Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Top 10 tips til førstegangsrejsende på Interrail

Interrail Girl Looking At Train Schedule

Et par tricks til at gøre din Interrail-rejse uforglemmelig

Friheden og fleksibiliteten ved en Interrail-rejse gør det til et helt fantastisk eventyr, der let kan tilpasse rejsendes individuelle rejsestil, interesse og aldersgruppe. Men som ved enhver anden oplevelse, er der nogle ting, du kan gøre på forhånd forud for afgang for at være forberedt og sikre at dit Interrail-eventyr bliver fuld af sjove minder. Nedenfor har vi skrevet vores top 10 tips til dig, så du får dit livs Interrail-eventyr. Tjek listen ud eller skriv til os for at få hjælp.

Få hjælp til planlægningen

 

Som lovet får du her 10 af vores bedste tips til få en smooth oplevelse med Interrail gennem Europa:

 1. Lav en skitse af rejseplanen (fx i Google Maps), og markér de steder, byer og oplevelser du bare SKAL krydse af på din rejse. På den måde sikrer du, at du i hvert fald komme forbi dine top-destinationer, samtidig med at du udnytter fleksibiliteten på Interrail-billetten, så du får stoppet små steder på vejen dertil.

 2. Download "Interrail App" og få al den information, du behøver - den er super handy hvis du kommer ud for aflyste tog eller forsinkelser på din rejse. Du kan også lægge dit eget rejseprogram i appen og dagligt følge med i afgange, aflysninger, osv.

 3. Foretag en pladsreservation på din ud- og indrejse, særligt hvis du rejser i højsæson mellem maj og september. En god tommelfingerregel er, at det er en god idé at booke en plads på rejser der er 4 timer eller længere. Læs mere om pladsreservation her.

 4. Prøv et nattog! Det er en sjov og mindeværdig oplevelser. Dog skal du sikre dig en plads ca. 1-3 måneder i forvejen, og i højsæson sælges pladserne endnu hurtigere.


 5. Hav minimum et stop i en anden by. Selvom Berlin, Budapest og Barcelona er skønne steder i Europa, findes der også så mange mindre velkendte byer, der bare venter på at blive udforsket. Planlæg et par nætter i en mere afsidesliggende destination, der tager dig væk fra turisterne og de høje priser og i stedet giver dig en mere autentisk og lokal oplevelse.

 6. Kontakt et bureau for ekspertviden om de bedste ruter og oplevelser på vejen. Vores eksperter vil med glæde guide dig gennem planlægningen, booke pladser og dele deres top destinationer og oplevelser på din rute, så du er godt klædt på.

 7. Tag din backpack med, ikke din kuffert. At trække en tung kuffert med sig rundt på et Interrail-eventyr er ikke sjovt og det er egentlig bare noget bøvl på de mange togstationer, i transfer og når du skal gå fra stationen til dit overnatningssted. Det kan være en god idé enten at medbringe en mindre dagsrygsæk eller bare en totebag som du kan have dine værdigenstande i, når du er på toget.

 8. Hvad skal du tage med: Tag en genanvendelig vandflaske med og fyld godt op i slikdepoterne til togrejsen. Nogle toge sælger snacks ombord, hvor andre ikke gør, og det der er, sælges ofte til høje priser. Det er også en god idé at overveje, hvordan du skal holdes underholdt på de længere togstrækninger. Tag en bog med og husk en power bank da ikke alle toge har stikkontakter. En sweater eller et let tæppe kan også være nyttig, særligt hvis du er på længere strækninger eller på et nattog som en del af din rejseplan.

 9. Tal med en fremmed! At tage toget (frem for at flyve) åbner op for noget helt unik i folk. Både ift. andre rejsende men også lokale. Typisk når du rejser med tog sidder du over for en person du ikke kender, og det kan du jo benytte dig af til at starte en samtale. Ofte er det her de bedste rejseminder opstår.

 10. Se hvad der sker! En af de helt store fordele ved Interrail er fleksibiliteten i et pas. Det er ikke nødvendigt at have alt planlagt på forhånd, hvilket også tillader dig at være ekstra spontan i de beslutninger, du træffer på vejen. En Interrail-rejse gennem Europa tilbyder rejsende den ultimative frihed - du skal bare se hvad der sker!

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du kommer i gang med planlægningen af dit Interrail-eventyr, så ræk ud til os og vi tager en snak med dig om dine muligheder.

Jeg vil gerne vide mere om Interrail

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du i gang med planlægningen af dit Interrail-eventyr gennem Europa helt på egen hånd? Sådan fungerer det:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.