig, ja nærmest brutal, arkitektur fra den sovjetiske tid. Rigas arkitektur vil hurtigt fortælle dig en historie om en by, der har skiftet hænder mange gange, og er gået af dage med europæiske imperier og alliancer. Udforsk Riga og lær om fortiden. Se hvordan Letlands fremtid ser ud, og gå ikke glip af de gode lokaltbryggede lettiske øl. Husk at du ikke må forlade Riga uden at prøve Karbonāde, som kan findes på enhver god lettisk restaurant. 

Gauja National Park

Meget af Letland er fortsat underudviklet, og overlades helt til sig selv. Det giver et specielt udtryk, men skaber også perfekte rammer for at komme helt tæt på den lettiske natur. Tag toget til Sigulda, der ligger en times tid fra Riga, og bevæg dig ind i Gauja National Park, der er den ældste nationalpark i Letland. Nationalparken er med sin unikke natur, kulturelle og historiske monumenter som fx Turaida Castle et besøg værd. Nationalparken er oplagt for en vandretur en dags tid eller to.

Tjek Magnetic Latvia for mere information. 

Brug for mere inspiration?

Vi har sammensat en lang række cool Interrail-ruter, der tager dig ud i alle afkroge af Europa (inklusiv nogle af destnationerne ovenfor), som du kan tage et kig på her.

Hvem ved... Måske finder du dit næste eventyr der?

Hvis du har lyst til at høre mere, så klik blot på knappen lige herunder.

Jeg vil vide mere!

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du i gang med planlægningen af dit Interrail-eventyr gennem Europa helt på egen hånd? Sådan fungerer det:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver vi dig naturligvis vores bedste rejsetips.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.