{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tripmates: Thailand


Lær at lave thailandsk mad på grupperejse til Thailand med KILROY
Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

23 dage

Rejsetype

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

5.000 - 7.000 kr.

Pris fra*

23.995 DKK

Skriv til os
Vil du opleve Thailand, men leder efter nogen at rejse med? På denne grupperejse kommer du til at opleve, smage og mærke alt, hvad Thailand har at byde på! Denne tur er den ultimative kombination af naturoplevelser, pulserende byliv, kridhvide strande og kultur. Lyder det fristende? Så læs videre og sikre dig din plads!

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1.000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse.

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til lækre Thailand.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

____________________________________________________________________________________

Skræddersy din rejse

Mange af vores rejsende vælger en Tripmates tur som en del af en længere rejse, eller vælger at kombinere mere end én Tripmates tur.

Det kan være, at du vil forlænge opholdet på slutdestinationen efter turen eller rejse videre til nye oplevelser, såsom frivilligt arbejde, en roadtrip i bil eller camper, en surfskole, dykning, et sprogkursus eller deltage i en anden Tripmates tur efterfølgende. Andre vælger at rejse videre efter en Tripmates tur uden konkrete planer, hvilket også er helt i orden. Kilroys dygtige rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at sammensætte en rejse, efter netop dine ønsker og behov.   Ring eller skriv til os for at få drømmerejsen i hus.

SKRIV TIL OS

______________________________________________________________________________________

 

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • 20 nætter i Thailand
 • Hostel (10 nætter, multi-share 4-12 pers), simple hoteller (4 nætter, twin/triple room), simple hytter (4 nætter, twin room), telt (1 nat), natbus (1 nat)
 • 20 x morgenmad, 7 x frokost & 7 x aftensmad
 • Lokal transport: privat minibuss, pick-up truck, longtail-båt, tuk tuk og ferje
 • Transport fra og til lufthavnen
 • Guide
 • Tid til at udforske på egen hånd
 • Mange spændende aktiviteter
 • Klimakompensation på alle flybilletter (MyClimate)
 • Facebookgruppe
 • Online afrejsemøde
 • IYTC-kort

Thailand:

 • Guidet tur i China Town, Bangkok
 • Guidet tur til Chao Phraya floden og Grand Palace i Bangkok
 • Kwai-flodcruise for at komme hen til din flydende bungalow
 • Trek til Umphang nationalpark
 • Umphang flodraftingtur
 • Se Tee Lor Su vandfaldet
 • Trekking til Palatha
 • Madlavningskursus i Chiang Mai
 • Aftencykeltur i Chiang Mai
 • Safari i Khao Sok National Park
 • 2 dages tur på Cheow Lake
 • Hygge på stranden
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter og tilføjelser
 • Visums
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides og chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger kunderne?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er muligt at bestille rejsen i forbindelse med andre grupperejser, eller som en del af en større skræddersyet rejse med Kilroy. Tag fat i vores rejsekonsulenter for vejledning.


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1.000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Indkvartering
En stor del af at rejse er at prøve forskellige former for indkvartering. På din rejse bor du på hostels, deler hotelværelser med andre, overnatter i små hytter, har én nat hvor du deler telt med en anden og én overnatning i en natbus. De nætter, du tilbringer på hostels, er på fælles sovesale med blandede køn. For indkvartering på hoteller eller lignende vil værelserne enten være dobbelt-, tremands- eller firedobbelte værelser. Du vil altid dele værelse med en af samme køn, men antallet af senge på værelset kan variere. Venner, der rejser sammen, er ikke garanteret at dele værelse.

Transport
Dit eventyr inkluderer forskellige transportformer i løbet af rejsen. Dette giver dig mulighed for at opleve nye måder at rejse rundt på! På denne rejse kan du forvente transport i form af private minivans, offentlige busser, tuk-tuks, offentlige pick-up trucks, longtail-både, offentlige færger og en indenrigsflyvning i Thailand.

Vejr
Thailand har tre hovedsæsoner: den varme sæson (marts til maj), regnsæsonen (juni til oktober) og den kølige sæson (november til februar). I løbet af den varme sæson ligger gennemsnitstemperaturen omkring 30-35°C med høj luftfugtighed. Regnsæsonen bringer køligere temperaturer med et gennemsnit på omkring 25-30°C. Regnen får landskabet i Thailand til at se grønt og frodigt ud, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil opleve den smukke natur. Den kølige sæson er den mest behagelige med lavere luftfugtighed og temperaturer på omkring 20-30°C.
Det er vigtigt at bemærke, at temperaturerne kan variere afhængigt af hvilken region i Thailand, du besøger, og at temperaturer ned til 5-10°C om natten ikke er ualmindelige i det nordvestlige Thailand.

Guide
Alle Tripmates-ture har en dedikeret lokal guide eller rejseleder, hvilket garanterer et problemfrit eventyr, især i starten af rejsen. Vores guider er der for at hjælpe med logistik, såsom at finde vej og tjekke ind på overnatningssteder. Derudover giver de uvurderlig indsigt i de destinationer, du rejser til, og giver anbefalinger til forskellige aktiviteter og seværdigheder. Med de lokale guides ekspertise vil du lære de steder, du besøger, meget bedre at kende samt historien, kulturen og sociale normer de forskellige steder, du rejser til. Der er trods alt ingen, som er bedre til at vise dig rundt end dem, der rent faktisk bor der.
Du vil have både guidede dage og dage med tid på egen hånd under rejsen. De guidede dage angiver, hvornår din guide vil være fysisk til stede med din gruppe, mens dage med tid på egen hånd refererer til de dage, hvor du er fri til at udforske selv. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan bede om råd eller tips!

Tilbage til toppen

Grupperejse: Thailand

Rejserute: ✈️ København - Thailand - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Thailand. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Bangkok Dag 1-4

Rejsen begynder i pulserende Bangkok, hvor du møder resten af ​​gruppen. Lær dine nye rejsekammerater at kende og glæd dig til et hav af episke oplevelser i Thailand. I Bangkok kommer du til at udforske de neonbelyste gader og sejle i longtail boat igennem kanalerne til de flydende markeder, hvor I kommer tæt på det lokale liv. Du får set nogle af Bangkoks mest kendte templer, kørt med Tuk-Tuk og kommer til at opleve det vilde natteliv. Det lyder som en ok start på rejsen, ik?

Mae Sot Dag 5

Når du ankommer til Mae Sot, møder du en guide, som viser dig, hvor i kan hænge ud og slappe af, inden næste del af rejseeventyret begynder! Du vil have mulighed for at efterlade dele af din bagage her og hente den senere for ikke at skulle tage alt med i junglen!

Umphang Wildlife Sanctuary Dag 6-8

Er du klar til et rigtigt jungleeventyr? Så vil du elske denne del af grupperejsen! Efter morgenmaden hopper du i en bil, der tager dig langt op i bjergene. I Umphang er der masser af aktiviteter, der venter på dig! Prøv slow rafting langs Mae Klong-floden, lav mad over åben ild og svøm i Sydøstasiens største vandfald. Eventyret slutter med en nat i et traditionelt Karen-hus og en 3 timers vandretur til Palatha, hvor der venter en bil, der tager dig tilbage til Umphang.

Chiang Mai Dag 9-11

Næste stop på rejsen er Chiang Mai. Her har du tid til at opleve byen på egen hånd, inden du hopper på cyklen og besøger alle de lokale natmarkeder. Der vil også være et stop ved et lokalt tempel, hvor du kan lære mere om byens historie. Derefter kan du vælge at tage i byen og tjekke Chiang Mais natteliv ud eller tage tilbage på hotellet! Dagen efter venter et madlavningskursus, hvor du får mulighed for at tilegne dig nye færdigheder i thailandsk madlavning. Lær at lave en ægte Pad Thai eller måske prøv kræfter med en Massaman karry?

Khao Sok Dag 12-14

Hop på flyet for at begive dig ud på anden halvdel af dette episke eventyr i Thailand. Der vil være en transferbus i Surat Thani Lufthavn, som veneter på at tage dig til overnatningsstedet lige uden for Khao Sok National Park. Gør dig klar til at blive fuldstændig fortryllet af den smukke natur! Brug eftermiddagen på at sejle i kano langs floden eller forkæl dig selv med en dejlig thai massage.

Næste dag fortsætter eventyret til Cheow Lan Lake, hvor du overnatter i flydende bungalows. Du skal ikke forvente et luksus ophold, men det er netop det der er charmen. Stig ombord på båden og beundre de magiske omgivelser. Vel fremme ved søen er det tid til frokost og om eftermiddagen kan du vælge at svømme i det krystalklare vand, ro kajak eller tage på vandretur for at udforske junglen. Stil vækkeuret til tidligt næste morgen for at få chancen for at opleve dyreriget vågne, inden det er tid til morgenmad. Benyt lejligheden til at nyde det sidste af Khao Sok, inden du fortsætter rejsen til den næste destination, Krabi!

Krabi Dag 15

Der vil være et lille stop i Krabi! Tjek ind på dit hostel i Krabi og tilbring dagen med at udforske området på egen hånd. Allerede næste dag fortsætter du med færge til Koh Phi Phi!

Koh Phi Phi Dag 16-18

Velkommen til paradis! Her har du 3 dage til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du har allerede fået masser af indtryk undervejs, så du fortjener at kunne slappe af på stranden. Du bør også klart overveje at tage på snorkeltur og paddleboard tur!

Phuket Dag 19-21

Rejsen begynder at nå sin ende, og det er tid til at stige ombord på færgen til Phuket. Brug de næste 2 dage på egen hånd, før det er tid til at sige farvel til dine nye rejsekammerater og stige ombord på transferbussen til lufthavnen! Vil du fortsætte din rejse i Thailand eller rejse videre til en anden destination? Tag en snak med os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.