Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tripmates: Vietnam, Thailand, Sri Lanka & Maldiverne


Oplev Vietnam, Thailand, Sri Lanka & Maldiverne med KILROY
Kort over rejseruten til Vietnam, Thailand, Sri Lanka & Maldiverne

Tripmates: Vietnam, Thailand, Sri Lanka & Maldivene

Rejserute: København - Hanoi (Vietnam) - Ho Chi Minh City (Vietnam) - Bangkok (Thailand) - Phuket (Thailand) - Negombo (Sri Lanka) - Mirissa (Sri Lanka) - Male (Maldiverne) - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Kort over rejseruten til Vietnam og Thailand

Første del af ruten! Velkommen til Sydøstasien

Første del af rejsen går til lækre Vietnam og Thailand! De næste uger kommer du til at tilbringe i Sydøstasien, hvor du rejser fra nord til syd i begge lande. Klik videre for at læse mere om oplevelserne, som venter dig!

Udforsk spændende Hanoi, Vietnam

Hanoi, Vietnam Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, vil du møde din fantastiske guide, som vil være din nye bedste ven, når du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på dit hostel og gør dig klar til en aften med drinks og middag ude i byen. Dagen efter har vi arrangeret en guidet byrundtur, så du kan lære byen Hanoi bedre at kende, en fascinerende og livlig by med rødder fra kolonitiden.

Nyd lækker street food, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlige lokale!

Flot og vild natur i Sapa, Vietnam

Sapa, Vietnam Dag 3-5

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den magisk smukke region Sapa. Efter frokost skal I besøge en af de lokale landsbyer Sin Chai og have et indblik i, hvordan indbyggerne bor her. Her bliver du også mødt af en lokal familie, som du får lov til at overnatte hos. Nyd traditionel mad før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Lao Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du din vandring til Ta Van, hvor du får mulighed for at overnatte hos en anden lokal familie. Næste dag er det videre til landsbyen Giang Ta Chai, hvor du vil have mulighed for at nyde en lokal frokost og bruge tid sammen med landsbyens indbyggerer, inden du tager tilbage mod Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay, Vietnam

Ha Long Bay, Vietnam Dag 6-7

Rise & Shine! Efter en overnatning i Hanoi, rejser I til Tuan Chau Marina tidligt næste dag for at gå ombord på en båd, der viser den fantastiske Ha Long Bay frem fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, stå af ved Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være et Sunset Party på soldækket. Her kan du hænge ud med de andre backpackere eller tage det roligt og lade op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Bjerglandskab i Ninh Binh, Vietnam

Ninh Binh, Vietnam Dag 8-9

Rejsen fortsætter til Ninh Binh som ligger ca. 92 km syd for Hanoi og er berømt for dens gamle hovedstad Hoa Lu og det vidunderlige landskab kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Her får du mulighed for at udforske grønne rismarker, templer og mystiske dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi har tilføjet en tur op ad Mau Cave Mountain som giver en fantastisk udsigt over de mange smukke rismarker nede i jordoverfladen.

På den sidste dag går du ombord på nattoget, der kører dig til Hue.

Madlavning og vietnamesisk historie i Hue, Vietnam

Hue, Vietnam Dag 10

Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fyldt med eventyr, som starter med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet - endnu et UNESCO World Heritage Site at krydse af listen.

Lav aftenens aftensmad selv! I løbet af et traditionelt madlavningskursus vil du lærer alt om vietnamesisk madlavning. Bagefter kan I fortsætte ud i byen til et par drinks eller slappe af på hotellet!

Historie, kultur og shopping i Hoi An, Vietnam

Hoi An, Vietnam Dag 11-13

Rejsen til det næste stop er et højdepunkt i sig selv! Hop ind i åbne jeeps, der har været brugt siden krigen, og start den 5-timers rejse mod Hoi An. Nyd frokosten på stranden og udsigten fra toppen af ​​Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobiltelefon, inden turen starter, for dette er et øjeblik, du ikke vil glemme!

Dagen efter kan du udforske Hoi An på egen hånd. Gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale butikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring aftenen i den gamle bydel, og spørg din guide om tips til de bedste steder i byen!

Templer og lækre strande i Nha Trang, Vietnam

Nha Trang, Vietnam Dag 14-17

Dagen efter har du igen tid til at udforske Hoi An, før du fortsætter din tur med nattoget til Nha Trang. Her har vi inkluderet en guidet byrundtur, og derudover kan du fortsætte med at udforske templer, lokale markeder og smukke strande. Det er helt op til dig, hvad du vil lave, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Vil du bare slappe af på stranden? You do you!

Krigshistorie og storbyliv i Ho Chi Minh, Vietnam

Ho Chi Minh City, Vietnam Dag 18-20

Vi nærmer os slutningen på rejsen i Vietnam og sidste stop er Ho Chi Minh City. Her har du en del fritid, hvor du kan udforske byen på egen hånd, men vi har planlagt en guidet byrundtur, samt en udflugt til mindesmærket fra Vietnamkrigen. Udover dette er du fri til at udforske på egen hånd, men vi anbefaler altid et besøg på War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentre rundt på Ben Thanh-markedet og at tage ud i byen for at prøve nattelivet. Du kan bruge de sidste dage, helst som du vil!

Templer, tuk tuk & natteliv i Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand Dag 21-24

I Bangkok kommer du til at udforske de neonoplyste gader, sejle med en longtail-båd ned ad kanalerne til det flydende markede og det lokale liv. Du kommer til at se nogle af Bangkoks mest berømte templer, køre med tuk tuk og opleve det vilde natteliv! Vi har planlagt en guidet tur på Chao Phraya-floden, samt et besøg til det smukke Grand Palace. Har man egentlig besøgt Bangkok, hvis man ikke har smagt den verdensberømte street food? We got you: vi har arrangeret en guidet food tour rundt i Bangkok, hvor du med egne øjne (og mave) kan se, hvorfor Bangkoks street food er elsket af millioner af mennesker over hele verden!

Kultur i Mae Sot, Thailand

Mae Sot, Thailand Dag 25

Den følgende aften stiger du på en bus, der tager dig til Mae Sot. Sæt en god podcast på, læn dig tilbage og lad landskabet suse forbi uden for vinduet. Efter en god nats søvn går det videre til endnu en bus, denne gang til den thailandske-burmesiske grænse og Moi-flodens marked, efterfulgt af en 4-timers lang tur op til bjergene og Umphang-reservatet.

Vilde dyr og natur i Umphang Wildlife Sanctuary, Thailand

Umphang Wildlife Sanctuary, Thailand Dag 26-27

I Umphang er der masser af aktiviteter, der venter på dig! Prøv slow rafting langs Mae Klong-floden, lav mad over åben ild og svøm i naturlige vandfald. Dagen efter får du mulighed for at besøge Tee Lor Su, Sydøstasiens største vandfald samt besøge en bambusskov, vandre i junglen og bo i en traditionel landsby.

Kultur i Mae Sot, Thailand

Mae Sot, Thailand Dag 28

Denne morgen får du tid til at bruge benene på en 3 timers vandring til Palatha, før du sætter dig på bussen tilbage til Mae Sot. Vel fremme kan du frit udforske mere af byen, eller tag dig en velfortjent pause før du skal videre til Chiang Mai.

Cykeltur, markeder og madlavningskursus i Chiang Mai, Thailand

Chiang Mai, Thailand Dag 29-31

Næste stop på rejsen er Chiang Mai. Her har du tid til at opleve byen på egen hånd, inden du hopper på cyklen og besøger alle de lokale natmarkeder. Der vil også være et stop ved et lokalt tempel, hvor du kan lære mere om byens historie. Derefter kan du vælge at tage i byen og tjekke Chiang Mais natteliv ud eller tage tilbage på hotellet! Dagen efter venter et madlavningskursus, hvor du får mulighed for at tilegne dig nye færdigheder i thailandsk madlavning. Lær at lave en ægte Pad Thai eller måske prøv kræfter med en Massaman karry?

Lækker natur i Khao Sok, Thailand

Khao Sok Nationalpark, Thailand Dag 32-34

Hop på flyet for at begive dig ud på anden halvdel af dette episke eventyr i Thailand. Der vil være en transferbus i Surat Thani Lufthavn, som venter på at tage dig til overnatningsstedet lige uden for Khao Sok National Park. Gør dig klar til at blive fuldstændig fortryllet af den smukke natur! Brug eftermiddagen på at sejle i kano langs floden eller forkæl dig selv med en dejlig thai massage. Næste dag fortsætter eventyret til Cheow Lan Lake, hvor du overnatter i flydende bungalows. Du skal ikke forvente et luksus ophold, men det er netop det der er charmen. Stig ombord på båden og beundre de magiske omgivelser. Vel fremme ved søen er det tid til frokost og om eftermiddagen kan du vælge at svømme i det krystalklare vand, ro kajak eller t...

Slap af i Krabi, Thailand

Krabi, Thailand Dag 35

I Krabi får du et par dage til at koble helt af! Det har vært nogle hektiske uger, så udnyt tiden her bedst muligt og slap helt af på stranden. har du mere engergi, kan du udforske Krabi vilde natteliv før turen går videre med færgen til Koh Phi Phi!

Slap af på stranden i Koh Phi Phi, Thailand

Koh Phi Phi, Thailand Dag 36-38

Velkommen til paradis! Her har du 3 dage til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du har allerede fået masser af indtryk undervejs, så du fortjener at slappe helt af på stranden. Du bør også klart overveje at tage på snorkeltur, udforske nogle af de onkringliggende øer med speedbåd eller tage på paddleboard tur!

Udforsk Phuket, Thailand

Phuket, Thailand Dag 39-41

I Phuket får du nogle dage til at udforske området på egen hånd. Der er masser af ting at tage sig til: slap af på stranden, oplev nattelivet eller tag ind i selve byen, hvor du kan udforske de forskellige temple og lære mere om thailands historie – det er svært at kede sig her!

Kort over rejseruten til Sri Lanka & Maldiverne

Anden del af ruten! Velkommen til perlene i det Indiske Ocean

Sidste del af rejsen går til fantastiske Sri Lanka og Maldiverne! Rejs gennem tæt jungle og vild natur i Sri Lanka, før du afslutter hele eventyret med krystalklart vand, palmetræer og kridhvide sandstrande i øparadiset, Maldiverne!

Specielle Negombo, Sri Lanka

Negombo, Sri Lanka Dag 42

Velkommen til anden del af rejsen! I lufthavnen vil du få en varm velkomst og der vil være transport til at tage dig gennem Negombos gader til dit hostel. Tjek ind på dit hostel og udforsk byen med dine rejsekammerater.

Smukke Sigiriya, Sri Lanka

Sigiriya, Sri Lanka Dag 43-45

Tidligt næste morgen sætter du kurs mod Sigiriya. Her bliver du mødt af ruinerne til at pragtfuldt palads, som stikker op af bakken, og udsigten fra toppen er helt fænomenal! Dagen efter kommer du til at besøge et andet verdensarvssted, Polonnaruwa, som er Sri Lankas første hovedstad og en af ​​landets mest besøgte arkæologiske steder. Om eftermiddagen er det tid til en safari i Minneriya National Park. Hold udkig efter elefanter og andre dyr som dovendyr og leoparder!

Kulturelle Kandy, Sri Lanka

Kandy, Sri Lanka Dag 46-47

Det er tid til at rejse længere sydpå mod Sri Lankas næststørste by, Kandy, som ligger gemt mellem store grønne bakker. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Tandtemplet, landets vigtigste religiøse helligdom, et storslået perlemuseum og den botaniske have, som bestemt er et besøg værd. Vidste du forresten, at den omkringliggende region producerer det meste af Sri Lankas te og ris?

Kitulgala og Adams Peak, Sri Lanka

Kitulgala til Adams Peak, Sri Lanka Dag 48-49

Efter morgenmaden fortsætter eventyret til Kitulgala, hvor overnatningsstedet er en cool Eco Lodge. Udforsk omgivelserne, mens du sejler i kano, og sørg for at få en god nats søvn. Den næste dag kan du prøve kræfter med rafting og vandre op til Adams Peak, Sri Lankas hellige bjerg. Vi lover dig, at solnedgangen fra toppen af Adams Peak vil være alle dine ømme muskler værd!

Magiske Ella, Sri Lanka

Ella, Sri Lanka Dag 50-51

Stig ombord på toget for at rejse via den magisk smukke togrute til Ella. Denne charmerende by er omgivet af bjerge, teplantager og grønne områder, uanset hvor du går. Fra Ella Gap får du en fantastisk udsigt over byen og på en klar nat kan du se det svage skær fra Great Basse fyrtårnet på Sri Lankas sydkyst. Vi kan også anbefale at bestige Little Adams Peak for at opleve endnu en spektakulær udsigt over det fantastiske landskab. Her kan du bruge din tid, som du vil!

**Bemærk venligst, at togrejsen til Ella er afhængig af tilgængelighed. Billetterne kan bestilles fra 30 dage før afgang og i tilfælde af pladsmangel bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Safari i Yala, Sri Lanka

Yala, Sri Lanka Dag 52

Yala er Sri Lankas største nationalpark og hjem til vilde elefanter, vildsvin, bøfler, leoparder, bjørne og krokodiller. Med andre ord venter en dag fuld af fantastiske dyreoplevelser! Overnat i telt og fortsæt dagen efter videre til Mirissa, hvor du skal tilbringe de sidste dage i Sri Lanka.

Charmerende Mirissa, Sri Lanka

Mirissa, Sri Lanka Dag 53-56

Eventyret på Sri Lanka ender i Mirissa, en charmerende lille by på sydkysten. Hvis du længes efter lidt afslapning på stranden efter alle de spændende eventyr, så er du kommet til det rette sted. Tag en dagstur til Secreat beach og besøg Parrot Rock, hvor du fra toppen får en fantastisk udsigt over Mirissa Beach. hvis du vil tage et episk billede til Instagram, foreslår vi at du går hen til Coconut Tree Hill. Navnet afsløre vidst, hvad der venter dig her! Efter et par dage i dette område er det tid til at stige ombord på flyet til drømmedestinationen, Maldiverne!

Male, Maldiverne

Malé, Maldiverne Dag 57

Det er tid til at stige ombord på flyet til Maldiverne. På den første dag kommer du til at opleve Malé til fods på en guidet eco-tour, hvor du kan opleve lokal samfundet, inden du tager videre med båd til øen Dhiffushi.

Ø paradis Diffushi, Maldiverne

Dhiffushi, Maldiverne Dag 58-60

Velkommen til paradis! Tilbring tre dage på den lille ø Dhiffushi med at slappe af på stranden, svømme i det krystalklare vand, hænge ud på lokale caféer og snorkle ved Turtle Point. Vi har inkluderet en 2-timers snorkeltur, før du får tid til at udforske øen på egen hånd! Nyd det utrolige Indiske Ocean og afslappende dage på stranden. Efter et par dage her, vil du næppe have lyst til at tage hjem igen!

Surf livet Thulusdhoo, Maldiverne

Thulusdhoo, Maldiverne Dag 61-64

Næste stop på Maldiverne er den relativt ukendte ø Thulusdhoo, som byder på magiske surfbølger og afslappende vibes. Efter at have afleveret din bagage på dit hostel, er det tid til at udforske øen på egen hånd, en ø lidt større end Dhiffushi. Lær at surfe, slap af i hængekøjerne med udsigt over Det Indiske Ocean og sejl i kajak i en betagende smuk lagune ved solnedgang.

Nyd de sidste dage af eventyret til fulde, inden du vender tilbage til Malé for at flyve hjem.

Hjemrejse

Hjemrejse

Tripmates turen er ved at være slut, og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Er du ikke helt klar til at tage hjem endnu? Fortsæt med at rejse rundt i Asien eller til andre spændende destinationer. Fortæl os, hvad du drømmer om, når du bestiller rejsen, og så hjælper vi dig med at udvide din rejseplan!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejsetype

Backpacking

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

13.000 - 15.000 DKK

Pris fra*

58.995 DKK

Skriv til os
Er du klar på dit livs eventyr? Denne rejse er helt vild: rejs gennem Vietnam og Thailand i Sydøstasien, inden du stiger ombord på flyet mod Sri Lanka og øparadiset Maldiverne! Her vil du opleve alt fra historie og kultur, til kridhvide sandstrande og dyreliv af en anden verden. Rejs sammen med en lille gruppe backpackere fra Norge, Sverige, Island og Danmark, og skab minder for livet.

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island tilSri Lanka og Maldiverne!

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • Lokal transport
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
 • Klimakompensation (MyClimate)
 • Gratis ISIC-kort

Vietnam:

 • 21 dages oplevelsesrejse i Vietnam
 • 20 overnatninger 
 • 13x morgenmad, 5x frokost & 5x aftensmad
 • Hanoi byvandring
 • Besøg Sapa
 • Ha Long Bay Cruise
 • Besøg Trang An Scenic Complex
 • Trek til Mau Cave Mountain i Ninh Bin
 • Hue byvandring
 • Madlavningskursus i Hue
 • Åben Jeep-tur til Hoi An
 • Nha Trang byrundtur
 • Ho Chi Minh byrundtur
 • Besøg ved Ben Thanh-markedet i Ho Chi Minh

Thailand:

 • 21 dages oplevelsesrejse i Thailand
 • 20 overnatninger
 • 20x morgenmad, 7x frokost & 7x aftensmad
 • Guidet by- og mad tour til Chinatown i Bangkok
 • River Kwai tur til din flodbungalow
 • Slow rafting og guidet vandring i Umphang
 • Cykeltur i Chiang Mai
 • Madlavningskursus i Chiang Mai
 • Safari i Khao Sok nationalpark
 • 2 dages guidet tur på Cheow Lake

Sri Lanka & Maldivene:

 • 16 dages oplevelsesrejse på Sri Lanka
 • 15 overnatninger
 • 8 dages ø-hopping på Maldiverne
 • 7 overnatninger
 • 22x morgenmad, 3x aftensmad
 • Udflugt til Sigiriya
 • Besøg Minneriya National Park
 • Temple of Tooth (tandtemplet)
 • Besøg til Polonnarua-ruinerne
 • Rafting
 • Canyoning tur (Ikke kanotur, men canyoning)
 • Trek til Adam's Peak
 • Besøg Yala nationalpark
 • Beach days i Mirissa
 • Snorkling ved Turtle Point
 • Guidet eco-tour i Malé
 • Total afslapning i Thulusdhoo
 • Snorkling i Maldiverne
 • Ro kajak i en lagune
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter og tilføjelser
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides/chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger kunderne?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er også muligt at forlænge rejsen efter grupperejsen er slut, hvis du ønsker at fortsætte på egen hånd. Giv os venligst besked ved bestilling. 


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?


Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Tripmates: Vietnam, Thailand, Sri Lanka & Maldivene

Rejserute: København - Hanoi (Vietnam) - Ho Chi Minh City (Vietnam) - Bangkok (Thailand) - Phuket (Thailand) - Negombo (Sri Lanka) - Mirissa (Sri Lanka) - Male (Maldiverne) - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Første del af ruten! Velkommen til Sydøstasien

Første del af rejsen går til lækre Vietnam og Thailand! De næste uger kommer du til at tilbringe i Sydøstasien, hvor du rejser fra nord til syd i begge lande. Klik videre for at læse mere om oplevelserne, som venter dig!

Hanoi, Vietnam Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, vil du møde din fantastiske guide, som vil være din nye bedste ven, når du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på dit hostel og gør dig klar til en aften med drinks og middag ude i byen. Dagen efter har vi arrangeret en guidet byrundtur, så du kan lære byen Hanoi bedre at kende, en fascinerende og livlig by med rødder fra kolonitiden.

Nyd lækker street food, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlige lokale!

Sapa, Vietnam Dag 3-5

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den magisk smukke region Sapa. Efter frokost skal I besøge en af de lokale landsbyer Sin Chai og have et indblik i, hvordan indbyggerne bor her. Her bliver du også mødt af en lokal familie, som du får lov til at overnatte hos. Nyd traditionel mad før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Lao Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du din vandring til Ta Van, hvor du får mulighed for at overnatte hos en anden lokal familie. Næste dag er det videre til landsbyen Giang Ta Chai, hvor du vil have mulighed for at nyde en lokal frokost og bruge tid sammen med landsbyens indbyggerer, inden du tager tilbage mod Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay, Vietnam Dag 6-7

Rise & Shine! Efter en overnatning i Hanoi, rejser I til Tuan Chau Marina tidligt næste dag for at gå ombord på en båd, der viser den fantastiske Ha Long Bay frem fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, stå af ved Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være et Sunset Party på soldækket. Her kan du hænge ud med de andre backpackere eller tage det roligt og lade op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Ninh Binh, Vietnam Dag 8-9

Rejsen fortsætter til Ninh Binh som ligger ca. 92 km syd for Hanoi og er berømt for dens gamle hovedstad Hoa Lu og det vidunderlige landskab kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Her får du mulighed for at udforske grønne rismarker, templer og mystiske dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi har tilføjet en tur op ad Mau Cave Mountain som giver en fantastisk udsigt over de mange smukke rismarker nede i jordoverfladen.

På den sidste dag går du ombord på nattoget, der kører dig til Hue.

Hue, Vietnam Dag 10

Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fyldt med eventyr, som starter med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet - endnu et UNESCO World Heritage Site at krydse af listen.

Lav aftenens aftensmad selv! I løbet af et traditionelt madlavningskursus vil du lærer alt om vietnamesisk madlavning. Bagefter kan I fortsætte ud i byen til et par drinks eller slappe af på hotellet!

Hoi An, Vietnam Dag 11-13

Rejsen til det næste stop er et højdepunkt i sig selv! Hop ind i åbne jeeps, der har været brugt siden krigen, og start den 5-timers rejse mod Hoi An. Nyd frokosten på stranden og udsigten fra toppen af ​​Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobiltelefon, inden turen starter, for dette er et øjeblik, du ikke vil glemme!

Dagen efter kan du udforske Hoi An på egen hånd. Gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale butikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring aftenen i den gamle bydel, og spørg din guide om tips til de bedste steder i byen!

Nha Trang, Vietnam Dag 14-17

Dagen efter har du igen tid til at udforske Hoi An, før du fortsætter din tur med nattoget til Nha Trang. Her har vi inkluderet en guidet byrundtur, og derudover kan du fortsætte med at udforske templer, lokale markeder og smukke strande. Det er helt op til dig, hvad du vil lave, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Vil du bare slappe af på stranden? You do you!

Ho Chi Minh City, Vietnam Dag 18-20

Vi nærmer os slutningen på rejsen i Vietnam og sidste stop er Ho Chi Minh City. Her har du en del fritid, hvor du kan udforske byen på egen hånd, men vi har planlagt en guidet byrundtur, samt en udflugt til mindesmærket fra Vietnamkrigen. Udover dette er du fri til at udforske på egen hånd, men vi anbefaler altid et besøg på War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentre rundt på Ben Thanh-markedet og at tage ud i byen for at prøve nattelivet. Du kan bruge de sidste dage, helst som du vil!

Bangkok, Thailand Dag 21-24

I Bangkok kommer du til at udforske de neonoplyste gader, sejle med en longtail-båd ned ad kanalerne til det flydende markede og det lokale liv. Du kommer til at se nogle af Bangkoks mest berømte templer, køre med tuk tuk og opleve det vilde natteliv! Vi har planlagt en guidet tur på Chao Phraya-floden, samt et besøg til det smukke Grand Palace. Har man egentlig besøgt Bangkok, hvis man ikke har smagt den verdensberømte street food? We got you: vi har arrangeret en guidet food tour rundt i Bangkok, hvor du med egne øjne (og mave) kan se, hvorfor Bangkoks street food er elsket af millioner af mennesker over hele verden!

Mae Sot, Thailand Dag 25

Den følgende aften stiger du på en bus, der tager dig til Mae Sot. Sæt en god podcast på, læn dig tilbage og lad landskabet suse forbi uden for vinduet. Efter en god nats søvn går det videre til endnu en bus, denne gang til den thailandske-burmesiske grænse og Moi-flodens marked, efterfulgt af en 4-timers lang tur op til bjergene og Umphang-reservatet.

Umphang Wildlife Sanctuary, Thailand Dag 26-27

I Umphang er der masser af aktiviteter, der venter på dig! Prøv slow rafting langs Mae Klong-floden, lav mad over åben ild og svøm i naturlige vandfald. Dagen efter får du mulighed for at besøge Tee Lor Su, Sydøstasiens største vandfald samt besøge en bambusskov, vandre i junglen og bo i en traditionel landsby.

Mae Sot, Thailand Dag 28

Denne morgen får du tid til at bruge benene på en 3 timers vandring til Palatha, før du sætter dig på bussen tilbage til Mae Sot. Vel fremme kan du frit udforske mere af byen, eller tag dig en velfortjent pause før du skal videre til Chiang Mai.

Chiang Mai, Thailand Dag 29-31

Næste stop på rejsen er Chiang Mai. Her har du tid til at opleve byen på egen hånd, inden du hopper på cyklen og besøger alle de lokale natmarkeder. Der vil også være et stop ved et lokalt tempel, hvor du kan lære mere om byens historie. Derefter kan du vælge at tage i byen og tjekke Chiang Mais natteliv ud eller tage tilbage på hotellet! Dagen efter venter et madlavningskursus, hvor du får mulighed for at tilegne dig nye færdigheder i thailandsk madlavning. Lær at lave en ægte Pad Thai eller måske prøv kræfter med en Massaman karry?

Khao Sok Nationalpark, Thailand Dag 32-34

Hop på flyet for at begive dig ud på anden halvdel af dette episke eventyr i Thailand. Der vil være en transferbus i Surat Thani Lufthavn, som venter på at tage dig til overnatningsstedet lige uden for Khao Sok National Park. Gør dig klar til at blive fuldstændig fortryllet af den smukke natur! Brug eftermiddagen på at sejle i kano langs floden eller forkæl dig selv med en dejlig thai massage.

Næste dag fortsætter eventyret til Cheow Lan Lake, hvor du overnatter i flydende bungalows. Du skal ikke forvente et luksus ophold, men det er netop det der er charmen. Stig ombord på båden og beundre de magiske omgivelser. Vel fremme ved søen er det tid til frokost og om eftermiddagen kan du vælge at svømme i det krystalklare vand, ro kajak eller tage på vandretur for at udforske junglen. Stil vækkeuret til tidligt næste morgen for at få chancen for at opleve dyreriget vågne op, inden det er tid til morgenmad. Benyt lejligheden til at nyde det sidste af Khao Sok, inden du fortsætter rejsen til den næste destination, Krabi!

Krabi, Thailand Dag 35

I Krabi får du et par dage til at koble helt af! Det har vært nogle hektiske uger, så udnyt tiden her bedst muligt og slap helt af på stranden. har du mere engergi, kan du udforske Krabi vilde natteliv før turen går videre med færgen til Koh Phi Phi!

Koh Phi Phi, Thailand Dag 36-38

Velkommen til paradis! Her har du 3 dage til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du har allerede fået masser af indtryk undervejs, så du fortjener at slappe helt af på stranden. Du bør også klart overveje at tage på snorkeltur, udforske nogle af de onkringliggende øer med speedbåd eller tage på paddleboard tur!

Phuket, Thailand Dag 39-41

I Phuket får du nogle dage til at udforske området på egen hånd. Der er masser af ting at tage sig til: slap af på stranden, oplev nattelivet eller tag ind i selve byen, hvor du kan udforske de forskellige temple og lære mere om thailands historie – det er svært at kede sig her!

Anden del af ruten! Velkommen til perlene i det Indiske Ocean

Sidste del af rejsen går til fantastiske Sri Lanka og Maldiverne! Rejs gennem tæt jungle og vild natur i Sri Lanka, før du afslutter hele eventyret med krystalklart vand, palmetræer og kridhvide sandstrande i øparadiset, Maldiverne!

Negombo, Sri Lanka Dag 42

Velkommen til anden del af rejsen! I lufthavnen vil du få en varm velkomst og der vil være transport til at tage dig gennem Negombos gader til dit hostel. Tjek ind på dit hostel og udforsk byen med dine rejsekammerater.

Sigiriya, Sri Lanka Dag 43-45

Tidligt næste morgen sætter du kurs mod Sigiriya. Her bliver du mødt af ruinerne til at pragtfuldt palads, som stikker op af bakken, og udsigten fra toppen er helt fænomenal! Dagen efter kommer du til at besøge et andet verdensarvssted, Polonnaruwa, som er Sri Lankas første hovedstad og en af ​​landets mest besøgte arkæologiske steder. Om eftermiddagen er det tid til en safari i Minneriya National Park. Hold udkig efter elefanter og andre dyr som dovendyr og leoparder!

Kandy, Sri Lanka Dag 46-47

Det er tid til at rejse længere sydpå mod Sri Lankas næststørste by, Kandy, som ligger gemt mellem store grønne bakker. Udforsk dette hellige sted, hvor du blandt andet finder Tandtemplet, landets vigtigste religiøse helligdom, et storslået perlemuseum og den botaniske have, som bestemt er et besøg værd. Vidste du forresten, at den omkringliggende region producerer det meste af Sri Lankas te og ris?

Kitulgala til Adams Peak, Sri Lanka Dag 48-49

Efter morgenmaden fortsætter eventyret til Kitulgala, hvor overnatningsstedet er en cool Eco Lodge. Udforsk omgivelserne, mens du sejler i kano, og sørg for at få en god nats søvn. Den næste dag kan du prøve kræfter med rafting og vandre op til Adams Peak, Sri Lankas hellige bjerg. Vi lover dig, at solnedgangen fra toppen af Adams Peak vil være alle dine ømme muskler værd!

Ella, Sri Lanka Dag 50-51

Stig ombord på toget for at rejse via den magisk smukke togrute til Ella. Denne charmerende by er omgivet af bjerge, teplantager og grønne områder, uanset hvor du går. Fra Ella Gap får du en fantastisk udsigt over byen og på en klar nat kan du se det svage skær fra Great Basse fyrtårnet på Sri Lankas sydkyst. Vi kan også anbefale at bestige Little Adams Peak for at opleve endnu en spektakulær udsigt over det fantastiske landskab. Her kan du bruge din tid, som du vil!

**Bemærk venligst, at togrejsen til Ella er afhængig af tilgængelighed. Billetterne kan bestilles fra 30 dage før afgang og i tilfælde af pladsmangel bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Yala, Sri Lanka Dag 52

Yala er Sri Lankas største nationalpark og hjem til vilde elefanter, vildsvin, bøfler, leoparder, bjørne og krokodiller. Med andre ord venter en dag fuld af fantastiske dyreoplevelser! Overnat i telt og fortsæt dagen efter videre til Mirissa, hvor du skal tilbringe de sidste dage i Sri Lanka.

Mirissa, Sri Lanka Dag 53-56

Eventyret på Sri Lanka ender i Mirissa, en charmerende lille by på sydkysten. Hvis du længes efter lidt afslapning på stranden efter alle de spændende eventyr, så er du kommet til det rette sted. Tag en dagstur til Secreat beach og besøg Parrot Rock, hvor du fra toppen får en fantastisk udsigt over Mirissa Beach. hvis du vil tage et episk billede til Instagram, foreslår vi at du går hen til Coconut Tree Hill. Navnet afsløre vidst, hvad der venter dig her! Efter et par dage i dette område er det tid til at stige ombord på flyet til drømmedestinationen, Maldiverne!

Malé, Maldiverne Dag 57

Det er tid til at stige ombord på flyet til Maldiverne. På den første dag kommer du til at opleve Malé til fods på en guidet eco-tour, hvor du kan opleve lokal samfundet, inden du tager videre med båd til øen Dhiffushi.

Dhiffushi, Maldiverne Dag 58-60

Velkommen til paradis! Tilbring tre dage på den lille ø Dhiffushi med at slappe af på stranden, svømme i det krystalklare vand, hænge ud på lokale caféer og snorkle ved Turtle Point. Vi har inkluderet en 2-timers snorkeltur, før du får tid til at udforske øen på egen hånd! Nyd det utrolige Indiske Ocean og afslappende dage på stranden. Efter et par dage her, vil du næppe have lyst til at tage hjem igen!

Thulusdhoo, Maldiverne Dag 61-64

Næste stop på Maldiverne er den relativt ukendte ø Thulusdhoo, som byder på magiske surfbølger og afslappende vibes. Efter at have afleveret din bagage på dit hostel, er det tid til at udforske øen på egen hånd, en ø lidt større end Dhiffushi. Lær at surfe, slap af i hængekøjerne med udsigt over Det Indiske Ocean og sejl i kajak i en betagende smuk lagune ved solnedgang.

Nyd de sidste dage af eventyret til fulde, inden du vender tilbage til Malé for at flyve hjem.

Hjemrejse

Tripmates turen er ved at være slut, og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Er du ikke helt klar til at tage hjem endnu? Fortsæt med at rejse rundt i Asien eller til andre spændende destinationer. Fortæl os, hvad du drømmer om, når du bestiller rejsen, og så hjælper vi dig med at udvide din rejseplan!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.