Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tripmates: Vietnam & Thailand


Oplev Thailand og Vietnam med KILROY
Kort over rejseruten i Thailand og Vientam

Tripmates: Vietnam & Thailand

Rejserute: København - Vietnam - Thailand - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Udforsk smukke Hanoi, Vietnam

Hanoi, Vietnam Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, vil du møde din fantastiske guide, som vil være din nye bedste ven, når du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på dit hostel og gør dig klar til en aften med drinks og middag ude i byen. Dagen efter har vi arrangeret en guidet byrundtur, så du kan lære byen Hanoi bedre at kende, en fascinerende og livlig by med rødder fra kolonitiden.

Nyd lækker street food, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlige lokale!

Lækker og vild natur i Sapa, Vietnam

Sapa, Vietnam Dag 3-5

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den magisk smukke region Sapa. Efter frokost skal I besøge en af de lokale landsbyer Sin Chai og have et indblik i, hvordan indbyggerne bor her. Her bliver du også mødt af en lokal familie, som du får lov til at overnatte hos. Nyd traditionel mad og et par kolde øl før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Lao Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du din vandring til Ta Van, hvor du får mulighed for at overnatte hos en anden lokal familie. Næste dag er det videre til landsbyen Giang Ta Chai, hvor du vil have mulighed for at nyde en lokal frokost og bruge tid sammen med landsbyens indbyggerer, inden du tager tilbage mod Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay, Vietnam

Ha Long Bay, Vietnam Dag 6-7

Rise & Shine! Efter en overnatning i Hanoi, rejser I til Tuan Chau Marina tidligt næste dag for at gå ombord på en båd, der viser den fantastiske Ha Long Bay frem fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, stå af ved Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være et Sunset Party på soldækket. Her kan du hænge ud med de andre backpackere og lade op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Fjellandskap i Ninh Binh, Vietnam

Ninh Binh, Vietnam Dag 8-9

Rejsen fortsætter til Ninh Binh som ligger ca. 92 km syd for Hanoi og er berømt for dens gamle hovedstad Hoa Lu og det vidunderlige landskab kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Her får du mulighed for at udforske grønne rismarker, templer og mystiske dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi har tilføjet en tur op ad Mau Cave Mountain som giver en fantastisk udsigt over de mange smukke rismarker nede i jordoverfladen.

På den sidste dag går du ombord på nattoget, der kører dig til Hue.

Matlaging og vietnamesisk historie i Hue, Vietnam

Hue, Vietnam Dag 10

Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fyldt med eventyr, som starter med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet - endnu et UNESCO World Heritage Site at krydse af listen.

Lav aftenens aftensmad selv! I løbet af et traditionelt madlavningskursus vil du lærer alt om vietnamesisk madlavning. Bagefter kan I fortsætte ud i byen til et par drinks eller slappe af på hotellet!

Historie, kultur og shopping i Hoi An, Vietnam

Hoi An, Vietnam Dag 11-13

Rejsen til det næste stop er et højdepunkt i sig selv! Hop ind i åbne jeeps, der har været brugt siden krigen, og start den 5-timers rejse mod Hoi An. Nyd frokosten på stranden og udsigten fra toppen af ​​Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobiltelefon, inden turen starter, for dette er et øjeblik, du ikke vil glemme!

Dagen efter kan du udforske Hoi An på egen hånd. Gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale butikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring aftenen i den gamle bydel, og spørg din guide om tips til de bedste steder i byen!

Templer og lækre strande i Nha Trang, Vietnam

Nha Trang, Vietnam Dag 14-17

Dagen efter har du igen tid til at udforske Hoi An, før du fortsætter din tur med nattoget til Nha Trang. Her har vi inkluderet en guidet byrundtur, og derudover kan du fortsætte med at udforske templer, lokale markeder og smukke strande. Det er helt op til dig, hvad du vil lave, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Vil du bare slappe af på stranden? You do you!

Krigshistorie og storbyliv i Ho Chi Minh, Vietnam

Ho Chi Minh, Vietnam 18-20

Vi nærmer os slutningen på rejsen i Vietnam og sidste stop er Ho Chi Minh City. Her har du en del fritid, hvor du kan udforske byen på egen hånd, men vi har planlagt en guidet byrundtur, samt en udflugt til mindesmærket fra Vietnamkrigen. Udover dette er du fri til at udforske på egen hånd, men vi anbefaler altid et besøg på War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentre rundt på Ben Thanh-markedet og at tage ud i byen for at prøve nattelivet. Du kan bruge den sidste dag, helst som du vil!

Templer, tuk tuk & byliv i Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand Dag 21-24

Du starter denne del af rejsen i pulserende Bangkok! Glæd dig til et hav af episke oplevelser i Thailand. I Bangkok kan du udforske de neonbelyste gader, sejle longtail båd ned af kanalerne til de flydende markeder og det lokale liv. Du kan se nogle af Bangkoks mest kendte templer, køre med tuk tuk og opleve det vilde nattelivet! Lyder det ikke som en fed start på rejsen i Thailand?

Kultur i Mae Sot, Thailand

Mae Sot, Thailand Dag 25

Næste aften stiger du på natbussen, der kører dig til Mae Sot. Sæt en god podcast på, læn dig tilbage og lad landskabet suse forbi uden for vinduet. Når du ankommer til Mae Sot, møder du en guide, som viser dig, hvor i kan hænge ud og slappe af, inden næste del af rejseeventyret begynder! Du vil have mulighed for at efterlade dele af din bagage her og hente den senere for at undgå at tage alt med i junglen!

Vilde dyr og natur i Umphang Wildlife Sanctuary, Thailand

Umphang Wildlife Sanctuary, Thailand Dag 26-27

Er du klar til et rigtigt jungleeventyr? Så vil du elske denne del af grupperejsen! Efter morgenmaden hopper du i en bil, der tager dig langt op i bjergene. I Umphang er der masser af aktiviteter, der venter på dig! Prøv slow rafting langs Mae Klong-floden, lav mad over åben ild og svøm i Sydøstasiens største vandfald. Eventyret slutter med en nat i et traditionelt Karen-hus og en 3 timers vandretur til Palatha, hvor der venter en bil, der tager dig tilbage til Umphang.

Kultur i Mae Sot, Thailand

Mae Sot, Thailand Dag 28

Om morgenen har du tid til at ryste benene lidt oven på en 3-timers vandretur til Palatha, inden du stiger på bussen tilbage til Mae Sot. Når du først er der, er du fri til at udforske mere af byen, eller tage en velfortjent pause, før du fortsætter til Chiang Mai.

Cykeltur, markeder og madlavningskursus i Chiang Mai, Thailand

Chiang Mai, Thailand Dag 29-31

Næste stop på rejsen er Chiang Mai. Her har du tid til at opleve byen på egen hånd, inden du hopper på cyklen og besøger alle de lokale natmarkeder. Der vil også være et stop ved et lokalt tempel, hvor du kan lære mere om byens historie. Derefter kan du vælge at tage i byen og tjekke Chiang Mais natteliv ud eller tage tilbage på hotellet! Dagen efter venter et madlavningskursus, hvor du får mulighed for at tilegne dig nye færdigheder i thailandsk madlavning. Lær at lave en ægte Pad Thai eller måske prøv kræfter med en Massaman karry?

Smuk natur i Khao Sok, Thailand

Khao Sok Nationalpark, Thailand Dag 32-34

Hop på flyet for at begive dig ud på anden halvdel af dette episke eventyr i Thailand. Der vil være en transferbus i Surat Thani Lufthavn, som veneter på at tage dig til overnatningsstedet lige uden for Khao Sok National Park. Gør dig klar til at blive fuldstændig fortryllet af den smukke natur! Brug eftermiddagen på at sejle i kano langs floden eller forkæl dig selv med en dejlig thai massage. Næste dag fortsætter eventyret til Cheow Lan Lake, hvor du overnatter i flydende bungalows. Du skal ikke forvente et luksus ophold, men det er netop det der er charmen. Stig ombord på båden og beundre de magiske omgivelser. Vel fremme ved søen er det tid til frokost og om eftermiddagen kan du vælge at svømme i det krystalklare vand, ro kajak eller ...

Slap af i Krabi, Thailand

Krabi, Thailand Dag 35

Der vil være et lille stop i Krabi! Tjek ind på dit hostel i Krabi og tilbring dagen med at udforske området på egen hånd. Allerede næste dag fortsætter du med færge til Koh Phi Phi!

Slap af på strandene i Koh Phi Phi, Thailand

Koh Phi Phi, Thailand Dag 36-38

Velkommen til paradis! Her har du 3 dage til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du har allerede fået masser af indtryk undervejs, så du fortjener at kunne slappe af på stranden. Du bør også klart overveje at tage på snorkeltur og paddleboard tur!

Udforsk Phuket, Thailand

Phuket, Thailand Dag 39-41

Rejsen begynder så småt at nå sin ende, og det er tid til at stige ombord på færgen til Phuket. Brug de næste 2 dage på egen hånd, før det er tid til at sige farvel til dine nye rejsekammerater og stige ombord på transferbussen til lufthavnen!

Hjemreise

Hjemrejse Hjem til Danmark eller videre?

Grupperejsen er slut for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge endnu en tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye rejseeventyr, så hjælper vi dig!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

8.000 - 10.000 DKK

Pris fra*

36.262 DKK

Skriv til os
Vil du opleve Sydøstasien, men leder efter nogle at rejse med? På denne grupperejse vil du opleve, smage og føle alt, hvad Vietnam og Thailand har at byde på, sammen med andre backpackere fra Norge, Sverige, Island og Danmark! Denne tur er den ultimative kombination af naturoplevelser, pulserende byliv, kridhvide sandstrande og kultur. Lyder det fristende? Så bør du læse videre og sikre dig din plads!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til Thailand og Vietnam.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • 20 nætter i Vietnam og 20 nætter i Thailand
 • Hostel (10 nætter, multi-share 4-12 pers), simple hoteller (18 nætter, twin/triple room), simple hytter (4 nætter, twin room), telt (1 nat), natbus (1 nat) Homestay (2 nætter, twin room), båd (1 nat, twin room), tog (3 nætter)
 • 33x morgenmad, 12x frokost, 12x aftensmad
 • Lokal transport: privat minibus, pick-up truck, longtail-båd, tuk tuk, færge, bus, tog og Open-Top Jeep
 • Transport fra og til lufthavnen
 • Guide
 • Tid til at udforske på egen hånd
 • Mange spændende aktiviteter
 • Klimakompensation på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebookgruppe
 • Online afrejsemøde
 • IYTC-kort

 

Vietnam:

 • Hanoi byrundtur
 • Besøk til Sapa (3 dage, 2 nætter)
 • Ha Long Bay bådcruise
 • Besøge Trang An Scenic-komplekset
 • Trek til Mau Cave Mountain i Ninh Bin
 • Hue byrundtur
 • Madlavningskurs
 • Open top Jeep-tur i Hai Van
 • Guidet tur til Old Town i Hoi An
 • Guidet Ho Chi Minh Vietnam War tour

 

Thailand:

 • Guidet tur i China Town, Bangkok
 • Guidet tur til Chao Phraya floden og Grand Palace i Bangkok
 • Kwai-flodcruise for at komme hen til din flydende bungalow
 • Trek til Umphang national park
 • Umphang flodraftingtur
 • Se Tee Lor Su vandfaldet
 • Trekking til Palatha
 • Madlavningskursus i Chiang Mai
 • Aftenscykeltur i Chiang Mai
 • Safari i Khao Sok National park
 • 2 dages tur på Cheow Lake
 • Hygge på stranden
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter og tilføjelser
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides og chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger kunderne?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er også muligt at forlænge rejsen efter grupperejsen er slut, hvis du ønsker at fortsætte på egen hånd. Giv os venligst besked ved bestilling. 


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?


Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 


 

Tilbage til toppen

Tripmates: Vietnam & Thailand

Rejserute: København - Vietnam - Thailand - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Hanoi, Vietnam Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, vil du møde din fantastiske guide, som vil være din nye bedste ven, når du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på dit hostel og gør dig klar til en aften med drinks og middag ude i byen. Dagen efter har vi arrangeret en guidet byrundtur, så du kan lære byen Hanoi bedre at kende, en fascinerende og livlig by med rødder fra kolonitiden.

Nyd lækker street food, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlige lokale!

Sapa, Vietnam Dag 3-5

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den magisk smukke region Sapa. Efter frokost skal I besøge en af de lokale landsbyer Sin Chai og have et indblik i, hvordan indbyggerne bor her. Her bliver du også mødt af en lokal familie, som du får lov til at overnatte hos. Nyd traditionel mad og et par kolde øl før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Lao Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du din vandring til Ta Van, hvor du får mulighed for at overnatte hos en anden lokal familie. Næste dag er det videre til landsbyen Giang Ta Chai, hvor du vil have mulighed for at nyde en lokal frokost og bruge tid sammen med landsbyens indbyggerer, inden du tager tilbage mod Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay, Vietnam Dag 6-7

Rise & Shine! Efter en overnatning i Hanoi, rejser I til Tuan Chau Marina tidligt næste dag for at gå ombord på en båd, der viser den fantastiske Ha Long Bay frem fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, stå af ved Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være et Sunset Party på soldækket. Her kan du hænge ud med de andre backpackere og lade op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Ninh Binh, Vietnam Dag 8-9

Rejsen fortsætter til Ninh Binh som ligger ca. 92 km syd for Hanoi og er berømt for dens gamle hovedstad Hoa Lu og det vidunderlige landskab kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Her får du mulighed for at udforske grønne rismarker, templer og mystiske dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi har tilføjet en tur op ad Mau Cave Mountain som giver en fantastisk udsigt over de mange smukke rismarker nede i jordoverfladen.

På den sidste dag går du ombord på nattoget, der kører dig til Hue.

Hue, Vietnam Dag 10

Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fyldt med eventyr, som starter med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet - endnu et UNESCO World Heritage Site at krydse af listen.

Lav aftenens aftensmad selv! I løbet af et traditionelt madlavningskursus vil du lærer alt om vietnamesisk madlavning. Bagefter kan I fortsætte ud i byen til et par drinks eller slappe af på hotellet!

Hoi An, Vietnam Dag 11-13

Rejsen til det næste stop er et højdepunkt i sig selv! Hop ind i åbne jeeps, der har været brugt siden krigen, og start den 5-timers rejse mod Hoi An. Nyd frokosten på stranden og udsigten fra toppen af ​​Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobiltelefon, inden turen starter, for dette er et øjeblik, du ikke vil glemme!

Dagen efter kan du udforske Hoi An på egen hånd. Gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale butikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring aftenen i den gamle bydel, og spørg din guide om tips til de bedste steder i byen!

Nha Trang, Vietnam Dag 14-17

Dagen efter har du igen tid til at udforske Hoi An, før du fortsætter din tur med nattoget til Nha Trang. Her har vi inkluderet en guidet byrundtur, og derudover kan du fortsætte med at udforske templer, lokale markeder og smukke strande. Det er helt op til dig, hvad du vil lave, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Vil du bare slappe af på stranden? You do you!

Ho Chi Minh, Vietnam 18-20

Vi nærmer os slutningen på rejsen i Vietnam og sidste stop er Ho Chi Minh City. Her har du en del fritid, hvor du kan udforske byen på egen hånd, men vi har planlagt en guidet byrundtur, samt en udflugt til mindesmærket fra Vietnamkrigen. Udover dette er du fri til at udforske på egen hånd, men vi anbefaler altid et besøg på War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentre rundt på Ben Thanh-markedet og at tage ud i byen for at prøve nattelivet. Du kan bruge den sidste dag, helst som du vil!

Bangkok, Thailand Dag 21-24

Du starter denne del af rejsen i pulserende Bangkok! Glæd dig til et hav af episke oplevelser i Thailand. I Bangkok kan du udforske de neonbelyste gader, sejle longtail båd ned af kanalerne til de flydende markeder og det lokale liv. Du kan se nogle af Bangkoks mest kendte templer, køre med tuk tuk og opleve det vilde nattelivet! Lyder det ikke som en fed start på rejsen i Thailand?

Mae Sot, Thailand Dag 25

Næste aften stiger du på natbussen, der kører dig til Mae Sot. Sæt en god podcast på, læn dig tilbage og lad landskabet suse forbi uden for vinduet. Når du ankommer til Mae Sot, møder du en guide, som viser dig, hvor i kan hænge ud og slappe af, inden næste del af rejseeventyret begynder! Du vil have mulighed for at efterlade dele af din bagage her og hente den senere for at undgå at tage alt med i junglen!

Umphang Wildlife Sanctuary, Thailand Dag 26-27

Er du klar til et rigtigt jungleeventyr? Så vil du elske denne del af grupperejsen! Efter morgenmaden hopper du i en bil, der tager dig langt op i bjergene. I Umphang er der masser af aktiviteter, der venter på dig! Prøv slow rafting langs Mae Klong-floden, lav mad over åben ild og svøm i Sydøstasiens største vandfald. Eventyret slutter med en nat i et traditionelt Karen-hus og en 3 timers vandretur til Palatha, hvor der venter en bil, der tager dig tilbage til Umphang.

Mae Sot, Thailand Dag 28

Om morgenen har du tid til at ryste benene lidt oven på en 3-timers vandretur til Palatha, inden du stiger på bussen tilbage til Mae Sot. Når du først er der, er du fri til at udforske mere af byen, eller tage en velfortjent pause, før du fortsætter til Chiang Mai.

Chiang Mai, Thailand Dag 29-31

Næste stop på rejsen er Chiang Mai. Her har du tid til at opleve byen på egen hånd, inden du hopper på cyklen og besøger alle de lokale natmarkeder. Der vil også være et stop ved et lokalt tempel, hvor du kan lære mere om byens historie. Derefter kan du vælge at tage i byen og tjekke Chiang Mais natteliv ud eller tage tilbage på hotellet! Dagen efter venter et madlavningskursus, hvor du får mulighed for at tilegne dig nye færdigheder i thailandsk madlavning. Lær at lave en ægte Pad Thai eller måske prøv kræfter med en Massaman karry?

Khao Sok Nationalpark, Thailand Dag 32-34

Hop på flyet for at begive dig ud på anden halvdel af dette episke eventyr i Thailand. Der vil være en transferbus i Surat Thani Lufthavn, som veneter på at tage dig til overnatningsstedet lige uden for Khao Sok National Park. Gør dig klar til at blive fuldstændig fortryllet af den smukke natur! Brug eftermiddagen på at sejle i kano langs floden eller forkæl dig selv med en dejlig thai massage.

Næste dag fortsætter eventyret til Cheow Lan Lake, hvor du overnatter i flydende bungalows. Du skal ikke forvente et luksus ophold, men det er netop det der er charmen. Stig ombord på båden og beundre de magiske omgivelser. Vel fremme ved søen er det tid til frokost og om eftermiddagen kan du vælge at svømme i det krystalklare vand, ro kajak eller tage på vandretur for at udforske junglen. Stil vækkeuret til tidligt næste morgen for at få chancen for at opleve dyreriget vågne op, inden det er tid til morgenmad. Benyt lejligheden til at nyde det sidste af Khao Sok, inden du fortsætter rejsen til den næste destination, Krabi!

Krabi, Thailand Dag 35

Der vil være et lille stop i Krabi! Tjek ind på dit hostel i Krabi og tilbring dagen med at udforske området på egen hånd. Allerede næste dag fortsætter du med færge til Koh Phi Phi!

Koh Phi Phi, Thailand Dag 36-38

Velkommen til paradis! Her har du 3 dage til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du har allerede fået masser af indtryk undervejs, så du fortjener at kunne slappe af på stranden. Du bør også klart overveje at tage på snorkeltur og paddleboard tur!

Phuket, Thailand Dag 39-41

Rejsen begynder så småt at nå sin ende, og det er tid til at stige ombord på færgen til Phuket. Brug de næste 2 dage på egen hånd, før det er tid til at sige farvel til dine nye rejsekammerater og stige ombord på transferbussen til lufthavnen!

Hjemrejse Hjem til Danmark eller videre?

Grupperejsen er slut for denne gang og det er tid til at sige farvel til resten af gruppen. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge endnu en tur sammen? Bare kontakt os, hvis du vil planlægge nye rejseeventyr, så hjælper vi dig!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.