Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tripmates: Sydafrika, Eswatini, Mozambique, Lesotho & Namibia


Oplev det sydlige Afrika på denne rejse
Kort over rejserute i Sydafrika, Eswatini, Mozambique, Lesotho & Namibia

Tripmates: Sydafrika, Eswatini, Mozambique, Lesotho & Namibia

Rejseruten: ✈️ København - Johannesburg (Sydafrika) - Lobamba (Eswatini) - Maputo (Mozambique) - Drakensberg (Lesotho)- Windhoek (Namibia) - Cape Town (Sydafrika) - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island og i kan naturligvis møde en masse andre nationaliteter, når I rejser rundt. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg, Sydafrika Dag 1-3

Rejsen starter i Johannesburg, hvor du møder resten af gruppen, inden du tjekker ind på dit hostel. Eventyret begynder med en heldagstur til Soweto, som har været hjemsted for adskillige berømte mennesker, herunder Nelson Mandela og Mahatma Gandhi. Vi har inkluderet en 4-timers guidet cykeltur rundt i Soweto, så du virkelig kan lære området at kende.

Næste dag får du mulighed for at udforske Maboneng-distriktet, kendt som et af de fedeste områder i verden! Maboneng betyder 'lysets sted' og er blevet et centrum for Johannesburgs urbane kunstnere. Her finder du gode indkøbsmuligheder, samt utrolig lækker mad og rig lokalhistorie.

Safari i Sydafrika

Kruger Nationalpark, Sydafrika Dag 4-6

Du står op tidligt og forlader Johannesburg for at tage til Kruger National Park på en 2-dages safari. De næste par dage skal du sove i telt, men frygt ej: du har adgang til en forfriskende pool, og efter flere timer i bil på safari sover du aldrig så godt, som du gør her!

Kruger er kendt for at være et af de bedste steder i verden til safari. Her er der stor sandsynlighed for, at du kan spotte The Big 5: løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel.

Opdag smukke Lobamba i Eswatini

Lobamba, Eswatini Dag 6-7

Velkommen til smukke Eswatini, tidligere kendt som Swaziland! Naturoplevelserne venter, selv efter mange store oplevelser i Kruger. I Lobamba bor du på et hostel inde i selve reservatet. Vi har arrangeret en guidet tur til Matenga Cultural Village, så du kan lære den lokale kultur bedre at kende, samt en tur til Milwane Wildlife Sanctuary.

Dagen efter kan du vælge at slappe af og nyde omgivelserne. Hvis du er mere eventyrlysten står oplevelserne i kø, her kan du vælge at booke en ridetur, mountainbike, safari eller vandretur.

Udforsk smukke Maputo i Mozambique

Maputo, Mozambique Dag 8-9

På vej til Maputo i Mozambique stopper du ved Malandelas Lifestyle Center for at opleve den vidunderlige House of Fire skulptur og den botaniske have i Eswatini. Det sidste stop inden du krydser grænsen er Manzini Market, hvor du kan købe lokal kunst og kunsthåndværk.

Vel fremme i Ponta d'Ouro har du tid til at udforske denne spændende by, inden det er tid til at slappe helt af på stranden i Ponta d'Oro.

Total afslapning i Ponta d'Ouro, Mozambique

Ponta d'Ouro, Mozambique Dag 9-11

Ponta d'Ouro (Ponta), "The Gold Point" helt ude på spidsen af ​​Mozambique, her bor du lige ved stranden, og du vil have tid nok til at se nærmere på byen eller slappe helt af på stranden. Der vil også være mulighed for at tage på delfinsafari, snorkle i det turkise hav, quad biking eller tage på en bådtur ved solnedgang, hvis du har lyst.

Spændende byliv i Durban, Sydafrika

Durban, Sydafrika Dag 12

Efter et par uger med vilde naturoplevelser er det tid til noget helt andet! Durban byder på et spændende byliv og byen ligger også lige ved stranden, så hvis du ikke er helt færdig med at arbejde på din tan endnu, har du tid til at nyde eftermiddagssolen eller du kan booke en surf time.

Sørg for at få nok søvn, for turen til Drakensberg bjerget starter tidligt næste morgen!

Drakensbergbjerget i Sydafrika

Drakensberg og Lesotho Dag 13-15

Når du står af bussen i Drakensberg venter der en 6 km lang vandretur til Sigubudu i Royal Natal Nationalpark. Det er et fantastisk historisk sted omringet af smukt natur.

Dagen efter går turen over grænsen fra Sydafrika til verdens højeste beliggende land, nemlig Lesotho! Her kommer du virkelig til at opleve autentisk kultur, for her vil du ikke kun lære lokale fårehyrder at kende, du vil også komme til at overnatte hos en lokal familie.

Dagen efter går rejsen tilbage til Sydafrika, og denne tur er virkelig noget for sig selv. Du har måske hørt om Yosemites El Capitan, en af verdens mest berømte klippevægge? Amfiteatret i Drakensberg er 10 gange så stort, og er hjemsted for verdens højeste vandfald "Tugela Falls".

Johannesburg ved solnedgang

Johannesburg, Sydafrika Dag 16-17

Vi er tilbage i J-Burg, og her får du et par dage til at udforske byen på egen hånd. Måske var der en restaurant, du forelskede dig i for et par uger siden, eller et område, du ikke nåede at tjekke ud? Eller måske har du bare brug for et par dage til at slappe af... Hvad end det er, så har du tid til det i Johannesburg, inden rejsen fortsætter til fantastiske Namibia!

Smukt naturlandskab i Windhoek, Namibia

Windhoek, Namibia Dag 18-19

Velkommen til Windhoek, Namibias hovedstad! Her har du mulighed for at gøre og opleve præcis, hvad du har lyst til, men hvis vi kan give et tip, bør du helt sikkert tage på en Township Tour for at lære byen bedre at kende. Her fortæller guiderne om både Namibias historie og kultur, samtidig med, at de viser dig spændende dele af Windhoek.

Majestætiske klitter i Deadvlei, Namibia

Sesriem, Namibia Dag 20-21

Har du altid undret dig over, hvor den ene baggrund på din Windows er fra, den med en ørken i baggrunden og et dødt træ i forgrunden? Lad os ikke bare fortælle dig det, men lad os tage derhen! Vejen til Sesriem er omgivet af majestætisk ørken, og på vejen dertil overnatter du i ørknen. Der er mange fede naturoplevelser derude, men at kunne overnatte i en ørken - uden at være faret vild - er en af de fedeste oplevelser, vi kan forestille os! Det bedste tidspunkt at tage billeder på herude er ved solnedgang og solopgang. Stå tidligt op og nyd solopgangen dagen efter. På vej til Sesriem går ruten via Deadvlei, her finder man ”skeletter” af træer og klitter, der er over 300 meter høje, midt i ørknen. I Sesriem vil der være tid til at slappe a...

Omringet af sanddyner i Swakopmund, Namibia

Swakopmund, Namibia Dag 22

Rejsen til Swakopmund er en oplevelse i sig selv! Og ikke nok med det, når du så endelig ankommer til Swakopmund, er du omgivet af Namibias ørkenens massive klitter mod nord, syd og vest, og på østsiden møder Atlanterhavet ørkenens mægtige klitter. Et syn, du sent vil glemme!

Elefant i Namibia

Etosha Nationalpark, Namibia Dag 23-25

Fra enestående ørkenlandskaber fortsætter rejsen nordpå til den verdenskendte Etosha Nationalpark. Her kan du spotte alt fra elefanter til løver, men det mest spændende er nok de sorte næsehorn, som kun findes i Namibia. Så gør dig klar til endnu mere safari og se, om du ikke kan få øje på nogle af de dyr, du ikke så i Kruger.

Fun Fact: Etosha er hjemsted for over 114 forskellige pattedyr, 350 fuglearter, 110 forskellige krybdyr, men kun 1 type fisk.

Charmerende Windhoek, Namibia

Windhoek, Namibia Dag 25

På vej tilbage til Windhoek stopper I ved den lille by Okahandja, som er hjem til et af Namibias største håndværksmarkeder. Træskærere fra hele Namibia kommer hertil for at vise deres håndarbejde frem, så her har du rig mulighed for at få en masse fede ting med hjem til dem derhjemme - eller måske bare dig selv.

Når du ankommer til Windhoek, vil du have tid til at udforske byen på egen hånd, eller bare slappe af, før turen fortsætter til det sidste stop på rejsen: Cape Town.

Udforsk magiske Cape Town i Sydafrika

Cape Town, Sydafrika Dag 26-31

Rejsen er ved at være slut, men inden du sætter dig på flyet tilbage til Danmark, har du et par skønne dage i Cape Town foran dig, som du kan tilbringe præcis som du har lyst. Men, hvis vi skulle give nogle tips vil det være at opleve: svævebanen op til Taffelbjerget, vinsmagning, surfing, dykke med hvid hajer eller nogle af de utallige vandreaktiviteter i området! Spørg os, så fortæller vi dig gerne mere.

Hjemrejse

Hjemrejse

Grupperejsen er slut for denne gang og det er tid til at sige farvel til dine nye rejsekammerater. Vil du fortsætte din rejse i Afrika eller rejse videre til en anden destination? Tag en snak med os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

10.000 - 12.000 kr.

Pris fra*

36.795 DKK

Skriv til os
Afrika er et kæmpe stort kontinent, og hvert land er helt sit eget. Men det de alle har til fælles er fantastisk natur og fascinerende kultur! Vi har derfor sammensat en 5 ugers rejse til det sydlige Afrika, hvor du vil få masser af naturoplevelser samtidig med at du lærer mere om lokalbefolkningen og deres kultur. Tag med os og andre backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island til Sydafrika, Eswatini, Mozambique, Lesotho & Namibia!

Vores Tripmatesture er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • 16 nætter i Sydafrika, 2 nætter i Eswatini, 4 nætter i Mozambique, 1 nat i Lesotho og 8 nætter i Namibia
 • Hostel (19 nætter, multi-share 4-12 pers), simple hytter (5 nætter, twin room), Homestay (1 nat, twin room), telt (6 nætter)
 • 25x morgenmad, 10x frokost, 10x aftensmad
 • Lokal transport: privat minibus, safaribil og 4x4 bil
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Guide
 • Tid til at udforske på egen hånd
 • Mange spændende aktiviteter
 • Klimakompensation på alle flybilletter (MyClimate)
 • Nødvendigt campingudstyr (eksklusiv sovepose)
 • Facebookgruppe
 • Online afrejsemøde
 • IYTC-kort

 

Sør Afrika:

 • 2 dages safari i Kruger national park
 • Guidet gåtur i Maboeng-distriktet
 • Guidet Soweto og Apartheid tur
 • Vandretur til Sentinel Peak

 

Eswatini:

 • Besøg til landsby i Mantenga
 • Mlilwane Wildlife Sanctuary
 • Malandela`s Lifestyle Centre

 

Mozambique:

 • Besøg botanisk have
 • Besøge Manzini-markedet 
 • Rolige dage ved stranden i Ponto d'Ouro

 

Lesotho:

 • Kulturel oplevelse med fårehyrder i Lesotho
 • Homestay

 

Namibia:

 • Safari i Etosha national park
 • Besøg til Royal Natal national park
 • Udflugt til Sossusvlei i 4WD
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet som lommepenge
 • Valgfrie aktiviteter og tilføjelser
 • Udstyr til turen 
 • Vaccinationer
 • Visums
 • Drikkepenge til guides og chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!) 

Hvad siger kunderne?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er også muligt at forlænge rejsen efter grupperejsen er slut, hvis du ønsker at fortsætte på egen hånd. Giv os venligst besked ved bestilling. 


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?


Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 


 

Tilbage til toppen

Tripmates: Sydafrika, Eswatini, Mozambique, Lesotho & Namibia

Rejseruten: ✈️ København - Johannesburg (Sydafrika) - Lobamba (Eswatini) - Maputo (Mozambique) - Drakensberg (Lesotho)- Windhoek (Namibia) - Cape Town (Sydafrika) - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island og i kan naturligvis møde en masse andre nationaliteter, når I rejser rundt. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Johannesburg, Sydafrika Dag 1-3

Rejsen starter i Johannesburg, hvor du møder resten af gruppen, inden du tjekker ind på dit hostel. Eventyret begynder med en heldagstur til Soweto, som har været hjemsted for adskillige berømte mennesker, herunder Nelson Mandela og Mahatma Gandhi. Vi har inkluderet en 4-timers guidet cykeltur rundt i Soweto, så du virkelig kan lære området at kende.

Næste dag får du mulighed for at udforske Maboneng-distriktet, kendt som et af de fedeste områder i verden! Maboneng betyder 'lysets sted' og er blevet et centrum for Johannesburgs urbane kunstnere. Her finder du gode indkøbsmuligheder, samt utrolig lækker mad og rig lokalhistorie.

Kruger Nationalpark, Sydafrika Dag 4-6

Du står op tidligt og forlader Johannesburg for at tage til Kruger National Park på en 2-dages safari. De næste par dage skal du sove i telt, men frygt ej: du har adgang til en forfriskende pool, og efter flere timer i bil på safari sover du aldrig så godt, som du gør her!

Kruger er kendt for at være et af de bedste steder i verden til safari. Her er der stor sandsynlighed for, at du kan spotte The Big 5: løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel.

Lobamba, Eswatini Dag 6-7

Velkommen til smukke Eswatini, tidligere kendt som Swaziland! Naturoplevelserne venter, selv efter mange store oplevelser i Kruger. I Lobamba bor du på et hostel inde i selve reservatet. Vi har arrangeret en guidet tur til Matenga Cultural Village, så du kan lære den lokale kultur bedre at kende, samt en tur til Milwane Wildlife Sanctuary.

Dagen efter kan du vælge at slappe af og nyde omgivelserne. Hvis du er mere eventyrlysten står oplevelserne i kø, her kan du vælge at booke en ridetur, mountainbike, safari eller vandretur.

Maputo, Mozambique Dag 8-9

På vej til Maputo i Mozambique stopper du ved Malandelas Lifestyle Center for at opleve den vidunderlige House of Fire skulptur og den botaniske have i Eswatini. Det sidste stop inden du krydser grænsen er Manzini Market, hvor du kan købe lokal kunst og kunsthåndværk.

Vel fremme i Ponta d'Ouro har du tid til at udforske denne spændende by, inden det er tid til at slappe helt af på stranden i Ponta d'Oro.

Ponta d'Ouro, Mozambique Dag 9-11

Ponta d'Ouro (Ponta), "The Gold Point" helt ude på spidsen af ​​Mozambique, her bor du lige ved stranden, og du vil have tid nok til at se nærmere på byen eller slappe helt af på stranden. Der vil også være mulighed for at tage på delfinsafari, snorkle i det turkise hav, quad biking eller tage på en bådtur ved solnedgang, hvis du har lyst.

Durban, Sydafrika Dag 12

Efter et par uger med vilde naturoplevelser er det tid til noget helt andet! Durban byder på et spændende byliv og byen ligger også lige ved stranden, så hvis du ikke er helt færdig med at arbejde på din tan endnu, har du tid til at nyde eftermiddagssolen eller du kan booke en surf time.

Sørg for at få nok søvn, for turen til Drakensberg bjerget starter tidligt næste morgen!

Drakensberg og Lesotho Dag 13-15

Når du står af bussen i Drakensberg venter der en 6 km lang vandretur til Sigubudu i Royal Natal Nationalpark. Det er et fantastisk historisk sted omringet af smukt natur.

Dagen efter går turen over grænsen fra Sydafrika til verdens højeste beliggende land, nemlig Lesotho! Her kommer du virkelig til at opleve autentisk kultur, for her vil du ikke kun lære lokale fårehyrder at kende, du vil også komme til at overnatte hos en lokal familie.

Dagen efter går rejsen tilbage til Sydafrika, og denne tur er virkelig noget for sig selv. Du har måske hørt om Yosemites El Capitan, en af verdens mest berømte klippevægge? Amfiteatret i Drakensberg er 10 gange så stort, og er hjemsted for verdens højeste vandfald "Tugela Falls".

Johannesburg, Sydafrika Dag 16-17

Vi er tilbage i J-Burg, og her får du et par dage til at udforske byen på egen hånd. Måske var der en restaurant, du forelskede dig i for et par uger siden, eller et område, du ikke nåede at tjekke ud? Eller måske har du bare brug for et par dage til at slappe af... Hvad end det er, så har du tid til det i Johannesburg, inden rejsen fortsætter til fantastiske Namibia!

Windhoek, Namibia Dag 18-19

Velkommen til Windhoek, Namibias hovedstad! Her har du mulighed for at gøre og opleve præcis, hvad du har lyst til, men hvis vi kan give et tip, bør du helt sikkert tage på en Township Tour for at lære byen bedre at kende. Her fortæller guiderne om både Namibias historie og kultur, samtidig med, at de viser dig spændende dele af Windhoek.

Sesriem, Namibia Dag 20-21

Har du altid undret dig over, hvor den ene baggrund på din Windows er fra, den med en ørken i baggrunden og et dødt træ i forgrunden? Lad os ikke bare fortælle dig det, men lad os tage derhen! Vejen til Sesriem er omgivet af majestætisk ørken, og på vejen dertil overnatter du i ørknen. Der er mange fede naturoplevelser derude, men at kunne overnatte i en ørken - uden at være faret vild - er en af de fedeste oplevelser, vi kan forestille os!

Det bedste tidspunkt at tage billeder på herude er ved solnedgang og solopgang. Stå tidligt op og nyd solopgangen dagen efter. På vej til Sesriem går ruten via Deadvlei, her finder man ”skeletter” af træer og klitter, der er over 300 meter høje, midt i ørknen.

I Sesriem vil der være tid til at slappe af ved poolen på dit hostel.

Swakopmund, Namibia Dag 22

Rejsen til Swakopmund er en oplevelse i sig selv! Og ikke nok med det, når du så endelig ankommer til Swakopmund, er du omgivet af Namibias ørkenens massive klitter mod nord, syd og vest, og på østsiden møder Atlanterhavet ørkenens mægtige klitter. Et syn, du sent vil glemme!

Etosha Nationalpark, Namibia Dag 23-25

Fra enestående ørkenlandskaber fortsætter rejsen nordpå til den verdenskendte Etosha Nationalpark. Her kan du spotte alt fra elefanter til løver, men det mest spændende er nok de sorte næsehorn, som kun findes i Namibia. Så gør dig klar til endnu mere safari og se, om du ikke kan få øje på nogle af de dyr, du ikke så i Kruger.

Fun Fact: Etosha er hjemsted for over 114 forskellige pattedyr, 350 fuglearter, 110 forskellige krybdyr, men kun 1 type fisk.

Windhoek, Namibia Dag 25

På vej tilbage til Windhoek stopper I ved den lille by Okahandja, som er hjem til et af Namibias største håndværksmarkeder. Træskærere fra hele Namibia kommer hertil for at vise deres håndarbejde frem, så her har du rig mulighed for at få en masse fede ting med hjem til dem derhjemme - eller måske bare dig selv.

Når du ankommer til Windhoek, vil du have tid til at udforske byen på egen hånd, eller bare slappe af, før turen fortsætter til det sidste stop på rejsen: Cape Town.

Cape Town, Sydafrika Dag 26-31

Rejsen er ved at være slut, men inden du sætter dig på flyet tilbage til Danmark, har du et par skønne dage i Cape Town foran dig, som du kan tilbringe præcis som du har lyst. Men, hvis vi skulle give nogle tips vil det være at opleve: svævebanen op til Taffelbjerget, vinsmagning, surfing, dykke med hvid hajer eller nogle af de utallige vandreaktiviteter i området! Spørg os, så fortæller vi dig gerne mere.

Hjemrejse

Grupperejsen er slut for denne gang og det er tid til at sige farvel til dine nye rejsekammerater. Vil du fortsætte din rejse i Afrika eller rejse videre til en anden destination? Tag en snak med os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.