Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tag din Interrail-oplevelse til nye højder!

Tag toget gennem Bosnien på Interrail
Nyd udsigten fra toget når du rejser på Interrail til Slovenien

Hvad er Interrail?

Interrail er en togbillet; en fleksibel måde at udforske og opleve Europa på. Med togforbindelser til mere end 40.000 destinationer, gennem 33 lande, er der uendelige muligheder for at skabe dit helt eget eventyr. Vi kan hjælpe dig med at tage dit næste eventyr til ny højder og til destinationer som du måske ikke selv havde overvejet, kombineret med unikke aktiviteter og transportløsninger. Og du kan få det hele her hos os!

Læs mere om Interrail her.

Brug for mere inspiration?

Læs mere om Interrail

HVORFOR TAGE PÅ INTERRAIL MED KILROY?

Skræddersyet rejseforslag
Vi kan meget mere end blot at give dig Interrail-billetten. Fra aktiviteter til overnatning til reservation af færge- og buspladser. Vi kan hjælpe med at tage dit Interrail-eventyr til nye højder.
Mest bæredygtige og klimavenlige rejseform
Foruden at gå eller cykle, så er togrejser den mest miljøvenlige rejseform. Sæt tempoet på dit eventyr helt ned med en tur på Interrail, og få en mere autentisk introduktion til de destinationer, du rejser igennem.
Udforsk det eksotiske Europa
Europa har en masse autentiske oplevelser og kant, der bare venter på at blive udforsket. Rejs bl.a. mod Balkan-regionen for at smage på et ufiltreret Europa, vi kalder "Exotic Nearby".
Mest værdi for pengene
Rejs til Europas hotspots og afsidesliggende destinatoner - og gør det BILLIGT! Vidste du f.eks. at en fadøl kun koster omkring 1,5 EUR eller mindre i Rumænien og Albanien?

Hvad er Interrail?


Interrail er en klassisk måde at rejse med tog, der tillader dig at opleve alle afkroge af Europa med en togbillet, der er gældende i hele 33 lande. Rejs som en lokal og oplev de autentiske sider af Europa på egen hånd og i dit helt eget tempo. Det er helt op til dig, hvornår du står af og hopper på for at rejse videre. Du vil møde en masse andre, der også er på Interrail, og komme helt tæt på Europas fantastiske landskab.


Hvem kan købe Interrail-billetter?


Vi har to typer Interrail-billetter: Ung [18-27] og Voksen [28-35].  


Hvilke typer Interrail-billetter er mulige?


Der findes mange forskellige typer Interrail-billetter, og det afhænger alt sammen af din rejse, dine rejseplaner og ikke mindst dit budget. Der findes Interrail-billetter med hhv.:  • 4, 5 og 7 rejsedage på 1 måned

  • 15 og 22 rejsedage på 2 månder

  • 15 og 22 sammenhængende rejsedage

  • Ubegrænset antal rejsedage over enten 1, 2 eller 3 måneder


Hvad er prisen på en Interrail-billet?


Som nævnt ovenfor, findes der forskellige billettyper. Priserne varierer mellem 185 EUR for de billigste ungdomsbilletter og 1.202 EUR for de dyreste voksenbilletter med ubegrænsede rejsedage på første klasse i tre måneder.


Hvor rejser man hen?


Interrail er en rejseform, der kan bruges på tværs af 33 lande rundt i Europa. Følgende lande kan besøges med én Interrail-billet:


Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Luxembourg, Holland, Nordmakedonien, Norge, Nordirland, Polen, Portugal, Rumænien , Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Skotland, Tyrkiet, Tyskland og Wales.

Tilbage til toppen

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.