{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 frivilligprojekter i Mellemamerika du bare MÅ opleve!

Oplev de frodige jungler i Mellemamerika | KILROY
Nanna Ibsen Rahr

Bliv frivillig i Mellemamerika

Drømmer du om at få en oplevelse for livet, der virkelig skiller sig ud? Selvfølgelig gør du det! Tag et afbræk på din næste rejse til Mellemamerika og arbejd frivilligt på et af disse fem super fede projekter!

Det er lækkert at rejse, og det er lækkert at opleve nye ting hver dag, men nogle gange er det sundt lige at fjerne foden fra pedalen for en stund. Det betyder ikke, at du ikke skal opleve noget, tværtimod. Ved at arbejde frivilligt får du en helt anden oplevelse, og du lærer et lokalområde og dens befolkning at kende på en helt anden måde. Især Costa Rica og Mexico er oplagt til dette!

Vi kan hjælpe dig med at blive en del af masser forskellige frivilligprojekter, men her får du 5 af de mest populære, der vil give dig en oplevelse for livet! 

Marine Conservation Expedition in Mexico
Varighed: 29 dage
Starter i: Cancun
Slutter i: Playa del Carmen

Pris fra: 18.337 kr.
Læs meget mere her

#1 Kombinér dykning og frivilligt arbejde i Mexico

Hvor cool er det at lære at dykke og tage sig af koralrevet i Mexico på samme tid? På dette marinekonserveringsprojekt er det den hverdag, du står op til! Du lærer virkelig meget om livet under havets overflade, samtidig med at du møder andre frivllige. Projektet er også for erfarne dykkere, der blot springer dykkerkurset over.

Frivilligt arbejde i Mexico | KILROY
The Animal Rescue Center
Varighed: 30 dage
Starter i: Puerto Viejo de Talamanca
Slutter i: Puerto Viejo de Talamanca

Pris fra: 7.002 kr.
Læs meget mere her

#2 Red skadede dyr i Costa Rica

Costa Rica er kendt for den fantastiske natur og det fortryllende dyreliv. Du kan hjælpe de nødstedte dyr på Animal Rescue Centeret i Playa Chiquita. Missionen er at hjælpe dyrene, så de igen kan blive sluppet fri i naturen. Du får mulighed for at arbejde sammen med aber, kattedyr, dovendyr, vaskebjørne, myreslugere og andre dyr.

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
Learn Spanish & Volunteer
Varighed: 8 dage
Starter i: Santa Teresa
Slutter i: Santa Teresa

Pris fra: 3.225 kr.
Læs meget mere om programmet her

#3 Lær spansk og arbejd frivilligt i Costa Rica

Hvis du gerne vil lære ordenligt spansk, er det en god idé at blive lidt længere i Mellemamerika. Proyecto Asis giver dig det bedste fra flere verdener: Du bidrager til at give både miljøet og dyrelivet bedre forhold, mens du samtidig får spanskundervisning, så du kan finpudse dine sprogkundskaber. Bliver det meget bedre?

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
The Happy Turtle Project
Varighed: 9 dage
Starter i: San Jose
Slutter i: Bataan

Pris fra: 3.587 kr.
Læs meget mere om projektet her

#4 Gør skildpadderne glade i Costa Rica

Projektets navn siger det hele: The Happy Turtle Project. En del af projektet går ud på at sprede budskabet blandt de lokale, så antallet af skildpaddeæg der bliver jagtet bliver formindsket. Den anden del af projektet går ud på rent faktisk at beskytte æggene og hjælpe de små skildpaddeunger ud i havet, når æggene klækker. Er du klar?

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
Travelling classroom
Varighed: 43 dage
Starter i: Santa Teresa
Slutter i: Santa Teresa

Pris fra: 23.512 kr.
Læs meget mere her

#5 Hvorfor overhovedet vælge? Hjælp skildpadder, tag ud og surfe og lær spansk samtidig!

Ok, vi indrømmer det. Det sidste projekt er mere end blot frivilligt arbejde. Det handler om at opleve en helt ny livsstil i Costa Ricas jungle. Det er en skjult perle, som du ikke bør misse. I en hel måned får du mulighed for at lære spansk, lære at surfe og arbejde frivilligt med skildpadder. Der er en helt unik vibe i campen, og du kommer til at få SÅ mange fede oplevelser.

Frivilligt arbejde i Costa Rica | KILROY
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.