{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tripmates: Vietnam


Oplev Vietnam med KILROY på en grupperejse
Kort over rejseruten i Vietnam

Grupperejse: Vietnam

Rejseruten: København - Hanoi - Ho Chi Minh City - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Vietnam. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Udforsk smukke Hanoi, Vietnam

Hanoi Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, vil du møde din fantastiske guide, som vil være din nye bedste ven, når du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på dit hostel og gør dig klar til en aften med drinks og middag ude i byen. Dagen efter har vi arrangeret en guidet byrundtur, så du kan lære byen Hanoi bedre at kende, en fascinerende og livlig by med rødder fra kolonitiden.

Nyd lækker street food, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlige lokale!

Lækker og vild natur i Sapa, Vietnam

Sapa Dag 3-5

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den magisk smukke region Sapa. Efter frokost skal I besøge en af de lokale landsbyer Sin Chai og have et indblik i, hvordan indbyggerne bor her. Her bliver du også mødt af en lokal familie, som du får lov til at overnatte hos. Nyd traditionel mad før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Lao Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du din vandring til Ta Van, hvor du får mulighed for at overnatte hos en anden lokal familie. Næste dag er det videre til landsbyen Giang Ta Chai, hvor du vil have mulighed for at nyde en lokal frokost og bruge tid sammen med landsbyens indbyggerer, inden du tager tilbage mod Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay, Vietnam

Ha Long Bay Dag 6-7

Rise & Shine! Efter en overnatning i Hanoi, rejser I til Tuan Chau Marina tidligt næste dag for at gå ombord på en båd, der viser den fantastiske Ha Long Bay frem fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, stå af ved Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være et Sunset Party på soldækket. Her kan du hænge ud med de andre backpackere eller tage det roligt og lade op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Bjerglandskab i Ninh Binh, Vietnam

Ninh Binh Dag 8-9

Rejsen fortsætter til Ninh Binh som ligger ca. 92 km syd for Hanoi og er berømt for dens gamle hovedstad Hoa Lu og det vidunderlige landskab kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Her får du mulighed for at udforske grønne rismarker, templer og mystiske dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi har tilføjet en tur op ad Mau Cave Mountain som giver en fantastisk udsigt over de mange smukke rismarker nede i jordoverfladen.

På den sidste dag går du ombord på nattoget, der kører dig til Hue.

Madlavning og vietnamesisk historie i Hue, Vietnam

Hue Dag 10

Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fyldt med eventyr, som starter med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet - endnu noget at krydse af listen på UNESCOs verdensarvsliste.

Lav aftenens aftensmad selv! I løbet af et traditionelt madlavningskursus vil du lærer alt om vietnamesisk madlavning. Bagefter kan I fortsætte ud i byen til et par drinks eller slappe af på hotellet!

Historie, kultur og shopping i Hoi An, Vietnam

Hoi An Dag 11-13

Rejsen til det næste stop er et højdepunkt i sig selv! Hop op på jeres motorcykler med jeres guides og start rejsen mod Hoi An. Du vil opleve små landsbyer, du kan bade i en sø og nyde udsigten fra toppen af ​​Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobiltelefon, inden turen starter, for dette er et øjeblik, du ikke vil glemme!

Dagen efter skal du udforske Hoi An med en fuld dags byvandring.

Dagen efter har du igen tid til at udforske Hoi An gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale butikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. før du fortsætter din tur med nattoget til Nha Trang.

Templer og lækre strande i Nha Trang, Vietnam

Nha Trang Dag 14-17

Her har vi inkluderet en guidet byrundtur, og derudover kan du fortsætte med at udforske templer, lokale markeder og smukke strande. Det er helt op til dig, hvad du vil lave, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Vil du bare slappe af på stranden? You do you!

Krigshistorie og storbyliv i Ho Chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh City Dag 18-21

Vi nærmer os slutningen på rejsen og sidste stop er Ho Chi Minh City. Her har du en del fritid, hvor du kan udforske byen på egen hånd, men vi har planlagt en guidet byrundtur, samt en udflugt til mindesmærket fra Vietnamkrigen.
Udover dette er du fri til at udforske på egen hånd, men vi anbefaler altid et besøg på War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentre rundt på Ben Thanh-markedet og at tage ud i byen for at prøve nattelivet. Du kan bruge de sidste dage, helst som du vil!

Hjermrejse

Hjemrejse

Grupperejsen er slut for denne gang og det er tid til at sige farvel til dine nye rejsekammerater. Vil du fortsætte din rejse i Vietnam eller rejse videre til en anden destination? Tag en snak med os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

23 dage

Rejsetype

Backpacking

Aldersgrænse

18 - 26 år

Lommepenge

5.000 - 7.000 kr.

Pris fra*

21.265 DKK

Skriv til os
Hvis du vil opleve Sydøstasien, men er usikker på, hvor du skal starte, er denne tur perfekt! Rejs gennem Vietnam med andre backpackere fra Norge, Sverige, Island og Danmark! Dette land er perfekt at tage udgangspunkt i, hvis du ønsker en lidt blødere landing, inden du rejser videre til resten af regionen. Fra Ho Chi Minh er det nemt – og overkommeligt – at rejse til både Cambodia og Thailand. Lyder det fristende? Så skal du læse videre og sikre dig din plads!

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1.000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse.

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

____________________________________________________________________________________

Skræddersy din rejse

Mange af vores rejsende vælger en Tripmates tur som en del af en længere rejse, eller vælger at kombinere mere end én Tripmates tur.

Det kan være, at du vil forlænge opholdet på slutdestinationen efter turen eller rejse videre til nye oplevelser, såsom frivilligt arbejde, en roadtrip i bil eller camper, en surfskole, dykning, et sprogkursus eller deltage i en anden Tripmates tur efterfølgende. Andre vælger at rejse videre efter en Tripmates tur uden konkrete planer, hvilket også er helt i orden. Kilroys dygtige rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at sammensætte en rejse, efter netop dine ønsker og behov.   Ring eller skriv til os for at få drømmerejsen i hus.

SKRIV TIL OS

______________________________________________________________________________________

 

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter
 • 20 nætter i Vietnam
 • Simple hoteller (14 nætter, twin/triple room), Homestay (2 nætter, twin room), båd (1 nat, twin room), tog (3 nætter)
 • 14x morgenmad, 5x frokost & 5x aftensmad
 • Lokal transport: privat minibus, bus, tog og motorcykel
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Guide
 • Tid til at udforske på egen hånd
 • Mange spændende aktiviteter
 • Klimakompensation (MyClimate)
 • Facebookgruppe
 • Online afrejsemøde
 • IYTC-kort

 

Vietnam:

 • Hanoi byrundtur
 • Besøg til Sapa (3 dage, 2 nætter)
 • Ha Long Bay bådcruise
 • Besøge Trang An Scenic-komplekset
 • Trek til Mau Cave Mountain i Ninh Bin
 • Hue byrundtur
 • Madlavningskursus
 • Guidet motorcykel tur
 • Guidet tur til Old Town i Hoi An
 • Guidet Ho Chi Minh Vietnam War tour
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet i rejsen er medregnet i lommepengene
 • Valgfrie aktivititeter og tilføjelser
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Rejseudstyr
 • Drikkepenge til guides og chauffører
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger kunderne?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er muligt at bestille rejsen i forbindelse med andre grupperejser, eller som en del af en større skræddersyet rejse med Kilroy. Tag fat i vores rejsekonsulenter for vejledning.


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1.000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Indkvartering
En stor del af at rejse er at prøve forskellige former for indkvartering. På din rejse bor du på simple hoteller, homestays, én overnatning på en båd og tre overnatninger på nattoge. For indkvartering på hoteller eller lignende vil værelserne enten være dobbelt-, tremands- eller firedobbelte værelser. Du vil altid dele værelse med en af samme køn, men antallet af senge på værelset kan variere. Venner, der rejser sammen, er ikke garanteret at dele værelse.

Transport
Dit eventyr inkluderer forskellige transportformer i løbet af rejsen. Dette giver dig mulighed for at opleve nye måder at rejse rundt på! På denne rejse kan du forvente transport i form af private minivans, offentlige busser, både og en motorcykel.

Vejr
Vietnam har et tropisk klima med to hovedsæsoner: tørkesæsonen (november til april) og regnsæsonen (maj til oktober). I løbet af tørkesæsonen varierer temperaturerne mellem 22-28°C med lav luftfugtighed og masser af solskin. I regnsæsonen varierer temperaturerne mellem 28-32°C med høj luftfugtighed og sporadiske regnbyger. Regnen kan få landskabet i Vietnam til at se mere grønt og frodigt ud, hvilket kan være en fordel, hvis du gerne vil opleve den smukke natur.

Guide
Alle Tripmates-ture har en dedikeret lokal guide eller rejseleder, hvilket garanterer et problemfrit eventyr, især i starten af rejsen. Vores guider er der for at hjælpe med logistik, såsom at finde vej og tjekke ind på overnatningssteder. Derudover giver de uvurderlig indsigt i de destinationer, du rejser til, og giver anbefalinger til forskellige aktiviteter og seværdigheder. Med de lokale guides ekspertise vil du lære de steder, du besøger, meget bedre at kende samt historien, kulturen og sociale normer de forskellige steder, du rejser til. Der er trods alt ingen, som er bedre til at vise dig rundt end dem, der rent faktisk bor der.
Du vil have både guidede dage og dage med tid på egen hånd under rejsen. De guidede dage angiver, hvornår din guide vil være fysisk til stede med din gruppe, mens dage med tid på egen hånd refererer til de dage, hvor du er fri til at udforske selv. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan bede om råd eller tips!

Tilbage til toppen

Grupperejse: Vietnam

Rejseruten: København - Hanoi - Ho Chi Minh City - København

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 12 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Vietnam. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Hanoi Dag 1-2

Når du lander i Hanoi, vil du møde din fantastiske guide, som vil være din nye bedste ven, når du rejser rundt i Vietnam! Tjek ind på dit hostel og gør dig klar til en aften med drinks og middag ude i byen. Dagen efter har vi arrangeret en guidet byrundtur, så du kan lære byen Hanoi bedre at kende, en fascinerende og livlig by med rødder fra kolonitiden.

Nyd lækker street food, lokalt brygget øl, fascinerende arkitektur og venlige lokale!

Sapa Dag 3-5

Sæt dig på bussen for at rejse videre til den magisk smukke region Sapa. Efter frokost skal I besøge en af de lokale landsbyer Sin Chai og have et indblik i, hvordan indbyggerne bor her. Her bliver du også mødt af en lokal familie, som du får lov til at overnatte hos. Nyd traditionel mad før sengetid!

Næste stop i Sapa er landsbyen Lao Chai. Efter at have tilbragt et par timer med de lokale her, fortsætter du din vandring til Ta Van, hvor du får mulighed for at overnatte hos en anden lokal familie. Næste dag er det videre til landsbyen Giang Ta Chai, hvor du vil have mulighed for at nyde en lokal frokost og bruge tid sammen med landsbyens indbyggerer, inden du tager tilbage mod Hanoi og Ha Long Bay.

Ha Long Bay Dag 6-7

Rise & Shine! Efter en overnatning i Hanoi, rejser I til Tuan Chau Marina tidligt næste dag for at gå ombord på en båd, der viser den fantastiske Ha Long Bay frem fra sin bedste side. Udforsk den utroligt smukke Surprising Cave, stå af ved Titop Island og klatre til toppen af øen for at beundre udsigten. Når aftenen falder på, vil der være et Sunset Party på soldækket. Her kan du hænge ud med de andre backpackere eller tage det roligt og lade op til i morgen, hvor du vil fortsætte med at udforske huler og flydende landsbyer!

Ninh Binh Dag 8-9

Rejsen fortsætter til Ninh Binh som ligger ca. 92 km syd for Hanoi og er berømt for dens gamle hovedstad Hoa Lu og det vidunderlige landskab kendt som "Ha Long Bay on Land". Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Her får du mulighed for at udforske grønne rismarker, templer og mystiske dybe søer ved Trang An Scenic Complex, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi har tilføjet en tur op ad Mau Cave Mountain som giver en fantastisk udsigt over de mange smukke rismarker nede i jordoverfladen.

På den sidste dag går du ombord på nattoget, der kører dig til Hue.

Hue Dag 10

Få en god nats søvn i toget og vågn op i den kejserlige by Hue. Her venter en dag fyldt med eventyr, som starter med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste af Vietnams krige er blevet udkæmpet - endnu noget at krydse af listen på UNESCOs verdensarvsliste.

Lav aftenens aftensmad selv! I løbet af et traditionelt madlavningskursus vil du lærer alt om vietnamesisk madlavning. Bagefter kan I fortsætte ud i byen til et par drinks eller slappe af på hotellet!

Hoi An Dag 11-13

Rejsen til det næste stop er et højdepunkt i sig selv! Hop op på jeres motorcykler med jeres guides og start rejsen mod Hoi An. Du vil opleve små landsbyer, du kan bade i en sø og nyde udsigten fra toppen af ​​Hai Van-bjergpasset på vejen. Sørg for at oplade din mobiltelefon, inden turen starter, for dette er et øjeblik, du ikke vil glemme!

Dagen efter skal du udforske Hoi An med en fuld dags byvandring.

Dagen efter har du igen tid til at udforske Hoi An gå en tur for at se alle de smukke bygninger, besøg nogle af de lokale butikker og andre historiske steder rundt omkring i byen. Smag på lokale retter såsom Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. før du fortsætter din tur med nattoget til Nha Trang.

Nha Trang Dag 14-17

Her har vi inkluderet en guidet byrundtur, og derudover kan du fortsætte med at udforske templer, lokale markeder og smukke strande. Det er helt op til dig, hvad du vil lave, men vi kan anbefale en heldagsudflugt til forlystelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Vil du bare slappe af på stranden? You do you!

Ho Chi Minh City Dag 18-21

Vi nærmer os slutningen på rejsen og sidste stop er Ho Chi Minh City. Her har du en del fritid, hvor du kan udforske byen på egen hånd, men vi har planlagt en guidet byrundtur, samt en udflugt til mindesmærket fra Vietnamkrigen.
Udover dette er du fri til at udforske på egen hånd, men vi anbefaler altid et besøg på War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen, slentre rundt på Ben Thanh-markedet og at tage ud i byen for at prøve nattelivet. Du kan bruge de sidste dage, helst som du vil!

Hjemrejse

Grupperejsen er slut for denne gang og det er tid til at sige farvel til dine nye rejsekammerater. Vil du fortsætte din rejse i Vietnam eller rejse videre til en anden destination? Tag en snak med os, når du bestiller rejsen, så hjælper vi dig med at forlænge rejseplanen!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.