Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip tværs over USAKør tværs igennem USA på dette vilde Road Trip
Overblik over ruten igennem USA her

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

New York og Washington som en del af dit Road trip i USA

Oplev østkystens storbyer - New York & Washington

Start dit USA-eventyr i “The city that never sleeps”! Sightseeing, shopping, Frihedsgudinden, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gademusikanter på Times Square, donut-spisende politimænd og gøglere i Central Park. New York byder på masser af sights og oplevelser, så husk at sætte tid nok af til at udforske byen før du finder din vej mod Washington. Washington DC er langt mere end bare Det Hvide Hus og historiske monumenter. Nationens hovedstad huser også nogle af USA's bedste museer - mange har fri éntre! Besøger du byen i den rette sæson, skal du huske at opleve en ishockeykamp med Washington Capitals på stadion eller sammen med lokale fans på en af Washingtons mange sportsbarer. Efter du har udforsket Washingtons, er det tid til at hente lej...

Glæd dig til at rejse tværs gennem USA på dette road trip

Road trip tværs gennem USA - Washington til Los Angeles

Denne rute tager dig først forbi et af verdens mest overvældende vandfald, Niagara Falls! Herefter skal du en smuttur ind i Canada forbi landets støreste by, Toronto, hvorfra ruten tager dig forbi Chicago og videre gennem det centrale USA til Nashville. Fra Nashville af kommer du bl.a. forbi staterne Wyoming, South Dakota, Utah og Arizona, hvor du kan besøge flere af USA's mest fantastiske nationalparker, herunder Yellowstone, Grand Teton, Moab, Archers NP, Monument Valley og Grand Canyon. Efter at være blevet blæst væk af USA's vilde natur, kan du give den gas i Nevadas ørken, når du skal opleve Las Vegas vanvittige natteliv - husk bare at budgettet skal holde til resten af turen! Efter Vegas kan du tage et smut forbi Death Valley og måsk...

Los Angeles og San Francisco som en del af dit Road trip i USA

Højdepunkterne langs Highway 1 - San Francisco & Los Angeles

Når du rammer smukke San Francisco, kan du se frem til at se hippier, tech-genier og finansmænd bo side om side i en by, som er fuld af modsætninger, farverige personligheder, kultur, fede restauranter og hyggelige nabolag Herefter skal du gøre dig klar på den sidste fantastiske road trip strækning langs Californiens smukke vestkyst, som er pakket med storslået natur og lækre strandbyer. På et road trip langs US Highway 1 venter højdepunkter som Santa Cruz, Monterey Bay, Big Sur, Santa Barbara og til sidst Los Angeles! Afslut dit road trip med kendisspotting i Hollywood, et besøg til Universal Studios, og lidt velfortjent afslapning på stranden i Santa Monica. Glem ikke det obligatoriske selfie foran Hollywood-skiltet før rejsen går hjem...

Se hele rejseforslaget her

Varighed

2-3 måneder

Antal stater i USA

15-20 stater

Glæd dig især til

NYC, Grand Canyon, Yellowstone & L.A.

Inkluderet

Fly, billeje, enkelte overnatninger

Pris fra*
22.655 DKK
2,5 måned med Nordamerikas fedeste storbyer, flere af verdens smukkeste nationalparker og følelsen komplet frihed, når du cruiser afsted langs USAs smukke landeveje. Hvad road trips angår, bliver det ikke meget bedre end denne vanvittige rute, som tager dig tværs over USA og et smut forbi Canada.

Rejserute: 

New York // Washington – Niagara Falls – Toronto – Chicago – Nashville – South Dakota & Mount Rushmore – Wyoming & Yellowstone National Park – Grand Teton National Park via Jackson Hole – Salt Lake City - Moab - Arches National Park - Monument Valley – Lower Antelope Canyon og Horseshoe Bend – Grand Canyon - Las Vegas – Death Valley – San Francisco – Los Angeles

*Se hele rejseplanen ved at klikke "læs mere"'

 

 

Hvad er er inkluderet?

Flybilletter: 

 • Hjem - New York
 • Lost Angeles - Hjem

Overnatninger: 

 • 7 overnatninger i New York
 • 3 overnatninger i Washington
 • 8 overnatninger i Los Angeles

64 dages billeje: 

 • Pickup i Washington
 • Drop off i Los Angeles

Andet:

 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatninger på egen hånd
  (I dette rejseforslag er der ingen inkluderede overnatninger på road trip ruten fra Washington - Los Angeles. Vi hjælper naturligvis med dette, hvis du ønsker det)
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

 

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

På dette road trip kan du se frem til at opleve USAs mangfoldighed og enorme metropoler, hvor alt bare er større, når du besøger New York, Washington, Chicago, Nashville, Salt Lake City, Las Vegas, San Francisco og Los Angeles.


På din vej vil du ligeledes opleve enorme vandfald, smukke orangerøde ørkener med ikoniske klippeformationer, en supervulkan og verdens største kløft, når du bl.a. besøger Niagara Falls, Moab, Archers National Park, Yellowstone og Grand Canyon. 


Road trip ruten er kun et forslag, og det bedste ved denne rejse er den totale frihed, hvor du helt selv bestemmer, om rettet skal drejes mod højre eller venstre, om du vil tilbringe et par ekstra dage her og der, og hvor mange snack stops og tissepauser, du vil tillade. Flybilletterne er booket, billejen er booket, og overnatningerne i New York, Washington og Los Angeles er klaret på forhånd, hvilket gør dig mere end rustet til at kunne begive dig ud på det ultimative road trip tværs over USA!


Vi hjælper dig naturligvis også med at booke flere (eller færre) overnatninger, samt skræddersy billejeperioden og flybilletterne helt som du vil have det!


Rejseplanen: • Fly: Hjem - New York

 • Overnatning: 7 nætter i New York

 • Rejse på egen hånd: New York - Washington (vi kan naturligvis også også med dette)

 • Overnatning: 3 nætter i Washington

 • Road trip: 64 dages road trip fra Washington - Los Angeles

 • Overnatning: 8 nætter i Los Angeles

 • Fly: Los Angeles - Hjem


Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Tilbage til toppen

Vil du på et road trip som denne?

Går du og drømmer om det ultimative road trip i USA, men har brug for assistance til at sammensætte rejsen, så lad os hjælpe dig med planlægningen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i USA

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Overblik over ruten igennem USA her

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev østkystens storbyer - New York & Washington

New York og Washington som en del af dit Road trip i USA

Start dit USA-eventyr i “The city that never sleeps”! Sightseeing, shopping, Frihedsgudinden, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gademusikanter på Times Square, donut-spisende politimænd og gøglere i Central Park. New York byder på masser af sights og oplevelser, så husk at sætte tid nok af til at udforske byen før du finder din vej mod Washington.

Washington DC er langt mere end bare Det Hvide Hus og historiske monumenter. Nationens hovedstad huser også nogle af USA's bedste museer - mange har fri éntre! Besøger du byen i den rette sæson, skal du huske at opleve en ishockeykamp med Washington Capitals på stadion eller sammen med lokale fans på en af Washingtons mange sportsbarer. Efter du har udforsket Washingtons, er det tid til at hente lejebilen og begive dig ud på den ultimative road trip tværs gennem USA!

Road trip tværs gennem USA - Washington til Los Angeles

Glæd dig til at rejse tværs gennem USA på dette road trip

Denne rute tager dig først forbi et af verdens mest overvældende vandfald, Niagara Falls! Herefter skal du en smuttur ind i Canada forbi landets støreste by, Toronto, hvorfra ruten tager dig forbi Chicago og videre gennem det centrale USA til Nashville. Fra Nashville af kommer du bl.a. forbi staterne Wyoming, South Dakota, Utah og Arizona, hvor du kan besøge flere af USA's mest fantastiske nationalparker, herunder Yellowstone, Grand Teton, Moab, Archers NP, Monument Valley og Grand Canyon.
Efter at være blevet blæst væk af USA's vilde natur, kan du give den gas i Nevadas ørken, når du skal opleve Las Vegas vanvittige natteliv - husk bare at budgettet skal holde til resten af turen! Efter Vegas kan du tage et smut forbi Death Valley og måske videre mod Yosemite, inden du rammer San Francisco og Golden Gate Bridge.

Bemærk at denne road trip rute blot er et forslag! Billejen på 64 dage lader dig i princippet køre lige den rute du vil, og vi hjælper dig selvfølgelig med at prioritere de stops, som passer med dine rejseønsker.

Højdepunkterne langs Highway 1 - San Francisco & Los Angeles

Los Angeles og San Francisco som en del af dit Road trip i USA

Når du rammer smukke San Francisco, kan du se frem til at se hippier, tech-genier og finansmænd bo side om side i en by, som er fuld af modsætninger, farverige personligheder, kultur, fede restauranter og hyggelige nabolag

Herefter skal du gøre dig klar på den sidste fantastiske road trip strækning langs Californiens smukke vestkyst, som er pakket med storslået natur og lækre strandbyer. På et road trip langs US Highway 1 venter højdepunkter som Santa Cruz, Monterey Bay, Big Sur, Santa Barbara og til sidst Los Angeles!

Afslut dit road trip med kendisspotting i Hollywood, et besøg til Universal Studios, og lidt velfortjent afslapning på stranden i Santa Monica. Glem ikke det obligatoriske selfie foran Hollywood-skiltet før rejsen går hjemad efter en road trip, du aldrig vil glemme!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.