Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tripmates: Mexico, Guatemala & Belize


Oplev historie og kultur i Mexico på tur til Mexico, Guatemala & Belize med KILROY
Kort over rejseruten til Mexico, Guatemala & Belize

Tripmates: Mexico, Guatemala & Belize

Rejserute: København - Mexico - Guatemala - Belize - Mexico - København

Turen har en aldersgrænse på 18 - 26 år og der er 12 ledige pladser pr. tur. Du rejser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen. Vil du se hvad der skal ske dag for dag? Kontakt os for en endnu mere detaljeret rejserute!

Oplev Mexico City på rejsen til Mexico, Guatemala & Belize med KILROY

Mexico City, Mexico Dag 1-4

Du starter denne rejse i pulserende Mexico City og møder her resten af din gruppe! Lær de andre du skal rejse med at kende og glæd dig til et hav af episke oplevelser de næste 5 uger. Mexico City er kendt for fantastisk mad, så vi har selvfølgelig inkluderet en guidet tur rundt i byen, hvor du virkelig får smagt på det mexicanske køkken (og her snakker vi altså ikke Santa Maria eller Old el Paso).

Der er sat tid af til at besøge Teotihuacan pyramiden, kendt som hjemstedet for oldtidens Maya samfund. Du kommer også til at få tid til at kigge på byen alene og du vil få mulighed for at lære et par gloser på spansk.

Herfra går turen videre syd til Oaxaca!

Historie og kultur i Oaxaca, Mexico

Oaxaca, Mexico Dag 5-7

Oaxaca er en utrolig spændende region i Mexico! Byen i sig selv er hjem til Monte Alban ruinene, en ældgammel ruinby bygget af Zapotecerne. Selvfølgelig har vi indlagt et besøg her til, samt en tur til Arrazola for at lære mere om mexicansk træudskærings kunst. Dagsturen går herefter til et gammelt kloster i Cuilapan de Guerrero, før den afsluttes i San Bartolo Coyotepec for at besøge de lokale der kreerer keramik af sort ler (traditionelt håndværk). I Oaxaca får du også tid til at udforske på egen hånd, og her anbefaler vi at du tjekker byen ud og alt den har at byde på! Mexico er kendt for tequila (og her snakker vi kvalitetstequila, ikke en flaske med en rød sombrerohat på), og Oaxaca er hjem til flere utrolige distillerier. Prøv også ...

Tid til at slappe af i Puerto Escondido

Puerto Escondido, Mexico Dag 8-11

Du har oplevet en masse den første uge, så nu står den på total afslapning ved kysten! Vi har dog sneget to surftimer ind, da byen er kendt for sine gode bølger. Udover at surfe har du selvfølgelig også tid til at udforske byen på egen hånd, og her anbefaler vi virkelig at udnytte den flotte kyststrækning! Tag med på en snorkeltur, slap af på stranden, gå rundt i byen og få de afslappende surf vibes under huden.

Herfra går turen videre til Tuxla Gutierrez og San Cristobal de las Casas!

Gå rundt i den farverige San Cristobal i Mexico

San Cristobal del Las Casas, Mexico Dag 12-13

Fra Puerto Escondido går turen videre indover landet til Tuxla Gutierrez. Busturen dertil er smækfuldt med smuk natur, og før du ankommer til San Cristobal del las Casas er der en bådtur ned af floden med smukke vandfald, hvor der kan spottes dyreliv.

I San Cristobal venter der spændende historie og en rig kultur! Her får du nemlig chancen for at lære de traditionelle stammesamfund og besøge de lokale markeder. Husk at tag kontanter med, for her findes der rigtig meget flot lokal kunst.

Dagen efter har vi booket en guidet tur til Montebello Lakes og Chiflon Waterfalls! Ro på de krystalklare indlandssøer og bad i de majæstetiske vandfald: denne dag kommer du ikke til at glemme med det samme.

Velkommen til Guatemala

Panajachel, Guatemala Dag 14-16

Turen til Guatemala fra Mexico går igennem byen Comitan for at dele den lange rejse lidt op. Efter en overnatning her, går turen videre til Guatemala!

Velkommen til Panajachel! Byen er 800 år gammel og hjem til den urgamle Maya-befolkning. Vi har indlagt en guidet tur på søen som tager dig rundt til de forskellige Maya samfund, så du kan lære den fascinerende kultur og historie at kende.

Den kendte Atitlan vulkan kan også ses fra søen.

Vandre til toppen af en vulkan i Guatemala

Antigua, Guatemala Dag 17-19

Fra Panajachel går turen videre til Antigua, en by som kommer til at være en base for de næste dages eventyr.

Første dag går til Acatenango vulkanen, og ikke bare det: I kommer til at overnatte på vulkanen! Nyd den smukke solopgang fra toppen af vulkanen dagen efter, før turen tager jer tilbage til Antigua.

Resten af dagen i Antigua er en fridag hvor d kan gøre havd du vil. Om du vil slappe af efter en lang dag igår eller udforske denne charmerende by er op til dig.

Frodig og vild natur i Lanquin, Guatemala

Lanquin, Guatemala Dag 20-21

Dagen efter du ankommer til Lanquin har vi sørget for en vild naturoplevelse! Semuc Champey nationalpark er en fryd for øjet: her er der grønt så langt øjet rækker, krystalklare floder og smukke vandfald. Du kan til og med vælge at tage på tubing ned af floden eller bade i nogle af naturens swimmingpools. Her kan du også udforske historien, os se steder hvor Mayaerne holdt hellige ritualer.

Oplev historiske Flores i Guatemala

Flores, Guatemala Dag 22-23

Sidste stop i Guatemala er historiske Flores! Fra denne by får du mulighed for at opleve Tikal ruinerne, de gamle pyramider hvor Mayaerne levede for 2000 år siden. Her kan du blandt andet se solopgangen, en magisk oplevelse som du sent kommer til at glemme.

Fra Flores går turen videre ind i Belize!

Total afslapning i Belize

Caye Caulker, Belize Dag 24-26

På øen Caye Caulker i Belize står det dig frit for at gøre som du vil! Det har været nogle vilde uger, så vi forstår godt hvis du bare vil slappe helt af de næste par dage.

Men vi har nogle gode tips til aktiviteter du kan overvejer. Vi anbefaler på det kraftigste at du forsøger at spotte det vilde dyreliv som findes under havets overflade! Caye Caulker er hjem for et helt fantastiske rev og mangroveskove som alle er et besøg værd. Den aller mest kendte er nok Blue Hole? Book dig ind på en snorkle- eller dykketur for at udforske det spændende liv under overfladen! Er havet ikke noget for dig, så kan du udforske øen til fods eller på en lejet cykel.

Bad i de vilde cenoter i Mexico

Bacalar, Mexico Dag 27-29

Fra Belize tager turen dig tilbage til Mexico, nærmere bestemt Bacalar. Her får du tid til at se på byen på egen hånd og her vil vi anbefale dig at besøge Lake of Seven Wonders. Bacalar ligger nemlig ved en flodmunding lige ved havet, noget som skaber nogle helt fantastiske blå toner i vandet. Du bør heller ikke gå glip af muligheden for at bade i en cenote i Cenote Azul, en utrolig fed oplevelse!

Før turen fører dig videre til smukke Tulum har vi sørget for en paddle board session i solopgangen på den dejlige Bacalar Lagoon. En flot afsked med byen!

Azurblåt hav og hvide strande i Tulum

Tulum, Mexico Dag 29-32

Velkommen til Tulum - kendt for sine smukke strande, men den har meget mere at byde på! Dette er nemlig en historisk kystby bygget af Mayaerne, her finder du virkelig meget historie og kultur. Du skal selvfølgelig besøge Tulums verdenskendte strande, særligt Playa Paraiso. Området giver også flere muligheder for at bade i cenoter, hvis det er noget du du har lyst til (igen), så er dette the place to be! Tulum er også et skønt sted at snorkle, så på med snorklen og i vandet med dig!

Sidste stop på rejsen er flotte Playa del Carmen med sine kridhvide strande

Playa del Carmen, Mexico Dag 33-36

Vi er kommet til det sidste stop på rejsen, Playa del Carmen. Dette stedet er kendt for sine palmeklædte sandstrande og azurblå hav, samt by og natteliv - her er det vanskeligt ikke at finde noget at lave! Præcis som Caye Caulker og Tulum er Playa del Carmen et rigtig godt udgangspunkt for at dykke, så hvorfor ikke bruge en af dagene på det.

Hvis du ikke har fået nok af historie og kultur kan du vælge at tage en tur til Chichen Itza, vel nok Mexicos mest kendte turistattraktion.

Flyv hjem fra Playa del Carmen i Mexico

Hjemrejse

Rejsen er nu ved at være slut og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Er du ikke helt klar til at rejse hjem? Så fortsæt på en rejse rundt i Asien eller til en af vores andre spændende destinationer. Fortæl os hvad du har lyst til, når du bestiller, så hjælper vi dig med at forlænge rejsen!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

13.000 - 15.000

Pris fra*

38.082 DKK

Skriv til os
Gør dig klar til uforglemmelige oplevelser og skab minder for livet på denne 5 ugers rejse! Rejsen tager dig gennem historie og kultur i det sydlige Mexico, gennem vild natur og vulkaner i Guatemala, til azurblåt hav og en spændende verden under havets overflade i Belize, før den afsluttes tilbage på de hvide sandstrande i det sydvestlige Mexico. Det bliver over en måned med utrolige eventyr sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til Mexico, Guatemala og Belize.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • 14x morgenmad, 3x frokost, 2x aftensmad
 • 28 dage med guide
 • 35 overnatninger
 • Hjælp til grænsekrydsninger
 • Lokal transport
 • ISIC-kort
 • Din egen rejsespecialist
 • Klimakompensation (MyClimate)
 • Alle bookinggebyrer

 

Aktiviteter

 • Mexico City guidet mad- og bytur
 • Besøg til Teotihuacan Pyramids
 • Monte Alban og besøg hos urfolk
 • 2 surf timer
 • Udforsk Sumidero Canyon
 • Guidet tur til Montebello Lakes og Chiflon Waterfalls
 • Guidet bådtur til Maya stammer
 • 2 dages vandretur til Acetenango vulkanen
 • Besøg til Semuc Champey nationalpark
 • Solopgang i Tikal
 • Paddleboard i Bacalar
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter og tilføjelser
 • Små gaver til familien man besøger i Guatemala (ca. 30USD)
 • Afgift ved udrejse af Mexico (ca. 35USD)
 • Afgift ved udrejse af Belize (ca. 35USD)
 • Afgift ved indrejse i Mexico (ca. 35USD)
 • Indgang til Acatenango vulkanen (ca. 15USD)
 • Indgang til Tikal (ca. 20USD)
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides/chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger kunderne?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er også muligt at forlænge rejsen efter grupperejsen er slut, hvis du ønsker at fortsætte på egen hånd. Giv os venligst besked ved bestilling. 


Snak med rejsekonsulenterne om rejsen


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?


Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge at tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Tripmates: Mexico, Guatemala & Belize

Rejserute: København - Mexico - Guatemala - Belize - Mexico - København

Turen har en aldersgrænse på 18 - 26 år og der er 12 ledige pladser pr. tur. Du rejser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen. Vil du se hvad der skal ske dag for dag? Kontakt os for en endnu mere detaljeret rejserute!

Mexico City, Mexico Dag 1-4

Du starter denne rejse i pulserende Mexico City og møder her resten af din gruppe! Lær de andre du skal rejse med at kende og glæd dig til et hav af episke oplevelser de næste 5 uger. Mexico City er kendt for fantastisk mad, så vi har selvfølgelig inkluderet en guidet tur rundt i byen, hvor du virkelig får smagt på det mexicanske køkken (og her snakker vi altså ikke Santa Maria eller Old el Paso).

Der er sat tid af til at besøge Teotihuacan pyramiden, kendt som hjemstedet for oldtidens Maya samfund. Du kommer også til at få tid til at kigge på byen alene og du vil få mulighed for at lære et par gloser på spansk.

Herfra går turen videre syd til Oaxaca!

Oaxaca, Mexico Dag 5-7

Oaxaca er en utrolig spændende region i Mexico! Byen i sig selv er hjem til Monte Alban ruinene, en ældgammel ruinby bygget af Zapotecerne. Selvfølgelig har vi indlagt et besøg her til, samt en tur til Arrazola for at lære mere om mexicansk træudskærings kunst. Dagsturen går herefter til et gammelt kloster i Cuilapan de Guerrero, før den afsluttes i San Bartolo Coyotepec for at besøge de lokale der kreerer keramik af sort ler (traditionelt håndværk).

I Oaxaca får du også tid til at udforske på egen hånd, og her anbefaler vi at du tjekker byen ud og alt den har at byde på! Mexico er kendt for tequila (og her snakker vi kvalitetstequila, ikke en flaske med en rød sombrerohat på), og Oaxaca er hjem til flere utrolige distillerier. Prøv også den mere traditionelle spiritus Mezcal som kun laves i Oaxaca.

Puerto Escondido, Mexico Dag 8-11

Du har oplevet en masse den første uge, så nu står den på total afslapning ved kysten! Vi har dog sneget to surftimer ind, da byen er kendt for sine gode bølger. Udover at surfe har du selvfølgelig også tid til at udforske byen på egen hånd, og her anbefaler vi virkelig at udnytte den flotte kyststrækning! Tag med på en snorkeltur, slap af på stranden, gå rundt i byen og få de afslappende surf vibes under huden.

Herfra går turen videre til Tuxla Gutierrez og San Cristobal de las Casas!

San Cristobal del Las Casas, Mexico Dag 12-13

Fra Puerto Escondido går turen videre indover landet til Tuxla Gutierrez. Busturen dertil er smækfuldt med smuk natur, og før du ankommer til San Cristobal del las Casas er der en bådtur ned af floden med smukke vandfald, hvor der kan spottes dyreliv.

I San Cristobal venter der spændende historie og en rig kultur! Her får du nemlig chancen for at lære de traditionelle stammesamfund og besøge de lokale markeder. Husk at tag kontanter med, for her findes der rigtig meget flot lokal kunst.

Dagen efter har vi booket en guidet tur til Montebello Lakes og Chiflon Waterfalls! Ro på de krystalklare indlandssøer og bad i de majæstetiske vandfald: denne dag kommer du ikke til at glemme med det samme.

Panajachel, Guatemala Dag 14-16

Turen til Guatemala fra Mexico går igennem byen Comitan for at dele den lange rejse lidt op. Efter en overnatning her, går turen videre til Guatemala!

Velkommen til Panajachel! Byen er 800 år gammel og hjem til den urgamle Maya-befolkning. Vi har indlagt en guidet tur på søen som tager dig rundt til de forskellige Maya samfund, så du kan lære den fascinerende kultur og historie at kende.

Den kendte Atitlan vulkan kan også ses fra søen.

Antigua, Guatemala Dag 17-19

Fra Panajachel går turen videre til Antigua, en by som kommer til at være en base for de næste dages eventyr.

Første dag går til Acatenango vulkanen, og ikke bare det: I kommer til at overnatte på vulkanen! Nyd den smukke solopgang fra toppen af vulkanen dagen efter, før turen tager jer tilbage til Antigua.

Resten af dagen i Antigua er en fridag hvor d kan gøre havd du vil. Om du vil slappe af efter en lang dag igår eller udforske denne charmerende by er op til dig.

Lanquin, Guatemala Dag 20-21

Dagen efter du ankommer til Lanquin har vi sørget for en vild naturoplevelse! Semuc Champey nationalpark er en fryd for øjet: her er der grønt så langt øjet rækker, krystalklare floder og smukke vandfald. Du kan til og med vælge at tage på tubing ned af floden eller bade i nogle af naturens swimmingpools. Her kan du også udforske historien, os se steder hvor Mayaerne holdt hellige ritualer.

Flores, Guatemala Dag 22-23

Sidste stop i Guatemala er historiske Flores! Fra denne by får du mulighed for at opleve Tikal ruinerne, de gamle pyramider hvor Mayaerne levede for 2000 år siden. Her kan du blandt andet se solopgangen, en magisk oplevelse som du sent kommer til at glemme.

Fra Flores går turen videre ind i Belize!

Caye Caulker, Belize Dag 24-26

På øen Caye Caulker i Belize står det dig frit for at gøre som du vil! Det har været nogle vilde uger, så vi forstår godt hvis du bare vil slappe helt af de næste par dage.

Men vi har nogle gode tips til aktiviteter du kan overvejer. Vi anbefaler på det kraftigste at du forsøger at spotte det vilde dyreliv som findes under havets overflade! Caye Caulker er hjem for et helt fantastiske rev og mangroveskove som alle er et besøg værd. Den aller mest kendte er nok Blue Hole? Book dig ind på en snorkle- eller dykketur for at udforske det spændende liv under overfladen! Er havet ikke noget for dig, så kan du udforske øen til fods eller på en lejet cykel.

Bacalar, Mexico Dag 27-29

Fra Belize tager turen dig tilbage til Mexico, nærmere bestemt Bacalar. Her får du tid til at se på byen på egen hånd og her vil vi anbefale dig at besøge Lake of Seven Wonders. Bacalar ligger nemlig ved en flodmunding lige ved havet, noget som skaber nogle helt fantastiske blå toner i vandet. Du bør heller ikke gå glip af muligheden for at bade i en cenote i Cenote Azul, en utrolig fed oplevelse!

Før turen fører dig videre til smukke Tulum har vi sørget for en paddle board session i solopgangen på den dejlige Bacalar Lagoon. En flot afsked med byen!

Tulum, Mexico Dag 29-32

Velkommen til Tulum - kendt for sine smukke strande, men den har meget mere at byde på! Dette er nemlig en historisk kystby bygget af Mayaerne, her finder du virkelig meget historie og kultur. Du skal selvfølgelig besøge Tulums verdenskendte strande, særligt Playa Paraiso. Området giver også flere muligheder for at bade i cenoter, hvis det er noget du du har lyst til (igen), så er dette the place to be! Tulum er også et skønt sted at snorkle, så på med snorklen og i vandet med dig!

Playa del Carmen, Mexico Dag 33-36

Vi er kommet til det sidste stop på rejsen, Playa del Carmen. Dette stedet er kendt for sine palmeklædte sandstrande og azurblå hav, samt by og natteliv - her er det vanskeligt ikke at finde noget at lave! Præcis som Caye Caulker og Tulum er Playa del Carmen et rigtig godt udgangspunkt for at dykke, så hvorfor ikke bruge en af dagene på det.

Hvis du ikke har fået nok af historie og kultur kan du vælge at tage en tur til Chichen Itza, vel nok Mexicos mest kendte turistattraktion.

Hjemrejse

Rejsen er nu ved at være slut og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Er du ikke helt klar til at rejse hjem? Så fortsæt på en rejse rundt i Asien eller til en af vores andre spændende destinationer. Fortæl os hvad du har lyst til, når du bestiller, så hjælper vi dig med at forlænge rejsen!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.