{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Autocamper i USA & Canada

Lej din autocamper i USA og Canada | KILROY
Lej din autocamper i USA og Canada | KILROY

Lej en autocamper i USA eller Canada

En autocamper eller et motorhome giver dig den ultimative frihed og kontrol over din rundrejse i USA og Canada. Du får både transport og et hotel i én pakke! Nogle autocamper passer perfekt til backpackere og unge rejsende, mens andre er skræddersyet til større grupper. Bemærk, at det i visse stater i USA er muligt at leje bil, hvis du er under 21 år. Det kan vi naturligvis hjælpe dig med.

Jeg vil vide mere om autocampere!

En autocamper i USA giver dig frihed

Hvis du booker en autocamper i USA, booker du ikke blot et køretøj, men samtidig overnatning. Det betyder også, at du ikke er afhængig af, at skulle finde hostels, når du rejser rundt i landet. Det betyder, at du får meget mere frihed til at køre lige nøjagtig derhen, hvor du ønsker det. En autocamper er det oplagte køretøj at opleve USA's fantastiske natur på. Parkér, slå bord og stole ud og nyd udsigten over Californiens Stillehavskyst, Yosemites rå klipper eller Grand Canyons dybe kløfter!

En autocamper i USA er for både små og store grupper

Der findes flere forskellige modeller af autocampere i USA, som du kan leje, når du skal på road trip. Modellens størrelse afhænger mest af, hvor stor en gruppe I er, der skal rejse sammen.

Modeller til 2 personer:

Modeller til 4-5 personer:

Modeller til 5-7 personer:

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge til dit eventyr i USA eller Canada, så lad os hjælpe dig med at finde frem til lige præcis den model, der passer til dit behov. 

Godt at vide om leje af autocampere

Højsæsonen for leje af autocampere i både USA og Canada løber fra slutningen af maj til starten af oktober. Det er en kliché, vi ved det, men jo tidligere du booker, desto billigere bliver det for dig. Der er et begrænset antal autocampere til udlejning, så det giver sig selv, at jo flere du har at vælge imellem, desto billigere kan du gøre det. Prisen stiger i takt med, at udvalget bliver mindre, så book så snart du ved, at det er dét du gerne vil.

Brug for mere inspiration?

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.