Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tripmates: Sri Lanka & Maldiverne (sommer)


Nyd livet omgivet af grønne teplantager, blå himmel og fantastiske oplevelser
Kort over rejseruten til Sri Lanka og Maldiverne

Grupperejse: Sri Lanka & Maldiverne

Rejserute: København - Sri Lanka - Maldiverne - København

Grupperejserne er for dig der er mellem 18-16 år og der er 12 ledige pladser per tur. Du rejser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efter grupperejsen er slut er dette også muligt. Tag kontakt til os, hvis det er noget du synes lyder spændende. Klik dig igennem galleriet for at læse mere om denne grupperejse. Vil du have en mere detaljeret beskrivelse? Så skriv til os for en dag til dag rute!

Negombo, Sri Lanka

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

I lufthavnen vil en varm velkomst og transfer tage dig gennem Negombos gader til dit overnatningsted. Tjek ind på dit hostel og lær dine nye venner at kende, som du vil dele dette fantastiske eventyr med! Kom med på en guidet tur til det lokale fiskemarked og hør mere om Negombos historie.

Sigiriya, Sri Lanka

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidligt næste morgen sætter du kurset mod Sigiriya Rock. Her vil du blive mødt af ruinerne fra et storslået palads, der rager op af jorden. Udsigten fra toppen er helt utrolig! Dagen efter skal du besøge Giritale Lake, hvor du får mulighed for at udforske den lokale landsby på cykel, samt smage lækker lokal mad! Om eftermiddagen er det tid til safar i Minneriya National Park. Hold udkig efter elefanter og andre dyrearter som dovendyr og leoparder!

Trincomalee, Sri Lanka

Sri Lanka Trincomalee Dag 5-8

Det er tid til at rejse videre mod byen, som er kendt for at have Asiens flotteste havn! I Trincomalee finder du flotte strande, masser af spændende historie og lækker mad.

På dag 2 tager vi dig med til Pigeon National Park, som er en nationalpark, der består af to øer omringet af nogle af Sri lankas flotteste koralrev. Kast dig ud i bølgerne og i det krystalklare vand og udforsk alt det spændende liv, som gemmer sig under overfladen!

Resten af tiden i Trincomalee, er tid til at du kan udforske på egen hånd. Vi anbefaler at du udforsker templer som Kandasamy Tempel, eller Fort Frederick samt fordybber dig i Sri Lankas fascinerende historie!

Kandy, Sri Lanka

Sri Lanka Kandy Dag 9-11

Det er nu blevet tid til at rejse videre med Sri Lankas næststørste by Kandy, der gemmer sig mellem grønne landsskaber på midten af øen. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Tannens tempel, som er landet mest betydningsfylde helligddom. Tannen templet består af en stortslået perlemorsmuseum samt et botanisk have, som absolut er et besøg værd. Vidste du foresten af man i denne region af Sri Lanka producerer langt størstedelen af Sri Lankas tee og ris produktion.

Ella, Sri Lanka

Sri Lanka Ella Dag 11-14

Hop ombord på toget og rejs videre på den magiske togstrækning til Ella. Denne charmerende by er omgivet af bjerge, teplantager og smukke landskaber så langt øjet rækker. Fra Ella Gap er der en utrolig smuk udsigt udover byen og er det på en klar nat kan du være heldig at se lyset fra Great Basse fyret på Sri Lankas sydkyst. Vi anbefaler at bestige Little Adams Peak for at få en spektakulær udsigt udover landskabet.

Vær opmærksom på at togrejsen til Ella afhænger er tilgængelighed den pågældende dag. Billetterne kan kun bestilles 30 dage før den pågældende dato og i tilfælde af pladsmangel bestiller vi et alternativt transportmiddel til jer.

Bandarawela & Udawalawa , Sri Lanka

Sri Lanka Bandarawela & Udawalawa Dag 14-15

Fra Ella går turen videre til Bandarawela, hvor du tilbringer natten i et traditionelt buddhistisk tempel. Her kan du udnytte muligheden for at sætte dig ind i buddhistiske traditioner og få en snak med de mange munke, der bor i templet.

Dagen efter rejsen til Udawalawe National Park, hvor du får mulighed for at besøge Elephant Transit Home et center, som arbejder med at rehabilitere forældreløse elefanter, så de kan blive sluppet ud i naturen igen.

Inden rejsen fortsætter, har vi inkluderet en Jeep-safari i nationalparken. Her kan du se elefanter, bøfler, sambhurer og langurer (og masser af andre spændende ting)!

Ahangama, Sri Lanka

Sri Lanka Ahangama Dag 16-19

Eventyret på Sri Lanka slutter i Ahangama. Hvis du længes efter lidt afslapning efter alle de mange spændende oplevelser er du kommet til det helt rigtige sted. Dagene her er tid på egen hånd og du kan derfor helt selv bestemmer, hvad du vil lave. Vi anbefaler at du besøger Sinharaja regnskov, som er på UNESCO verdensarvslisten. Du kan også udforske den spændende by Galle!

Efter et par dage her, er det blevet tid til at hoppe ombord på flyet til drømmedestinationen, Maldiverne!

Male, Maldiverne

Sri Lanka til Maldiverne Malé Dag 19-20

Det er tid til at hoppe ombord på flyet, som tager dig til Maldiverne. Når du lander i Malé, bliver du hentet i lufthavnen og den efterfølgende dag fortsætter turen til øen Dhiffushi. Men får du drager videre har vi inkluderet en guidet gåtur i Male by.

Diffushi, Maldiverne

Maldiverne Dhiffushi Dag 20-22

Velkommen til Paradis! Tilbring tre dage på den lille paradis ø Dhiffushi, hvor du kan slappe af på stranden, svømme i det krystalklare blå vand og hænge ud på lokaler caféer samt snorkle ved Turtle Point. Efter et par dage her, har du garanteret ikke lyst til at rejse hjem igen!

Thulusdhoo, Maldiverne

Maldiverne Thulusdhoo Dag 23-26

Næste stop på Maldiverne er en relativt ukendt ø ved navn Thulusdhoo, som byder på magiske surfbølger og afslappende vibes. Efter at have afleveret din baggage på dit hostel, er det blevet tid til at udforske øen på egen hånd. Øen er lidt større end Dhiffushi. Her kan du lære at surfe, slappe af i en hængekøje og nyde udsigten udover det Indiske Ocean eller sejle i kajak ved solnedgang.

Udnyt muligheden for at nyde de sidste par dage af dit eventyr!

Hjemrejse

Hjemrejse Male Dag 26

Grupperejsen er ved at være ved vejs ende og det er blevet tid til at sige farvel til dine nye venner. Sæt dig ombord på flyet til Male, inden du rejser hjem til Danmark. Er du ikke helt klar til at rejse hjem endnu? Du kan fortsætte med at rejse rundt i Asien eller til andre spændende destinationer. Du skal blot fortælle os, hvad du ønsker når du bestiller også kan vi hjælpe dig med at forlænge din rejse.

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

5.000 - 7.000 DKK

Pris fra*

29.995 DKK

Skriv til os
Længes du efter palmetræer og krystalklart vand, så er dette rejsen for dig! Nyd livet på dette fantastisk eventyr til Sri Lanka og Maldiverne, hvor vi har kombineret spændende oplevelser med ultimativ afslapning. Læs videre og lad dig overbevise om at dette eventyr er perfekt for dig!

Vores grupperejser er for dig mellem 18-26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til Sri Lanka og Maldiverne! 

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • Alle overnatninger
 • Lokal transport
 • 24X frokoster, 1X aftensmad
 • Besøg Sigiriya
 • Landsbyvandring
 • Besøg Polonnarua-ruinerne
 • Tur til Pigeon Island
 • Temple of Tooth
 • Togbillet til Ella
 • Besøg Elephant Transit Home
 • Jeep Safari i Udawalawe National
 • Snorkling
 • Klimakompensation (MyClimate)
 • ISIC kort
 • Egen rejsespecialist/kontaktperson
 • Alle bookingsgebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Udvalgte aktiviteter og tilføjelser
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides/chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling


Tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter, hvis du har spørgsmål til denne rejse eller du gerne vil sikre dig en plads. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er også muligt at forlænge rejsen efter at grupperejsen er slut, såfremt du gerne vil fortsætte på egen hånd. Du skal bare give os besked når du bestiller. 


Spørsmål? Kontakt os 


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?


Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales? 
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. Såfremt der stadigvæk er ledige pladser på grupperejsen kan du tilmelde dig tæt på afrejsedatoen, men i så fald skal du betale for hele rejsen ved tilmelding.

Tilbage til toppen

Andre rejseforslag

Grupperejser med KILROY

Grupperejse: Sri Lanka & Maldiverne

Rejserute: København - Sri Lanka - Maldiverne - København

Grupperejserne er for dig der er mellem 18-16 år og der er 12 ledige pladser per tur. Du rejser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efter grupperejsen er slut er dette også muligt. Tag kontakt til os, hvis det er noget du synes lyder spændende. Klik dig igennem galleriet for at læse mere om denne grupperejse. Vil du have en mere detaljeret beskrivelse? Så skriv til os for en dag til dag rute!

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

I lufthavnen vil en varm velkomst og transfer tage dig gennem Negombos gader til dit overnatningsted. Tjek ind på dit hostel og lær dine nye venner at kende, som du vil dele dette fantastiske eventyr med! Kom med på en guidet tur til det lokale fiskemarked og hør mere om Negombos historie.

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidligt næste morgen sætter du kurset mod Sigiriya Rock. Her vil du blive mødt af ruinerne fra et storslået palads, der rager op af jorden. Udsigten fra toppen er helt utrolig! Dagen efter skal du besøge Giritale Lake, hvor du får mulighed for at udforske den lokale landsby på cykel, samt smage lækker lokal mad! Om eftermiddagen er det tid til safar i Minneriya National Park. Hold udkig efter elefanter og andre dyrearter som dovendyr og leoparder!

Sri Lanka Trincomalee Dag 5-8

Det er tid til at rejse videre mod byen, som er kendt for at have Asiens flotteste havn! I Trincomalee finder du flotte strande, masser af spændende historie og lækker mad.

På dag 2 tager vi dig med til Pigeon National Park, som er en nationalpark, der består af to øer omringet af nogle af Sri lankas flotteste koralrev. Kast dig ud i bølgerne og i det krystalklare vand og udforsk alt det spændende liv, som gemmer sig under overfladen!

Resten af tiden i Trincomalee, er tid til at du kan udforske på egen hånd. Vi anbefaler at du udforsker templer som Kandasamy Tempel, eller Fort Frederick samt fordybber dig i Sri Lankas fascinerende historie!

Sri Lanka Kandy Dag 9-11

Det er nu blevet tid til at rejse videre med Sri Lankas næststørste by Kandy, der gemmer sig mellem grønne landsskaber på midten af øen. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Tannens tempel, som er landet mest betydningsfylde helligddom. Tannen templet består af en stortslået perlemorsmuseum samt et botanisk have, som absolut er et besøg værd. Vidste du foresten af man i denne region af Sri Lanka producerer langt størstedelen af Sri Lankas tee og ris produktion.

Sri Lanka Ella Dag 11-14

Hop ombord på toget og rejs videre på den magiske togstrækning til Ella. Denne charmerende by er omgivet af bjerge, teplantager og smukke landskaber så langt øjet rækker. Fra Ella Gap er der en utrolig smuk udsigt udover byen og er det på en klar nat kan du være heldig at se lyset fra Great Basse fyret på Sri Lankas sydkyst. Vi anbefaler at bestige Little Adams Peak for at få en spektakulær udsigt udover landskabet.

Vær opmærksom på at togrejsen til Ella afhænger er tilgængelighed den pågældende dag. Billetterne kan kun bestilles 30 dage før den pågældende dato og i tilfælde af pladsmangel bestiller vi et alternativt transportmiddel til jer.

Sri Lanka Bandarawela & Udawalawa Dag 14-15

Fra Ella går turen videre til Bandarawela, hvor du tilbringer natten i et traditionelt buddhistisk tempel. Her kan du udnytte muligheden for at sætte dig ind i buddhistiske traditioner og få en snak med de mange munke, der bor i templet.

Dagen efter rejsen til Udawalawe National Park, hvor du får mulighed for at besøge Elephant Transit Home et center, som arbejder med at rehabilitere forældreløse elefanter, så de kan blive sluppet ud i naturen igen.

Inden rejsen fortsætter, har vi inkluderet en Jeep-safari i nationalparken. Her kan du se elefanter, bøfler, sambhurer og langurer (og masser af andre spændende ting)!

Sri Lanka Ahangama Dag 16-19

Eventyret på Sri Lanka slutter i Ahangama. Hvis du længes efter lidt afslapning efter alle de mange spændende oplevelser er du kommet til det helt rigtige sted. Dagene her er tid på egen hånd og du kan derfor helt selv bestemmer, hvad du vil lave. Vi anbefaler at du besøger Sinharaja regnskov, som er på UNESCO verdensarvslisten. Du kan også udforske den spændende by Galle!

Efter et par dage her, er det blevet tid til at hoppe ombord på flyet til drømmedestinationen, Maldiverne!

Sri Lanka til Maldiverne Malé Dag 19-20

Det er tid til at hoppe ombord på flyet, som tager dig til Maldiverne. Når du lander i Malé, bliver du hentet i lufthavnen og den efterfølgende dag fortsætter turen til øen Dhiffushi. Men får du drager videre har vi inkluderet en guidet gåtur i Male by.

Maldiverne Dhiffushi Dag 20-22

Velkommen til Paradis! Tilbring tre dage på den lille paradis ø Dhiffushi, hvor du kan slappe af på stranden, svømme i det krystalklare blå vand og hænge ud på lokaler caféer samt snorkle ved Turtle Point. Efter et par dage her, har du garanteret ikke lyst til at rejse hjem igen!

Maldiverne Thulusdhoo Dag 23-26

Næste stop på Maldiverne er en relativt ukendt ø ved navn Thulusdhoo, som byder på magiske surfbølger og afslappende vibes. Efter at have afleveret din baggage på dit hostel, er det blevet tid til at udforske øen på egen hånd. Øen er lidt større end Dhiffushi. Her kan du lære at surfe, slappe af i en hængekøje og nyde udsigten udover det Indiske Ocean eller sejle i kajak ved solnedgang.

Udnyt muligheden for at nyde de sidste par dage af dit eventyr!

Hjemrejse Male Dag 26

Grupperejsen er ved at være ved vejs ende og det er blevet tid til at sige farvel til dine nye venner. Sæt dig ombord på flyet til Male, inden du rejser hjem til Danmark. Er du ikke helt klar til at rejse hjem endnu? Du kan fortsætte med at rejse rundt i Asien eller til andre spændende destinationer. Du skal blot fortælle os, hvad du ønsker når du bestiller også kan vi hjælpe dig med at forlænge din rejse.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.