{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


7 grunde til at Malaysia burde være øverst på din bucketlist

du må bare opleve perhentian island på din rejse til malaysia

Glæd dig til at besøge et land, der har det hele!

Asien er hjemsted for så mange smukke nationer, der hver især er unikke og hver især har en stor variation i både natur og kultur. Malaysia er et af de lande hvor du aldrig bliver færdig med at udforske. Uanset hvad der trigger din rejselyst, så kan du være sikker på, at Malaysia har det. Malaysia har det hele!

1. Den pulserende hovedstad, Kuala Lumpur

Det første der møder dig, når du lander i et asiatisk land, er som oftest en stor uoverskuelig mastodont af en storby. Well, i Malaysia lander du også i en storby, men til forskel for mange andre storbyer, så er Kuala Lumpur relativt nem at navigere i. Byen har så mange fede madmarkeder og masser af kulturevents, og som en ekstra bonus, finder du en af de mest ikoniske og sjoveste barer i Sydøstasien. Okay, vi har naturligvis ikke været på alle barer, men Reggae Bar i Chinatown er et legendarisk sted at kickstarte din aften i byen. Her er der backpackere fra hele verden, billige øl og en herlig stemning.

Besøg Kuala Lumpur på din rejse

2. Smukke strande!

Fra storby til smukke strande. Generelt, så har Malaysia nogle helt fantastiske strande. I den nordlige del af Malaysia, finder du Langkawi på den nordvestlige kyst og Perhentian Island og Tioman på østkysten. Og vi lover dig, at uanset hvad du vælger, så bliver du ikke skuffet. Krystalklart vand, fantastiske snorkelingspots og varmt hvidt sand mellem tæerne... Hvad skal du ellers bruge?

Nyd dagen på de fantastiske strande i Malaysia

3. Borneo - Det er en jungle derude..!

Selvom der konstant er overskrifter om, at der bliver fældet træer på Borneo, så har øen stadig ét af verdens mest unikke dyreliv. Takket være en del forskellige konserveringsprojekter, så er det meste af Borneos jungle stadig intakt og værd at besøge. Malaysia deler Borneo med Indonesien, og nogle af højdepunkterne på den malaysiske side er dykning i Sipadan (i den nordøstlige del af øen), en fantastisk mulighed for at spotte dyreliv (inklusiv orangutanger) i en af de mange nationalparker, trekking til toppen af Mt. Kinabalu eller måske kan du lægge vejen forbi en af de mange festivaler i Kuching.

Borneos jungle er fantastisk at opleve på din rejse i malaysia

4. Maden...

Yum! Malaysia forkæler de rejsende med fantastisk mad. Madscenen er egentlig et mix af kinesisk, indisk og malaysisk, hvilket afspejler landets multikulturelle befolkning. Når du spiser i Malaysia, kan du være sikker på retter med masser af smag og friske grøntsager! 

Curry Laksa, Maggi Goreng, Rendang og Sambal Udung er blandt de retter, du er nødt til at prøve.  

Malaysia er den perfekte destination til en krævende foodie

5. Mt. Kinabalu-trekket

Hvis du er til adventure og fysiske udfordringer, så bør du udnytte muligheden for at trekke til Malaysias højeste punkt, Mt. Kinabalu. Bjerget er på UNESCO's verdensarvsliste, og med mere end 6.000 forskellige slags planter og 326 forskellige fuglearter, kan du formentlig forestille dig hvorfor. Det er et vanvittig smukt trek til toppen, og både solnedgangen fra Laban Rata og solopgangen på turens sidste del af trekket, vil gøre underværker for din Instagram-konto. 

Pro tip: Book i god tid! Trekket er meget populært, og det BLIVER udsolgt. 

Trekking til mt kinabalu på borneo

6. Malaysias beliggenhed

Malaysia er fantastisk, hvis du blot sigter efter at besøge det ene land på din rejse. Men beliggenheden er derudover meget optimal, hvis du drømmer om en rejse, til flere destinationer. Beliggende i smørhullet mellem Indonesien, Thailand, Singapore og Filippinerne, og det er det ideelle udgangspunkt, hvis du skal rejse rundt i denne del af Asien.

7. Value for money!

Selvom prisniveauet i Asien er steget en anelse det seneste årti, så er det stadig meget billigt at rejse rundt i Malaysia. Hvis du er på en budgetrejse, så er det et fornuftigt sted at rejse til. Du kan finde rimelig billig overnatning, mad i gadekøkkener er nærmest gratis og lokal transport er meget overkommelig prismæssigt også.

Selvfølgelig kan du skalere det op, og gøre din rejse mere luksuriøs, men hvem har brug for et femstjernet hotel, når du kan vågne op i en bambushytte til lyden af fuglefløjt og bølgerne, der kærtegner den hvide sandstrand. Ja, jeg kigger på dig, Perhentian Islands!

Der venter dig mange fede oplevelser i malaysia    

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.