Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tripmates: New Zealand & Australien

Tripmates: New Zealand & Australien | KILROY
Group Trip NZ & Oz (1)

Grupperejse: New Zealand & Australien

Rejserute: ✈️ København - Auckland - Sydney - Brisbane - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island og kan møde andre internationale backpackere når I er undervejs. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

new-zealand-auckland-night-time-cover

Auckland Dag 1-2

Haere mai: : Velkommen til New Zealand! Brug den første dag på at strække kroppen efter den lange flyvetur, og udforsk alt det spændende Auckland har at byde på.

New Zealand North Island Cape Reinga Lighthouse

Bay of Islands og Cape Reinga tour Dag 2-5

De første dagene går med på å utforske nordøyas Bay of Islands: over 140 tropiske øyer med uberørte strender og dyptvannsfiske i verdensklasse! Du får også være med på en guidet tur til Cape Reinga, en av New Zealands mange kjente fyrtårn.

De første dage går med at udforske Nordøens Bay of Islands: over 140 tropiske øer med uberørte strande og rigt dyreliv under vandet! Du kan også deltage i en guidet tur til Cape Reinga, et af New Zealands mange berømte fyrtårne.

new-zealand-waitomo-caves-glowing

Hot Water Beach og Waitomo Glow Worm Caves Dag 5-7

Efter et par afslappende dage fortsætter turen til Hot Water Beach og Waitomo Caves. Hot Water Beach er kendt for sit gyldne sand og varme undervandskilder. Her er vandet altid lækkert og varmt – det varmes op fra dybt under jordens overflade!

Derefter går turen videre til Waitomo, og selvfølgelig de verdensberømte Waitomo Glow Worm Caves! Her padler du ind i mørke huler, der er oplyst af smukke selvlysende larver: en naturoplevelse for livet.

northern-island-new-zealand-hobbiton-cover

Rotorua og Tongariro National Park Dag 7-10

Næste stop på rejsen er Rotorua, som er bedst kendt for at huse Hobbiton, Ringenes Herres landsby. Her får du også tid til at udforske andre dele af området: Nyd lækre mudderbade, oplev gejsere helt tæt på og slap af i de varme kilder.

Du vil også have mulighed for at besøge Tamaki Māori Village, en traditionel landsby, hvor du vil have chancen for at fordybe dig i Māori kultur og historie.

Turen går derefter videre til Tongariro National Park, New Zealands ældste nationalpark. Her er der masser af vilde naturoplevelser, og vi har også inkluderet et besøg i Spa Park, et spa med varme kilder og naturlige klippebassiner.

new-zealand-rotorua-steam-cover

River Valley og Wellington Dag 10-12

Efter nogle vilde dage i Tongariro fortsætter eventyret i River Valley! Her har du mulighed for at rafte, tage på vandreture i den smukke natur, ride på hesteryg i de utrolige omgivelser eller alternativt bruge dagene på at slappe helt af i River Valley Lodge!

Vi siger farvel til den vilde natur i nogle dage, og vender næsen mod Wellington. Selvom dette er New Zealands hovedstad, er det stadig muligt at tage på en ”lille” bjergvandring til det nærliggende Mt. Victoria. Hvis dine fødder er trætte, kan du udforske nogle af byens mange restauranter og barer.

christchurch-new-zealand-view-harbour-cover

Kaikoura og Christchurch Dag 12-14

Vejen fra Wellington til Kaikora tager dig med på en af verdens smukkeste færgeture: Cookstrædet tager rejsende fra New Zealands nordlige ø til Sydøen. På vej ned til Kaikora stopper du også i den smukke Marlborough-region, kendt for at producere vin. Så husk at deltage i en vinsmagning!

Christchurch er næste stop på rejsen, og her kan du vælge, om du vil udforske byen eller tage med på en havekspedition for at spotte alt fra delfiner til hvaler.

New Zealand South Island Lake Tekapo

Lake Tekapo og Mt. Cook Dag 14-16

Lake Tekapo og Mt. Cook er verdensberømt for sine farverige lupinblomster og turkisblå vand. Ikke alene kan du udforske den smukke natur, vi tager dig også med til UNESCOs Dark Sky Reserve. The Dark Sky Project er et af verdens bedste steder at opleve en uforstyrret stjernehimmel!

queenstown-new-zealand-ski-area-sidebar

Queenstown Dag 16-18

Queenstown er alle adrenalinjunkies mekka! Her kan du lave alt fra rafting, bungeejumping, skydyving til klatring, bouldering og jetskiing.

sydney-seen-from-window-seat-sidebar

Sydney Dag 18-22

Vi lægger New Zealand bag os og vender næsen mod Australien og Sydney! Før vi begiver os ud på en 7 dages surftur fra Sydney til Byron Bay, får du 4 dage til at udforske Sydney. Besøg den verdensberømte Bondi Beach, start med at svømme ved Manly, gå langs gaderne ved Operaen eller nyd afslappende dage i solen i en af ​​Sydneys mange parker!

byron-bay-australia-surfers-underwater-sunny-sidebar

Spot X Dag 22-28

I løbet af de næste 7 dage vil du have mulighed for at surfe, indtil dine ben falder sammen! Her får du mulighed for at lære at surfe af en instruktør, så sug alt den information og teknik til dig som du kan, inden du begiver dig ud i bølgerne alene. Kurset er designet til begyndere.


OBS! Bemærk venligst, at surfturen er en delt tur med andre rejsende.

byron-bay-australia-surfers-group-beach-cover

Byron Bay Dag 28-33

Efter en uge med surfing, venter der 4 afslappende dage i Byron Bay. Dette er et af verdens bedste backpacker - og surfspots: med sit vilde natteliv og afslappende atmosfære er dette et perfekt sted for backpackere!

Australia Brisbane City View Palm Tree

Brisbane Dag 33-35

Fra Byron Bay tager I bussen op til Brisbane for at nyde dit sidste dage Down Under! Brisbane er en spændende studieby med masser at byde på med skønne sandstrande og natteliv til lækre restauranter og barer.

Traveling Alone Girl Looking Out Of A Plane

Hjemrejse

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejseform

Backpacking

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

N/A

Pris fra*

0 DKK

Skriv til os
Australien og New Zealand - to backpacker favoritter, som endelig er genåbnet for besøgende. Derfor har vi sammensat en spændende rejse, der dækker begge destinationer! I over en måned vil du og resten gruppen, opleve noget af det absolut fedeste, Australien og New Zealand har at byde på: surfing, vilde naturoplevelser, kultur, byliv: her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til "Pura Vida's" hjemland, Costa Rica.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • ISIC kort
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer

 

New Zealand

 • 17 dages oplevelsesrejse
 • 17 overnatninger
 • 17x morgenmad, 1x aftensmad
 • Lokal transport
 • Forskellige naturoplevelser
 • Cape Regina tur 
 • Udflugt til Whangarei Falls
 • Te Puia guidet tur 
 • Waitomo Glowworm Caves
 • Spa Park  
 • Vinsmagning i Marlborough
 • Guidet tur på Hobbiton Movie Set
 • Street Art tur i Christchuch
 • Heldagstur til Glenorchy og Lake Wakatipu 
 • Trek til Karangahaka Gorge
 • Besøg Cathedral Cove, Coromandel 
 • Raukuri gåtur i Waitomo
 • Besøg Huka Falls
 • Gåtur langs Kaikoura Peninsula 
 • Besøg Mt John sti, Lake Tekapo
 • Tur til Hooker Valley, Mt Cook National Park 

 

Australien

 • 16 overnatninger
 • 6x morgenmad, 5x frokost, 5x aftensmad
 • 7 dages surftur fra Sydney til Byron Bay
 • Transport fra Byron Bay til Brisbane
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen (er medregnet i lommepengene)
 • Udvalgte aktiviteter og tilføjelser
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides og chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 10.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 10.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Grupperejse: New Zealand & Australien

Rejserute: ✈️ København - Auckland - Sydney - Brisbane - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island og kan møde andre internationale backpackere når I er undervejs. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Auckland Dag 1-2

Haere mai: : Velkommen til New Zealand! Brug den første dag på at strække kroppen efter den lange flyvetur, og udforsk alt det spændende Auckland har at byde på.

Bay of Islands og Cape Reinga tour Dag 2-5

De første dagene går med på å utforske nordøyas Bay of Islands: over 140 tropiske øyer med uberørte strender og dyptvannsfiske i verdensklasse! Du får også være med på en guidet tur til Cape Reinga, en av New Zealands mange kjente fyrtårn.

De første dage går med at udforske Nordøens Bay of Islands: over 140 tropiske øer med uberørte strande og rigt dyreliv under vandet! Du kan også deltage i en guidet tur til Cape Reinga, et af New Zealands mange berømte fyrtårne.

Hot Water Beach og Waitomo Glow Worm Caves Dag 5-7

Efter et par afslappende dage fortsætter turen til Hot Water Beach og Waitomo Caves. Hot Water Beach er kendt for sit gyldne sand og varme undervandskilder. Her er vandet altid lækkert og varmt – det varmes op fra dybt under jordens overflade!

Derefter går turen videre til Waitomo, og selvfølgelig de verdensberømte Waitomo Glow Worm Caves! Her padler du ind i mørke huler, der er oplyst af smukke selvlysende larver: en naturoplevelse for livet.

Rotorua og Tongariro National Park Dag 7-10

Næste stop på rejsen er Rotorua, som er bedst kendt for at huse Hobbiton, Ringenes Herres landsby. Her får du også tid til at udforske andre dele af området: Nyd lækre mudderbade, oplev gejsere helt tæt på og slap af i de varme kilder.

Du vil også have mulighed for at besøge Tamaki Māori Village, en traditionel landsby, hvor du vil have chancen for at fordybe dig i Māori kultur og historie.

Turen går derefter videre til Tongariro National Park, New Zealands ældste nationalpark. Her er der masser af vilde naturoplevelser, og vi har også inkluderet et besøg i Spa Park, et spa med varme kilder og naturlige klippebassiner.

River Valley og Wellington Dag 10-12

Efter nogle vilde dage i Tongariro fortsætter eventyret i River Valley! Her har du mulighed for at rafte, tage på vandreture i den smukke natur, ride på hesteryg i de utrolige omgivelser eller alternativt bruge dagene på at slappe helt af i River Valley Lodge!

Vi siger farvel til den vilde natur i nogle dage, og vender næsen mod Wellington. Selvom dette er New Zealands hovedstad, er det stadig muligt at tage på en ”lille” bjergvandring til det nærliggende Mt. Victoria. Hvis dine fødder er trætte, kan du udforske nogle af byens mange restauranter og barer.

Kaikoura og Christchurch Dag 12-14

Vejen fra Wellington til Kaikora tager dig med på en af verdens smukkeste færgeture: Cookstrædet tager rejsende fra New Zealands nordlige ø til Sydøen. På vej ned til Kaikora stopper du også i den smukke Marlborough-region, kendt for at producere vin. Så husk at deltage i en vinsmagning!

Christchurch er næste stop på rejsen, og her kan du vælge, om du vil udforske byen eller tage med på en havekspedition for at spotte alt fra delfiner til hvaler.

Lake Tekapo og Mt. Cook Dag 14-16

Lake Tekapo og Mt. Cook er verdensberømt for sine farverige lupinblomster og turkisblå vand. Ikke alene kan du udforske den smukke natur, vi tager dig også med til UNESCOs Dark Sky Reserve. The Dark Sky Project er et af verdens bedste steder at opleve en uforstyrret stjernehimmel!

Queenstown Dag 16-18

Queenstown er alle adrenalinjunkies mekka! Her kan du lave alt fra rafting, bungeejumping, skydyving til klatring, bouldering og jetskiing.

Sydney Dag 18-22

Vi lægger New Zealand bag os og vender næsen mod Australien og Sydney! Før vi begiver os ud på en 7 dages surftur fra Sydney til Byron Bay, får du 4 dage til at udforske Sydney. Besøg den verdensberømte Bondi Beach, start med at svømme ved Manly, gå langs gaderne ved Operaen eller nyd afslappende dage i solen i en af ​​Sydneys mange parker!

Spot X Dag 22-28

I løbet af de næste 7 dage vil du have mulighed for at surfe, indtil dine ben falder sammen! Her får du mulighed for at lære at surfe af en instruktør, så sug alt den information og teknik til dig som du kan, inden du begiver dig ud i bølgerne alene. Kurset er designet til begyndere.


OBS! Bemærk venligst, at surfturen er en delt tur med andre rejsende.

Byron Bay Dag 28-33

Efter en uge med surfing, venter der 4 afslappende dage i Byron Bay. Dette er et af verdens bedste backpacker - og surfspots: med sit vilde natteliv og afslappende atmosfære er dette et perfekt sted for backpackere!

Brisbane Dag 33-35

Fra Byron Bay tager I bussen op til Brisbane for at nyde dit sidste dage Down Under! Brisbane er en spændende studieby med masser at byde på med skønne sandstrande og natteliv til lækre restauranter og barer.

Hjemrejse

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.