Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tripmates: Thailand & Vietnam


Lær at lave Thailandsk mad på grupperejsen til Thailand
Kort over ruten igennem Thailand & Vietnam | KILROY

Grupperejse: Thailand & Vietnam

Rejserute: ✈️ København - Thailand - Vietnam - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og I kan møde andre internationale backpackere når I er undervejs. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

bangkok-thailand-tuk-tuk-street-motion-cover

Thailand Bangkok

Rejsen begynder i pulserende Bangkok, hvor du møder resten af ​​gruppen. Lær dine nye rejsekammerater at kende og glæd dig til et hav af episke oplevelser i Thailand. I Bangkok kommer du til at udforske de neonbelyste gader og sejle i longtail boat igennem kanalerne til de flydende markeder, hvor I kommer tæt på det lokale liv. Du får set nogle af Bangkoks mest kendte templer, kørt med Tuk-Tuk og kommer til at opleve det vilde natteliv. Det lyder som en ok start på rejsen, ik?

Mae Sot Street

Thailand Mae Sot

Næste aften stiger du på natbussen, der kører dig til Mae Sot. Sæt en god podcast på, læn dig tilbage og lad landskabet suse forbi uden for vinduet. Når du ankommer til Mae Sot, møder du en guide, som viser dig, hvor i kan hænge ud og slappe af, inden næste del af rejseeventyret begynder! Du vil have mulighed for at efterlade dele af din bagage her og hente den senere for at undgå at tage alt med i junglen!

Umphang Wildlife Sanctuary Waterfall

Thailand Umphang Wildlife Sanctuary

Er du klar til et rigtigt jungleeventyr? Så vil du elske denne del af grupperejsen! Efter morgenmaden hopper du i en bil, der tager dig langt op i bjergene. Det er en utrolig hyggelig tur – men hvis du let bliver køresyg, bør du tage nogle køresyge piller inden afgang! I Umphang er der masser af aktiviteter, der venter på dig! Prøv slow river rafting langs Mae Klong-floden, lav mad over åben ild og svøm i Sydøstasiens største vandfald. Eventyret slutter med en nat i et traditionelt Karen-hus og en 3 timers vandretur til Palatha, hvor der venter en bil, der tager dig tilbage til Umphang.

chiang-mai-thailand-tuktuk-road-banner

Thailand Chiang Mai

Næste stop på rejsen er Chiang Mai. Her har du tid til at opleve byen på egen hånd, inden du hopper på cyklen og besøger alle de lokale natmarkeder. Der vil også være et stop ved et lokalt tempel, hvor du kan lære mere om byens historie. Derefter kan du vælge at tage i byen og tjekke Chiang Mais natteliv ud eller tage tilbage på hotellet!

Dagen efter venter et madlavningskursus, hvor du får mulighed for at tilegne dig nye færdigheder i thailandsk madlavning. Lær at lave en ægte Pad Thai eller måske prøv kræfter med en Massaman karry?

thailand-khao-sok-national-park-khlong-sok-cover

Thailand Khao Sok Nationalpark

Hop på flyet for at begive dig ud på anden halvdel af dette episke eventyr i Thailand. Der vil være en transferbus i Surat Thani Lufthavn, som veneter på at tage dig til overnatningsstedet lige uden for Khao Sok National Park. Gør dig klar til at blive fuldstændig fortryllet af den smukke natur! Brug eftermiddagen på at sejle i kano langs floden eller forkæl dig selv med en dejlig thai massage. Næste dag fortsætter eventyret til Cheow Lan Lake, hvor du overnatter i flydende bungalows. Du skal ikke forvente et luksus ophold, men det er netop det der er charmen. Stig ombord på båden og beundre de magiske omgivelser. Vel fremme ved søen er det tid til frokost og om eftermiddagen kan du vælge at svømme i det krystalklare vand, ro kajak eller ...

krabi-thailand-river-mangrove-forest-mountain-sunset-cover

Thailand Krabi

Der vil være et lille stop i Krabi! Tjek ind på dit hostel i Krabi og tilbring dagen med at udforske området på egen hånd. Allerede næste dag fortsætter du med færge til Koh Phi Phi!

Phi Phi Beach Thailand

Thailand Koh Phi Phi

Velkommen til paradis! Her har du 3 dage til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du har allerede fået masser af indtryk undervejs, så du fortjener at kunne slappe af på stranden. Du bør også klart overveje at tage på snorkeltur og paddleboard tur!

phuket-thailand-scooters-parked-palm-trees-cover

Thailand Phuket

Hop på færgen til Phuket og mød din lokale guide, der viser dig vejen til dit hostel. De næste 2 dage kommer du til at bruge på egen hånd, inden det er tid til at gå ombord på flyet, som tager dig til Vietnam, hvor nye eventyr venter!

vietnam-hanoi-railway-in-the-city

Vietnam Hanoi

Når du lander i Hanoi, møder du din fantastiske guide, som bliver din nye bedste ven, mens du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på overnatningsstedet og gør dig klar til en aften med drinks og middag i byen. Men bliv ikke for sent ude, for i morgen skal du udforske alle de charmerende afkroge, som Hanoi har at byde på!

sapa-vietnam-trekking-girl

Vietnam Sapa

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den smukke region Sapa. Efter frokost besøger du en af ​​de lokale landsbyer, hvor du vil få et indblik i, hvordan indbyggerne lever her. Derefter tager du videre til Ta Van, hvor du bliver modtaget af en lokal familie, der tilbyder husly for natten. Nyd traditionel vietnamesisk mad og nogle kolde øl før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Giang Ta Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du med at vandre til Ban Ho-dalen for at besøge de lokale bønder, der arbejder i rismarkerne, inden bussen vender tilbage til Hanoi.

halong-bay-vietnam-sunny-boats

Vietnam Ha Long Bay

Vågn op! I dag vil du opdage et af Asiens vidundere - Ha Long Bay! Din transfer bus tager dig til Tuan Chau Marina, hvor du stiger ombord på en båd, der vil vise dig dette vidunderlige sted fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, gå i land på Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være Sunset Party på soldækket. Hæng ud med dine nye venner, spil brætspil, fisk eller slap af og lad op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Ninh Binh

Vietnam Ninh Binh

Rejsen fortsætter til Ninh Binh, som ligger 92 km syd for Hanoi og er kendt for dets gamle hovedstad Hoa Lu og det betagende landskab, der almindeligvis er kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Udforsk frodige rismarker, templer og mystisk dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som kan findes på UNESCOs verdensarvsliste.

asia-vietna-hue-dragon-boat

Vietnam Hue

Næste dag er en kort vandretur til Mua Cave Mountain på dagsordenen, inden toget afgår til næste stop. Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fuld af eventyr, der begynder med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet og endnu en verdensarv du kan sætte krydse af på listen.

Aftenens middag står du selv for! Under et traditionelt madlavningskursus vil du lære alt om vietnamesisk madlavning. Fortsæt derefter til et par drinks i byen eller slap af på hotellet!

Hoi An Vietnam Woman Walking In Hoi An Ancient Town Cover

Vietnam Hoi An

Transporten til det næste stoppested er et højdepunkt i sig selv! Hop ind i åbne jeeps, der har været brugt siden krigen, og start den 5 timer lange rejse mod Hua An. Nyd frokosten på stranden og udsigten fra toppen af Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobil, inden turen begynder, så du kan tage masser af billeder undervejs!

Dagen efter går med at udforske Hoi An på egen hånd. Gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale håndværksbutikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring aftenen i den gamle bydel, spørg din guide om tips til gode steder!

Beach Nah Trang Thailand

Vietnam Nha Trang

Den næste dag vil du have lidt tid til at fortsætte med at udforske Hoi An, før du fortsætter rejsen med nattoget til Nha Trang. Her kan du opleve alt fra templer og lokale markeder til magisk smukke strande. Det er helt op til dig, hordan du vil bruge din tid her, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Har du bare lyst til at chille på stranden? Det er op til dig!

street-with-scooters-ho-chi-minh-vietnam

Vietnam Ho Chi Minh

Vi nærmer of slutningen på rejsen og det sidste stop er Ho Chi Minh City. Besøg War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentr rundt i markedsbyen Ben Thanh og tag i byen for at opleve det fede natteliv. Den sidste dag kan du bruge præcis som du vil!

Traveling Alone Girl Looking Out Of A Plane

Hjemrejse

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommeprenge

8.000 - 10.000 DKK

Pris fra*

39.395 DKK

Skriv til os
Leder du efter rejsekammerater at backepacke i Sydøstasien med? I løbet af denne grupperejse kommer du til at opleve, smage og kende til alt, hvad Thailand og Vietnam har at byde på! Vi kalder det den ultimative kombination af naturoplevelser, storbyliv, strand og kultur. Lyder det spændende? Sikrer din plads i dag for at tage med på eventyret!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • Lokal transport
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • ISIC kort

 

Thailand:

 • 21 dages oplevelsesrejse i Thailand
 • 20 overnatninger
 • 20x morgenmad, 7x frokost & 7x aftensmad
 • Guidet tur til Chao Phraya River og Grand Palace i Bangkok
 • Bangkok by og mad tur 
 • Besøg Tee Lor Su vandfald 
 • Trek til Palatha
 • Slow river rafting og guidet trek i Umphang 
 • Cykeltur i Chiang Mai
 • Madlavningskursus i Chiang Mai
 • Canoeing eller massage i Khao Sok National Park
 • Safari i Khao Sok National Park 

 

Vietnam:

 • 20 dages oplevelsesrejse i Vietnam
 • 19 overnatninger
 • 5x morgenmad, 5x frokost & 5x aftensmad
 • Hanoi city tur 
 • Besøg Sapa 
 • Homestay
 • Ha Long Bay boat cruis
 • Besøg Trang An Scenic kompleks
 • Trek til Mau Cave Mountain i Ninh Bin
 • Hue city tur 
 • Madlavningskursus i Hue
 • Open-top jeep tur til Hoi An
 • Nha Trang city tur
 • Ho Chi Minh city tur 
 • Ben Thanh Market i Ho Chi Minh 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Udvalgte aktiviteter
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides/chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?


Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1.000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Grupperejse: Thailand & Vietnam

Rejserute: ✈️ København - Thailand - Vietnam - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og I kan møde andre internationale backpackere når I er undervejs. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Thailand Bangkok

Rejsen begynder i pulserende Bangkok, hvor du møder resten af ​​gruppen. Lær dine nye rejsekammerater at kende og glæd dig til et hav af episke oplevelser i Thailand. I Bangkok kommer du til at udforske de neonbelyste gader og sejle i longtail boat igennem kanalerne til de flydende markeder, hvor I kommer tæt på det lokale liv. Du får set nogle af Bangkoks mest kendte templer, kørt med Tuk-Tuk og kommer til at opleve det vilde natteliv. Det lyder som en ok start på rejsen, ik?

Thailand Mae Sot

Næste aften stiger du på natbussen, der kører dig til Mae Sot. Sæt en god podcast på, læn dig tilbage og lad landskabet suse forbi uden for vinduet. Når du ankommer til Mae Sot, møder du en guide, som viser dig, hvor i kan hænge ud og slappe af, inden næste del af rejseeventyret begynder! Du vil have mulighed for at efterlade dele af din bagage her og hente den senere for at undgå at tage alt med i junglen!

Thailand Umphang Wildlife Sanctuary

Er du klar til et rigtigt jungleeventyr? Så vil du elske denne del af grupperejsen! Efter morgenmaden hopper du i en bil, der tager dig langt op i bjergene. Det er en utrolig hyggelig tur – men hvis du let bliver køresyg, bør du tage nogle køresyge piller inden afgang! I Umphang er der masser af aktiviteter, der venter på dig! Prøv slow river rafting langs Mae Klong-floden, lav mad over åben ild og svøm i Sydøstasiens største vandfald. Eventyret slutter med en nat i et traditionelt Karen-hus og en 3 timers vandretur til Palatha, hvor der venter en bil, der tager dig tilbage til Umphang.

Thailand Chiang Mai

Næste stop på rejsen er Chiang Mai. Her har du tid til at opleve byen på egen hånd, inden du hopper på cyklen og besøger alle de lokale natmarkeder. Der vil også være et stop ved et lokalt tempel, hvor du kan lære mere om byens historie. Derefter kan du vælge at tage i byen og tjekke Chiang Mais natteliv ud eller tage tilbage på hotellet!

Dagen efter venter et madlavningskursus, hvor du får mulighed for at tilegne dig nye færdigheder i thailandsk madlavning. Lær at lave en ægte Pad Thai eller måske prøv kræfter med en Massaman karry?

Thailand Khao Sok Nationalpark

Hop på flyet for at begive dig ud på anden halvdel af dette episke eventyr i Thailand. Der vil være en transferbus i Surat Thani Lufthavn, som veneter på at tage dig til overnatningsstedet lige uden for Khao Sok National Park. Gør dig klar til at blive fuldstændig fortryllet af den smukke natur! Brug eftermiddagen på at sejle i kano langs floden eller forkæl dig selv med en dejlig thai massage.

Næste dag fortsætter eventyret til Cheow Lan Lake, hvor du overnatter i flydende bungalows. Du skal ikke forvente et luksus ophold, men det er netop det der er charmen. Stig ombord på båden og beundre de magiske omgivelser. Vel fremme ved søen er det tid til frokost og om eftermiddagen kan du vælge at svømme i det krystalklare vand, ro kajak eller tage på vandretur for at udforske junglen. Stil vækkeuret til tidligt næste morgen for at få chancen for at opleve dyreriget vågne op, inden det er tid til morgenmad. Benyt lejligheden til at nyde det sidste af Khao Sok, inden du fortsætter rejsen til den næste destination, Krabi!

Thailand Krabi

Der vil være et lille stop i Krabi! Tjek ind på dit hostel i Krabi og tilbring dagen med at udforske området på egen hånd. Allerede næste dag fortsætter du med færge til Koh Phi Phi!

Thailand Koh Phi Phi

Velkommen til paradis! Her har du 3 dage til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du har allerede fået masser af indtryk undervejs, så du fortjener at kunne slappe af på stranden. Du bør også klart overveje at tage på snorkeltur og paddleboard tur!

Thailand Phuket

Hop på færgen til Phuket og mød din lokale guide, der viser dig vejen til dit hostel. De næste 2 dage kommer du til at bruge på egen hånd, inden det er tid til at gå ombord på flyet, som tager dig til Vietnam, hvor nye eventyr venter!

Vietnam Hanoi

Når du lander i Hanoi, møder du din fantastiske guide, som bliver din nye bedste ven, mens du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på overnatningsstedet og gør dig klar til en aften med drinks og middag i byen. Men bliv ikke for sent ude, for i morgen skal du udforske alle de charmerende afkroge, som Hanoi har at byde på!

Vietnam Sapa

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den smukke region Sapa. Efter frokost besøger du en af ​​de lokale landsbyer, hvor du vil få et indblik i, hvordan indbyggerne lever her. Derefter tager du videre til Ta Van, hvor du bliver modtaget af en lokal familie, der tilbyder husly for natten. Nyd traditionel vietnamesisk mad og nogle kolde øl før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Giang Ta Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du med at vandre til Ban Ho-dalen for at besøge de lokale bønder, der arbejder i rismarkerne, inden bussen vender tilbage til Hanoi.

Vietnam Ha Long Bay

Vågn op! I dag vil du opdage et af Asiens vidundere - Ha Long Bay! Din transfer bus tager dig til Tuan Chau Marina, hvor du stiger ombord på en båd, der vil vise dig dette vidunderlige sted fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, gå i land på Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være Sunset Party på soldækket. Hæng ud med dine nye venner, spil brætspil, fisk eller slap af og lad op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Vietnam Ninh Binh

Rejsen fortsætter til Ninh Binh, som ligger 92 km syd for Hanoi og er kendt for dets gamle hovedstad Hoa Lu og det betagende landskab, der almindeligvis er kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Udforsk frodige rismarker, templer og mystisk dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som kan findes på UNESCOs verdensarvsliste.

Vietnam Hue

Næste dag er en kort vandretur til Mua Cave Mountain på dagsordenen, inden toget afgår til næste stop. Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fuld af eventyr, der begynder med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet og endnu en verdensarv du kan sætte krydse af på listen.

Aftenens middag står du selv for! Under et traditionelt madlavningskursus vil du lære alt om vietnamesisk madlavning. Fortsæt derefter til et par drinks i byen eller slap af på hotellet!

Vietnam Hoi An

Transporten til det næste stoppested er et højdepunkt i sig selv! Hop ind i åbne jeeps, der har været brugt siden krigen, og start den 5 timer lange rejse mod Hua An. Nyd frokosten på stranden og udsigten fra toppen af Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobil, inden turen begynder, så du kan tage masser af billeder undervejs!

Dagen efter går med at udforske Hoi An på egen hånd. Gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale håndværksbutikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring aftenen i den gamle bydel, spørg din guide om tips til gode steder!

Vietnam Nha Trang

Den næste dag vil du have lidt tid til at fortsætte med at udforske Hoi An, før du fortsætter rejsen med nattoget til Nha Trang. Her kan du opleve alt fra templer og lokale markeder til magisk smukke strande. Det er helt op til dig, hordan du vil bruge din tid her, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Har du bare lyst til at chille på stranden? Det er op til dig!

Vietnam Ho Chi Minh

Vi nærmer of slutningen på rejsen og det sidste stop er Ho Chi Minh City. Besøg War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentr rundt i markedsbyen Ben Thanh og tag i byen for at opleve det fede natteliv. Den sidste dag kan du bruge præcis som du vil!

Hjemrejse

Grupperejsen er ovre for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen og dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.